• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
ایشون دوره آموزشی رو نمیره ...

ممنون از پاسختون دوست عزیز

چون دکتر اولی دیدتش ( کف پاش صافه ) تو جوابی که برای وظیفه عمومی فرستاده مثبت ارزیابی کرده

اگه بعد از رای شورای پزشکی تایید بشه آموزشیش حذف میشه ؟

چون بعضیا میگن در هر صورت آموزشی رو باید رفت

arman na

Registered User
لایک‌ها
149

چون دکتر اولی دیدتش ( کف پاش صافه ) تو جوابی که برای وظیفه عمومی فرستاده مثبت ارزیابی کرده

روهیچی نمیشه حسابی باز کرد بستگی داره که اونروز دکترای نطام وظیفه و جلسه شورا حالشون خوب باشه یا نه یه بنده خدایی اومده بود مینیسگ پاش ورباتاش پاره بود حتی معاف از رزم ندادن بهش ولی یکس اومد پوست دست راستش قسمت آرنجش زمان بچگیاش سوخته بود و یکمی پوستشپروک مونده بود معافش کردن هیچ چیز معلوم نیست البته اینارو واسه تهران گفتم شوراهای باقی کشور رو نمیدونم

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان عزیز یه خبر دارم براتون از یه منبع موثق قانون کسریها که حذف شده بودو کسریهارو حساب نمیکردن دوباره ازخرداد ماه به بعد درست میشه و محاسبه میشه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

اگه درنهایت معافیت پزشکی بگیره نیازی به رفتن آموزشی نیست ولی در غیراینصورت (کفالت، جبهه پدر و ...) معافیت بگیره باید آموزشی رو طی کنه.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
اگه درنهایت معافیت پزشکی بگیره نیازی به رفتن آموزشی نیست ولی در غیراینصورت (کفالت، جبهه پدر و ...) معافیت بگیره باید آموزشی رو طی کنه.

ممنون

چون وقتی مشکلش رو اعلام کرده بود نامه معرفی به بیمارستان دادن بهش از طرف وظیفه عمومی و متخصص اول تایید کرد

حالا گفتن اگه کمیسیون پزشکی هم تایید کنه به احتمال قوی آموزشیش هم حذف میشه

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز یه خبر دارم براتون از یه منبع موثق قانون کسریها که حذف شده بودو کسریهارو حساب نمیکردن دوباره ازخرداد ماه به بعد درست میشه و محاسبه میشه

هدف شما از بازی با روح و روان یه سری سرباز بیچاره چیه آخه ؟!
از پارسال تا حالا 100 تا شایعه درست کردن و هیچ کدومش به واقعیت نپیوسته !
چه منبع موثقی وجود داره تو ایران ؟!
ای بابا

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
ای بابا

حالا شما خرداد ماه پیگیری کنید ببینید درست میشه یه نه بعد بیاید بگید هدفتون چیه

Parsian-Soft

Registered User
لایک‌ها
0

ای بابا

اجا دستورالعمل جدیدی رو داده و اونم اینه که برای اعزامیان 91 ( واسه قانون کسری ) که قبلا تاریخ اعزام رو ملاک کردن اکنون تاریخ ارسال دفترچه مهم خواهد بود. یعنی اگر کسی دفترچه اش رو هم سال 90 ارسال کرده باشه قانون کسری خدمت جبهه شامل حال وی خواهد شد . اما هنوز هیچ خبری برای اینکه آیا این دسته افراد 18 ماه خدمت می کنند یا 21 ماه در اختیار نیست . فعلا بنا بر همون 21 ماه است .

دستورالعمل فوق نیز هنوز به نیرو ها ابلاغ نگردیده و هنوز اجرایی نشده .

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
اجا دستورالعمل جدیدی رو داده و اونم اینه که برای اعزامیان 91 ( واسه قانون کسری ) که قبلا تاریخ اعزام رو ملاک کردن اکنون تاریخ ارسال دفترچه مهم خواهد بود. یعنی اگر کسی دفترچه اش رو هم سال 90 ارسال کرده باشه قانون کسری خدمت جبهه شامل حال وی خواهد شد . اما هنوز هیچ خبری برای اینکه آیا این دسته افراد 18 ماه خدمت می کنند یا 21 ماه در اختیار نیست . فعلا بنا بر همون 21 ماه است .

نشنیده بودم در زمینه مسائلی نظیر کسری و تاریخ اعزام و ... ارتش و **** دستورالعمل صادر کنن؟!

تا قبل از این که همه چیز دست سازمان وظیفه عمومی ناجا بود

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نشنیده بودم در زمینه مسائلی نظیر کسری و تاریخ اعزام و ... ارتش و **** دستورالعمل صادر کنن؟!

اگه اشتباه نکنم تصمیم نهایی و اصلی با ناجا هست ولی اون ارگان ها هم میتونن مخالفت کنن یا اینکه پیشنهاد بدن تا ناجا بررسی کنه.

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0

چرا آقا اومده، خیلی وقتم هست اومده، بصورت بخش نامه،
اونم اینکه اگه تاریخ ارسال دفترچه سال 90 باشه، صدور برگه سبز سال 90 باشه، و تاریخ صدور گواهی کسر خدمت هم سال 90 باشه، قبوله
در واقع از همون اول هم که ناجا کسری رو حرام اعلام کرد، این تبصره رو گذاشته بود... حالا بعضیا اطلاع نداشتن و فک می کردن فقط سال اعزام مهمه
اینم لینک خبرش در سایت ناجا به تاریخ 91/1/20 یعنی یک سال پیش
http://www.police.ir/portal/Home/Sh...tegoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
مسئول شعبه افراد نامه رو بهم نشون داد. واسه من قبول نشد چون گواهی کسریم رو سال 91 صادر کرده بودن !

Last edited:

Parsian-Soft

Registered User
لایک‌ها
0

ناجا قانون گذار هست و به عنوان یک نیرو بالاتر نمی تونه به صورت مستقیم با نیروهای داخلی ارتش و **** ابلاغیه بده . اون به آجا میده اونا هم دستورالعمل می کنند و ارسال به نیرو ها ...

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
اخی وقتی فکرشو میکنم خیلی خوشحالم که رفتم وای انهایی که نرفتن
خبر موثق دارم که میخواد بشه 24ماه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
5 روز مرخصی تشویقی برای سربازان به مناسبت روز ارتش/ جرایم انضباطی سربازان بخشیده می‌شود
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای و ارشد ارتش در جنوب غرب کشور از اختصاص 5 روز مرخصی تشویقی برای سربازان در روز ارتش خبر داد و گفت: جرایم انضباطی سربازان نیز به این مناسبت بخشیده می‌شود.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
5 روز مرخصی تشویقی برای سربازان به مناسبت روز ارتش/ جرایم انضباطی سربازان بخشیده می‌شود
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای و ارشد ارتش در جنوب غرب کشور از اختصاص 5 روز مرخصی تشویقی برای سربازان در روز ارتش خبر داد و گفت: جرایم انضباطی سربازان نیز به این مناسبت بخشیده می‌شود.

زحمت کشیدن 5 روز تا بره و بیاد چیش میمونه

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
ممنون

چون وقتی مشکلش رو اعلام کرده بود نامه معرفی به بیمارستان دادن بهش از طرف وظیفه عمومی و متخصص اول تایید کرد

حالا گفتن اگه کمیسیون پزشکی هم تایید کنه به احتمال قوی آموزشیش هم حذف میشه

ugly-land-irangif147.gif

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
اقو ما رفتیم صبح میدون **** ساعت 6:15 تا ساعت 6:45 دقیقه.چه هوایی بود.ابری خنک.خیلی حال داد.یه گروه بزرگ نشستیم که هر شهریو میخون همه میرفتم توی یه صف جدید.مشکین شهر.بیرجند.یزد از بقیه ی شهرها بیشتر گرفتن
جالبیش اینجاست وقتی نوبته شهر عجب شیر شد همه یک صدا گفتند وااااااااااای هووووووووووووووووو خیلی باحال بود.
ما کلا 15 نفر بودیم از تهران که داریم میریم نیروی دریایی سرجان.
خیلیا با سر کچلو ساکو وسایل اومده بودن.ولی من حتی موهامم نزده بودم :p
استرس و اظطراب تو چهره ی سربازا موج میزد.ولی از اونجایی که من کلّ 1200 صفحه ی تاپیکو خونده بودم عین خیالمم نبود.یه سریا هم با پدر مادراشون اومده بودن
2 3 ساعت دیگه هم دارم میرم موهامو بزنمو حاضر شم که ساعت 4 باید ترمینال جنوب باشیم
فعلا بای. صلوات

Ar3f

Registered User
لایک‌ها
568
دوستان این معافیت پزشکی چقد طول میکشه کارت لامصبش بیاد؟:hmm:
من بهمن 91 کارم تموم شد هنوز نیومده

بالا