• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
ا یکی از دوستانم صحبت کردم.ایشون نماینده ایرانسل داره..اعلام کردند شدنیه!!!فقط باید مک آدرس مودم در شبکه ثبت بشه که این کار انجام میشه اگه آشنا داشته باشین.

تبدیل وایمکس به موبین نت و موبین نت به وایمکس عملیه.جهت اطلاعات بیشتر با بنده از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید.براتون انجام میدم.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ایرانسل دیگه بدجور زده به جاده خاکی!

تو بهار که کلی تعرفه هاشو گرون کرده به کنار ، خدنه دار تر و مسخره تر از همه این تعرفشونه:
Wimax_promotion_2_small_fa.png

آخه بگو 128 چیه که ضریب 1 به 1 اش باشه!

در حال حاضر هم که سرویس 2مگش داره 128-256 کار میکنه!
این ماه دیگه ماه آخره ، خداحافظ ایرانسل :|

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ایرانسل دیگه بدجور زده به جاده خاکی!

تو بهار که کلی تعرفه هاشو گرون کرده به کنار ، خدنه دار تر و مسخره تر از همه این تعرفشونه:
مشاهده پیوست 343255

آخه بگو 128 چیه که ضریب 1 به 1 اش باشه!

در حال حاضر هم که سرویس 2مگش داره 128-256 کار میکنه!
این ماه دیگه ماه آخره ، خداحافظ ایرانسل :|

اصلا کلا این رو بدونید که بحث ضریب اشتراک ( مخصوصا تو ایران ) فقط تو یک پارامتر تاثیر داره اون هم پینگ هست.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اصلا کلا این رو بدونید که بحث ضریب اشتراک ( مخصوصا تو ایران ) فقط تو یک پارامتر تاثیر داره اون هم پینگ هست.

ضریب اشتراک تو ایران معنیش دزدیه پهنای بانده چون بعنوان مثال لینک 1گیگابیت رو وقتی به اندازه 8گیگابیت سرویس بفروشن به کاربرا هیچ وقت پیش نمیاد که همه باهم فول دانلود کنن و سرعت شدیدا افت کنه اما تو ایران ضریب 1به8 شده توجیه 8برابر کم شدن سرعت سرویس.

در مورد پینگ هم در حال حاضر پینگ آلمان و انگلیس برا من 150-200 هست و از دلتا تلکام آذربایجان رد میشه.

hadi kabi

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان - بنده 512 دارم ولی سرعت دانلود 7تا10 هست اولاش خوب بود 60 میداد - مودم 130 میشه مبین نت کنم ؟ در ضمن مبین نت خوبه - اهواز هستم

mostafad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان - بنده 512 دارم ولی سرعت دانلود 7تا10 هست اولاش خوب بود 60 میداد - مودم 130 میشه مبین نت کنم ؟ در ضمن مبین نت خوبه - اهواز هستم

بله ميتونيد مودم WIXFMM-130 رو براي مبين نت استفاده كنيد.

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان یکی اشناهام می خواد مودم وایمکسش رو بده به کسی و از این مودم های همراه USB هستش و برای ایرانسل هستش
می خاستم ببینم چجوری میشه اینارو ریست کرد که خواست انتقال بده مشکلی پیش نیاد و از اشتراکش استفاده نشه؟
اصلا نیازی به این کار هست؟

Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 2

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوستان یکی اشناهام می خواد مودم وایمکسش رو بده به کسی و از این مودم های همراه USB هستش و برای ایرانسل هستش
می خاستم ببینم چجوری میشه اینارو ریست کرد که خواست انتقال بده مشکلی پیش نیاد و از اشتراکش استفاده نشه؟
اصلا نیازی به این کار هست؟

Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 2

خیر نیازی نیست.بعد از اینکه به دستگاه دوستتون وصل میشه بطور اتوماتیک یک برنامه وصل به اینترنت براش ساخته میشه.موئم وایمکس usb قسمت مدیریت ندارند.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

میشه برای مبین نت استفاده کنی.هزینش بین 20 تا 25 میشه.ولی مبین نت کلا هم تعرفش گرون شده و هم ترافیکش.ایرانسل باز قابل تحمل تره.برای دانلود از نرم افزارهای internet download manager استفاده کن یا orbit downloader

mjd_soori

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دوستان تو رو خدا جواب بدین که حسابی گیرم
الان 2 مگ محدود ایرانسل دارم سرعت دانلودش حدود 250 میچرخه
میخوام نامحدود بگیرم میخوام ببینم همین 250 کیلوبایت رو بهم دانلود میده یا چون نا محدود میشه سرعت افتضاح میشه ؟
اینو هر کس میدونه جواب بده چون برای کافی نت میخوام ای دی اس ال هم دارم ولی اینم شدیدا نیاز دارم
روی مبین نت که طرح نا محدود زدم سرعت 1 مگابیت 16 کیلوبایت دانلود میداد
میخوام یه بلا دو بار سرم نیاد

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
دوستان تو رو خدا جواب بدین که حسابی گیرم
الان 2 مگ محدود ایرانسل دارم سرعت دانلودش حدود 250 میچرخه
میخوام نامحدود بگیرم میخوام ببینم همین 250 کیلوبایت رو بهم دانلود میده یا چون نا محدود میشه سرعت افتضاح میشه ؟
اینو هر کس میدونه جواب بده چون برای کافی نت میخوام ای دی اس ال هم دارم ولی اینم شدیدا نیاز دارم
روی مبین نت که طرح نا محدود زدم سرعت 1 مگابیت 16 کیلوبایت دانلود میداد
میخوام یه بلا دو بار سرم نیاد

سلام دوست من خیر همون 250 میده.بسته به میزان یوزر هایی است که از BTS محدوده شما استفاده می کنه.فقط توجه کن ببین نوشته 2m dedicate یا share

mjd_soori

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست من خیر همون 250 میده.بسته به میزان یوزر هایی است که از BTS محدوده شما استفاده می کنه.فقط توجه کن ببین نوشته 2m dedicate یا share

الان با سرعت ٢ مگ حجمي ٢٥٠ كيلوبايت دانلود ميده
پس طبق تستي كه شما انجام دادين نا محدود هم همين سرعتو ميده ؟
من با پشتيباني كه تماس گرفتم گفت ضريب اشتراك محدود حجمي و نا محدود هر دو يك به هشت هستش

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من با پشتيباني كه تماس گرفتم گفت ضريب اشتراك محدود حجمي و نا محدود هر دو يك به هشت هستش

میشه از speedtest.net با سرور آلمان یک تست بگیرید؟

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
دوستان اگر کسی مودم ایرانسل با پهنای 2 مگ داره خریدارم

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

گفتن که بود مانند دیدن.والا من خودم 512 دارم..خیلی وقته رنگ سرعت 64K رو ندیدم:( صد در صد بیشتر از یک به هشت...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
گفتن که بود مانند دیدن.والا من خودم 512 دارم..خیلی وقته رنگ سرعت 64K رو ندیدم:( صد در صد بیشتر از یک به هشت...

ایرانسل جدیدا زده تو کار اورسل کردن و گرونفروشی سرویس بی کیفیت ، اعتبار خودشو کاملا برده زیر سوال.

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
انواع ایمیل:blink: دیروز مشکل داشت برا من ولی امروز درسته

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
ایرانسل جدیدا زده تو کار اورسل کردن و گرونفروشی سرویس بی کیفیت ، اعتبار خودشو کاملا برده زیر سوال.

من صحبتم را پس میگیرم بنده با تعویض مودم مشکلم حل شد مشکل از مودم بود.مرسی ایرانسل همیشه بالایـــــــــــــــــــــــــــی...:cool:
مشکل سرعتم حل شد

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
من صحبتم را پس میگیرم بنده با تعویض مودم مشکلم حل شد مشکل از مودم بود.مرسی ایرانسل همیشه بالایـــــــــــــــــــــــــــی...:cool:
مشکل سرعتم حل شد

سلام
آقا مودمت چی بود الان چی گرفتی؟

من ۳ ماهه مشکل داره تازه به بقیه دوستان رسیده انگار مشکل سرعت

بالا