• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
ممنون از نظر و راهنماييتون
منم بيشتر نظرم به مودم همراه بود ولي ميگن كيفيت نداره و در حركت كار نميكنه و اينكه انتن دهيش نسبت به يو اس بي كمتره واسه همين شك كردم به خريدش

خواهش هرچی باشه بهتر از USB MODEM است.:cool:

smht_62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان
لطفا یک نفر مقادیر بخش cwmp رو در قسمت advanced از تنظیمات مودم رو واسم بزاره مودم bm632w

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
افتضاحه کیفیت وایمکس ایرانسل.دم به دقیقه اختلال شبکه داره در منطقه ما(سعادت آباد)اگه دسترسی به ای دی اس ال دارید به هیچ عنوان سراغش نیاید

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
افتضاحه کیفیت وایمکس ایرانسل.دم به دقیقه اختلال شبکه داره در منطقه ما(سعادت آباد)اگه دسترسی به ای دی اس ال دارید به هیچ عنوان سراغش نیاید

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
منم اهوازم کیفیتش خیلی ومده پایین امیدوارم بهتر شه.

winwin2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان از ابتدای سال 92 کیفیت و سرعت وایمکس ایرانسل خیلی اومده پایین . میتونم بگم تقریبا سرعت دانلودش بیشتر مواقع نصف شده ،احتمالا ضریب اشتراکشو یواشکی 1 به 16 کرده ! . من که تهران هستم برای من اینطوریه . بقیه سرعتشون ok هستش ؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
اگر کسی تمایل داشته باشه به تمام امکانات مودمش دسترسی پیدا کنه با بنده در ارتباط باشین.
چون ایرانسل تنظیمات مودم را محدود کرده و نمیزاره کاربران عادی بتونن به اونها دسترسی پیدا کنن.

متاسفانه من بعد از آپدیت این تاپیک را دیدم، اگر راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان از ابتدای سال 92 کیفیت و سرعت وایمکس ایرانسل خیلی اومده پایین . میتونم بگم تقریبا سرعت دانلودش بیشتر مواقع نصف شده ،احتمالا ضریب اشتراکشو یواشکی 1 به 16 کرده ! . من که تهران هستم برای من اینطوریه . بقیه سرعتشون ok هستش ؟

شماها چرا اینقدر از ایرانسل ایراد میگیرید. من اینترنت شاتل، پارس انلاین و عصر داده دارم ایرانسل هم از قدیم دارم. ب
بابا ایرانسل خداست برید بقیه رو ببینید
ایرانسل l2tp وصل میشه تازه سرعت پیج باز کردنشم خوبه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
منم موافقم که سرعت اومده پایین .ولی این دلیل بر تقسیم سرعت به یوزر بالا نیست.شما 1 به 16 رو با چه فرمولی حساب کردید؟؟؟؟؟فکر میکنم بخاطر تغییراتی است که در شبکه زیرساخت درحال انجامه.من اهواز هستم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119
داداش قضیه آپدیته جدید چیه ؟ واسه منم پ.خ کن لطفا

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
داداش قضیه آپدیته جدید چیه ؟ واسه منم پ.خ کن لطفا

دسترسی به کلیه تنظیمات برای شما تهیه کردم.

»»»لطفا از طریق پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشید«««

تست شده برروی مدل بر روی BM632w/Bm635
بر روی باقی مدل ها نیز جواب میدهد

تغییرات سیستمی بعد از این کار:

بازگشت انتخاب سیگنال های B/G/n>>
با این کار میتونید از دسترسی دستگاه هایی که با سیستم های دیگر کار میکنند جلوگیری کنین و بر روی یک سیگنال خاص آنرا تنظیم کنید
بازگشت sunset«wimax>>
جهت ست کردن دستی سیگنال.خیلی از کاربران حرفه ای نیاز به ست کردن دستی تنطیمات آنتن دارند
بازگشت wlan«Basic
برای ست ردم مک آدرس دستگاههایی که میتوانند به مودم دسترسی داشته باشند.بهترین روش جهت امنیت شبکه های شما استفاده از WLan می باشد.
بازگشت Advance>>
جهت دسترسی به امکانات پیشرفته تر همانند محدود کردن زمان دسترسی یوزر بر اساس ساعت،روز،تاریخ و...و فعال یا غیر فعال کردن امکاناتی مانند کنترل از راه دور و Telnet از این پنجره امکان پذیر است
رفع مشکل پسورد
اگر بعد از هربار تغییر پسورد پسورد شما به حالت اولیه بر میگیردد میتوانید این مشکل را برطرف کنید
حذف راهنمای فارسی بالای سایت
و....

Last edited:

smht_62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دسترسی به کلیه تنظیمات برای شما تهیه کردم.

»»»لطفا از طریق پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشید«««

تست شده برروی مدل بر روی BM632w/Bm635
بر روی باقی مدل ها نیز جواب میدهد

تغییرات سیستمی بعد از این کار:

بازگشت انتخاب سیگنال های B/G/n>>
با این کار میتونید از دسترسی دستگاه هایی که با سیستم های دیگر کار میکنند جلوگیری کنین و بر روی یک سیگنال خاص آنرا تنظیم کنید
بازگشت sunset«wimax>>
جهت ست کردن دستی سیگنال.خیلی از کاربران حرفه ای نیاز به ست کردن دستی تنطیمات آنتن دارند
بازگشت wlan«Basic
برای ست ردم مک آدرس دستگاههایی که میتوانند به مودم دسترسی داشته باشند.بهترین روش جهت امنیت شبکه های شما استفاده از WLan می باشد.
بازگشت Advance>>
جهت دسترسی به امکانات پیشرفته تر همانند محدود کردن زمان دسترسی یوزر بر اساس ساعت،روز،تاریخ و...و فعال یا غیر فعال کردن امکاناتی مانند کنترل از راه دور و Telnet از این پنجره امکان پذیر است
رفع مشکل پسورد
اگر بعد از هربار تغییر پسورد پسورد شما به حالت اولیه بر میگیردد میتوانید این مشکل را برطرف کنید
حذف راهنمای فارسی بالای سایت
و....

من با ایشون تماس گرفتم و خیلی راحت و عالی انجام شد و دسترسی به کلیه امکانات مودم امکانپذیر شد.

بالا