• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

ata.royalfalcon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
ببینم، تصادفا شما روی کانکشن وایمکست DNS دستی Set نکردی؟!
اگه Set کردی، بذارش Obtain DNS Server address automatically یه بار تست کن، ببین مشکلت حل میشه یا نه.

اتفاقاً روی اتوماتیک بود . ولی با راهنمایی های یکی از دوستان روی دستی set و شماره داده شد و مشکلم برطرف شد .

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من جنت آبادم
وایمکس 512
5تا چراغ مودم همیشه خدا پره هیچ وقت حتی یکیشم کم نمیشه.
سرعتشم خیلی عالیه.
من دانلود زیاد نمیکنم ولی سرعت دانلود با IDM بین 60 تا 90 هست.
من که ازش خیلی راضیم سرت وبگردیشم خیلی بالا و خوبه.

512 رو ۶۲.۵ قفله اون IDM سرعتو درست نمیگه شما تو DU Meter ببین.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
اگه Set کردی، بذارش Obtain DNS Server address automatically یه بار تست کن، ببین مشکلت حل میشه یا نه.

دوست من مودم شما مدل bm632w می باشد؟؟؟اگر اره که باید آپدیت بشه و از حالت یوزر پس دادن خارجش کنین تا هربار وصل میکنین اتوماتیک اینترنتتون وصل شه

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

اتفاقاً روی اتوماتیک بود . ولی با راهنمایی های یکی از دوستان روی دستی set و شماره داده شد و مشکلم برطرف شد .

دوست من مدل مودم شما چیه؟؟؟اگر bm632w است باید آپدیت بشه...در غیر اینصورت تنظیمات یوزر پس را در مودم وارد کنین تا با هربار وصل شدن اتوماتیک به اینترنت وصل شود و لازم به وارد کردن یوزر پس نباشد.این پیدا نکردن dns بخاطر قعطی های مکرر است که در شبکه پیش میاد.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
اگر کسی تمایل داشته باشه به تمام امکانات مودمش دسترسی پیدا کنه با بنده در ارتباط باشین.
چون ایرانسل تنظیمات مودم را محدود کرده و نمیزاره کاربران عادی بتونن به اونها دسترسی پیدا کنن.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگر کسی تمایل داشته باشه به تمام امکانات مودمش دسترسی پیدا کنه با بنده در ارتباط باشین.
چون ایرانسل تنظیمات مودم را محدود کرده و نمیزاره کاربران عادی بتونن به اونها دسترسی پیدا کنن.

رفيق روشي براي telnet به مودم uroad بلدي؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20

این تنظیماتی که ایرانسل محدود کرده، چه چیزایی هست؟

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
من چند وقتيه كه مي خوام يه مودم از ايرانسل بگيرم ولي بين مودم يو اس بي و جيبي موندم نظر شما چيه؟ مي خوام هرجا ميرم اينترنت همراهم باشه به نظرم مدل جيبي خوبه چون هميشه همراهه و هم براي لپ تاپ ميشه استفاده كرد هم موبايل ولي خيليا ميگن كيفيت نداره البته من انتظار زيادي هم ازش ندارم چون اي دي اس ال تو خونه دارم و واسه حجم هاي بالا ازش استفاده ميكنم ايرانس رو فقط واسه همراه بودنش مي خوام
لطفا راهنماييم كنيد

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
این دانلود رایگان نیمه شب فقط تا 20 فروردین یا بعد از اون هم ادامه داره؟!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام
من چند وقتيه كه مي خوام يه مودم از ايرانسل بگيرم ولي بين مودم يو اس بي و جيبي موندم نظر شما چيه؟ مي خوام هرجا ميرم اينترنت همراهم باشه به نظرم مدل جيبي خوبه چون هميشه همراهه و هم براي لپ تاپ ميشه استفاده كرد هم موبايل ولي خيليا ميگن كيفيت نداره البته من انتظار زيادي هم ازش ندارم چون اي دي اس ال تو خونه دارم و واسه حجم هاي بالا ازش استفاده ميكنم ايرانس رو فقط واسه همراه بودنش مي خوام
لطفا راهنماييم كنيد

سلام
مودم USB فقط بدرد لپ تاپ میخوره شما اگه با موبایل هم میخوای وصل بشی مودم همراه بهتره و البته آنتن دهی منطقه هم باید متوسط به بالا باشه.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مودم روشن ، آنتن هم پر هست
ولی روی کانکشن علامت خطر هست !
اعتبار اکانت هم تموم نشده
مشکل چیه؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
مودم روشن ، آنتن هم پر هست
ولی روی کانکشن علامت خطر هست !
اعتبار اکانت هم تموم نشده
مشکل چیه؟

چه ارروی میده؟؟؟روی کاننکشن زرد کلیک کن.بعدش 2قسمت جهت troublemshooting میاد گزینه اول که اجازه administrator میده را انتخاب کن انشالاه مشکل حل شه/

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
مودم USB فقط بدرد لپ تاپ میخوره شما اگه با موبایل هم میخوای وصل بشی مودم همراه بهتره و البته آنتن دهی منطقه هم باید متوسط به بالا باشه.

تایید میشه.همون جیبی رو بگیر.در ضمن مودم یو اس بی مصرف باتری زیادی داره و خیلی جاها مجبور به استفاده از تقویت کننده خواهید شد.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
این تنظیماتی که ایرانسل محدود کرده، چه چیزایی هست؟

عزیز توپست صفحه 145اینجا کلیک کن گذاشتمش.
شما اگر مشکلی با تنظیمات مودمتون داشتید و نتونستین به قسمت های مختلف دسترسی پیدا کنید میتونین با من در ارتباط باشید.امکان دسترسی به همه قسمت ها را بهتون آموزش میدم.

Last edited:

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون از نظر و راهنماييتون
منم بيشتر نظرم به مودم همراه بود ولي ميگن كيفيت نداره و در حركت كار نميكنه و اينكه انتن دهيش نسبت به يو اس بي كمتره واسه همين شك كردم به خريدش

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
ممنون از نظر و راهنماييتون
منم بيشتر نظرم به مودم همراه بود ولي ميگن كيفيت نداره و در حركت كار نميكنه و اينكه انتن دهيش نسبت به يو اس بي كمتره واسه همين شك كردم به خريدش

خواهش هرچی باشه بهتر از USB MODEM است.:cool:

بالا