microsaaft.com
Registered User
ممنون از نظر و راهنماييتون
منم بيشتر نظرم به مودم همراه بود ولي ميگن كيفيت نداره و در حركت كار نميكنه و اينكه انتن دهيش نسبت به يو اس بي كمتره واسه همين شك كردم به خريدش
خواهش هرچی باشه بهتر از USB MODEM است.
ممنون از نظر و راهنماييتون
منم بيشتر نظرم به مودم همراه بود ولي ميگن كيفيت نداره و در حركت كار نميكنه و اينكه انتن دهيش نسبت به يو اس بي كمتره واسه همين شك كردم به خريدش
نه والا.ولی یه سری آموزش هست که جنراله یه سری به سایت bexpert.ir بزن.
منم اهوازم کیفیتش خیلی ومده پایین امیدوارم بهتر شه.افتضاحه کیفیت وایمکس ایرانسل.دم به دقیقه اختلال شبکه داره در منطقه ما(سعادت آباد)اگه دسترسی به ای دی اس ال دارید به هیچ عنوان سراغش نیاید
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
اگر کسی تمایل داشته باشه به تمام امکانات مودمش دسترسی پیدا کنه با بنده در ارتباط باشین.
چون ایرانسل تنظیمات مودم را محدود کرده و نمیزاره کاربران عادی بتونن به اونها دسترسی پیدا کنن.
سلام دوستان
لطفا یک نفر مقادیر بخش cwmp رو در قسمت advanced از تنظیمات مودم رو واسم بزاره مودم bm632w
دوستان از ابتدای سال 92 کیفیت و سرعت وایمکس ایرانسل خیلی اومده پایین . میتونم بگم تقریبا سرعت دانلودش بیشتر مواقع نصف شده ،احتمالا ضریب اشتراکشو یواشکی 1 به 16 کرده ! . من که تهران هستم برای من اینطوریه . بقیه سرعتشون ok هستش ؟
شما دنبال telnet گشتید در وب سایته؟؟؟؟منظورم مودم همراه ایرانسله. سایتی که گفتی که فقط آموزش حرفه ای ویندوزه.
شما دنبال telnet گشتید در وب سایته؟؟؟؟
دوستان فکر نکنم زیاد سخت باشه ها!!!
عزیزم تنظیمات رو به حالت default برگردون درست میشه.در ضمن اون قسمت را غیر فعال کنی بهتره.
متاسفانه من بعد از آپدیت این تاپیک را دیدم، اگر راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
داداش قضیه آپدیته جدید چیه ؟ واسه منم پ.خ کن لطفا
دسترسی به کلیه تنظیمات برای شما تهیه کردم.
»»»لطفا از طریق پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشید«««
تست شده برروی مدل بر روی BM632w/Bm635
بر روی باقی مدل ها نیز جواب میدهد
تغییرات سیستمی بعد از این کار:
بازگشت انتخاب سیگنال های B/G/n>>
با این کار میتونید از دسترسی دستگاه هایی که با سیستم های دیگر کار میکنند جلوگیری کنین و بر روی یک سیگنال خاص آنرا تنظیم کنید
بازگشت sunset«wimax>>
جهت ست کردن دستی سیگنال.خیلی از کاربران حرفه ای نیاز به ست کردن دستی تنطیمات آنتن دارند
بازگشت wlan«Basic
برای ست ردم مک آدرس دستگاههایی که میتوانند به مودم دسترسی داشته باشند.بهترین روش جهت امنیت شبکه های شما استفاده از WLan می باشد.
بازگشت Advance>>
جهت دسترسی به امکانات پیشرفته تر همانند محدود کردن زمان دسترسی یوزر بر اساس ساعت،روز،تاریخ و...و فعال یا غیر فعال کردن امکاناتی مانند کنترل از راه دور و Telnet از این پنجره امکان پذیر است
رفع مشکل پسورد
اگر بعد از هربار تغییر پسورد پسورد شما به حالت اولیه بر میگیردد میتوانید این مشکل را برطرف کنید
حذف راهنمای فارسی بالای سایت
و....