• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من بارها گفتم و الانم میگم

خودم خیلی فرگی رو دوست دارم ولی هرگز بالاتر از تیم نیست خودشم همین اعتقادو داره

هویت منچستر به همه مجموعش در طول تاریخ هست خیلی قبل تر از فرگی افرادی که مرگو به چشمشون دیدن به صحنه برگشتن و هویت تیمو حفظ کردن

جالبه تمام مربی های تیم در طول تاریخ ماله بریتانیا بودن یک نفر فقط خارجی بوده اونم اهل ایرلند که فرقی نمیکنه!:دی

خبر بد:(

Paul Scholes is set to retire, for the second time at the end of the season.

خب پل و رایان هم باید کم کم بازنشسته بشن و برن تو کار مربی. بخصوص گیگز که با تجربه فراوانی که در کنار سر الکس داشته به نظر من اینده مربی گیری یونایتد هست. البته این قضیه میره برای 10 15 سال بعد انشالله :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
943389_592246160794583_132694914_n.jpg
جمع اسطوره ها تو این عکس جمعه

943471_468984446510869_1049297072_n.png
اینم شمایل جدیدی از مربی جدید. راستی این مربی جدید انگار اهل شبکه های اجتماعی هم هست.

942310_473249449421462_450958354_n.jpg
امار نشون میده که سرمربی جدید قاتل همشهریمون هم هست.

428646_468984066510907_1603108612_n.jpg923428_10151462596897746_2011594376_n.jpg
دو مربی در یک کادر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه مطلب جالبی هم از فیــس بوک باشگاه نقل شده:
Did you know? Only Ferguson (808), Wenger (636) and Redknapp (616) have overseen more Premier League games than David Moyes (425)...

میگه ایا میدونستید که فقط فرگوسن با 808 ، ونگر با 636 و ردنپ با 616 بازی در لیگ برتر جزیره بالاتر از مویس با 425 بازی قرار گرفته اند.

مویس نفر چهارم هست.

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
سلام
اظهار نظر مورینیو رو ببینید جالبه!!وقتی مورینیو اینطوری ناراحته و اینطوری بیان میکند بخوانید دوستان
سرمربي رئال‌مادريد اعتراف کرد که خداحافظي سر آلکس فرگوسن او را غافلگير کرده است. او ديدن اولدترافورد بدون فرگوسن را سخت مي‌داند.
[ديدن اولدترافورد بدون فرگوسن سخت است]

چهارشنبه هفته گذشته سرآلکس فرگوسن، به ماراتن 26 ساله خود با شياطين سرخ پايان داد و براي هميشه با اين تيم خداحافظي کرد. تصميم فرگوسن براي جدايي از شياطين سرخ همه از جمله ژوزه مورينيو را غافلگير کرد. سرمربي رئال مادريد که رابطه نزديکي با سر آلکس فرگوسن دارد، اعتراف کرد که از تصميم سرمربي منچستر يونايتد غافلگير شده است.

به گزارش ايسنا،آقاي خاص در گفت‌وگو با شبکه "اسکاي اسپورتس" گفت: فرگوسن در تماسي که با من داشت، از جدايي خود از منچستر يونايتد سخن گفت. بسيار متاثر شدم. انتظار چنين خبري را نداشتم. وقتي جدايي فرگوسن را از زبان خود او شنيدم، اندوه مرا در بر گرفت. از تصميم او غافلگير شدم. انتظار نداشتم که از منچستر يونايتد خداحافظي کند.

مورينيو زماني که در ليگ برتر انگليس هدايت آبي‌پوشان لندن را بر عهده داشت با همه مربيان جنگ لفظي پيدا مي‌کرد اما فرگوسن يک استثنا بود. سرمربي رئال مادريد که خبرهايي درباره جدايي او از اين تيم و بازگشتش به ليگ برتر انگليس به گوش مي‌رسد، افزود: براي من و ديگر مربيان رفتن به اولدترافورد بدون ديدن اسطوره شياطين سرخ بسيار سخت خواهد بود. نمي‌خواهم ديدار منچستر يونايتد برابر سوآنسي را نگاه کنم؛ چرا که بدون شک ديدن فرگوسن براي آخرين بار در اولدترافورد مرا به گريه خواهد انداخت. به همين خاطر ترجيح مي‌دهم که اين بازي را نگاه نکنم. من و فرگوسن دوست‌هاي خوبي براي هم هستيم. او مرا از تصميم خود متقاعد کرد. من هم تصميم خود پس از جدايي از رئال را به او گفتم

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
مورینیو هر چی بیشتر داره میشه شبیه آقا تختی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوستان بازی رو فردا سیمای میلی نشون میده یا باید دست به دامان اجنبی بشیم؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
کدوم طرف بچرخونیمش؟کانالای رایگان منظورمه:D

ما از اين امکانات نداريم متاسفانه

از نتايج زنده ورزش 3 استفاده ميکنيم که گاها اسباب خندمون رو هم فراهم ميکنه :دي مثلا ميبيني بازيکن دقيقه 30 اخراج شده دقيقه 70 گل ميزنه :دي

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بی بی هم واسه یونایتد برنامه گذاشته بود

یه کوته فکری گفته بود فرگی قلعه نویی منچستر هست

انقدر یه انسان میتونه احمق باشه؟!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بی بی هم واسه یونایتد برنامه گذاشته بود

یه کوته فکری گفته بود فرگی قلعه نویی منچستر هست

انقدر یه انسان میتونه احمق باشه؟!

اون کوته فکر مزه زیاد میریزه . مقایسه قلعه نویی یا هر مربی ایرانی دیگه ای با شخصی مثل سر الکس فرگوسن مثل مقایسه پراید و بوگاتی هست.

بگیم که بوگاتی مثل پرایده چون هر دوشون 4 تا چرخ دارن.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اون کوته فکر مزه زیاد میریزه . مقایسه قلعه نویی یا هر مربی ایرانی دیگه ای با شخصی مثل سر الکس فرگوسن مثل مقایسه پراید و بوگاتی هست.

بگیم که بوگاتی مثل پرایده چون هر دوشون 4 تا چرخ دارن.

مثال عالی بود

بلیط بازی خداحافظی فرگوسن تا3000 یورو هم رسید - Goal.com

خوشبحال مردم منچستر

کاپلو: فرگوسن به خاطر استرس بیش از اندازه بازنشسته شد - Goal.com

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من چند ماه قبل فرگوسن را در اتحادیه فوتبال انگلیس ملاقات کردم و به من گفت که می خواهد به کارش ادامه بدهد. به همین خاطر خبر بازنشستگی اش من را شگفت زده کرد.

من با او تماس گرفتم و او گفت که به خاطر استرس بیش از اندازه چنین تصمیمی گرفته است. همیشه به دنبال قهرمانی بودن چالش بزرگی است و به من گفت که قصد دارد با همسرش به جاهای مختلف دنیا برود.
"

197707_385295994919520_1368655532_n.jpg

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
مهرداد جان اون مطلب چند صفحه قبلت واقعا عالی بود. یادش بخیر. آدمو یاد گذشته مینداخت.
Sent from my MK16i using Tapatalk 2

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
واقعا آدم بعضی وقتا می خواد هرچی از دهنش در میاد بار صدا و سیما کنه.
این همه طرفدار یونایتد فقط 2 بار شانس دیدن مربی و اسطوره محبوبشون رو دارن...هیچ کس جز خود ما نمی تونه بفهمه که این 2 تا بازی آخر چقدر مهمه برامون...دلمون می خواد با رئیسمون رو نیمکت خداحافظی کنیم.دلمون می خواد تابلوها و دست نوشته های احساسی رو دست طرفداران ببینیم و باهاش بغض کنیم و شاید یه دل سیر گریه...یعد این احمق ها بازی استون ویلا - چلسی یا کالیاری - یوونتوس رو ترجیح میدن به بازی یونایتد.
حتی نتونستیم یه طرفدار خوب برای سر آلکس و یونایتد باشیم...نتونستیم حتی یکبار که تیم تحت فشاره و سرآلکس مضطرب پشت سرش فریاد بزنیم WE ARE UNITED. دست خودمون نبود چون اینجا بدنیا اومدیم...چقدر آرزو دارم این چند روزه از نزدیک می دیدمش ولی گویا شانس دیدنش رو حتی از چند هزار کیلومتر دورتر هم ندارم.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
واقعا آدم بعضی وقتا می خواد هرچی از دهنش در میاد بار صدا و سیما کنه.
این همه طرفدار یونایتد فقط 2 بار شانس دیدن مربی و اسطوره محبوبشون رو دارن...هیچ کس جز خود ما نمی تونه بفهمه که این 2 تا بازی آخر چقدر مهمه برامون...دلمون می خواد با رئیسمون رو نیمکت خداحافظی کنیم.دلمون می خواد تابلوها و دست نوشته های احساسی رو دست طرفداران ببینیم و باهاش بغض کنیم و شاید یه دل سیر گریه...یعد این احمق ها بازی استون ویلا - چلسی یا کالیاری - یوونتوس رو ترجیح میدن به بازی یونایتد.
حتی نتونستیم یه طرفدار خوب برای سر آلکس و یونایتد باشیم...نتونستیم حتی یکبار که تیم تحت فشاره و سرآلکس مضطرب پشت سرش فریاد بزنیم WE ARE UNITED. دست خودمون نبود چون اینجا بدنیا اومدیم...چقدر آرزو دارم این چند روزه از نزدیک می دیدمش ولی گویا شانس دیدنش رو حتی از چند هزار کیلومتر دورتر هم ندارم.

+

اینا از عقدشون نمیتونن بازی یونایتد رو پخش کنن شامپاین نوشیدن بازیکنا بدجور میسوزونتشون

اینجا رو ببین

يکشنبه 22/02/1392 ساعت : 21:30
هفته 35 لاليگا : آتلتيكومادريد - بارسلونا
زنده از شبکه سه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
+

اینا از عقدشون نمیتونن بازی یونایتد رو پخش کنن شامپاین نوشیدن بازیکنا بدجور میسوزونتشون

اینجا رو ببین

يکشنبه 22/02/1392 ساعت : 21:30
هفته 35 لاليگا : آتلتيكومادريد - بارسلونا
زنده از شبکه سه

اخوی خوب این بازی سرنوشت ساز لالیگا هستش. مگه بازی سرنوشت ساز لیگ برتر رو پخش مستقیم نکردن؟ :happy:

امسال 90 درصد بازی های بارسا که پخش شد رو از شبکه ورزش نشون دادند.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اخوی خوب این بازی سرنوشت ساز لالیگا هستش. مگه بازی سرنوشت ساز لیگ برتر رو پخش مستقیم نکردن؟ :happy:

امسال 90 درصد بازی های بارسا که پخش شد رو از شبکه ورزش نشون دادند.

خو حالا بیان بازی منچستر رو این دفعه از همین شبکه ورزش نشون بدن،میمیرن مگه؟

سایتی چیزی ندارن این سیمای میلی ها بریم اعتراض کنیم شاید نشون دادن بازی رو

بالا