• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خو حالا بیان بازی منچستر رو این دفعه از همین شبکه ورزش نشون بدن،میمیرن مگه؟

سایتی چیزی ندارن این سیمای میلی ها بریم اعتراض کنیم شاید نشون دادن بازی رو

این مطلب رو حق دارید

بعد از داستان سفارت انگلیس مشکلاتشون بدجور زد بالا، قرار بر این بود لیگ برتر رو کاملا ممنوع التصویر کنن و از این حرفا که خداروشکر وضع بهتر شد.

onimusha2

Registered User
لایک‌ها
11
دیگه منچستر بی منچستر ،فرگی رفت...........

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اخوی خوب این بازی سرنوشت ساز لالیگا هستش. مگه بازی سرنوشت ساز لیگ برتر رو پخش مستقیم نکردن؟ :happy:

امسال 90 درصد بازی های بارسا که پخش شد رو از شبکه ورزش نشون دادند.

مگه هنوز قهرمان نشدین؟

به قول دوستمون خب ورزش نشون بده یعنی انصافا بازی لیورپول فولهام مهمتر هست؟ اینا به نظرت از عقدشون نیست؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان اون مطلب چند صفحه قبلت واقعا عالی بود. یادش بخیر. آدمو یاد گذشته مینداخت.
Sent from my MK16i using Tapatalk 2

قربانت اسنچ جان.

مطلب رو دوست عزیزمون ساروخان بهم نشون دادند. باید از ایشون و سایت یک پزشک تشکر کنیم بخاطر نگارش این مطلب زیبا.

در مورد بازی
راستش این روزا همه از وضعیت اینترنت خبر داریم. متاسفانه اکانت سی س ی کم ما هم بخاطر همین مشکلات فریزش زیاد شده. اما بچه هایی که شبکه خارجی دارن و میتونن سعی کنن بازی رو کامل ضبط کنند. خود من هم تلاش میکنم ضبطش کنم اگه قطع و وصل نشه.

بعد اپلودش میکنیم روی نت که یادگاری همه داشته باشیمش.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
قربانت اسنچ جان.

مطلب رو دوست عزیزمون ساروخان بهم نشون دادند. باید از ایشون و سایت یک پزشک تشکر کنیم بخاطر نگارش این مطلب زیبا.

در مورد بازی
راستش این روزا همه از وضعیت اینترنت خبر داریم. متاسفانه اکانت سی س ی کم ما هم بخاطر همین مشکلات فریزش زیاد شده. اما بچه هایی که شبکه خارجی دارن و میتونن سعی کنن بازی رو کامل ضبط کنند. خود من هم تلاش میکنم ضبطش کنم اگه قطع و وصل نشه.

بعد اپلودش میکنیم روی نت که یادگاری همه داشته باشیمش.

نمیخواد ضبط کنید. اونوری ها با کیفیت های مختلف ضبط می کنن. لینکاش رو خودم میذارم.

بازی فردا رو idman نشون میده. گور بابای تی وی میلی.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
منچستر يونايتد حاضر است تا مهاجم 27 ساله اش را 40 ميليون يورو به فروش بگذارد.
وين روني به فروش مي‌رسد؛۴۰ميليون يورو

n00011465-b.jpg

پس از رفتن الكس فرگوسن از منچستريونايتد و هدايت اين تيم توسط ديويد مويس اكنون ديگر جاي ماندن براي وين روني نيست.بازيكن قصد دارد تا تيمش را تغيير دهد از اين رو منچستر نيز آماده است تا وي را در ليست فروش خود قرار دهد.مسئولان تيم قيمت روني را ۴۰ ميليون يورو گذاشته اند.اين در حالي است كه هنوز ۲ سال از قرارداد روني باقي مانده است.در حال حاضر تيمهايي چون بارسلونا،چلسي و بايرن مونيخ از مشتريان خريد روني هستند.

فردا اسکولز برای بار دوم خداحافظی می کند
فردا روز يكشنبه منچستريونايتد مقابل سوانسي بازي خواهد كرد و در اين روز پل اسكولز هافبك ۳۸ ساله آخرين ديدارش را انجام خواهد داد و پس از آن از ميادين خداحافظي خواهد كرد.او پس از تصميم به بازنشستگي الكس فرگوسن تصميم گرفت تا خداحافظي كند.اسكولز براي دومين بار است كه از ميادين خداحافظي مي كند او يكبار در مي ۲۰۱۱ كفشهايش را اويزان كرد اما در ژانويه ۲۰۱۲ دوباره براي كمك به فرگوسن به ميادين بازگشت.اما اينبار برنامه اي براي بازگشت مجدد ندارد.

ونگر: فوتبال انگلیس بدون فرگوسن غیرقابل تصور است

224633hp2.jpg

این دو در سال هایی اوج رقابت منچستریونایتد و آرسنال در لیگ برتر رابطه پرتنشی با هم داشتند و بارها با هم درگیری لفظی پیدا کرده بودند

سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، با ستایش از سرالکس فرگوسن، پر کردن جای خالی او را برای باشگاه منچستریونایتد بسیار دشوار دانست.
این دو در سال هایی اوج رقابت منچستریونایتد و آرسنال در لیگ برتر رابطه پرتنشی با هم داشتند و بارها با هم درگیری لفظی پیدا کرده بودند اما در سال های اخیر، با خارج شدن آرسنال از رقابت قهرمانی لیگ برتر، از این تنش کاسته شده بود.
ونگر در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه آرسنال گفت:" مایلم تا او را به خاطر دستاوردهای فوق العاده و دوران حرفه ای کم نظیرش مورد ستایش قرار بدهم.
تصور کردن فوتبال انگلیس بدون او دشوار است اما این واقعیتی است که باید آن را قبول کرد. مطمئنا مربی بعدی جای او را پر خواهد کرد و باید نشان بدهد که از توانایی لازم برخوردار است. البته کار بسیار دشواری در پیش دارد.
چیزی که می توان گفت این است که منچستریونایتد یکی از دو یا سه باشگاه ثروتمند دنیاست و از ساختار خوبی برخوردار است و یک مربی می تواند از شروع کارش مطمئن باشد چون همه شرایط برای کار کردن فراهم است.
آنها پیشرفت خیلی خوبی داشتند و در موقعیت بسیار خوبی برای رویارویی با این چالش برخوردار هستند.
البته این خلا بزرگی برای منچستریونایتد محسوب می شود زیرا شخصیت و کاریزمایی بزرگ ناگهان از این تیم حذف شده است. پر کردن جای چنین شخصی اصلا آسان نیست."

راجرز: فرگوسن هویتش را برای به اوج رساندن یونایتد داد

سرمربی لیورپول می‌گوید سرالکس فرگوسن برای به اوج رساندن منچستریونایتد تمام وجود خود را وقف شیاطین سرخ کرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، برندان راجرز با تمجید از همتای اسکاتلندی خود در اولدترافورد‌ گفت: یونایتد در 25 سال گذشته مانند یک ماشین بوده است. سرالکس برای رساندن این تیم به چیزی که الان هست و به موفقیت‌هایی که کسب کرده، هویتش را گرو گذاشت.
راجرز در خصوص دیوید مویس، جانشین فرگوسن در فصل آینده نیز اظهار داشت: به عقیده من کمی طول می‌کشد تا مویس در منچستریونایتد جا بیفتد و همه چیز را ارزیابی کند اما منچستریونایتد هم متزلزل نیست و حاضر و آماده تحویل مویس داده می‌شود. شکی نیست که خلا سرالکس فرگوسن در این تیم کاملا احساس خواهد شد. او سال‌های سال برای یونایتد کار کرده و با موفقیت‌هایی که برایش کسب کرده، به بخشی از این تیم تبدیل شده است.
سرمربی لیورپول تصریح کرد: به نظرمن واکنش سایر دست اندرکاران باشگاه به این جابجایی می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد. فکر می‌کنم سایر مدعیان از این فرصت برای کم کردن فاصله خود با یونایتد استفاده می‌کنند. من اما فقط می‌توانم به لیورپول فکر کنم چون کارهای زیادی در پیش رو دارم که به نظرم می‌توانیم در فصل آینده از آنها نتیجه بگیریم.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
لباس فصل بعد منچستر یونایتد در تاریخ 6ژوئن (16 خرداد ماه) به طور رسمی معرفی خواهد شــد...

Manchester United's official 2013-2014 jersey to be revealed on 6 June 2013

936650_251063608367316_300285759_n.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
باشگاه فوتیال بارسلونا و سرمربی این تیم تیتو ویلانووا، علاقه مند به جذب مهاجم ملی پوش منچستر یونایتد هستند.

به گزارش الموندو دیپورتیوو بعد از مشخص شدن سرمربی فصل بعد منچستریونایتد، شایعات جدایی وین رونی از این تیم به گوش می رسد.

رونی زمانی که در اورتون زیر نظر دیوید مویس بازی می کرد رابطه غیر دوستانه ای با هم داشتند.

چلسی، بایرن مونیخ و بارسلونا مقصد های احتمالی رونی خواهند بود.

فصل 10-2009 قبل از خرید داوید ویا باشگاه بارسلونا علاقه خود به مهاجم با تجربه منچستریونایتد را اعلام کرده بود.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
خلاصه داستان روزی که سرالکس فرگوسن تصمیم به بازنشستگی
گرفت. (اون روز لعنتی)

*سرالکس ساعت 6:05 بعداز ظهر چهارشنبه به کارینگتون میرسه
و مشغول چند مکالمه ی تلفنی میشود.

*زمانی که بازیکنان بزرگ تیم جمع شدند او به مدت 8 دقیقه با
بازیکنان و کادر فنی ملاقات کرد.(جلسه)

*در طول این 8 دقیقه او در مورد دلیل بازنشسته شدنش صحبت کرد.

*بازیکنان ساکت و شوکه شدند از شنیدن این خبر!

*او آخرین کسی بود که اتاق را ترک کرد در حالی که مایک فیلان او
را همراهی میکرد.

*در ساعت 9:20 منچستریونایتد با صدور بیانیه ای در وبسایت رسمی
باشگاه این خبر را اعلام میکند.

*او به اولین کافه تریا رفت و میزبان تمام کارکنان خود شد و یک سخنرانی
برای تمام آنها داشت.

*در پایان سخنرانی او که در حدود 8 تا 10 دقیقه طول کشید هنگامی
که سر الکس در حال گفتن : متشکرم از شما بود ," اشک در چشمانش"
جمع شد.

*او سپاسگزار تمام حمایت "خانواده ی یونایتد" برای تمام آن سالها بود .

*سرالکس زمانی بیشتر احساسی شد در زمانی که متوجه شدبعضی
از همکاران او بخاطر بازنشستگی او شغل خود را از دست خواهند داد.

*در پایان سخنرانی او کل حضار به احترام او ایستادند و برای او کف زدند.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دوستان ميبينين كه اخبار مربوط به رفتن روني زياد شده !
واقعا بازيكني هست كه از وقتي ورود كرد به منچستر يكي از طرفدارانش بودم
حتي عاشق اون اخلاق سگي كه داشت !

ولي تو اين برهه اگه بره .... ! واقعا بهش ميگم خائن !

خوزه مورینیو از انتخاب دیوید مویس حمایت کرد...همچنین وقتی ازش پرسیدن که ایا به تماشای اخرین بازی سرالکس در الدترافورد خواهد نشست یا نه ، او پاسخ داد:

"نه؛ قطعا نه....دوست ندارم گریه کنم...."

Premier League: Jose Mourinho expects David Moyes to succeed at Manchester United | Manchester United Fixtures, News, Transfers | Sky Sports Football

توضیحات رونی در مورد اکانت توئیترش»

statement from wayne rooney
“there’s a load of rubbish being written about me changing twitter bio saying i have deleted manchester united from it.
I have never deleted manchester united from the bio whatever the papers are saying because it was never on there.
All that happened was that i was asked by nike to add @nikeuk to it – the same as many other sportspeople they sponsor.
Funny, no-one’s written about that though!
That change was made three weeks ago and yet people are talking about it as if its something that was put up yesterday

Moyes: I couldn't say no

Premier League - Moyes: I couldn't say no - Yahoo! Eurosport UK

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
واکنش هیتلر! به بازنشستگی رئیس ! :

کد:
www.youtube.com/watch?v=T-rS1m1vF_k

یعنی این کلیپ خداااااااااااااااااااااااااااست :دی

حتما ببینید :lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میبینم که سر سیتی بی کلاه موند.

چه بازی ای کرد ویگان و دقیقه 91 گل برتری رو زدند و جام رو گرفتند.

این مک منمان شماره 15 شون خیلی تکنیکی بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب فردا 2 تا خداحافظی داریم

اول خداخافظی سر الکس کبیر از نیمکت که خب خدا رو شکر توی باشگاه ماندگار هست.
دوم خداحافظی اسطوره بعدیمون پل اسکولز که خب برای دومین بار هست که خداحافظی میکنه. شاید دیگه خیلی پل اسکولز رو نبینیم اما امیدوارم که تو کادر فنی تیم های پایه ای یونایتد از تجربیاتش استفاده بشه.

یه موقع فردا گیگزی هم خداحافظی کنه.

روز خاصی هست برای یونایتدی ها.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
گری نویل از الدترافورد

943613_10151523052689279_1653511483_n.jpg

شایعه شده رونی امروز تو بازی نخواهد بود بخاطر درگیری با جونز! امیدوارم شایعه باشه !

بالا