• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

......::::::::سوپر مارکت ::::::::::........نیازمند راهنمایی شما هستیم!!!

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
ایول عالیه
کاش لیست این کلاهای ضروری رو هم اینجا میذاشتین ماهم استفاده کنیم
چشم عزیز تازه کار رو شروع کردیم خدارو شکر اول کار خیلی خوب بود روز اول دخلم بالای 100 تومن پول توش بود

سلام. می بینم که صنف ما هم تاپیک داره توو انجمن : )
دادش راه انداختی به سلامتی ادامه بدی عزیز. منم یه 5-6 سالیه مینی سوپر اداره می کنم.
حالا که جنس خریدی، یه سوزن برا فاکتورهات یه جایی از سوپرت درست کن و تمام فاکتورات رو اونجا بزن که گم نشه. این ساده ترین راهه. جدیدا فاکتور گاهی لازم می شه، سر اینکه بعضی شرکتا جنس رو از قیمت روش هم گرونتر می دن.
تا می تونی از شرکتهای مادر پخش بگیر، به جای کل فروشی ها. شرکتای بزرگ توو خریدای بزرگ هم اشنانتیون می دن هم تخفیف محدود.همینا هم گاهی سود کم بعضی اجناس رو جبران می کنه.
به غیر مشتریهات، با بازاریاب هات هم خوش برخورد باش رفیق. اونا هم کارشون سخته، ضمن اینکه این باعث می شه گاهی کمک هایی بهت بکنن و خبرایی بهت بدن که به دردت می خوره.
عزیز حتما از تجربیاتت استفاده میکنم
با تاپیک هم خوش اومدی

با بازاریاب ها رفیق شو :)
من خودم یه مدت بازاریاب مواد غذایی بودم. یه لیست از شماره های همشون + جنس هایی که دارن، توی یه دفتری چیزی بنویس که اگه یوهو گیره یه جنسی شدی یا مثلا خاصتی قیمته یه جنسی رو در بیاری سریع بهشون زنگ بزنی.
مثلا یه شرکت جدید میاد میگه قیمت فلان جنس ۱۰۰تا باکس مثلا ۱۰۰۰۰۰تومنه. سریع به اون بازاریاب قبلی یه زنگ بزن بگو مثلا شما چند میدی ۱۰۰باکس رو. این طوری میتونی جنس رو ارزون تر هم بخری. به قول بعضی بازاریا سود تو خریده :D
البته احتمالا این چیزا رو خودتون میدونین.
.
.
.
از افتتاح فروشگاه یه عکس بنداز داداش
چشم عزیز فقط چون اول کار هست یه مقدار سرم شلوغ هست به روی چشم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
برای روز اول 100 تومن خوبه ولی باید بری روی روزی 500 تا 600 تومن

skellig

Registered User
لایک‌ها
93

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بستگی داره. کمینش حدود 100 شروع می شه معمولا، تا بیشینه 200 هم می ره.

کمه 200 هزار تومن هم سودش تو بهترین حالت میشه 30 هزار تومن که با اتحتساب پول برق و آب و کرایه محل و خرابی بعضی جنسها چقدر بره آدم میمیونه؟

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
کمه 200 هزار تومن هم سودش تو بهترین حالت میشه 30 هزار تومن که با اتحتساب پول برق و آب و کرایه محل و خرابی بعضی جنسها چقدر بره آدم میمیونه؟

خوب این چیزایی که گفتین که همیشگی نیست. خرابی جنس محدوده، مهمترینش لبنیاته، که پس می گیرن اگه جنس خراب باشه.
پول ابی لازم نداره سوپر : ). پول برق هم هست، اما این مورد رو می شه اعلاوه برا این سود بدست اورد.
این 30 تومن معمولا می شه سود خالص.
ضمن اینکه شهر من کوچکه. توو شهر بزرگ مثل تهران و کرج درامد بیشتره البته.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
خوب این چیزایی که گفتین که همیشگی نیست. خرابی جنس محدوده، مهمترینش لبنیاته، که پس می گیرن اگه جنس خراب باشه.
پول ابی لازم نداره سوپر : ). پول برق هم هست، اما این مورد رو می شه اعلاوه برا این سود بدست اورد.
این 30 تومن معمولا می شه سود خالص.
ضمن اینکه شهر من کوچکه. توو شهر بزرگ مثل تهران و کرج درامد بیشتره البته.

اکی ممنون از جوابتون
چقدر بره جواز هزینه کردین؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
البته این دوستمون همونطور که خودشون گفتند سوپریشون کوچیکه . دوست من توی شهرستان سوپری داشت نسبتا بزرگ اما نه جای چندان شلوغ . میگفت حدودا روزی 600-700 فروشه که تقریبا 10%ش سوده . منتها اون بعد یه مدت تعطیلش کرد و رفت کارگری توی پتروشیمی . ساعت کاریش خیلی زیاد بود . ضمن اینکه 2-3 سال قبل حداقل ماهی 500 پول برقش بود ! تقریبا از 6-7 صب تا 11 شب . یعنی کلا زندگی تعطیل

پ.ن : پول اجاره جدا !

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
اکی ممنون از جوابتون
چقدر بره جواز هزینه کردین؟

جواز رو دقیق یادم نیست واقعیتش، فک کنم حدود 500 بود 5-6 سال پیش.
پروانه کسب حتما باید گرفته بشه، حالا هر هزینه ای هم که داشته باشه. حتا نمیشه چندماه بدون پروانه سر کرد در حال حاضر. مثلا برای دادن دستگاه پوس از طرف بانک ، پروانه لازمه. چون کارت خوان الان اگه توو سوپر نباشه، اصن کار را نمی افته، خیلی از مشتری ها با کارت پرداخت می کنند.

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
البته این دوستمون همونطور که خودشون گفتند سوپریشون کوچیکه . دوست من توی شهرستان سوپری داشت نسبتا بزرگ اما نه جای چندان شلوغ . میگفت حدودا روزی 600-700 فروشه که تقریبا 10%ش سوده . منتها اون بعد یه مدت تعطیلش کرد و رفت کارگری توی پتروشیمی . ساعت کاریش خیلی زیاد بود . ضمن اینکه 2-3 سال قبل حداقل ماهی 500 پول برقش بود ! تقریبا از 6-7 صب تا 11 شب . یعنی کلا زندگی تعطیل

پ.ن : پول اجاره جدا !
اره، به بزرگی سوپر و جاش هم هست. البته من تا حالا توو بدترین شرایط هم پول برقم اینقد نشده. 500 خیلی زیاده:wacko:
کلا کاریه که هر کسی نمی تونه باهاش را بیاد. شرایط خودشو داره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
اره، به بزرگی سوپر و جاش هم هست. البته من تا حالا توو بدترین شرایط هم پول برقم اینقد نشده. 500 خیلی زیاده:wacko:
کلا کاریه که هر کسی نمی تونه باهاش را بیاد. شرایط خودشو داره

حتما ایشون از این لامپهای زنون زده جلوی مغازه که بره جذب مشتری اونا مصرفشون خیلی بالاست ولی راست میگن زدن سوپرمارکت یعنی بیخیال تفریح و مسافرت شدن

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22
سوپرمارکت دقیقا برمیگرده به 3 عامل اصلی : موقعیت ، بزرگی مکان ، مقدار جنس ، که باز 2 عنصر مکان و جنس بستگی داره به موقعیت !
و در حالت کلی اگه مکان فروشگاه در موقعیت خوبی و خیابان اصلی و پرفت وآمد باشه با داشتن مکان بزرگ و اجناس متنوع میتونه درآمد خیلی زیادی هم داشته باشه .
سراغ دارم تا 2 تا 4 و 5 میلیون فروش روزانه ... خودتون سودشو حساب کنین.
سوالی بود من درخدمتم ( من ندارم ولی اطلاعاتم زیاده درموردش :blush:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سوپرمارکت دقیقا برمیگرده به 3 عامل اصلی : موقعیت ، بزرگی مکان ، مقدار جنس ، که باز 2 عنصر مکان و جنس بستگی داره به موقعیت !
و در حالت کلی اگه مکان فروشگاه در موقعیت خوبی و خیابان اصلی و پرفت وآمد باشه با داشتن مکان بزرگ و اجناس متنوع میتونه درآمد خیلی زیادی هم داشته باشه .
سراغ دارم تا 2 تا 4 و 5 میلیون فروش روزانه ... خودتون سودشو حساب کنین.
سوالی بود من درخدمتم ( من ندارم ولی اطلاعاتم زیاده درموردش :blush:

درسته یه سوپرمارکت تو محله ما هست فقط 40 میلیون رهنش هست ماهی 2 تومن اجارش فک کنم اون درآمدش میلیلونی باشه

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
به غیر اون عامل هایی که دوستمون گفتن، عامل رفتار فروشنده هم هست. که به تنهایی می تونه به نتیجه مثبت و منفی زیادی داشته باشه.

ساعت کاریش زیاده،ولی خوب باز خوبیش اینه که اونجور نیست که اگه یه روز نباشین، همه چی بهم بریزه. مشتری باز برمی گرده همیشه. خوبیه دیگش اینه که اگه نفر قابل اعتماد دور و برتون باشه،براحتی می تونه کمک حال باشه. چون تنها مهارت رفتار با مشتری و روابط عمومی لازم داره.

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22
به غیر اون عامل هایی که دوستمون گفتن، عامل رفتار فروشنده هم هست. که به تنهایی می تونه به نتیجه مثبت و منفی زیادی داشته باشه.

ساعت کاریش زیاده،ولی خوب باز خوبیش اینه که اونجور نیست که اگه یه روز نباشین، همه چی بهم بریزه. مشتری باز برمی گرده همیشه. خوبیه دیگش اینه که اگه نفر قابل اعتماد دور و برتون باشه،براحتی می تونه کمک حال باشه. چون تنها مهارت رفتار با مشتری و روابط عمومی لازم داره.
دوست خوبم شما وقتی روزی 5 میلیون فروش داشته باشی که به تنهایی نمیتونی جوابگوی مشتری باشی !!
اینطور فروشگاه ها چند کارمند داره و سیستم دوربین و صندوق و.. که دیگه بودن خود مدیریت هم خیلی حیاتی نیس !

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
دوست خوبم شما وقتی روزی 5 میلیون فروش داشته باشی که به تنهایی نمیتونی جوابگوی مشتری باشی !!
اینطور فروشگاه ها چند کارمند داره و سیستم دوربین و صندوق و.. که دیگه بودن خود مدیریت هم خیلی حیاتی نیس !

چندتا فروشنده داشتن لزوما به فروش میلیونی نیست. تحت شرایطیه که فضای سوپر به شکلی باشه که قابل کنترل نباشه. در صورتی که می شه توو یه فضای مناسب و تنها با یک فروشنده به قروش میلیونی رسید و همه چیز رو هم کنترل کرد.

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
من هم تو یه سوپری با داداشم شریکم
سودش میانگین حدود 17 درصده
محل ما هم جای شلوغیه و شکر خدا مشتریای خوبی هم داریم

عامل اصلی سرپا موندن مغازه و وفاداری مشتریها نسیه ندادن هست
اگه به مشتری نسیه بدی چند تا بدی داره
یک اینکه اگه حسابش زیاد بشه بعدا زورش میاد حسابش را بده وروش نمیشه بیاد مغازه شما و یواش یواش میره مغازه دیگه و خود به خود میپره
مشتری بد عادت میشه و در صورتی که پول هم داشته باشه باز پول نمیزراه تو جیبش و میاد نسیه میخره چون خیالش راحته.
تجربه ثابت کرده وقتی کسی بخواد نسیه بخره چون اون لحظه پول نمیخواد بده معمولا بیشتر خرید میکنه و حسابش را سنگین تر میکنه.ولی اگه بخواد پول بده به اندازه پولش خرید میکنه

این مغازه ای که ما داریم جاش مال خودمونه و اجاره ای نیست و حدود 9 سال هست که مغازه زدیم.چون نقل مکان نداریم شکر خدا فروشمون خوبه و ماهی 1.5 الی 2 تومن میمونه
خرج دررفته نفری حدودا 800 میمونه

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
من هم تو یه سوپری با داداشم شریکم
سودش میانگین حدود 17 درصده
محل ما هم جای شلوغیه و شکر خدا مشتریای خوبی هم داریم

عامل اصلی سرپا موندن مغازه و وفاداری مشتریها نسیه ندادن هست
اگه به مشتری نسیه بدی چند تا بدی داره
یک اینکه اگه حسابش زیاد بشه بعدا زورش میاد حسابش را بده وروش نمیشه بیاد مغازه شما و یواش یواش میره مغازه دیگه و خود به خود میپره
مشتری بد عادت میشه و در صورتی که پول هم داشته باشه باز پول نمیزراه تو جیبش و میاد نسیه میخره چون خیالش راحته.
تجربه ثابت کرده وقتی کسی بخواد نسیه بخره چون اون لحظه پول نمیخواد بده معمولا بیشتر خرید میکنه و حسابش را سنگین تر میکنه.ولی اگه بخواد پول بده به اندازه پولش خرید میکنه

این مغازه ای که ما داریم جاش مال خودمونه و اجاره ای نیست و حدود 9 سال هست که مغازه زدیم.چون نقل مکان نداریم شکر خدا فروشمون خوبه و ماهی 1.5 الی 2 تومن میمونه
خرج دررفته نفری حدودا 800 میمونه
داداش چندتا سوال کلی که بدرد بقیه هم میخوره :
- چند متر مغازه و چقدر جنس دارین :
- روزی چقدر فروش دارین :
- هزینه های جانبی چقدره :

و اینکه از کدوم شهرین؟

بالا