چشم عزیز تازه کار رو شروع کردیم خدارو شکر اول کار خیلی خوب بود روز اول دخلم بالای 100 تومن پول توش بودایول عالیه
کاش لیست این کلاهای ضروری رو هم اینجا میذاشتین ماهم استفاده کنیم
عزیز حتما از تجربیاتت استفاده میکنمسلام. می بینم که صنف ما هم تاپیک داره توو انجمن : )
دادش راه انداختی به سلامتی ادامه بدی عزیز. منم یه 5-6 سالیه مینی سوپر اداره می کنم.
حالا که جنس خریدی، یه سوزن برا فاکتورهات یه جایی از سوپرت درست کن و تمام فاکتورات رو اونجا بزن که گم نشه. این ساده ترین راهه. جدیدا فاکتور گاهی لازم می شه، سر اینکه بعضی شرکتا جنس رو از قیمت روش هم گرونتر می دن.
تا می تونی از شرکتهای مادر پخش بگیر، به جای کل فروشی ها. شرکتای بزرگ توو خریدای بزرگ هم اشنانتیون می دن هم تخفیف محدود.همینا هم گاهی سود کم بعضی اجناس رو جبران می کنه.
به غیر مشتریهات، با بازاریاب هات هم خوش برخورد باش رفیق. اونا هم کارشون سخته، ضمن اینکه این باعث می شه گاهی کمک هایی بهت بکنن و خبرایی بهت بدن که به دردت می خوره.
با تاپیک هم خوش اومدی
چشم عزیز فقط چون اول کار هست یه مقدار سرم شلوغ هست به روی چشمبا بازاریاب ها رفیق شو
من خودم یه مدت بازاریاب مواد غذایی بودم. یه لیست از شماره های همشون + جنس هایی که دارن، توی یه دفتری چیزی بنویس که اگه یوهو گیره یه جنسی شدی یا مثلا خاصتی قیمته یه جنسی رو در بیاری سریع بهشون زنگ بزنی.
مثلا یه شرکت جدید میاد میگه قیمت فلان جنس ۱۰۰تا باکس مثلا ۱۰۰۰۰۰تومنه. سریع به اون بازاریاب قبلی یه زنگ بزن بگو مثلا شما چند میدی ۱۰۰باکس رو. این طوری میتونی جنس رو ارزون تر هم بخری. به قول بعضی بازاریا سود تو خریده
البته احتمالا این چیزا رو خودتون میدونین.
.
.
.
از افتتاح فروشگاه یه عکس بنداز داداش