• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کلا نباید به اخبار روزنامه ها دل خوش کرد. همین روزنامه گفته بودن هیگواین داره میاد لندن تست پزشکی بده! چند روز بعد پرز گفت اصلا کسی از آرسنال تماسی با ما نگرفته!!!

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
من که دیگه کلا بیخیال نقل و انتقالات شدم

از اینا ابی گرم نمیشه

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

میتونم بگم که حرف شما مهرداد جان هم درسته هم غلطه،برای اینکه وقتی ما خرید نمیکنیم دو حالت داره،یا میخوایم خسیس بازی در بیاریم و با این بازیکنا تا اخر فصل دیگه سر کنیم یا اینکه یک خرید خیلی بزرگ داریم که نمیخوایم بودجه رو برای بازیکنای ۱۷ ۱۸ میلیون پوندی خرج کنیم،یا بیل یا رونالدو که من به شخصه با موضع گیری های خود بیل تو ۱۰ روز اخیر احتمال میدم که بیل بیاد.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
من که دیگه کلا بیخیال نقل و انتقالات شدم

داش مهرداد
من يه چند سالي هست بي خيال شدم !
هر وقت نزديك نقل و انتقالات ميشيم سعي ميكنم خودم رو از اخبار دور نگه دارم !
چون چيزي جز حرص خوردن نداره واسه ما ...

تا وقتي گليزرها باشن هر فصل همين داستان ادامه داره ...

فقط يه چيزي كه منو خيلي ميترسونه
اينه كه با رفتن رييس
خوب هامون هم بخوان از تيم برن !

كي فكرش رو ميكرد روني بياد و حرف رفتن رو بزنه ؟!!!
يا گزينه بعدي كه واقعا بايد حفظش كنيم : فن پرسي هست !

اميدوارم تو ليگ قهرمانان هم اين فصل بدرخشيم
تا ستاره ها رو جذب كنيم نه دفع !

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
پوگبا که واقعا حیف شد. اگه پوگبا بود ما الان کمتر مشکل خط هافبک داشتیم. تازه حرفهایی از رفتن پتروچی و تونیکلیف هم شنیده میشه! موندم خط هافبکمون چقدر قوی هست که نه تنها بازیکن نمیخریم بلکه بازیکنان جوون تیمهای پایه که هافبک هستن رو هم از دست میدیم!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یه خبرهایی به گوش میرسه که منچستر عزمش رو برای خرید سسک فابرگاس جزم کرده. بنظرم پیشنهادش خوب باشه سسک پتانسیل پاسخ بله گفتن رو داره. امیدتون رو از دست ندید :)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یه خبرهایی به گوش میرسه که منچستر عزمش رو برای خرید سسک فابرگاس جزم کرده. بنظرم پیشنهادش خوب باشه سسک پتانسیل پاسخ بله گفتن رو داره. امیدتون رو از دست ندید :)

این خبر رو امروز چندین خبرگزاری منتشر کردن ولی بنظر من بارسا با توجه به از دست دادن تیاگو فکر نکنم سسک رو دیگه از دست بده.
من که 1% هم به انتقال سسک به یونایتد خوشبین نیستم. از طرفی باشگاه بازیکناش رو نگه داره خرید پیشکش! اگه پوگبا رو نگه داشته بودن الان مشکلات خط هافبک کمتر بود.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این خبر رو امروز چندین خبرگزاری منتشر کردن ولی بنظر من بارسا با توجه به از دست دادن تیاگو فکر نکنم سسک رو دیگه از دست بده.
من که 1% هم به انتقال سسک به یونایتد خوشبین نیستم. از طرفی باشگاه بازیکناش رو نگه داره خرید پیشکش! اگه پوگبا رو نگه داشته بودن الان مشکلات خط هافبک کمتر بود.

بنظرم واسه سسک بهتره که به منچستر یا آرسنال بره. تو بارسا اصلا به چشم نمیاد. علاوه بر این رفتن تیاگو تاثیری بر حضور سسک در ترکیب بارسا نداره، چون سسک پشت سر اینیستا، ژاوی و بوسکتس هست، و تا وقتی این 3 هستن فیکس بازی کردنش خیلی سخته. مخصوصا الان که نیمار هم به بارسا اضافه شده و در سمت چپ خط حمله ی بارسا جایی که سسک در این فصل چند بار بازی کرد بازی میکنه.

من یکی جای سسک بودم به لیگ برتر برمیگشتم.:)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بنظرم واسه سسک بهتره که به منچستر یا آرسنال بره. تو بارسا اصلا به چشم نمیاد. علاوه بر این رفتن تیاگو تاثیری بر حضور سسک در ترکیب بارسا نداره، چون سسک پشت سر اینیستا، ژاوی و بوسکتس هست، و تا وقتی این 3 هستن فیکس بازی کردنش خیلی سخته. مخصوصا الان که نیمار هم به بارسا اضافه شده و در سمت چپ خط حمله ی بارسا جایی که سسک در این فصل چند بار بازی کرد بازی میکنه.

من یکی جای سسک بودم به لیگ برتر برمیگشتم.:)

حرفتون زمانی درسته که مطمءن باشیم تمام بازیهای بارسا در طول فصل رو این 3 هافبک حضور دارن. اگه محروم ، مصدوم و حتی دچار افت بشن، جایگزین این 3 بازیکن خصوصا ژاوی و اینیستا چه کسی هستش؟ فکر میکنم بارسا بعد از ژاوی و اینیستا از سسک و تیاگو در پست این بازیکنان استفاده میکرد. حالا که تیاگو رفته بارسا حاضره بهترین گزینه جایگزینی ژاوی و اینیستا رو از دست بده؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب باید به رونی حق داد که بخواد از تیم جدا بشه ببینید رونی اومد به شکل واضح گفت من میخوام تیم چند خرید خوب داشته باشه وقتی اینها عملی نمیشه یک کسی مثل رونی چوب پتانسیل بالاشو میخوره و از اون تو خط هافبک استفاده میشه خوبه دخیا رو خریدیم مگرنه بعید نبود رونی بره و و دروازه هم بایسته
چیزی که مشخصه اون نمیخواد آنقدر عقب بازی کنه و خوب بره و تو خط هافبک موندگار بشه و کلاً حتی خیلی ها معتقد هستند رونی رو حتی نباید به محوطه جریمه هم محدود کرد وقتی بازیکنی این همه پتانسیل داره ولی داره چوب نداشتن بازیکن خوب رو میخوره و مدام تغییر پست میده فوتبالش هم افت میکنه از طرفی ما حتی تو وینگر هامون هم این فصل مشکل داریم
یک زمانی رییس بود و خوب اون کاملاً بلد بود امتیاز بگیره خود آرسن ونگر میگفت که منچستر بلده جلوی تیم های ضعیف و متوسط همه امتیازها رو بگیره این دقیقاً نقطه قوت ما بود که رییس این نقطه قوت رو با تجربه اش و ابزاری که مثل گیگزی اسکولز و.....داشت ایجاد کرده بود حالا دیگه رییس نیست اسکولز بازنشست شده و حتی گیگزی هم تقریباً دیگه نیست فراموش نکنید با بالا رفتن سن ویدیچ وفردینانند ما جتی تو خط دفاعی هم مشکل داریم
ولی آنقدر مشکل تو خط هافبک زیاده که کسی خط دفاع خیلی باحضور جونز و اسمالینگ به چشمش نمیاد هر چند که من معتقدم برای حضور قدرتمند تو تمام جامها خط دفاعی هم باید تقویت بشه ما نه هافبک دفاعی خوب داریم و نه وینگرهامون سرحالند هافبک نفوذی بازیساز که اصلاً نداریم کاگاوا هم که فصل پیش عملاً چیزی نشون نداد نمیدونم با این اوضاع و رفتن رییس چی پیش میاد
خصوصاً اینکه من سیتی هر فصل که میگذره هم پایه های خودش و هم بزرگسالان رو قوی تر میکنه و از اونور چلسی هم مورینیو رو آورده و خوب بازیکنهای خوبی هم فصل پیش جذب کرده و این فصل هم دست به کار شده من موافق تغییر روند در باشگاه نیستم ولی ما میتونیم با هزینه معقول حداقل بازیکنهای جوون با پتانسیل بالا رو بخریم کاری که خودمون میگیم دنبالشیم ولی تو این سالها غیر از جونز و دخیا که جوون بودند و یک چیزهایی از خودشون نشون دادند ما چه کسانی رو جذب کردیم فصل پیش ون پرسی رو هم اگر رییس مستقیماً مذاکره نمیکرد از دست میدادیم تیم مذاکره کننده ما ظاهراً از سعید جلیلی تو 5+1 هم بدتر عمل میکنه...........
من فصل های پیش معتقد بودم فرگی هست و نباید استرس داشت اون میدونه چه میکنه فراموش نکنید که فرگی یک استثنا در تاریخ فوتبال جهان بود وکسی که جاش نشسته تا اینجای کار یک مربی متوسط بوده فرگی با آبردین رئال پرستاره رو شکست داد و قهرمان اروپا شد و وقتی به منچستر اومد چندین سال طول کشید تا قهرمانی رو کسب کنه مویس یک مربی کاملاً معمولیه حداقل کارنامه اش این رو میگه اون مثل رییس یک نابغه نیست و تیم رو در شرایط خوبی تحویل گرفته تیمی که قهرمان شده رو تحویل گرفته ولی به نظر من بدشانسی مویس این بوده که این تیم با پتانسیل بالای فرگی قهرمان شد و نه بازیکنهای خوب و متعددش
نمیشه با این اوضاع انتظار معجزه داشت به نظر من اگر فکر کنیم با این تیم مویس میتونه مثل فرگی نتیجه بگیره یک معجزه است بله یک معجزه است چون فرگوسن یک نابغه بود نه تنها در منچستر بلکه در تمام دوران اگر شما نگاهی به بهترین های تاریخ بندازید عده ای میگن پله ماردونا جدیداً مسی ولی هیچ کس شک نداره که فرگی بهترین مربی تاریخ بوده حداقل این رو آمار و ارقام میگه ما بهترین مربی تاریخ فوبتال جهان رو دیگه روی نیمکت نداریم و برای اینکه مثل قبل نتیجه بگیریم فقط نیاز به معجزه داریم و یا خرید بازیکنهای خوب......

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حرفتون زمانی درسته که مطمءن باشیم تمام بازیهای بارسا در طول فصل رو این 3 هافبک حضور دارن. اگه محروم ، مصدوم و حتی دچار افت بشن، جایگزین این 3 بازیکن خصوصا ژاوی و اینیستا چه کسی هستش؟ فکر میکنم بارسا بعد از ژاوی و اینیستا از سسک و تیاگو در پست این بازیکنان استفاده میکرد. حالا که تیاگو رفته بارسا حاضره بهترین گزینه جایگزینی ژاوی و اینیستا رو از دست بده؟

حالا من یه سوال دارم :D، شما بودی حاضر میشدی تمام فصل رو به امید مصدومیت یه بازیکن روی نیمکت بشینی که به ترکیب اصلی برسی اونم در حالی که اسم و رسمت در حد سسک فابرگاسه؟
از یک بازیکن معمولی صحبت نمیکنیم که حاضر باشه نیمکت نشینی کنه که شایـــد به ترکیب برسه، توی آرسنال **** تیم بود. اصولا بازیکنان بزرگ ترجیح میدن جایی باشن که توی ترکیب اصلی حضور داشته باشن و حضورشون به اما و اگر سپرده نشه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
حالا من یه سوال دارم :D، شما بودی حاضر میشدی تمام فصل رو به امید مصدومیت یه بازیکن روی نیمکت بشینی که به ترکیب اصلی برسی اونم در حالی که اسم و رسمت در حد سسک فابرگاسه؟
از یک بازیکن معمولی صحبت نمیکنیم که حاضر باشه نیمکت نشینی کنه که شایـــد به ترکیب برسه، توی آرسنال **** تیم بود. اصولا بازیکنان بزرگ ترجیح میدن جایی باشن که توی ترکیب اصلی حضور داشته باشن و حضورشون به اما و اگر سپرده نشه.

آقا محمد حرفتون درسته ولی قضیه فابرگاس با تیاگو فرق داره: تیاگو خودش میخواست بره و اینو اعلام کرده بود ولی سسک گفته میخواد بمونه. قرارداد تیاگو و بند آزادیش با اون شرایط شاهکار بود! و خودش با فروشش به تیم دیگه بر اساس اون بند موافق بود و گرنه فکر نکنم بارسا برنامه ای برای فروشش داشت. حالا قرارداد سسک هم همینجوریه؟ قیمت سسک هم همینقدره؟ سسک مصر به رفتنه؟
چی بگم والا. من که هنوز فکر میکنم احتمال این انتقال 1% هم نیست.
راستی یه سوال: فکر میکنی تیاگو توی بایرن با اونهمه هافبک آماده فیکس بازی میکنه؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فابرگاس هم گفته میخواد تو بارسا بمونه تیتو هم ازش حمایت کرده

استروتمن هم گویا رفت رم

بسیار عالی واقعا تبریک

نهایتش با کلی باج به اورتون بتونن یه بازیکن متوسط مثل فلینی رو بگیرن! تازه اگر عرضشو داشته باشن!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوشم میاد PSG اراده میکنه، بازیکنو جذب میکنه. اینهمه باشگاههای مختلف از جمله سیتی و چلسی و رءال دنبال کاوانی بودن ولی به PSG پیوست. از طرفی با این نوع عملکرد تیمهای فرانسوی PSG و موناکو ، فکر کنم قانون فیرپلی مالی یوفا و آقای پلاتینی فرانسوی، عملا کشک باشه!
در رابطه با فلینی درسته که هافبک ستاره ای نیست ولی فکر کنم از استروتمن بهتر باشه چون چندین ساله تو لیگ جزیره بازی میکنه و جواب داده. البته یونایتد خلا یک هافبک بازیساز رو کاملا احساس میکنه و فکر نمیکنم کلورلی بتونه تو این پست کاملا جواب بده. امیدوارم اگه بازیکن هم تو پست هافبک بازیساز جذب نکردیم لااقل به عدنان و پتروچی در کنار کلورلی اطمینان کنن و بهشون بازی برسه. از طرفی فکر نمیکنم از اندرسون واسه ما آبی گرم بشه!
راستی امروز خوندم که مویس به نانی گفته توی ترکیب تیمش جایگاه خاصی داره و نانی میخواد قراردادش رو تمدید کنه.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خوشم میاد PSG اراده میکنه، بازیکنو جذب میکنه. اینهمه باشگاههای مختلف از جمله سیتی و چلسی و رءال دنبال کاوانی بودن ولی به PSG پیوست. از طرفی با این نوع عملکرد تیمهای فرانسوی PSG و موناکو ، فکر کنم قانون فیرپلی مالی یوفا و آقای پلاتینی فرانسوی، عملا کشک باشه!
در رابطه با فلینی درسته که هافبک ستاره ای نیست ولی فکر کنم از استروتمن بهتر باشه چون چندین ساله تو لیگ جزیره بازی میکنه و جواب داده. البته یونایتد خلا یک هافبک بازیساز رو کاملا احساس میکنه و فکر نمیکنم کلورلی بتونه تو این پست کاملا جواب بده. امیدوارم اگه بازیکن هم تو پست هافبک بازیساز جذب نکردیم لااقل به عدنان و پتروچی در کنار کلورلی اطمینان کنن و بهشون بازی برسه. از طرفی فکر نمیکنم از اندرسون واسه ما آبی گرم بشه!
راستی امروز خوندم که مویس به نانی گفته توی ترکیب تیمش جایگاه خاصی داره و نانی میخواد قراردادش رو تمدید کنه.

کلورلی میتونه عالی بشه ولی باید تمام تلاششو بکنه

من گیبسون بازیکن سابق خودمونو به فلینی ترجیح میدم

فلینی هم بازیش بگیر نگیر داره

اندرسن که بیشتر دلقکه تا بازیکن!!!

نیک پاول و عدنان شاید بتونن تو اینده ستاره بشن تو خط هافبک

امیدوارم نانی بمونه خیلی بیشتر از والنسیا و یانگ قبولش دارم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
رابین انگار داره بمب جابجا میکنه:D

مشاهده پیوست 409952

اقایون همه دارن به این موضوع فکر میکنن که حالا چه گلی به خط هافبک بگیریم

مشاهده پیوست 409953

امیدوارم تو لباس یونایتد ببینمت

1013105_10151733723694288_2006084193_n.jpg

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
به نظر من که فیلینی در بهترین حالت نصف قیمتی که روش میذارن می ارزه : ))
یک جورایی شاید همین کریک خودمون بهتر باشه
برای این پست یک بازیکن قدرتی و سریع لازمه با قدرت تکل زنی و پاسوری بالا
رئال تو این پست خوب بازیکن زیاد داره :دی
اگر پوگبا رو نداده بودیم این قسمت سال ها تامین بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبری که از نقل و انتقالات نیست.

تیم هم که تو گشت و گذاره.

ما هم گفتیم یه سری عکس بذاریم برای بچه ها

1069852_500714316674975_34733379_n.jpg1010975_499866460093094_1911991633_n.jpg971515_499866436759763_1792048283_n.jpg1013172_499866393426434_865733410_n.jpg970255_499866240093116_48574767_n.jpg66720_499866346759772_1560070086_n.jpg1014445_499866296759777_755038854_n.jpg998002_502053169874423_1314411431_n.jpg

بالا