کلا نباید به اخبار روزنامه ها دل خوش کرد. همین روزنامه گفته بودن هیگواین داره میاد لندن تست پزشکی بده! چند روز بعد پرز گفت اصلا کسی از آرسنال تماسی با ما نگرفته!!!
من که دیگه کلا بیخیال نقل و انتقالات شدم
از اینا ابی گرم نمیشه
ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک
من که دیگه کلا بیخیال نقل و انتقالات شدم
یه خبرهایی به گوش میرسه که منچستر عزمش رو برای خرید سسک فابرگاس جزم کرده. بنظرم پیشنهادش خوب باشه سسک پتانسیل پاسخ بله گفتن رو داره. امیدتون رو از دست ندید![]()
این خبر رو امروز چندین خبرگزاری منتشر کردن ولی بنظر من بارسا با توجه به از دست دادن تیاگو فکر نکنم سسک رو دیگه از دست بده.
من که 1% هم به انتقال سسک به یونایتد خوشبین نیستم. از طرفی باشگاه بازیکناش رو نگه داره خرید پیشکش! اگه پوگبا رو نگه داشته بودن الان مشکلات خط هافبک کمتر بود.
بنظرم واسه سسک بهتره که به منچستر یا آرسنال بره. تو بارسا اصلا به چشم نمیاد. علاوه بر این رفتن تیاگو تاثیری بر حضور سسک در ترکیب بارسا نداره، چون سسک پشت سر اینیستا، ژاوی و بوسکتس هست، و تا وقتی این 3 هستن فیکس بازی کردنش خیلی سخته. مخصوصا الان که نیمار هم به بارسا اضافه شده و در سمت چپ خط حمله ی بارسا جایی که سسک در این فصل چند بار بازی کرد بازی میکنه.
من یکی جای سسک بودم به لیگ برتر برمیگشتم.![]()
حرفتون زمانی درسته که مطمءن باشیم تمام بازیهای بارسا در طول فصل رو این 3 هافبک حضور دارن. اگه محروم ، مصدوم و حتی دچار افت بشن، جایگزین این 3 بازیکن خصوصا ژاوی و اینیستا چه کسی هستش؟ فکر میکنم بارسا بعد از ژاوی و اینیستا از سسک و تیاگو در پست این بازیکنان استفاده میکرد. حالا که تیاگو رفته بارسا حاضره بهترین گزینه جایگزینی ژاوی و اینیستا رو از دست بده؟
حالا من یه سوال دارم، شما بودی حاضر میشدی تمام فصل رو به امید مصدومیت یه بازیکن روی نیمکت بشینی که به ترکیب اصلی برسی اونم در حالی که اسم و رسمت در حد سسک فابرگاسه؟
از یک بازیکن معمولی صحبت نمیکنیم که حاضر باشه نیمکت نشینی کنه که شایـــد به ترکیب برسه، توی آرسنال **** تیم بود. اصولا بازیکنان بزرگ ترجیح میدن جایی باشن که توی ترکیب اصلی حضور داشته باشن و حضورشون به اما و اگر سپرده نشه.
www.youtube.com/watch?v=DcX3nCWmWLo
خوشم میاد PSG اراده میکنه، بازیکنو جذب میکنه. اینهمه باشگاههای مختلف از جمله سیتی و چلسی و رءال دنبال کاوانی بودن ولی به PSG پیوست. از طرفی با این نوع عملکرد تیمهای فرانسوی PSG و موناکو ، فکر کنم قانون فیرپلی مالی یوفا و آقای پلاتینی فرانسوی، عملا کشک باشه!
در رابطه با فلینی درسته که هافبک ستاره ای نیست ولی فکر کنم از استروتمن بهتر باشه چون چندین ساله تو لیگ جزیره بازی میکنه و جواب داده. البته یونایتد خلا یک هافبک بازیساز رو کاملا احساس میکنه و فکر نمیکنم کلورلی بتونه تو این پست کاملا جواب بده. امیدوارم اگه بازیکن هم تو پست هافبک بازیساز جذب نکردیم لااقل به عدنان و پتروچی در کنار کلورلی اطمینان کنن و بهشون بازی برسه. از طرفی فکر نمیکنم از اندرسون واسه ما آبی گرم بشه!
راستی امروز خوندم که مویس به نانی گفته توی ترکیب تیمش جایگاه خاصی داره و نانی میخواد قراردادش رو تمدید کنه.