• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
چاکرم دایی بَن شدیم فراموش کردی مارو :D

=============================

نه اتفاقا فراموشت نکردم تمام تاپیکاتو دنبال میکنم و تو ذهنمی منتها مشکل اینجاست مرغت 1 پا داره
مخلص

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
داداش برو یه تیبا صفر یا نزدیک صفر بخر خودتو خلاص کن..
ولی اگه روا میخوای من یه آشنا دارم توی ایرانخودرو یدونه روا صفر دوگانه سوز در آورده البته مدل 90 بدون گارانتی هم هست ولی ماشین صفره و قیمتی هم که میده 17,18 تومنه..یه پخ بهم بده اگه خواستی واست ردیفش کنم دادا...

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
داداش برو یه تیبا صفر یا نزدیک صفر بخر خودتو خلاص کن..
ولی اگه روا میخوای من یه آشنا دارم توی ایرانخودرو یدونه روا صفر دوگانه سوز در آورده البته مدل 90 بدون گارانتی هم هست ولی ماشین صفره و قیمتی هم که میده 17,18 تومنه..یه پخ بهم بده اگه خواستی واست ردیفش کنم دادا...

ممنون مرسی! کلا خوانواده سایپا خوشم نمیاد!

امروز یکی از بچه های اشنایی معرفی کرد که بقول خودش خیلی سرشناس و کلی تجربه داشت!

اولا گفت کورسا نخر بعدش میمونه دستت و دوما 9.5 برا این گرونه تهران بری یه مدل بالاترش رو 8.5 می تونی گیر بیاری!

گفتم داداش خوابی ها اون قیمت ها مال پارساله!! الان طرف تیپ 3 شو تو تهران زده 13.5

بعد یه چیزی هم اینکه قطعاتش پیدا نمیشه و تو راه خراب بشه کسی ازش سردر نمیاره و از این دری وری ها !!!

گفت تو چیکار داری من میخرم ولی باید تهران باشه لابد یه 500 هم دلالی میخواد گفت سه روز کار دارم

و اینکه میگه بهتره پراید بخری تا پولتو دور نریزی!! من عمرا پول به پراید بدم ! حاضرم پولمو دزد ببره ولی به پراید ندم!

ولی این کورسا خیلی چشم رو گرفته!!! من میخوامش !!!

فقط یه خورده خط و خش داره و انجوری تمییز نی! وگرنه همونجا میخریدمش! راستی این خط و خش هارو میشه برطرف کرد!!؟؟

فقط رنگ میخواد فکر کنم دیگه ؟ سه چهار جا استر سفید رنگش در حد دو سانت بیرون اومده! کلا ماشین بدون رنگه!

البته تو عکس ها زیاد معلوم نی!!!

مشاهده پیوست 408956AdImage620838_2.JPGAdImage620838_3.JPGAdImage620838_4.JPG

Last edited:

vahid25 TM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

نه داداش این چه مقایسه ایه
206 یه آشغال تمام معناس فقط بدرد بچه سوسولا میخوره باهاش دوردور کنن!!
صندلی عقب 206 مثل قبر بچس! برو بشین صندلی عقب کورسا ببین لامصب چه استفاده ای فضا بردن
باعث تاسفه صحبت از اپل شد ولی دیگه سری جدید این کمپانی به کشور چرا نیومد

شما چطور به این نتیجه رسیدی که 206 آشغاله؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
شما چطور به این نتیجه رسیدی که 206 آشغاله؟

کلا محصولات ایرانخودرو آشغاله--
206 رو من خوشم نمیاد!! شاید واسه شما حکم مرسدس یا....داشته باشه
هرچندوقت یه بار هم با دوستان و بستگان صحبت میشه از نحوه منتاژ این محصول و چیزایی تعریف میکنن که آدم شاخ درمیاره-چون تو خط منتاژ هستن و کارگرهای ایرانخودرو معمولا میچرخن و کسی که 10-15 سال تو ایرانخودرو باشه تقریبا از همه قسمت های تولید سردراورده
درکل من نظر شخصیمو گفتم چون از ماشین ایرانی متنفرم - گفتم که شاید شوما خیلی باهاش حال میکنی!! اون بحث دیگه ایه

locki

Registered User
لایک‌ها
34
داوووش 45داری چرا میری دنبال پروتون !

موتور 1500 سی سی داره ک قلب تپنده ش میتسوبیشی رقیب خوبی هست برای انواع اقسام پژو 206 اعم از اسی دی و ...در حالی ک 206 موتور 1600 داره حرفی بره گفتن نداره جلو این ..

از لحاظ امکانات رفاهی و کابین و ...از همه لحاظ سر تره از 206 اس دی ..ب این خاطر میگم 206 اس دی ک الان 206 اس دی 45تومن و حتی 50تومن خرید و فروش میشه..در حالی ک میشه با 45تومن اینو خرید ک ..... ک ش رو توضیح دادم دیگه :D
..

===============================================================================================================

40 یا 40 خرده ای داری فقط و فقط یک کلام تو بازار ایران......> MVM 315

ب نظر من و خیلی ازمراجع تقلید :D بهترین انتخا ب تو این رنج قیمت- از لحاظی ظاهری-جثه- و طراحی کابین و ...حالا حالا ها رقیب نخواهد داشت تو ایران.

ار دست ش نده ک غفلت موجب چیز سوزی ست :D..

فک کنم قیمت دقیق ش 40 تومن باشه ..اگه بزک بازی این ماشین فقط یه رینگ 14میخواد (خودش رینگ داره الیته مثل این تولید داخلی های با قالپاق بهت نمیدن )و سلام... ختم تاپیک :D

پارس داری بده بره ک اوضای پژو تو ایران اسفناکه
ممنون
mvm 315 کوچیک نیست ؟
گریت وال با mvm یه جورایی از یک کشورن دیگه اما گریت وال از نظر ظاهری بهتر به نظر میاد , از نظر قطعات و مسائل این چنینی اگه اطلاعاتی از این ماشین دارید ممنون میشم بفرمایید

Last edited:

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
ممنون
mvm 315 کوچیک نیست ؟
این گریت وال واسه کدوم شرکته توی ایران ؟ از نظر قطعات و مسائل این چنینی اگه اطلاعاتی از این ماشین دارید ممنون میشم بفرمایید

ام وی ام 315نسبت به 206 جادار تره اونم خیلی:D. از نظر اپشن ها 206 جلو این حرفی بره گفتن نداره (,واقعا نمیدونم چرا یه عده 40 خرده ای میدن ب 206!!) موتورش هم ک برمیگرده ب دهه 90!

+ +

+ +

این گریت وال واسه کدوم شرکته توی ایران ؟

کرمان خودرو نماینده ی همه ی محصولات چینی اعم از ام وی ام و گریت وال در بازار ایران میباشد ....قطعاتشونم اصن با قطعات ماشین های داخلی قابل مقایسه نیست از نظر عمر قطعه و کیفیت

=================
مشخصات ش هم اینه

ابعاد و وزن

ارتفاع*عرض*طول -------1492*1686*4139 (میلی متر)
فاصله دو محور--------- 2527 (میلی متر)
حداقل شعاع گردش --------5/5 (متر)
وزن خالص-----------1200 (کیلوگرم)
سایز لاستیک -------- 15 R 60/185

موتور و قوای محرکه
حجم موتور-----1500 (CC )
تعداد سیلندر------ 4 سیلندر خطی
مکانیزم سوپاپ ها------- DOHC 16 سوپاپ
ضریب تراکم------- 1:5/10
انتقال نیرو-------- 5 دنده دیسکی
حداکثر قدرت------ 6000/109 (دور در دقیقه/اسب بخار)
حداکثر گشتاور------ 3000/140 (دور در دقیقه / نیوتن متر)
حداکثر سرعت-------- 160 (ساعت/کیلومتر)
حجم باک -------- 50 (لیتر)

تجهیزات
سیستم ایمنی و تعلیق
کیسه هوا
از نوع SRS برای راننده و سرنشین جلو
کمربند ایمنی
کمربند 3 نقطه ای برای سرنشین جلو
کمربند 3 نقطه ای برای سرنشین عقب (چپ و راست)
کمربند ایمنی برای سرنشین وسط
سیستم ترمز
ABS+EBD
سیستم ترمز دستی برای چرخ های جلو
سیستم ترمز دستی برای چرخ های عقب
سیستم ضد سرقت
سیستم ضد سرقت الکترونیک Immobilizer
چراغ های مه شکن
مه شکن جلو
مه شکن عقب
تعلیق جلو
سیستم مستقل Mc Pherson با فنر پیچی و میله نگهدارنده و ضد لغزش
تعلیق عقب
سیستم تعلیق کشنده چندگانه با فنر پیچی

locki

Registered User
لایک‌ها
34
با این توضیحات 2 تاشون در یک سطح هستند فردا میرم شرایط گریت رو می پرسم
ممنون از شما جهت راهنمایی دوست عزیز

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

داووش شوما یه سر بیا TT تو تاپیک های مربوطه(کورسا- 206) نظر مالکین رو بخون و حرفای اینو اون رو هم بریز تو جووب.....هر کی از کس دیگه هر چی میشنوه مییاد انتقال میده ب یکی دیگه بدون یذره اطلاعات جمع کردن..

اون لکه ها هم با رنگ کامپیوتری حل میشه یعنی سیستم کد رنگ رو میخونه دقیقا مثل همون رنگ رو بهت میده چون رنگ های خارجی همه کد دارن
===================

206 ایرانی یک اشغال ب تمام معناست یعنی در حده کاندوم دست دوم.....206 اگه ماشین بود ک تو ایران اینقدر تیپ و تیپ بندی نمیشد..واقعا من نمیدونم مردم چه فکری میکنن 40تومن میدن بهش(تیپ های بعدی ک میره بالاتر) در حالی که هنوز از آپشن های دهه 90 برخورداره موتور بره دهه 90 امکانات رفاهی بره دهه 90.....

206 فرانسوی هم بحث ش جداست اما نه در اون حد...اونم بیشتر از لحظا ظاهری یعنی چراغ های جلو -جلو پنجره و بامپر هاش

206 رو جای 207 میکنن تو پاچه ملت دیگه تا تهش برو بپیچ دست راست

کدوم 206 ی میتونه چندسال عین ادم کار کنه! 206 های کارکرده رو نیگاه کن همه از دم لَش...

این اواخر هم ک اصن تولید نمیشه قطعه هم ندارن تا چند قت دیگه هم تو بازار قطعه ش یافت نمیشه ب گاج میره مالکینشون

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
داووش شوما یه سر بیا TT تو تاپیک های مربوطه(کورسا- 206) نظر مالکین رو بخون و حرفای اینو اون رو هم بریز تو جووب.....هر کی از کس دیگه هر چی میشنوه مییاد انتقال میده ب یکی دیگه بدون یذره اطلاعات جمع کردن..

اون لکه ها هم با رنگ کامپیوتری حل میشه یعنی سیستم کد رنگ رو میخونه دقیقا مثل همون رنگ رو بهت میده چون رنگ های خارجی همه کد دارن
===================

206 ایرانی یک اشغال ب تمام معناست یعنی در حده کاندوم دست دوم.....206 اگه ماشین بود ک تو ایران اینقدر تیپ و تیپ بندی نمیشد..واقعا من نمیدونم مردم چه فکری میکنن 40تومن میدن بهش(تیپ های بعدی ک میره بالاتر) در حالی که هنوز از آپشن های دهه 90 برخورداره موتور بره دهه 90 امکانات رفاهی بره دهه 90.....

206 فرانسوی هم بحث ش جداست اما نه در اون حد...اونم بیشتر از لحظا ظاهری یعنی چراغ های جلو -جلو پنجره و بامپر هاش

JackAss :|

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
با این بودجه باید بری سراغ خارجی های دهه نود اعم از ژاپنی و المانی

تا وقتی هوندا و میتسوبیشی هستن چه کاریه بری سمت اینا!!! و مابقی مدل ها

لب تر کن بگو دقیقا چقد داری و ماشین رو بره چه کاری میخوای؟

البته اینا عمرشون یکم بیشتره از پوروتن ولی خوب اصالت آن کوجا این کوجا

حتما هم هوندا آکورد بگیره نه ؟

silva14

Registered User
لایک‌ها
454

===================

کدوم 206 ی میتونه چندسال عین ادم کار کنه! 206 های کارکرده رو نیگاه کن همه از دم لَش...

این اواخر هم ک اصن تولید نمیشه قطعه هم ندارن تا چند قت دیگه هم تو بازار قطعه ش یافت نمیشه ب گاج میره مالکینشون

اون فروم رو هم رفتم و ثبت نام کردم دوتا پست هم دادم ! منتها یوزرای جدید باید منتظر تایید مدیریت باشند!

حالا د و د و ل مدیریت کی راست بشه یه سری بزنه و اگه هی خوشش اومد یه تایید بزنه!

mazdasheed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان ! میخواستم توی این چند مورد به من کمکم کنید . بعد از 4سال پراید میخوام ماشین رو عوض کنم .
گزینه هایی که پیش رو دارم : 206 صندوق دار - هیوندای ورنا ( که خیلی وقته توقف تولیده ) - سمند سورن
میگن 206 صندوق دار ایمنی خیلی خوبی داره و محکم هست ......

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
حتما هم هوندا آکورد بگیره نه ؟

سگ البته :D..

من اگه 40 داشتم یا اکورد EXI 93 سفارش آمریکا میخریدم (با 35تومن) یا میکردم بودجه رو 45تومن اکورد 97 میگرفتم..درضمن با اکورد 97 هم میتونید اولین ایربگ وسط در دنیا و خیلی چیزای دیگه رو از نزدیک ببینید مثل صندلی و WC های مخصوص سگ

تازه با 40تومن میشه ب امگا 6سیلند 3هزار سفارش امریکا هم فک کرد

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
آقا این 315 خیلی شاخه ! درنگ نکنه اونی که پول داره

بالا