الان من هر چی بگم یه فردی که شخص محور هست بازم حرف خودشو میزنه پس ادامه نمیدم
در مورد بازی فن پرسی گویا بازی های تیمو ندیدی که این حرفو میزنی .بازم میگم فن پرسی بازیکن کلیدی ما بود تو قهرمانی فصل پیش انقدر سعی نکن نقششو کم جلوه بدی
رئیس هنوز از رونی حمایت میکنه؟ جدا؟! تا جایی که من میدونم انقدر عصبانی شد که گفت دیگه به من ربطی نداره
دیوید هر چی که باشه همیشه گفته تیم اول من یونایتد هست . حاضر نبود بره تیم رقیب. دیوید پشت تیمو خالی نکرد ولی رونی این کار رو داره میکنه
منم عاشق رونی بودم تا قبل اینکه چند سال پیش اون مسخره بازی ها رو راه انداخت که دستمزدشو بیشتر کنه
شما به من میگی شخص محور ولی خودت داری از یه شخص بنام فن پرسی دفاع می کنی! اصولا این اشخاص و بازیکن ها هستن که تیم رو می سازن شخص محور به هواداران رئال میگن که تا بحثی از تیم میشه یه کلمه رو بلدن کریس رونالدو! رونی که بماند اگه تمام بازیکنان فعلی منچستر هم برن و بازیکنان جدید جایگزین بشن من بازم هم منچستری هستم نه اینکه بخاطر یه بازیکن هوادار یه تیم بشم ولی توهین به بازیکنانی که در تیم ما سالها توپ زدن و مفید بودن رو قبول ندارم اینو نمک نشناسی می دونم بازیکن حق داره از تیم جدا بشه ولی هوادار حق توهین نداره
نقش مثبت فن پرسی هم در فصل قبل غیر قابل انکاره نقش رونی هم در بدنه ی تیمی منچستر یونایتد غیر قابل انکاره 197 گلی که برای تیم زد چه خاطراتی که رقم نزد
سال 2007 بازی با میلان در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2-1 عقب بودیم که با دو گل رونی بازی رو بردیم گلی که در دقیقه ی حساس 91 روی فرار تند زد هیچوقت یادم نمیره در چنین لحظات و شرایط حساسی بدون اشتباه درست ترین کارو کرد یا در فینال 2011 مقابل بارسلونا با اینکه 3-1 باختیم ولی گل تساوی رو از کوچکترین موقعیت ممکن چسبوند به تور بارسلونا
رونی در لحظات حساس بهترین تصمیمات رو بدون تزلزل می گیره در بازی سازی و سانترهای قطری هم مهارت داره ولی فن پرسی چنین خصوصیاتی حداقل به این خوبی نداره فن پرسی در همین لیگ قهرمانان امسال در بازی رفت مقابل رئال چند موقعیت تک به تک از دست داد یا آخرین بازی تیم مقابل ستارگان استرالیا تک به تک رو حول کرد در توپ برگشتی گلش کرد
در ضمن رونی هیچوقت برای تیم مشکل بزرگی درست نکرده رئیس هم با کسی رو در باسی نداشت اگه رونی پاشو از گلیمش درازتر می گذاشت رئیس می انداختش بیرون در این مورد شک نکن مثل کاری که با دیود بکام کرد یا کارلوس توز تا آخرین لحظه هم اسرار بر موندن رونی کرد حتی بعد از رئیس مویس هم بر موندن رونی اسرار کرد
رونی هم هیچوقت علیه باشگاه مصاحبه ای انجام نداده یا قصد رفتنش رو رسانه ای نکرد شما با دستمزد رونی مشکل داری؟ مگه شما پولشو می دید؟ فابرگاس و فاپرسی رو هم برای نگه داشتن در آرسنال دستمزدشونو زیاد کردن اونا هم نمودن
جدا شدن یه بازیکن از تیم امر طبیعیه نباید یه بازیکن چون از تیم جدا میشه بهش بی حرمتی کرد خصوصا رونی که 9 فصل در خدمت منچستر بود
در مورد کریس رونالدو هم ممکنه در رئال بازی کنه ولی قلبش هنوز هم با منچستره هنوز هم یادم نرفته در بازی رفت گلی که زد و خوشحالی که انجام نداد یا در بازی برگشت وقتی گل پیروزی رئال رو زد اشک در چشمهاش جمع شد بعد از گل پیروزی دو , سه موقعیت خوب و تقریبا تک به تک رو زد به اوت در حالی که کریس رونالدو بازیکنی نیست که چنین توپ هایی رو گل نکنه