• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
فهرست 10 تيم برتر فوتبال جهان به اين شرح است:

1- بايرن‌مونيخ

2- رئال‌مادريد

3- بارسلونا

4- بوروسيادورتموند

5- منچستريونايتد

6- پورتو

7- يوونتوس

8- پاري‌سن‌ژرمن

9- چلسي

10- آرسنال

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
چي كم داشتي تو منچستر ؟
اوج آرزوهات چلسي بود ؟!!!

توافق اوليه منچستريونايتد و چلسي بر سر روني

رسانه‌هاي انگليسي مدعي شدند منچستريونايتد پيشنهاد مالي چلسي براي به خدمت گرفتن وين روني را قبول کرده است.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستان من چنتا بازیکن نام ببرم که بدلایل همین اخلاقشون و کارایی که میکردن فرگوسن قیدشونو زد دیوید بکام . فن نیستلروی .یاپ استام. لی شارپ این اخری بازیکنی بود که میگفتن از کانتونا هم بهتره و فوق ستاره میشه اما چون مشکلات داشت فرگوسن ردش کرد و به هیچ جا هم نرسید اگه فرگوسن بود و رونی همین مدلادامه میداد میرفت جز همین لیست شک نکنید .خیلیا بعد از رفتن نیستلروی گفتن منچستر دهم هم نمیشه اما دوباره پا گرفت و ... فقط مدیریت میخواد که امیدوارم مویس داشته باشه به شخصه بسیار از بازیکنی مثل رویس خوشم میاد امیدوارم روزی تو این تیم ببینمش

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان من چنتا بازیکن نام ببرم که بدلایل همین اخلاقشون و کارایی که میکردن فرگوسن قیدشونو زد دیوید بکام . فن نیستلروی .یاپ استام. لی شارپ این اخری بازیکنی بود که میگفتن از کانتونا هم بهتره و فوق ستاره میشه اما چون مشکلات داشت فرگوسن ردش کرد و به هیچ جا هم نرسید اگه فرگوسن بود و رونی همین مدلادامه میداد میرفت جز همین لیست شک نکنید .خیلیا بعد از رفتن نیستلروی گفتن منچستر دهم هم نمیشه اما دوباره پا گرفت و ... فقط مدیریت میخواد که امیدوارم مویس داشته باشه به شخصه بسیار از بازیکنی مثل رویس خوشم میاد امیدوارم روزی تو این تیم ببینمش

حالا که رونی داره میره فقط بیل یا رونالدو رو بگیرن میشه جاشو پر کرد.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
حالا که رونی داره میره فقط بیل یا رونالدو رو بگیرن میشه جاشو پر کرد.

منم فکر میکنم بیل رو به عنوان جانشین اون ملعون در نظر گرفتن

فن پرسی به ونگر احترام گذاشت ولی این بیشعور درست موقع خداحافظی رئیس بهش توهین کرد .درست موقعی که تیم به حمایتش احتیاج داره میگه میخوام برم
یه تار موی رابینو به 100 تا امثال این نمیدم

کم حاشیه درست کرده؟ ای کاش همون چند سال پیش رئیس ردش می کرد بره

من جای مویس بودم حداقل یه نیم فصل سکو نشینش می کردم تا ادم بشه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منم فکر میکنم بیل رو به عنوان جانشین اون ملعون در نظر گرفتن
فن پرسی به ونگر احترام گذاشت ولی این بیشعور درست موقع خداحافظی رئیس بهش توهین کرد .درست موقعی که تیم به حمایتش احتیاج داره میگه میخوام برم
یه تار موی رابینو به 100 تا امثال این نمیدم
کم حاشیه درست کرده؟ ای کاش همون چند سال پیش رئیس ردش می کرد بره
من جای مویس بودم حداقل یه نیم فصل سکو نشینش می کردم تا ادم بشه

بعد از اون همه خدمتی که به منچستر کرد بهش میگی ملعون؟ من اصلا این طور توهین ها رو به ستارگان منچستری قبول ندارم همون فن پرسی هم به ونگر و آرسنال پشت کرد در حالی که همون ونگر بود فن پرسی رو پر و بال داد
ای کاش فن پرسی رو نمی خریدیم با اومدن فن پرسی و به حاشیه رانده شدن رونی در ترکیب اصلی بود که همه مشکلات دهان باز کرد اکثر بازی سازی ها و پاس گل ها رو رونی فراهم می کرد بدون رونی فن پرسی مثل یه دلقک اینور و اونور می دوید
فن پرسی رو اصلا جایگزین سزاواری برای رونی نمی دونم با بین المللی شدن بیش از حد منچستر هم مخالفم باید بازیکنان انگلیسی و بریتانیایی در ترکیب حفظ بشه تا تیم هویت خودشو حفظ کنه
همانطور که لمپارد هویت چلسیه , جرارد هویت لیورپوله برای منچستر هم بعد از اسکولز و گیگز رونی می تونست هویت تیم باشه
رونی اگه هم بره باز هم بخاطر خدمتی که به منچستر کرد در قلب ما خواهد بود چون او در هر حالت یک منچستری است مثل دیوید بکام مثل کریس رونالدو
و تنها دو بازیکن لیاقت جایگزینی برای رونی دارن گرت بیل و رونالد که گرت بیل رو بخاطر بریتانیایی بودن بیشتر می پسندم بقیه ی بازیکنان در حد اسم بردن نیستن

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بعد از اون همه خدمتی که به منچستر کرد بهش میگی ملعون؟ من اصلا این طور توهین ها رو به ستارگان منچستری قبول ندارم همون فن پرسی هم به ونگر و آرسنال پشت کرد در حالی که همون ونگر بود فن پرسی رو پر و بال داد
ای کاش فن پرسی رو نمی خریدیم با اومدن فن پرسی و به حاشیه رانده شدن رونی در ترکیب اصلی بود که همه مشکلات دهان باز کرد اکثر بازی سازی ها و پاس گل ها رو رونی فراهم می کرد بدون رونی فن پرسی مثل یه دلقک اینور و اونور می دوید
فن پرسی رو اصلا جایگزین سزاواری برای رونی نمی دونم با بین المللی شدن بیش از حد منچستر هم مخالفم باید بازیکنان انگلیسی و بریتانیایی در ترکیب حفظ بشه تا تیم هویت خودشو حفظ کنه
همانطور که لمپارد هویت چلسیه , جرارد هویت لیورپوله برای منچستر هم بعد از اسکولز و گیگز رونی می تونست هویت تیم باشه
رونی اگه هم بره باز هم بخاطر خدمتی که به منچستر کرد در قلب ما خواهد بود چون او در هر حالت یک منچستری است مثل دیوید بکام مثل کریس رونالدو
و تنها دو بازیکن لیاقت جایگزینی برای رونی دارن گرت بیل و رونالد که گرت بیل رو بخاطر بریتانیایی بودن بیشتر می پسندم بقیه ی بازیکنان در حد اسم بردن نیستن

خب اول از همه بگم از اونجایی که قبلا با امثال شما (بازیکن محور) زیاد بحث داشتم پس بنا به تجربه پیشاپیش بگم که اگر پستم حالت تهاجمی داره عذر میخوام

--------------

ببین دوست عزیز رونی هر کاری کرده باشه باشگاه هزار برابرشو براش انجام داده

بیشترین حقوقو میگیره .فرگی حمایت هایی ازش کرد که شاید از هیچکس دیگه نکرده بود قضیه دو سه سال پیشو که فراموش نکردی؟ اون زمان گفت میخوام برم حقوقشو بردن بالا . گفت بازیکن خوب باید بخرین رئیس هم فصل پیش رابینو خرید مگه کادر فنی مسخره اینن که هر روز یه سازی میزنه؟
حاشیه هاش که به کنار

گنده تر از اینم وقتی یونایتدو ترک کردن نتونستن سایه قهرمانی اروپا رو ببینن

باشگاه مگه ارث پدر ایشونه که چشم نداره یه بازیکن بهتر از خودشو ببینه ؟:hmm:

خدمتت بگم که من 99% بازی های فصل پیشو دیدم این رونی بود که مثل دلقک اینور و اون ور میرفت . رابین بازیکن کلیدی ما تو قهرمانی فصل پیش بود

نه رونالدو نه رونی هیچکدوم لایق لقب اسطوره نیستن اسم کینگ دیوید رو خواهشا کنار این دو نفر نیار دیوید همیشه قلبش با یونایتد بوده و هست .

رونی بدترین توهینو به رئیس کرد موقع خداحافظیش باز رابین به ونگر احترام گذاشت

به هر حال فن پرسی هم بخواد پاشو از حدش فراتر بذاره لایق بدترین ها میشه

اگر امثال شما انقدر رونی رونی نمیکردید الان هوا برش نمیداشت

تو رو خدا از بازیکن بت نسازید حتی شخص سر الکس فرگوسن هم بالاتر از یونایتد نیست!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
رنه به عنوان سرمربی جدید انژی روسیه انتخاب شد

بهش تبریک میگم امیدوارم با تیمش موفق بشه

شاگرد های رئیسن دیگه:دی بهترین

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خب اول از همه بگم از اونجایی که قبلا با امثال شما (بازیکن محور) زیاد بحث داشتم پس بنا به تجربه پیشاپیش بگم که اگر پستم حالت تهاجمی داره عذر میخوام
--------------
ببین دوست عزیز رونی هر کاری کرده باشه باشگاه هزار برابرشو براش انجام داده
بیشترین حقوقو میگیره .فرگی حمایت هایی ازش کرد که شاید از هیچکس دیگه نکرده بود قضیه دو سه سال پیشو که فراموش نکردی؟ اون زمان گفت میخوام برم حقوقشو بردن بالا . گفت بازیکن خوب باید بخرین رئیس هم فصل پیش رابینو خرید مگه کادر فنی مسخره اینن که هر روز یه سازی میزنه؟
حاشیه هاش که به کنار
گنده تر از اینم وقتی یونایتدو ترک کردن نتونستن سایه قهرمانی اروپا رو ببینن
باشگاه مگه ارث پدر ایشونه که چشم نداره یه بازیکن بهتر از خودشو ببینه ؟:hmm:
خدمتت بگم که من 99% بازی های فصل پیشو دیدم این رونی بود که مثل دلقک اینور و اون ور میرفت . رابین بازیکن کلیدی ما تو قهرمانی فصل پیش بود
نه رونالدو نه رونی هیچکدوم لایق لقب اسطوره نیستن اسم کینگ دیوید رو خواهشا کنار این دو نفر نیار دیوید همیشه قلبش با یونایتد بوده و هست .
رونی بدترین توهینو به رئیس کرد موقع خداحافظیش باز رابین به ونگر احترام گذاشت
به هر حال فن پرسی هم بخواد پاشو از حدش فراتر بذاره لایق بدترین ها میشه
اگر امثال شما انقدر رونی رونی نمیکردید الان هوا برش نمیداشت
تو رو خدا از بازیکن بت نسازید حتی شخص سر الکس فرگوسن هم بالاتر از یونایتد نیست!

بازیکن محوری رو قبول ندارم ولی باید اعتدال رو رعایت کرد چون همین بازیکن ها و شخصیت ها هستن که تیم رو می سازن اگه بخوای همینجور دیکتاتور گونه و توهین وارانه با بازیکن ها برخورد کنی که دیگه بازیکنها انگیزه ای برای بازی ندارن برده که استخدام نکردی
اگه باشگاه هر خدمتی به رونی کرده وظیفه شه در اصل این باشگاهها هستن که باید بازیکن ها رو راضی نگه دارن در فصل جاری هم با اومدن فن پرسی رونی بر خلاف میلش مجبور شد یه خط عقب تر بازی کنه و این براش زیاد قابل قبول نبود چون واقعا پتانسیل و حق رونی بیشتر از این هاست فن پرسی هم هیچوقت قدرت تمام کنندگی و خلاقیت رونی رو نداشت فن پرسی رو باید جلوی دروازه با توپ قرار بدی تا کارایی خودشو نشون بده ولی رونی توانایی ها و خلاقیت به مراتب بیشتری داره
و اگه روزی بازیکنی بخواد از باشگاه جدا بشه باید بهش احترام گذاشت چون عملا بازیکن این حق رو داره که از باشگاه جدا بشه و نباید بهش توهینی بشه
منم دوست ندارم رونی از منچستر جدا بشه ولی وقتی خود بازیکن نخواد دیگه چاره ای نیست نمیشه مجبورش کرد تا با زور و عدم خواست میلی بازی کنه با این حال اینو هم نمی خوام که منچستر مثل اون تیم سیتی پر بشه از بازیکنان بین المللی و بی غیرت و بی هویت

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
در مورد اون دیوید بکام هم بسیار بیشتر از رونی برای رئیس و باشگاه دردسر درست کرده بود تا جایی که رئیس با کفش زده بود و ابروی دیوید رو زخمی کرده بود
رئیس دیوید رو بیرون انداخت ولی هنوز هم بر موندن رونی پافشاری می کنه چون هم پتانسیل بزرگی در رونی می بینه و هم زیاد برای تیم دردسرساز نبوده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بعد از رد شدن پیشنهاد های 30 و 35 میلیون یورویی مثل اینکه یونایتد اخرین پیشنهاد رو به ارزش 41 میلیون یورو و حقوق هفتگی 233 هزار یورو داده.

گفته شده اگه این پیشنهاد هم رد بشه باشگاه میره دنبال گزینه های دیگه.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بازیکن محوری رو قبول ندارم ولی باید اعتدال رو رعایت کرد چون همین بازیکن ها و شخصیت ها هستن که تیم رو می سازن اگه بخوای همینجور دیکتاتور گونه و توهین وارانه با بازیکن ها برخورد کنی که دیگه بازیکنها انگیزه ای برای بازی ندارن برده که استخدام نکردی
اگه باشگاه هر خدمتی به رونی کرده وظیفه شه در اصل این باشگاهها هستن که باید بازیکن ها رو راضی نگه دارن در فصل جاری هم با اومدن فن پرسی رونی بر خلاف میلش مجبور شد یه خط عقب تر بازی کنه و این براش زیاد قابل قبول نبود چون واقعا پتانسیل و حق رونی بیشتر از این هاست فن پرسی هم هیچوقت قدرت تمام کنندگی و خلاقیت رونی رو نداشت فن پرسی رو باید جلوی دروازه با توپ قرار بدی تا کارایی خودشو نشون بده ولی رونی توانایی ها و خلاقیت به مراتب بیشتری داره
و اگه روزی بازیکنی بخواد از باشگاه جدا بشه باید بهش احترام گذاشت چون عملا بازیکن این حق رو داره که از باشگاه جدا بشه و نباید بهش توهینی بشه
منم دوست ندارم رونی از منچستر جدا بشه ولی وقتی خود بازیکن نخواد دیگه چاره ای نیست نمیشه مجبورش کرد تا با زور و عدم خواست میلی بازی کنه با این حال اینو هم نمی خوام که منچستر مثل اون تیم سیتی پر بشه از بازیکنان بین المللی و بی غیرت و بی هویت

الان من هر چی بگم یه فردی که شخص محور هست بازم حرف خودشو میزنه پس ادامه نمیدم

در مورد بازی فن پرسی گویا بازی های تیمو ندیدی که این حرفو میزنی .بازم میگم فن پرسی بازیکن کلیدی ما بود تو قهرمانی فصل پیش انقدر سعی نکن نقششو کم جلوه بدی

در مورد اون دیوید بکام هم بسیار بیشتر از رونی برای رئیس و باشگاه دردسر درست کرده بود تا جایی که رئیس با کفش زده بود و ابروی دیوید رو زخمی کرده بود
رئیس دیوید رو بیرون انداخت ولی هنوز هم بر موندن رونی پافشاری می کنه چون هم پتانسیل بزرگی در رونی می بینه و هم زیاد برای تیم دردسرساز نبوده

رئیس هنوز از رونی حمایت میکنه؟ جدا؟! تا جایی که من میدونم انقدر عصبانی شد که گفت دیگه به من ربطی نداره

دیوید هر چی که باشه همیشه گفته تیم اول من یونایتد هست . حاضر نبود بره تیم رقیب. دیوید پشت تیمو خالی نکرد ولی رونی این کار رو داره میکنه

منم عاشق رونی بودم تا قبل اینکه چند سال پیش اون مسخره بازی ها رو راه انداخت که دستمزدشو بیشتر کنه

بعد از رد شدن پیشنهاد های 30 و 35 میلیون یورویی مثل اینکه یونایتد اخرین پیشنهاد رو به ارزش 41 میلیون یورو و حقوق هفتگی 233 هزار یورو داده.

گفته شده اگه این پیشنهاد هم رد بشه باشگاه میره دنبال گزینه های دیگه.

به هیچ وجه ارزششو نداره

فلایینی رو میگیرن اخرش

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
الان من هر چی بگم یه فردی که شخص محور هست بازم حرف خودشو میزنه پس ادامه نمیدم
در مورد بازی فن پرسی گویا بازی های تیمو ندیدی که این حرفو میزنی .بازم میگم فن پرسی بازیکن کلیدی ما بود تو قهرمانی فصل پیش انقدر سعی نکن نقششو کم جلوه بدی
رئیس هنوز از رونی حمایت میکنه؟ جدا؟! تا جایی که من میدونم انقدر عصبانی شد که گفت دیگه به من ربطی نداره
دیوید هر چی که باشه همیشه گفته تیم اول من یونایتد هست . حاضر نبود بره تیم رقیب. دیوید پشت تیمو خالی نکرد ولی رونی این کار رو داره میکنه
منم عاشق رونی بودم تا قبل اینکه چند سال پیش اون مسخره بازی ها رو راه انداخت که دستمزدشو بیشتر کنه
شما به من میگی شخص محور ولی خودت داری از یه شخص بنام فن پرسی دفاع می کنی! اصولا این اشخاص و بازیکن ها هستن که تیم رو می سازن شخص محور به هواداران رئال میگن که تا بحثی از تیم میشه یه کلمه رو بلدن کریس رونالدو! رونی که بماند اگه تمام بازیکنان فعلی منچستر هم برن و بازیکنان جدید جایگزین بشن من بازم هم منچستری هستم نه اینکه بخاطر یه بازیکن هوادار یه تیم بشم ولی توهین به بازیکنانی که در تیم ما سالها توپ زدن و مفید بودن رو قبول ندارم اینو نمک نشناسی می دونم بازیکن حق داره از تیم جدا بشه ولی هوادار حق توهین نداره
نقش مثبت فن پرسی هم در فصل قبل غیر قابل انکاره نقش رونی هم در بدنه ی تیمی منچستر یونایتد غیر قابل انکاره 197 گلی که برای تیم زد چه خاطراتی که رقم نزد
سال 2007 بازی با میلان در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2-1 عقب بودیم که با دو گل رونی بازی رو بردیم گلی که در دقیقه ی حساس 91 روی فرار تند زد هیچوقت یادم نمیره در چنین لحظات و شرایط حساسی بدون اشتباه درست ترین کارو کرد یا در فینال 2011 مقابل بارسلونا با اینکه 3-1 باختیم ولی گل تساوی رو از کوچکترین موقعیت ممکن چسبوند به تور بارسلونا
رونی در لحظات حساس بهترین تصمیمات رو بدون تزلزل می گیره در بازی سازی و سانترهای قطری هم مهارت داره ولی فن پرسی چنین خصوصیاتی حداقل به این خوبی نداره فن پرسی در همین لیگ قهرمانان امسال در بازی رفت مقابل رئال چند موقعیت تک به تک از دست داد یا آخرین بازی تیم مقابل ستارگان استرالیا تک به تک رو حول کرد در توپ برگشتی گلش کرد
در ضمن رونی هیچوقت برای تیم مشکل بزرگی درست نکرده رئیس هم با کسی رو در باسی نداشت اگه رونی پاشو از گلیمش درازتر می گذاشت رئیس می انداختش بیرون در این مورد شک نکن مثل کاری که با دیود بکام کرد یا کارلوس توز تا آخرین لحظه هم اسرار بر موندن رونی کرد حتی بعد از رئیس مویس هم بر موندن رونی اسرار کرد
رونی هم هیچوقت علیه باشگاه مصاحبه ای انجام نداده یا قصد رفتنش رو رسانه ای نکرد شما با دستمزد رونی مشکل داری؟ مگه شما پولشو می دید؟ فابرگاس و فاپرسی رو هم برای نگه داشتن در آرسنال دستمزدشونو زیاد کردن اونا هم نمودن
جدا شدن یه بازیکن از تیم امر طبیعیه نباید یه بازیکن چون از تیم جدا میشه بهش بی حرمتی کرد خصوصا رونی که 9 فصل در خدمت منچستر بود
در مورد کریس رونالدو هم ممکنه در رئال بازی کنه ولی قلبش هنوز هم با منچستره هنوز هم یادم نرفته در بازی رفت گلی که زد و خوشحالی که انجام نداد یا در بازی برگشت وقتی گل پیروزی رئال رو زد اشک در چشمهاش جمع شد بعد از گل پیروزی دو , سه موقعیت خوب و تقریبا تک به تک رو زد به اوت در حالی که کریس رونالدو بازیکنی نیست که چنین توپ هایی رو گل نکنه

Last edited:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
منچستریونایتد 2 - 3 یوکوهاما
اینم از سومین بازیه پیش فصل

فقط در جواب اون دوستمون که گفتن حتی سرآلکس هم از یونایتد بالاتر نیست می خوام بگم هست
برای من و خیلی ها سرآلکس بالاتر از یونایتده
چون با اون بود که یونایتد رو شناختیم و اون بود که اینهمه سال یونایتد رو در سطح اول نگه داشت
اگه یونایتد تو این سالها این همه جام برده و سطح کیفیش ثابت بوده که من و شما پزشو میدیم جلو بقیه بخش اعظمیش بخاطر تدبیر و توانایی های شخص سرآلکس بوده نه چیز دیگه ای
شاید برای شما یونایتد بالاتر از سرآلکس باشه ولی برای من نه
حالا مونده تا بفهمیم چه نعمتی رو از دست دادیم...تیم اینهمه ضعف داره و لیگ داره شروع میشه بعد آقا فقط میاد مصاحبه می کنه که ما به دنبال بهترین بازیکناییم.آخه مرد حسابی چی تو فابرگاس دیدی که می خوای هفته ای 233هزار یورو حقوق بدی بهش و 40 میلیونم بدی به بارسا بخاطرش...حالا دست و دلباز شدی؟ اون موقع اگه 5 میلیون اضافه میکردی به پیشنهادی که واسه تیاگو دادی بهتر نبود؟
خلاصه وضع فنی تیم ناامید کنندس و اگه یکی 2تا خرید خوب نداشته باشیم واقعا حرفی واسه گفتن نداریم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منچستریونایتد 2 - 3 یوکوهاما
اینم از سومین بازیه پیش فصل

فقط در جواب اون دوستمون که گفتن حتی سرآلکس هم از یونایتد بالاتر نیست می خوام بگم هست
برای من و خیلی ها سرآلکس بالاتر از یونایتده
چون با اون بود که یونایتد رو شناختیم و اون بود که اینهمه سال یونایتد رو در سطح اول نگه داشت
اگه یونایتد تو این سالها این همه جام برده و سطح کیفیش ثابت بوده که من و شما پزشو میدیم جلو بقیه بخش اعظمیش بخاطر تدبیر و توانایی های شخص سرآلکس بوده نه چیز دیگه ای
شاید برای شما یونایتد بالاتر از سرآلکس باشه ولی برای من نه
حالا مونده تا بفهمیم چه نعمتی رو از دست دادیم...تیم اینهمه ضعف داره و لیگ داره شروع میشه بعد آقا فقط میاد مصاحبه می کنه که ما به دنبال بهترین بازیکناییم.آخه مرد حسابی چی تو فابرگاس دیدی که می خوای هفته ای 233هزار یورو حقوق بدی بهش و 40 میلیونم بدی به بارسا بخاطرش...حالا دست و دلباز شدی؟ اون موقع اگه 5 میلیون اضافه میکردی به پیشنهادی که واسه تیاگو دادی بهتر نبود؟
خلاصه وضع فنی تیم ناامید کنندس و اگه یکی 2تا خرید خوب نداشته باشیم واقعا حرفی واسه گفتن نداریم
منچستر وجود و شخصیتش با رئیس عجین شده اصلا این دو تا رو نمیشه از هم جدا تصور کرد این رئیس بود که دست تیم رو گرفت و به اینجا رسوند
الان با رفتن فرگوسن می ترسم منچستر هم بشه یه تیمی در حد سیتی بدون مکتب و شخصیت تیمی
دلیل باخت امروز به یک تیم آسیایی رو هم واقعا نمی دونم به هیچ وجه چنین باخت هایی توجیح پذیر نیست انگار تیم بدون تعصب بازی می کنه

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
منچستر وجود و شخصیتش با رئیس عجین شده اصلا این دو تا رو نمیشه از هم جدا تصور کرد این رئیس بود که دست تیم رو گرفت و به اینجا رسوند
الان با رفتن فرگوسن می ترسم منچستر هم بشه یه تیمی در حد سیتی بدون مکتب و شخصیت تیمی
دلیل باخت امروز به یک تیم آسیایی رو هم واقعا نمی دونم به هیچ وجه چنین باخت هایی توجیح پذیر نیست انگار تیم بدون تعصب بازی می کنه

کاملا با شما موافقم
امیدوارم حداقل این فصل رو خود رئیس شخصا یه دخالتی تو مسائل فنی و بازار نقل و انتقالات داشته باشه تا تیم بیوفته رو دور

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بعضیا اگر 5 دقیقه از وقتشونو اختصاص بدن به مطالعه تاریخ باشگاه متوجه میشن که هیچکس نمیتونه بالاتر از تیم باشه

بله منم خودم زمان رئیس یونایتدی شدم بهش افتخار میکنم و ازش متشکرم

اما یه عده جونشونو بخاطر این باشگاه از دست دادن پس اونا لایق ترن یه مقدار بهشون احترام بذارید :hmm: سر الکس فرگوسن راه مت بازبی رو ادامه داد مویس راه فرگی رو ادامه میده ;)

اشخاص میان و میرن ولی این وسط یونایتد پایدار هست

من به مویس اطمینان دارم

این باخت هم ناراحت کننده بود اما مهم نیست

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
بعضیا اگر 5 دقیقه از وقتشونو اختصاص بدن به مطالعه تاریخ باشگاه متوجه میشن که هیچکس نمیتونه بالاتر از تیم باشه

بله منم خودم زمان رئیس یونایتدی شدم بهش افتخار میکنم و ازش متشکرم

اما یه عده جونشونو بخاطر این باشگاه از دست دادن پس اونا لایق ترن یه مقدار بهشون احترام بذارید :hmm: سر الکس فرگوسن راه مت بازبی رو ادامه داد مویس راه فرگی رو ادامه میده ;)

اشخاص میان و میرن ولی این وسط یونایتد پایدار هست

من به مویس اطمینان دارم

این باخت هم ناراحت کننده بود اما مهم نیست

خودتون دارید جواب خودتون رو میدید...این اشخاص بودن که این باشگاه رو به این عظمت و شکوه رسوندن.یه سری ها جونشون رو از دست دادن یه سری ها هم مثل رئیس عمرشون رو پاش گذاشتن
هر خاطره ای که من و هم سن و سالای من از فوتبال و یونایتد داریم سرآلکس برامون رقم زده
من بازی های بابی چارلتون رو به یاد نمیارم.من لحظاتی که جرج بست برای هوادارای یونایتد رقم زده رو به یاد نمیارم ولی براشون احترام قائلم
من عصر خودمو به یاد میارم.لحظه های قشنگ و بعضا تلخی که خودم با این تیم تجربشون کردم رو به یاد میارم
شاید برای پدر من اسطوره یعنی جرج بست ولی برای من که از این نسلم اسطوره یعنی کسی سرآلکس
یک انسان 27 سال با عشق برای این تیم زحمت کشید و باهاش پیر شد...بله برای من همچین انسانی با ارزش تر از یک برند یا یک باشگاهه
من تا آخر عمر یونایتدی خوام ماند چون دیگه الان یونایتد بخشی از من و زنگیم شده حتی حالا که رئیس نیست ولی همیشه ممنونم از اون کسی که من رو به یونایتد علاقه مند کرد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کاملا با شما موافقم
امیدوارم حداقل این فصل رو خود رئیس شخصا یه دخالتی تو مسائل فنی و بازار نقل و انتقالات داشته باشه تا تیم بیوفته رو دور

دیگه بیش از اندازه هم نمیشه به رئیس متکی و وابسته بود رئیس هم یه آدمه یه عمری داره
باشگاه باید یکم در مسائل فنی حرفه ای و آینده نگرتر عمل کنه باید یه سیستم نوین فوتبالی توی تیم تزریق بشه
جدای از تیم اصلی جوانان منچستر هم امسال قهرمان لیگ برتر شدن باید از همین بازیکنان دست پرورده ی خودمون در یک سیستم فوتبالی مدرن بهره ببریم تا بتونن بیشتر شکوفا بشن و آینده ی تیم رو تضمین کنن
یه جوری کاری که دورتمند کرد
من ضعف اصلی تیم رو بازیکنها نمی بینم نبود یک برنامه ی دقیق تیمی و فنی می بینم

بالا