• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
ولی نوشته برای دانشجویان و اساتید و کارمند های دانشگاه هست ها، برای بقیه این سه روز اول مرداد فقط 80 تومنه.

تخفیف مودم Usb.jpg

مطالعه بفرمایید.شما ثبت نام انجام بدید سپس با مدارک یک کارت دانشجویی ارائه بده.اگه ندارید هم درست کردن یه کپی رو همه بلدن....:cool:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا من الان ثبت نام کردم. فقط چیزی که بود سرویس بالاتر از ۱۲۸ نمیشد انتخاب کرد. برای سرعت های بالا باید گواهی اشتغال و کسب و اینا اورد یا به نماینده ـه بگیم درستش میکنه برامون؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستانی که ثبت نام میکنن و مجوز برای سرعت بالا ندارن به بنده بگید تا با سرعت داخواه مدارک مجوزتون را برای ایرانسل ارسال کنم.... هزینه اش 5000تومان می باشد.با پیغام خصوصی بنده در ارتباط باشید.یا با شماره 9636-635-0936

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
از چهارشنبه شب که مودم رو تحویل گرفتم منتظرم مدارک وارد سیستم بشه، ولی خبری نیست. :confused: ایرانسل می تونست همه این کارها رو قبل از تحویل مودم انجام بده. در کل از ترتیب کارهاشون اصلا راضی نیستم. :weird:

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
از چهارشنبه شب که مودم رو تحویل گرفتم منتظرم مدارک وارد سیستم بشه، ولی خبری نیست. :confused: ایرانسل می تونست همه این کارها رو قبل از تحویل مودم انجام بده. در کل از ترتیب کارهاشون اصلا راضی نیستم. :weird:

:cool: قسشو نخور داداش مدارک رو خودت بفرست ایرانسل!!!

اینم شماره فکس ایرانسل (02166690603) .
مدارک ارسالی به ایرانسل:
کپی کارت ملی / کپی قبض تلفون/ و مجوز سرعت بالاتون می باشد.

در ضمن کپی ها روی برگ A4 و روی هر برگ شماره وایمکستون رو بنویسید.یا علی

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

:cool: قسشو نخور داداش مدارک رو خودت بفرست ایرانسل!!!

اینم شماره فکس ایرانسل (02166690603) .
مدارک ارسالی به ایرانسل:
کپی کارت ملی / کپی قبض تلفون/ و مجوز سرعت بالاتون می باشد.

در ضمن کپی ها روی برگ A4 و روی هر برگ شماره وایمکستون رو بنویسید.یا علی

داشتم کم کم می رفتم این کار رو بکنم که اس ام اس وارد شدن به شبکه رسید. :lol: مرسی.

//

کسی توی اصفهان مودم usb دست دوم برای فروش نداره؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20

من دو سال پیش مودم ایرانسلم رو از یکی از این جشنواره ها گرفتم، اون وقتم کلی الافی کشیدم تا مودم رو تحویل بدن و بعد دو روز طول کشید تا وصل بشه (البته با کلی تماس با پشتیبانی و الافی پشت خط منتظر موندن). ظاهرا تو این دو سال سرعت فرایند ثبت نام برای کاربران جدید بهتر نشده!!! :blink:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من دو سال پیش مودم ایرانسلم رو از یکی از این جشنواره ها گرفتم، اون وقتم کلی الافی کشیدم تا مودم رو تحویل بدن و بعد دو روز طول کشید تا وصل بشه (البته با کلی تماس با پشتیبانی و الافی پشت خط منتظر موندن). ظاهرا تو این دو سال سرعت فرایند ثبت نام برای کاربران جدید بهتر نشده!!! :blink:

اینا همه اش بابت اینه که یه راهنمایی درست و درمون توی سایتشون نیست. مثلا من اومدم خودم فرم رو اینترنتی پر کنم، بعد دیدم خب لابد اگر بنویسم خانگی که سرعت بالا نمی شه گرفت، چون شک داشتم، از لیست نمایندگی یکی که دم خونه امون بود انتخاب کردم رفتم اون جا، اون پر کنه. نگو این نمایندگی اصلا مودم تحویل نمی ده. اگر خودم فرم رو پر کرده بودم، بعدش هم فوری صورت حساب رو می داد، اینترنتی داده بودم که این یکی رو دادم، چند ساعت بعد مودم رو که تحویل می داد، اگر وارد بودم، بهش گفته بودم مدارک رو خودم فکس می کنم، فوری درست شده بود. اصلا یه راهنمای درست و حسابی ندارن توی سایت. یه سری نمایندگی هم ردیف کردن که اصلا کارشون تحویل مودم نیست. مثلا اگر من می دونستم می خواد منو بندازه به این نمایندگی چولمنگی که دوستم ازش مبین نت گرفت و بدبختش کردن، خب از اول می رفتم یه نمایندگی درست و حسابی.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
داشتم کم کم می رفتم این کار رو بکنم که اس ام اس وارد شدن به شبکه رسید. :lol: مرسی.

//

کسی توی اصفهان مودم usb دست دوم برای فروش نداره؟

حالا باز ایرانسل خوبه !!!!مبین نتیا چه میکشن!!!! برادر جشنوارست 49 تومان از خود ایرانسل خریداری کن مودم Usb رو

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
اینا همه اش بابت اینه که یه راهنمایی درست و درمون توی سایتشون نیست. مثلا من اومدم خودم فرم رو اینترنتی پر کنم، بعد دیدم خب لابد اگر بنویسم خانگی که سرعت بالا نمی شه گرفت، چون شک داشتم، از لیست نمایندگی یکی که دم خونه امون بود انتخاب کردم رفتم اون جا، اون پر کنه. نگو این نمایندگی اصلا مودم تحویل نمی ده. اگر خودم فرم رو پر کرده بودم، بعدش هم فوری صورت حساب رو می داد، اینترنتی داده بودم که این یکی رو دادم، چند ساعت بعد مودم رو که تحویل می داد، اگر وارد بودم، بهش گفته بودم مدارک رو خودم فکس می کنم، فوری درست شده بود. اصلا یه راهنمای درست و حسابی ندارن توی سایت. یه سری نمایندگی هم ردیف کردن که اصلا کارشون تحویل مودم نیست. مثلا اگر من می دونستم می خواد منو بندازه به این نمایندگی چولمنگی که دوستم ازش مبین نت گرفت و بدبختش کردن، خب از اول می رفتم یه نمایندگی درست و حسابی.

دوست من این اطلاعاتی که من میذارم ، ثمره یه یک عمر خون دل خوردن از ایرانسله و تماس های فراوانی که با آنها داشتم:cool:ولی هیچی ایرانسل نمیشه

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
برادر جشنوارست 49 تومان از خود ایرانسل خریداری کن مودم Usb رو

من راستش حوصله جعل مدرک ندارم. :lol: بعدم من 40 درصد تخفیف مودم رومیزی وای فای رو گرفتم، زنگ زدم 707 گفت دیگه کلهم تخفیف مودم بهت تعلق نمی گیره توی طرح های بعدی. الان یکی از بچه ها گفت که مودم usb توی اصفهان خیلی خوب جواب نمی ده. خلاصه اش اینه که اگر کسی مودم دست دوم جیبی داره برای فروش و توی اصفهان هست که بتونه به من انتقال بده بگه.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
من راستش حوصله جعل مدرک ندارم. :lol: بعدم من 40 درصد تخفیف مودم رومیزی وای فای رو گرفتم، زنگ زدم 707 گفت دیگه کلهم تخفیف مودم بهت تعلق نمی گیره توی طرح های بعدی. الان یکی از بچه ها گفت که مودم usb توی اصفهان خیلی خوب جواب نمی ده. خلاصه اش اینه که اگر کسی مودم دست دوم جیبی داره برای فروش و توی اصفهان هست که بتونه به من انتقال بده بگه.

ای آقا!!! کی گفت جعل!!! خوب به نام یکی دیگه از اعضای خونواده بگیـــــــــــــــــــرید!!!!!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ای آقا!!! کی گفت جعل!!! خوب به نام یکی دیگه از اعضای خونواده بگیـــــــــــــــــــرید!!!!!

خوب گفتم که، اصلا چون می خوام مودم جیبی بگیرم و طرحی نبوده که توش به اون تخفیف بدن، به نام هر کی بگیری باید 270 تومن رو بدی دیگه. بنابراین بی خیال. دست دوم ارزونترش گیرم اومد می گیرم، نیومد هم بی خیال می شم. مرسی در هر حال.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
خوب گفتم که، اصلا چون می خوام مودم جیبی بگیرم و طرحی نبوده که توش به اون تخفیف بدن، به نام هر کی بگیری باید 270 تومن رو بدی دیگه. بنابراین بی خیال. دست دوم ارزونترش گیرم اومد می گیرم، نیومد هم بی خیال می شم. مرسی در هر حال.

اگر جیبی باشه کارکرده تمیز بنده هم خریدارم.

signul

Registered User
لایک‌ها
938
دوستان عزیز می شه یه کلک زد و یه مودم وایمکس ایرانسل خرید و تنظیماتش رو عوض کرد و برای مبین نت استفاده کرد یا نه ؟
کسی بلده ؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان عزیز می شه یه کلک زد و یه مودم وایمکس ایرانسل خرید و تنظیماتش رو عوض کرد و برای مبین نت استفاده کرد یا نه ؟
کسی بلده ؟

من این کارو انجام میدم به اینصورت که اطلاعات مودمتون رو در مبین نت ثبت میکنم بدون اینکه نیاز به مودم شما باشه!!!هزینش 15000 تومان

signul

Registered User
لایک‌ها
938
من این کارو انجام میدم به اینصورت که اطلاعات مودمتون رو در مبین نت ثبت میکنم بدون اینکه نیاز به مودم شما باشه!!!هزینش 15000 تومان

هر کدوم از مودم های ایرانسل باشه فرقی نداره ؟؟
حتی همین مودم های usb ایرانسل رو می شه به مودم مبین نت تبدیل کرد ؟ یعنی می تونید ؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
هر کدوم از مودم های ایرانسل باشه فرقی نداره ؟؟
حتی همین مودم های usb ایرانسل رو می شه به مودم مبین نت تبدیل کرد ؟ یعنی می تونید ؟

خیر فعلا فقط مدل های BM632w / Fm-130/BM635 قابلیت تبدیل به مبین نت رو دارا می باشد.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

مودم های مشترکین ایرانسل یا سایر اپراتورهایی که درخواست خدمات وایمکس مبین نت را دارند می توانند مودم خود را با پرداخت هزینه اندکی به مودم های مبین نت تبدیل کنند. و دیگر نیازی به خرید مودم های وایمکس مبین نت نمی باشد.

تبدیل مودم وایمکس ایرانسل به مبین نت بدون حضور فیزیکی شما با کمترین قیمت = 15000 تومان برای مودم bm632w , Bm635
و مبلغ 18000تومان جهت مودم Fm-130 ایرانسل
تغییر مک مودم وایمکس و ثبت اطلاعات مودم شما در پرتال ایرانسل و مبین نت بدون حضور فیزیکی شما

تعویض مودم سوخته شما با مودم نو
ارتباط با ما : 9636-635-0936
microsaaft[@] yahoo [dot] com

دوستان جهت تبدیل بصورت غیر حضوری بسته به نوع مودم شما فایل آموزشی در اختیار شما قرار می گیرد تا بتونید قسمتی از مراحل تبدیل رو خودتون انجام بدید.این کار باعث کمتر شدن هزینه های ارسال مودم و همچنین آموزش شما می شود.(مسئولیت درست تبدیل نکردن در صورت نوسانات برقی و یا قطعی کابل شبکه به عهده خود شماست و بنده مسئولیتی در این رابطه قبول نمیکنم)پس از اینکه مودم تبدیل شد باید اطلاعات مودم شما در پرتال شرکت مبین نت ثبت بشه.جهت ثبت اطلاعات شما در سیستم مدارک زیر لازم است:
1-کپی یا اسکن کارت ملی پشت
2-کپی یا اسکن قبض تلفن یا آب یا گاز که دارای آدرس شما باشد
3-عکس از اطلاعات پشت مودم شما(اینکار بدلیل اینکه پس از ثبت مک ، قادر به ویرایش آن نمی باشیم و جهت جلوگیری از هرگونه اشتباه ای از سوی شما در نوشتن اطلاعات می باشد)
4-نامه شرکتی درخواست مجوز سرعت بالا(در صورت نداشتن مجوز سرعت بالا مبلغ 4000 تومان جهت نامه شرکتی ازجانب ما برای شما به مبلغ فوق افزوده خواهد شد)
5-نام تعرفه و اکانت مورد نظر شما

مدت زمان لازم جهت ثبت اطلاعات در مبین نت 2روز کاری می باشد.پس از ثبت اطلاعات هزینه تعرفه مورد نظر به همراه مبلغ تبدیل مودم از شما گرفته می شود و اکانت شما بصورت فعال برای شما ارسال می گردد.

تبدیل مودم وایمکس ایرانسل به مبین نت
اینترنت وایمکس مبین نت (Mobinnet Wimax Internet) قابل استفاده در سراسر کشور​

Last edited:
بالا