Amadea
مدیر بازنشسته
اتفاقا برای همست.
ولی نوشته برای دانشجویان و اساتید و کارمند های دانشگاه هست ها، برای بقیه این سه روز اول مرداد فقط 80 تومنه.
اتفاقا برای همست.
از چهارشنبه شب که مودم رو تحویل گرفتم منتظرم مدارک وارد سیستم بشه، ولی خبری نیست.ایرانسل می تونست همه این کارها رو قبل از تحویل مودم انجام بده. در کل از ترتیب کارهاشون اصلا راضی نیستم. :weird:
قسشو نخور داداش مدارک رو خودت بفرست ایرانسل!!!
اینم شماره فکس ایرانسل (02166690603) .
مدارک ارسالی به ایرانسل:
کپی کارت ملی / کپی قبض تلفون/ و مجوز سرعت بالاتون می باشد.
در ضمن کپی ها روی برگ A4 و روی هر برگ شماره وایمکستون رو بنویسید.یا علی
از چهارشنبه شب که مودم رو تحویل گرفتم منتظرم مدارک وارد سیستم بشه، ولی خبری نیست.ایرانسل می تونست همه این کارها رو قبل از تحویل مودم انجام بده. در کل از ترتیب کارهاشون اصلا راضی نیستم. :weird:
من دو سال پیش مودم ایرانسلم رو از یکی از این جشنواره ها گرفتم، اون وقتم کلی الافی کشیدم تا مودم رو تحویل بدن و بعد دو روز طول کشید تا وصل بشه (البته با کلی تماس با پشتیبانی و الافی پشت خط منتظر موندن). ظاهرا تو این دو سال سرعت فرایند ثبت نام برای کاربران جدید بهتر نشده!!! :blink:
داشتم کم کم می رفتم این کار رو بکنم که اس ام اس وارد شدن به شبکه رسید. :lol: مرسی.
//
کسی توی اصفهان مودم usb دست دوم برای فروش نداره؟
اینا همه اش بابت اینه که یه راهنمایی درست و درمون توی سایتشون نیست. مثلا من اومدم خودم فرم رو اینترنتی پر کنم، بعد دیدم خب لابد اگر بنویسم خانگی که سرعت بالا نمی شه گرفت، چون شک داشتم، از لیست نمایندگی یکی که دم خونه امون بود انتخاب کردم رفتم اون جا، اون پر کنه. نگو این نمایندگی اصلا مودم تحویل نمی ده. اگر خودم فرم رو پر کرده بودم، بعدش هم فوری صورت حساب رو می داد، اینترنتی داده بودم که این یکی رو دادم، چند ساعت بعد مودم رو که تحویل می داد، اگر وارد بودم، بهش گفته بودم مدارک رو خودم فکس می کنم، فوری درست شده بود. اصلا یه راهنمای درست و حسابی ندارن توی سایت. یه سری نمایندگی هم ردیف کردن که اصلا کارشون تحویل مودم نیست. مثلا اگر من می دونستم می خواد منو بندازه به این نمایندگی چولمنگی که دوستم ازش مبین نت گرفت و بدبختش کردن، خب از اول می رفتم یه نمایندگی درست و حسابی.
برادر جشنوارست 49 تومان از خود ایرانسل خریداری کن مودم Usb رو
من راستش حوصله جعل مدرک ندارم. :lol: بعدم من 40 درصد تخفیف مودم رومیزی وای فای رو گرفتم، زنگ زدم 707 گفت دیگه کلهم تخفیف مودم بهت تعلق نمی گیره توی طرح های بعدی. الان یکی از بچه ها گفت که مودم usb توی اصفهان خیلی خوب جواب نمی ده. خلاصه اش اینه که اگر کسی مودم دست دوم جیبی داره برای فروش و توی اصفهان هست که بتونه به من انتقال بده بگه.
ای آقا!!! کی گفت جعل!!! خوب به نام یکی دیگه از اعضای خونواده بگیـــــــــــــــــــرید!!!!!
خوب گفتم که، اصلا چون می خوام مودم جیبی بگیرم و طرحی نبوده که توش به اون تخفیف بدن، به نام هر کی بگیری باید 270 تومن رو بدی دیگه. بنابراین بی خیال. دست دوم ارزونترش گیرم اومد می گیرم، نیومد هم بی خیال می شم. مرسی در هر حال.
دوستان عزیز می شه یه کلک زد و یه مودم وایمکس ایرانسل خرید و تنظیماتش رو عوض کرد و برای مبین نت استفاده کرد یا نه ؟
کسی بلده ؟
من این کارو انجام میدم به اینصورت که اطلاعات مودمتون رو در مبین نت ثبت میکنم بدون اینکه نیاز به مودم شما باشه!!!هزینش 15000 تومان
هر کدوم از مودم های ایرانسل باشه فرقی نداره ؟؟
حتی همین مودم های usb ایرانسل رو می شه به مودم مبین نت تبدیل کرد ؟ یعنی می تونید ؟