جواب همه در یک پست (کل حرفا رو میخوانم بعد تو یک پست همرو مینویسم ازاین به بعد)
پرستار اولین نکتش اینه که کار داری.انقدر مشتق وانتگرال نمیگیری تا قیافت شبیه انتگرال بشه(رشته نسبتا سبک تر از برق)
پرستار ها هم واسه خودشون درجه بندی دارن من حالا دقیق نمیدونم به چه صورته.اما سرپرستار وسوپر وایزر(اگه درست نوشته باشم!) و... دارن که میتونی وقتی به اون مرحله رسیدی دیگه کیف کنی.
پرستار هم شغلی هستش که کلی ثواب داره و دراین باره احادیث هم داریم(الان تکش فحش میده)
اما چرا با برق وپرستاری
من عاشق برق مخصوصا گرایش الکترونیکم اما وقتی کاری مناسب وحداقلی نداشته باشی!! مثله اینه که به عشقت نرسیدی وتا اخر عمر الافی!!
ارشد هم بهانه جدیدیه!! مایه استاد داشتیم تودوره کاردانی فوق العاده بود(فوق لیسانس الک فکر کنم از دانشگاه تهران داشت البته 30 سال پیش)یه حرف جالب میزد که همیشه یادمه.میگفت الکترونیک همش تا فوق دیپلمه ازاینجا به بعد(لیسانس وفوق ...و....) فقط گرفتن مدرکه!!!وچیز عملی به شما اضافه نمیشه.
من نمیخوام یه 4 سال دیگه وقتم رو بگیرم وحرفی که الان رو میزنم رو تو 30سالگی بزنم!(البته شریف قبول بشم میرم

)
اصلا مقایسه این دو رشته باهم فقط از جهت کار هستش البته بعضی ها پدرشون به اندازه نسل ها براشون گذاشته خب معلومه کار خاصی لازم نیست انجام بدن!
فقط حرف بعضی از دوستان شبیه نظرات من در 4-5 سال پیشه واین نشون میده 4-5سال به حرف خواهید رسید.
ماتو مهندسی برق تو جهان هیچ حرفی نداریم بزنیم(ازنظر سبک و....)اما توپزشکی اینطور نیستیم
بعد دیدن خون و..... فقط یک ماه اول سخته بعدش واست عادیه!
..............
از من پرسیدن مهندس برق بی کار مثل چیه؟گفتم به زنبور بی عسل
............
برای دوستانی هم که میخوان بگن اسپم واین چیزا.بگم ربطش به این صورته
دانشگاه>تهران جنوب>فنی>مهندسی برق> مسایل مربوط به بازار کار فارغ التحصیلان تهران جنوب