• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
لرد خداییش من الاننننننننننننننننن پشیمونم اومدم برق.ببین کامپیوتر یه برنامه ست مینویسی.خطا بده درست میکنی
اما برق.یه برد میخوای بزنی خودت حداقل 70 تومن باید هزینه کنی.حداقلش اینه
اونم تازه تازه اگه بردت خوب کار کنه.بعدش من اگه زمان برگرده میرم تجربی پزشکی میخونم
یا کامپیوتر میخونم.واقعا پشیمونم
خطا میده درست میکنی به همین راحتی اگه پای صحبت اونایی که تو کارن بشینی میبینی یه برنامه متوسط برای بانک هر روز زنگ میزنن میگن خطا میده تازه اگه برنامه رو کس دیگه بنویسه و دیگری بخواد درست کنه کچل میشه برنامه نویسی با منطق همراهه که اونایی که سفارش میدن خیلی از منطقاشونو نمیگن بعد خیلی خوشحال به اون شرکت فش میدن

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
لرد خداییش من الاننننننننننننننننن پشیمونم اومدم برق.ببین کامپیوتر یه برنامه ست مینویسی.خطا بده درست میکنی
اما برق.یه برد میخوای بزنی خودت حداقل 70 تومن باید هزینه کنی.حداقلش اینه
اونم تازه تازه اگه بردت خوب کار کنه.بعدش من اگه زمان برگرده میرم تجربی پزشکی میخونم
یا کامپیوتر میخونم.واقعا پشیمونم
نه بابا کامپیوت هم وضعشون ازما خراب تر نباشه،بهتر نیست
با این تفاوت که نسل مونثش شونصد برابر ماس وهیچ وقت به ما کار نمیرسه

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
جواب همه در یک پست (کل حرفا رو میخوانم بعد تو یک پست همرو مینویسم ازاین به بعد)
پرستار اولین نکتش اینه که کار داری.انقدر مشتق وانتگرال نمیگیری تا قیافت شبیه انتگرال بشه(رشته نسبتا سبک تر از برق):D
پرستار ها هم واسه خودشون درجه بندی دارن من حالا دقیق نمیدونم به چه صورته.اما سرپرستار وسوپر وایزر(اگه درست نوشته باشم!) و... دارن که میتونی وقتی به اون مرحله رسیدی دیگه کیف کنی.

ترجیح میدم انتگرال و مشتق بخونم تا واسه هر درسم یه کتاب دارو با فونت 10 به قطر 7 سانت دستم بگیرم و یکی از کتابایی باشه که ازش توی امتحان میاد
سوپروایزر بعد سرپرستار و پرستار و بهیار و کمک بهیار و خدمات ... :D

خطا میده درست میکنی به همین راحتی اگه پای صحبت اونایی که تو کارن بشینی میبینی یه برنامه متوسط برای بانک هر روز زنگ میزنن میگن خطا میده تازه اگه برنامه رو کس دیگه بنویسه و دیگری بخواد درست کنه کچل میشه برنامه نویسی با منطق همراهه که اونایی که سفارش میدن خیلی از منطقاشونو نمیگن بعد خیلی خوشحال به اون شرکت فش میدن

مگر یکی جز من اینو بگه و ایشون قبول کنن ...

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
نه بابا کامپیوت هم وضعشون ازما خراب تر نباشه،بهتر نیست
با این تفاوت که نسل مونثش شونصد برابر ماس وهیچ وقت به ما کار نمیرسه

نسل مونث که غوغاست بهتون قول میدم 10 سال دیگه تو خیابون یه خانوم داره رو دکل فشار قوی کار میکنه:D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
نسل مونث که غوغاست بهتون قول میدم 10 سال دیگه تو خیابون یه خانوم داره رو دکل فشار قوی کار میکنه:D

:D الانشم هست ... حسودی نکن ...
بقول یه دوستی نسل مونث برای کارای سختن ، چون میتونن خودشونو با هر شرایطی وفق بدن

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
جواب همه در یک پست (کل حرفا رو میخوانم بعد تو یک پست همرو مینویسم ازاین به بعد)
پرستار اولین نکتش اینه که کار داری.انقدر مشتق وانتگرال نمیگیری تا قیافت شبیه انتگرال بشه(رشته نسبتا سبک تر از برق)
پرستار ها هم واسه خودشون درجه بندی دارن من حالا دقیق نمیدونم به چه صورته.اما سرپرستار وسوپر وایزر(اگه درست نوشته باشم!) و... دارن که میتونی وقتی به اون مرحله رسیدی دیگه کیف کنی.
پرستار هم شغلی هستش که کلی ثواب داره و دراین باره احادیث هم داریم(الان تکش فحش میده)
اما چرا با برق وپرستاری
من عاشق برق مخصوصا گرایش الکترونیکم اما وقتی کاری مناسب وحداقلی نداشته باشی!! مثله اینه که به عشقت نرسیدی وتا اخر عمر الافی!!
ارشد هم بهانه جدیدیه!! مایه استاد داشتیم تودوره کاردانی فوق العاده بود(فوق لیسانس الک فکر کنم از دانشگاه تهران داشت البته 30 سال پیش)یه حرف جالب میزد که همیشه یادمه.میگفت الکترونیک همش تا فوق دیپلمه ازاینجا به بعد(لیسانس وفوق ...و....) فقط گرفتن مدرکه!!!وچیز عملی به شما اضافه نمیشه.
من نمیخوام یه 4 سال دیگه وقتم رو بگیرم وحرفی که الان رو میزنم رو تو 30سالگی بزنم!(البته شریف قبول بشم میرم:cool:)
اصلا مقایسه این دو رشته باهم فقط از جهت کار هستش البته بعضی ها پدرشون به اندازه نسل ها براشون گذاشته خب معلومه کار خاصی لازم نیست انجام بدن!
فقط حرف بعضی از دوستان شبیه نظرات من در 4-5 سال پیشه واین نشون میده 4-5سال به حرف خواهید رسید.
ماتو مهندسی برق تو جهان هیچ حرفی نداریم بزنیم(ازنظر سبک و....)اما توپزشکی اینطور نیستیم
بعد دیدن خون و..... فقط یک ماه اول سخته بعدش واست عادیه!
..............
از من پرسیدن مهندس برق بی کار مثل چیه؟گفتم به زنبور بی عسل
............
برای دوستانی هم که میخوان بگن اسپم واین چیزا.بگم ربطش به این صورته
دانشگاه>تهران جنوب>فنی>مهندسی برق> مسایل مربوط به بازار کار فارغ التحصیلان تهران جنوب

چی میگی باووو:lol::D

یادش بخیییییر منم یه زمانی هوافضا دوست داشتم و دارم ...
شما ظاهر قضیه رو میبینی ... قبلا هم باهات بحث کردم درباره دیگه حالشو ندارم باهات بحث کنم ...

عــــــــــــــــــــــــه
:D
جان خودم تو اشتباهی مونث شدی!! عراد حقتو خورده وگرنه باید پسر میشدی:p
پسرا عاشق هوا و فضا و منم عاشق پرواز بودم و هستم
البته الان درصد کثیری از جووا مشغول فضانوردی و پروان
دخترا هم دارن در کنار پسرا بلکم جلوتر پیش مین در عرصه فتح هوا و فژا
:hmm:

تا بوده همین بوده ... همیشه میگیم زندگیه ملت از ما بهتره .... بجای اینکه خودمونم یه حرکتی بزنیم

شبهات توی تراز و اینا بود ... من از تراز و رتبه ها هیچ وقت سر درنیاوردم ... سر درمیاری تکش از اینجور چیزا ؟؟

والا من با رتبه و تراز قبول نشدم تا حالا:D
کنکور هنرستان 1000 تومن انداختم تو امزاده و قبول شدم
کاردانی هم مادربزرگم انداخت تو صحن یه عاغایی که یادم نیست کی بود و قبول شدم:D
کارشناسی هم انداختن صحن امام 8م و قبول شدم:D

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
چی میگی باووو:lol::D

دمت گرم بابا چرا نرفتی رشته اللهیاتی چیزی شما سیمت وصله :)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

10 سال دیگه میبینی ..................................................................(هیچی ولش کن شر درست میشه):lol:

شما هم کامپیوتر خوندید ؟

دور از جون , خدا نکنه
زبونت رو گاز بگیر:lol:

:D الانشم هست ... حسودی نکن ...
بقول یه دوستی نسل مونث برای کارای سختن ، چون میتونن خودشونو با هر شرایطی وفق بدن

اصن شوما که خودتو وقف وفق کردن کردی:lol:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

با اون وضع درس خوندن من بیخیالش شدم ... خواهرمم مخمو زد که ایران واسه دخترااا این رشته کار نیست و اینا ... رویام به فنا رفت :(

پس کلا امامااا پادرمیونی کردن برات :D

دمت گرم بابا چرا نرفتی رشته اللهیاتی چیزی شما سیمت وصله :)

سیمشو وصل کردن والا خودش اصن قطعی داره ... اگه میرفت الاهیات به احتمال زیاد به ماهه اول نکشیده باید میرفتی زندان ملاقاتش :D : ))

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دمت گرم بابا چرا نرفتی رشته اللهیاتی چیزی شما سیمت وصله

:hmm: بزار حالا یه چایی بخوری دادا بعد بگو................

پس سیمم وصله!!!!
اگه قطع بشه میدونی چی میشه؟
:)

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
هوافضا واسه پسراشم کار نی چه برسه دخترا!کلا الکیه مثل ای تی.کلا از رو خارجی ها کپی پیست کنیم همین میشه دیگه!
خوب شد لرد نرفتی وگرنه الان شبیه اون ترولی میشدی که چند وقت پیش واسه رشته هوافضا گذاشتم:eek:
........
مهندسی یعنی تیم ورک بودن که متاسفانه من تو این چند ساله نتونستم بهش دست پیدا کنم
قضیه به این صورته که یا همه همون چیزی رو که توبلدی روبلدن ویا اون چیزی که تو بلد نیستی اونام بلد نیستن!:lol:
الان چند وقته برنامه نویس میخواستیم پیدا کنیم نشد که نشد:(
...........................................
دانشگاه>تهران جنوب>فنی>مهندسی برق> مسایل مربوط به تیم ورک

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
ببین هرچی هم باشه.باز یه فضای مجازیه.با سخت افزار زیاد کار ندارید

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
هوافضا واسه پسراشم کار نی چه برسه دخترا!کلا الکیه مثل ای تی.کلا از رو خارجی ها کپی پیست کنیم همین میشه دیگه!
خوب شد لرد نرفتی وگرنه الان شبیه اون ترولی میشدی که چند وقت پیش واسه رشته هوافضا گذاشتم:eek:
........
مهندسی یعنی تیم ورک بودن که متاسفانه من تو این چند ساله نتونستم بهش دست پیدا کنم
قضیه به این صورته که یا همه همون چیزی رو که توبلدی روبلدن ویا اون چیزی که تو بلد نیستی اونام بلد نیستن!:lol:

شدیدا با این جمله ت موافقم(قضیه به این صورته که یا همه همون چیزی رو که توبلدی روبلدن ویا اون چیزی که تو بلد نیستی اونام بلد نیستن!:lol)

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
طرف با لیسانس علوم جانوری رفته شده رییس ثبت احوال
اونوقت این همه آدم بیچاره بیکارن

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
........

واقعا تیمی کار نمیکنن ... به دوستام پیشنهادش رو دادم که تنهایی کار کردن دیر میریم جلو بیاین همه باهم کار کنیم و پروژه بگیریم کار تیمی یه چیزه دیگس فقط هر هر خندیدن :|

این خطت اصلا نابود کننده بود ... یاد پروژم افتادم که زبانی رو برداشته بودم که نه کسی بلد بود نه میخواستن یاد بدن
هموناییم که بلد بودم رو بقیه هم بلد نبودن ... عزا گرفته بودم واسه پروژم

ببین هرچی هم باشه.باز یه فضای مجازیه.با سخت افزار زیاد کتر ندارید

چه ربطی داشت ؟؟!!!

حالا ما با سخت افزار کار میکردیم تو با نرم افزار برعکسشو میگفتی

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
با اطمینان میگم توی مخابرات کار بلد باشی،کار پیدا میکنی.مخابرات فوق العاده وسیع هست و بعضی زمینه هاش در ایران در حال شکوفا شدن و روی بورس هست.مشکل اینجاست بیشتر فارغ التحصیلهای ما به خاطر دید محدود و زورکی پاس کردن درسا و کار نکردن با نرم افزارها و کار عملی نکردن،دید مهندسی ندارند و کار بلد نیستند.وقتی فکر می کنی درس های گرایشت مفت نمیرزه و فقط به فکر پاس کردن باشی انتظار داری بعد فارغ التحصیلی کار خوبم گیرت بیاد؟
بخصوص اگر ارشد بخونی و کارهای تحقیقاتی انجام بدی مسلما آینده خوبی در مخابرات داری بخصوص اگر بتونی از ایران خارج بشی.

بالا