نیاز به این همه دنک و فنگ نبود که وست عزیز
توی قسمت APN فقط دو تا اسم به دلخواه تعریف کن... همین
بقیه شو اتوماتیک تشخیص میده ایرانسل
شما نرم افزار هارو بیخیال شید و تو مرورگر گوشی یه سایت بزنید ببینید میاره یا نه! wifi که اگه نیاره مربوط به مودم و ISP شما میشه و 3G هم مطابق آموزش های دوستان حل میشه و تو قسمت access point نباید آی پی وارد بشه و فقط دو تا فیلد از بالا یه اسم دلخواه وارد کنید و save کنید و تیک گزینه ای که save کردید رو بزنید و نهایتا تیک data enabled رو بزنید...اره من هم همين كارو كردم اما كار نمي كنه
بايد روت كرد؟
چرا فكر ميكنيد واسه من اينطوره؟
حتي whatsapp با واي فاي هم كار نميكنه؟
با سلام.
دوستان این رام رو از فروم های چینی پیدا کردم و لینکش رو هم براتون تو آپلود سرور با لینک مستقیم قرار دادم.
یه سری از دوستان هم در این رابطه پخ داده بودن که وقت نشد جوابشون رو بدم.شرمنده.
آموزش خاصی نداره!
- گوشی رو به حالت fastboot ( گوشی خاموش....دکمه ولوم - نگه دارید و کابل usb را وصل کنید) به کامپیوتر وصل میکنید.
- بعد از استخراج فایل زیپ در کامپیوتر، fastboot_flash_multilanguage_ROM.bat را اجرا میکنید.
تفاوت خاصی با رام اصلی گوشی ندیدم.فقط زبان های گوشی کامل شدن.
دانلود رام Haier W910 Multilanguage Stock Rom - Android 4.0.4 build 35311
منبع: [ROM] Haier W910 [Adroid 4.0.4 Stock Multilanguage]
من رو 4.1 ام واسه همین فارسی ندارم
انگلیش کنید برید مسیر :
setting>More...> Mobile networks>Access point names>add apn> اینجا قسمت Name و APN یه چیز دلخواه تایپ کنید بعد save کنید بعد تیک اونی که ایجاد کردید رو بزنید
تیک Data enabled رو بزینید و از اینترنت لذت ببرید
:happy:
شما نرم افزار هارو بیخیال شید و تو مرورگر گوشی یه سایت بزنید ببینید میاره یا نه! wifi که اگه نیاره مربوط به مودم و ISP شما میشه و 3G هم مطابق آموزش های دوستان حل میشه و تو قسمت access point نباید آی پی وارد بشه و فقط دو تا فیلد از بالا یه اسم دلخواه وارد کنید و save کنید و تیک گزینه ای که save کردید رو بزنید و نهایتا تیک data enabled رو بزنید...
نه اصلا سايت باز نميكنه
ممكنه مشكل سخت افزاري باشه؟
من دقيقا همين كارها رو كاردم
برای من هنوز وصل نمیشه همراه هست چکار باید بکنم؟؟؟
من شارژ گوشی زود تمو میشه چرا ؟ بعد ایا واقعا ram 1 gb هستش ؟
والا این سوال خیلی تخصصی هستجالبه که میگن رم این دستگاه یک گیگ هست ولی تو تسک بیشتر از 668 تا در مجموع نشون نمیده. چرا؟ (برنامه clean master)
حاجی چطوری رفتی داخلشسلام بر دوستان هایردار! من هم یکی گرفتم و خیلی هم راضی و خوشحال هستم... :دی
دوستان کسی میتونه از گوگل پلی چیزی دانلود کنه؟! من داخلش میتونم برم ولی وقتی میزنم یه برنامه دانلود شه ارور 403 بهم میده. اینترنتم هم از مخابراته.
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
نه ADB با وین8مشکل داره! پیشنهاد : وین xpسلام دوستان
من تو روت کردن ، وقتی با برنامه ADB میرم ، میزنم اینستال ، مینویسه not compatible with win 8یعنی الان من باید یه ویندوز 7 پیدا کنم ؟ راه دیگه نداره ؟