ما باختیم بدم باختیم ولی به پر افتخار ترین تیم انگلیس با اختلاف 6 گلarsenal messi ram biare az manchester mibaze 8888888888--------22222222
شما چی که همون سال به یه تیم بی ریشه با اختلاف 5 گل باختید؟
ما باختیم بدم باختیم ولی به پر افتخار ترین تیم انگلیس با اختلاف 6 گلarsenal messi ram biare az manchester mibaze 8888888888--------22222222
ما باختیم بدم باختیم ولی به پر افتخار ترین تیم انگلیس با اختلاف 6 گل
شما چی که همون سال به یه تیم بی ریشه با اختلاف 5 گل باختید؟
ممنون از لطفتوندوست عزیز شما ببخش
بچه ها برای اینکه فشار عصبی رو ما ها کمتر شه یه شوخی ای می کنن
انصافا این چند روز نای کل کل رو نداریم از بس با خودمون کلنجار رفتیم و این سایت های ورزشی رو بالا پایین کردیم به امید یه خبر جدید
بابت خرید اوزیل هم تبریک میگم بهتون...یکی از بهتریناس تو پست خودش واقعا
ممنون از لطفتون
اوزیل که هنوز قطعی نشده و از آرسنال بعید نیست که شایعه ای بیش نباشه
ولی شمام امیدوار باشید فلینی و هریرا تقریبا قطعی شدن تیمتون هم بدون خرید خوبه چون با همین تیم قهرمان شدید
متاسفانه باید بگم مهرداد خان این فصل رو باید تحمل کنیم و صبور و امسال خیلی خیلی سخته برای این منچستر تا با نبودن فرگی کنار بیان و همچنین خیلی سخته بعد از این همه سال به جای فرگی کسی بیاد که درسته مورد تایید فرگوسن هست اما همین کنار امدن با تفکرات جدید ایده های جدید این مربی اخت بشوند خیلی زمان میبره ولی قطعا اویل نیم فصل دوم میشه تصمیم گرفت این منچستر کنونی به کدام سمت خواهد رفت ...ولی در کل این نظر شخصی بنده میباشد و اصلا هم شاید بن کل اشتباه فکر میکنم با این مربی به هیچ جا نمیرسیم نمیگم مربی بدیه نه اتفاقا مربی خوبی میباشد اما اما این منچستر لقمه خیلی خیلی بزرگیه واسش .نمیدونم چطوری بیان کنم اما در ادامه توضیح خواهم دادمن 2 تا بازی اینده تیم رو نگاه میکنم اگه ببینم باز مثل بازی لیورپول دارن بازی میکنن دیگه بازیهای تیم رو نگاه نمیکنم.
چون اعصابم خورد میشه و دلم برای تیم میسوزه.
خرید درست حسابی که نکردن با این حساب فکر قهرمانی رو باید از سرمون بیرون کنیم.
امیدوارم طوری نشه که اخر فصل برای کسب سهمیه به هم تبریک بگیم.
متاسفانه باید بگم مهرداد خان این فصل رو باید تحمل کنیم و صبور و امسال خیلی خیلی سخته برای این منچستر تا با نبودن فرگی کنار بیان و همچنین خیلی سخته بعد از این همه سال به جای فرگی کسی بیاد که درسته مورد تایید فرگوسن هست اما همین کنار امدن با تفکرات جدید ایده های جدید این مربی اخت بشوند خیلی زمان میبره ولی قطعا اویل نیم فصل دوم میشه تصمیم گرفت این منچستر کنونی به کدام سمت خواهد رفت ...ولی در کل این نظر شخصی بنده میباشد و اصلا هم شاید بن کل اشتباه فکر میکنم با این مربی به هیچ جا نمیرسیم نمیگم مربی بدیه نه اتفاقا مربی خوبی میباشد اما اما این منچستر لقمه خیلی خیلی بزرگیه واسش .نمیدونم چطوری بیان کنم اما در ادامه توضیح خواهم داد
فعلا
اگر منظورتان از هافبک میانی، چیزی در مایهٔ ژاوی یا روی کین باشه، نه نیست. کمی رو به جلوتر بازی میکنه. اما تو این پست هم می تونه خیلی خوب جواب بده. تو تیم ملی آلمان رهبریش عالی بود. البته نباید نقش شواینشتیگر رو هم فراموش کرد. در لورکوزن اوزیل **** خوبی بود و این بخشی از وظایف مورد نظر شما و ماست. چیزی که الان منچستر کم داره؛ یک ****.رءال اشتباه خیلی بزرگی با فروش اوزیل میکنه. آقا تورو خدا یکی جواب منو بده و منو از این سوال راحت کنه: اوزیل تا حالا تو پست CMF بازی کرده؟ چه تو رءال و چه تو بایرن لورکوزن؟
من از اوناییم که میگم باید به مویس وقت داد.یه چیزی رو چند وقته میخوام بگم
اقایونی که میگید باید به مویس وقت داد
من خودم خوشم میاد ازش ولی این همه سال تو اورتون نتونست حتی جام اتحادیه رو بدست بیاره!
فرگی وقتی اومد به یونایتد قبلش یه مربی موفق بود در ضمن یونایتد از بعد سر مت بازبی دچار افت شده بود و فرگی هدایت یه تیم معمولی رو به عهده گرفت و خودش تیمو دوباره ساخت
اما مویس هدایت تیمی رو به عهده گرفت که بهترین تیم انگلیس و یکی از بهترین های جهان هست .تیمی که همین فصل پیش با همین بازیکنا با اقتدار قهرمان لیگ شد !
پس این حرف که باید به مویس چند سال وقت داد واقعا مسخرس
--------------
BREAKING: Manchester United are have signed
Korean midfielder Fuckin-No-Won and are closing
in Brazilian attacker Nobodinho.
![]()
![]()
آنتچلوتی کاملاً ایسکو رو ترجیح میده، چون هم جوونتره، هم اسپانیاییه و هم از نظر خیلیا آینده دار تر!اگر منظورتان از هافبک میانی، چیزی در مایهٔ ژاوی یا روی کین باشه، نه نیست. کمی رو به جلوتر بازی میکنه. اما تو این پست هم می تونه خیلی خوب جواب بده. تو تیم ملی آلمان رهبریش عالی بود. البته نباید نقش شواینشتیگر رو هم فراموش کرد. در لورکوزن اوزیل **** خوبی بود و این بخشی از وظایف مورد نظر شما و ماست. چیزی که الان منچستر کم داره؛ یک ****.
کلا به نظر من الان هافبک میانی کلاسیک مثل اسکولز، خیلی زیاد نیستن. حتی اینیستا (که اینجا چند بار ازش اسم برده شد) یک توپ پخش کن نیست. اونهم پشت مهاجم یا گوش بهترین جواب رو میده. . اوزیل میتونه توپ رو حمل کنه، نگهش داره، پاس عالی بده، چه تودر، چه پاس بلند. بنابراین خیلی مهرهء مناسبی برای منچستر و کمبودهاش هست.
اما کلاً من برام سوال بزرگ اینه که اصلا مادرید زده به سرش که می خواد اوزیل رو بفروشه؟ کی رو به جاش داره؟ لااقل در این سطح :exclamati
و سوال بعدی اینه که آرسنال برای چی می خواد بخرتش؟ اتفاقا تو آرسنال ترافیک هافبک داریم. من که پاک گیج شدم :exclamati
دوستان تمنا میکنم کل کل رو ببرید تو تاپیک خودش. اینجا اصلاً جاش نیست. ممنونم از دوست آرسنالی محترم که جواب متینی دادند و از او قشنگتر Micahel Certu که موضوع رو جمعش کرد![]()
من از اوناییم که میگم باید به مویس وقت داد.
ابیشتر حرف های شما رو هم قبول دازم. اما آخه تو این مقطع کی بیاد جای مویس؟!
شاید من نمیدونم، اما مربی خوبی که با فلسفه تیم جور باشه و نخواد بعد دو فصل بره ؟ سنش زیاد نباشه در عین حال با تجربه باشه؟ و اینکه بتونه بیاد.
یورگن کلاپ خوبه، ویلاس بواس خوبه (نظر منه البته) اما کی الان باید مربی ما باشه؟( مخاطبم همه دوستانی هستن که مخالف مویسن)
به جای کازورلا میره هافبک تهاجمی و کازرولا وینگ میشه:البته اگه بیادآنتچلوتی کاملاً ایسکو رو ترجیح میده، چون هم جوونتره، هم اسپانیاییه و هم از نظر خیلیا آینده دار تر!
از اون طرف مودریچ هم خیلی آمادست. و با اینکه پست بیل فرق داره با اوزیل اما آنچلوتی هم این چند وقت از اوزیل تو پست تخصصیش استفاده نمی کرد.
در مورد آرسنال هم والا منم موندم! این همه هافبک دارن!