• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
arsenal messi ram biare az manchester mibaze 8888888888--------22222222
ما باختیم بدم باختیم ولی به پر افتخار ترین تیم انگلیس با اختلاف 6 گل
شما چی که همون سال به یه تیم بی ریشه با اختلاف 5 گل باختید؟

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
ما باختیم بدم باختیم ولی به پر افتخار ترین تیم انگلیس با اختلاف 6 گل
شما چی که همون سال به یه تیم بی ریشه با اختلاف 5 گل باختید؟

دوست عزیز شما ببخش
بچه ها برای اینکه فشار عصبی رو ما ها کمتر شه یه شوخی ای می کنن
انصافا این چند روز نای کل کل رو نداریم از بس با خودمون کلنجار رفتیم و این سایت های ورزشی رو بالا پایین کردیم به امید یه خبر جدید
بابت خرید اوزیل هم تبریک میگم بهتون...یکی از بهتریناس تو پست خودش واقعا

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوست عزیز شما ببخش
بچه ها برای اینکه فشار عصبی رو ما ها کمتر شه یه شوخی ای می کنن
انصافا این چند روز نای کل کل رو نداریم از بس با خودمون کلنجار رفتیم و این سایت های ورزشی رو بالا پایین کردیم به امید یه خبر جدید
بابت خرید اوزیل هم تبریک میگم بهتون...یکی از بهتریناس تو پست خودش واقعا
ممنون از لطفتون
اوزیل که هنوز قطعی نشده و از آرسنال بعید نیست که شایعه ای بیش نباشه
ولی شمام امیدوار باشید فلینی و هریرا تقریبا قطعی شدن تیمتون هم بدون خرید خوبه چون با همین تیم قهرمان شدید

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
ممنون از لطفتون
اوزیل که هنوز قطعی نشده و از آرسنال بعید نیست که شایعه ای بیش نباشه
ولی شمام امیدوار باشید فلینی و هریرا تقریبا قطعی شدن تیمتون هم بدون خرید خوبه چون با همین تیم قهرمان شدید

بله امیدواریم سیاست باشگاه تو نقل و انتقالات تغییر کنه و مالکان نالایق تیم خردمندانه تر عمل کنند و تصمیمهایی که اتخاذ می کنند در جهت بالا بردن سطح کیفی تیم باشه نه صرفا تجارت و پول سازی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چقد حبف که اوزیل رفت آرسنال! آخه آرسنال بازی ساز میخواد چی کار!!
به نظر من اگه فلایینی و هررا اوکی شن بازم خوبه. درسته هیچ کدوم به خوبی اوزیل نیستن اما کارمونو تا حد زیادی راه میندازن واسه این فصل

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی این فصل با این احمق ها فقط واسه سهمیه میجنگیم شک نکنید اخه این دو تا بازیکنن هر دوتاشون در حد همین کریک و کلورلی هستن چی میخوان بخرن اخه فقط یجورایی کم اوردن خودشون مقابل رقبا رو با این خرید های چرت تازه اونم اگه اجام بشه تلتیکو بیلبائو تو این یکی دو فصل فقط اون ته مها میجنگیده ارواح عمش عجب بازیکن داره باز اگه اون یکی جوونشون چیه اسمش مومیایی مومنایی مومن مایی :D بود باز من بیشتر خوشحال میشدم هررا ؟؟؟؟ بازی ملی هم داره؟فلاینی که همون ممد نوری خودمونه با همون طراوت و شادابی احمق های بیشعور از مربی احمقی که میاد میگه بازی با لیورپول بهترین بازیمون بود همین هم برمیاد امسال اماده سوراخ شدن باید باشیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من 2 تا بازی اینده تیم رو نگاه میکنم اگه ببینم باز مثل بازی لیورپول دارن بازی میکنن دیگه بازیهای تیم رو نگاه نمیکنم.

چون اعصابم خورد میشه و دلم برای تیم میسوزه.

خرید درست حسابی که نکردن با این حساب فکر قهرمانی رو باید از سرمون بیرون کنیم.

امیدوارم طوری نشه که اخر فصل برای کسب سهمیه به هم تبریک بگیم.

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
من 2 تا بازی اینده تیم رو نگاه میکنم اگه ببینم باز مثل بازی لیورپول دارن بازی میکنن دیگه بازیهای تیم رو نگاه نمیکنم.

چون اعصابم خورد میشه و دلم برای تیم میسوزه.

خرید درست حسابی که نکردن با این حساب فکر قهرمانی رو باید از سرمون بیرون کنیم.

امیدوارم طوری نشه که اخر فصل برای کسب سهمیه به هم تبریک بگیم.
متاسفانه باید بگم مهرداد خان این فصل رو باید تحمل کنیم و صبور و امسال خیلی خیلی سخته برای این منچستر تا با نبودن فرگی کنار بیان و همچنین خیلی سخته بعد از این همه سال به جای فرگی کسی بیاد که درسته مورد تایید فرگوسن هست اما همین کنار امدن با تفکرات جدید ایده های جدید این مربی اخت بشوند خیلی زمان میبره ولی قطعا اویل نیم فصل دوم میشه تصمیم گرفت این منچستر کنونی به کدام سمت خواهد رفت ...ولی در کل این نظر شخصی بنده میباشد و اصلا هم شاید بن کل اشتباه فکر میکنم با این مربی به هیچ جا نمیرسیم نمیگم مربی بدیه نه اتفاقا مربی خوبی میباشد اما اما این منچستر لقمه خیلی خیلی بزرگیه واسش .نمیدونم چطوری بیان کنم اما در ادامه توضیح خواهم داد
فعلا

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
ول کنید این *** رو مسخره کردن ما رو
فقط امیدوارم یه جوون مرد پیدا شه ما رو از دست این گلیزر های *** خلاص کنه

رونی تو صفحه فیسش

Gutted that I missed the Liverpool game after an accident in training. Also really disappointed that I will miss the vital World Cup qualifiers for England but I'm sure the lads will do a great job and get the results we need.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه باید بگم مهرداد خان این فصل رو باید تحمل کنیم و صبور و امسال خیلی خیلی سخته برای این منچستر تا با نبودن فرگی کنار بیان و همچنین خیلی سخته بعد از این همه سال به جای فرگی کسی بیاد که درسته مورد تایید فرگوسن هست اما همین کنار امدن با تفکرات جدید ایده های جدید این مربی اخت بشوند خیلی زمان میبره ولی قطعا اویل نیم فصل دوم میشه تصمیم گرفت این منچستر کنونی به کدام سمت خواهد رفت ...ولی در کل این نظر شخصی بنده میباشد و اصلا هم شاید بن کل اشتباه فکر میکنم با این مربی به هیچ جا نمیرسیم نمیگم مربی بدیه نه اتفاقا مربی خوبی میباشد اما اما این منچستر لقمه خیلی خیلی بزرگیه واسش .نمیدونم چطوری بیان کنم اما در ادامه توضیح خواهم داد
فعلا

بحث من مویس نیست

من میگم امسال که نبود فرگی خب یه خلا سنگینی تو باشگاه ایجاد کرده باشگاه باید سعی میکرد که حداقل با خریدن دو تا بازیکن خوب تیم رو تا حدی تقویت کنه

اما این کار رو نکرد

همه ما میدونیم تیم در بعضی نقاط ضعف داره

اما اینا نمیخوان اینو بپذیرن

کادر فنی ما هر چی باشه از ونگر که بزرگتر نیست. اون خودش قبول کرده که تیمش نیاز به ستاره داره

اما تیم ما معلوم نیست چه خبره که اینقدر دست دست میکنن

اخرشم هیچ چیزی نمیشیم

من نمیگم هوادار تیم نیستم

اما من برای خودم و اعصابم احترام قائلم
وقتی هم دلم میسوزه بیشتر ناراحت میشم
از دیروز اعصابم بخاطر باخت از لیورپول داغونه

پس بهتره که یه مدت اخبار و بازیها رو دنبال نکنم

دقیقا مثل پرسپولیس که من فقط بازیهای خاصی رو میبینم و تازه اگه ببینم داغونن تی وی رو خاموش میکنم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
یه چیزی رو چند وقته میخوام بگم

اقایونی که میگید باید به مویس وقت داد

من خودم خوشم میاد ازش ولی این همه سال تو اورتون نتونست حتی جام اتحادیه رو بدست بیاره!

فرگی وقتی اومد به یونایتد قبلش یه مربی موفق بود در ضمن یونایتد از بعد سر مت بازبی دچار افت شده بود و فرگی هدایت یه تیم معمولی رو به عهده گرفت و خودش تیمو دوباره ساخت

اما مویس هدایت تیمی رو به عهده گرفت که بهترین تیم انگلیس و یکی از بهترین های جهان هست .تیمی که همین فصل پیش با همین بازیکنا با اقتدار قهرمان لیگ شد !

پس این حرف که باید به مویس چند سال وقت داد واقعا مسخرس

--------------
BREAKING: Manchester United are have signed
Korean midfielder Fuckin-No-Won and are closing
in Brazilian attacker Nobodinho.

:D :eek:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
رءال اشتباه خیلی بزرگی با فروش اوزیل میکنه. آقا تورو خدا یکی جواب منو بده و منو از این سوال راحت کنه: اوزیل تا حالا تو پست CMF بازی کرده؟ چه تو رءال و چه تو بایرن لورکوزن؟
اگر منظورتان از هافبک میانی، چیزی در مایهٔ ژاوی یا روی کین باشه، نه نیست. کمی رو به جلوتر بازی میکنه. اما تو این پست هم می تونه خیلی خوب جواب بده. تو تیم ملی آلمان رهبریش عالی بود. البته نباید نقش شواینشتیگر رو هم فراموش کرد. در لورکوزن اوزیل **** خوبی بود و این بخشی از وظایف مورد نظر شما و ماست. چیزی که الان منچستر کم داره؛ یک ****.

کلا به نظر من الان هافبک میانی کلاسیک مثل اسکولز، خیلی زیاد نیستن. حتی اینیستا (که اینجا چند بار ازش اسم برده شد) یک توپ پخش کن نیست. اونهم پشت مهاجم یا گوش بهترین جواب رو میده. . اوزیل میتونه توپ رو حمل کنه، نگهش داره، پاس عالی بده، چه تودر، چه پاس بلند. بنابراین خیلی مهرهء مناسبی برای منچستر و کمبودهاش هست.

اما کلاً من برام سوال بزرگ اینه که اصلا مادرید زده به سرش که می خواد اوزیل رو بفروشه؟ کی رو به جاش داره؟ لااقل در این سطح :exclamati
و سوال بعدی اینه که آرسنال برای چی می خواد بخرتش؟ اتفاقا تو آرسنال ترافیک هافبک داریم. من که پاک گیج شدم :exclamati

دوستان تمنا می‌کنم کل کل رو ببرید تو تاپیک خودش. اینجا اصلاً جاش نیست. ممنونم از دوست آرسنالی محترم که جواب متینی دادند و از او قشنگ‌تر Micahel Certu که موضوع رو جمعش کرد ;)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه چیزی رو چند وقته میخوام بگم

اقایونی که میگید باید به مویس وقت داد

من خودم خوشم میاد ازش ولی این همه سال تو اورتون نتونست حتی جام اتحادیه رو بدست بیاره!

فرگی وقتی اومد به یونایتد قبلش یه مربی موفق بود در ضمن یونایتد از بعد سر مت بازبی دچار افت شده بود و فرگی هدایت یه تیم معمولی رو به عهده گرفت و خودش تیمو دوباره ساخت

اما مویس هدایت تیمی رو به عهده گرفت که بهترین تیم انگلیس و یکی از بهترین های جهان هست .تیمی که همین فصل پیش با همین بازیکنا با اقتدار قهرمان لیگ شد !

پس این حرف که باید به مویس چند سال وقت داد واقعا مسخرس

--------------
BREAKING: Manchester United are have signed
Korean midfielder Fuckin-No-Won and are closing
in Brazilian attacker Nobodinho.

:D :eek:
من از اوناییم که میگم باید به مویس وقت داد.
ابیشتر حرف های شما رو هم قبول دازم. اما آخه تو این مقطع کی بیاد جای مویس؟!
شاید من نمیدونم، اما مربی خوبی که با فلسفه تیم جور باشه و نخواد بعد دو فصل بره ؟ سنش زیاد نباشه در عین حال با تجربه باشه؟ و اینکه بتونه بیاد.
یورگن کلاپ خوبه، ویلاس بواس خوبه (نظر منه البته) اما کی الان باید مربی ما باشه؟( مخاطبم همه دوستانی هستن که مخالف مویسن)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اگر منظورتان از هافبک میانی، چیزی در مایهٔ ژاوی یا روی کین باشه، نه نیست. کمی رو به جلوتر بازی میکنه. اما تو این پست هم می تونه خیلی خوب جواب بده. تو تیم ملی آلمان رهبریش عالی بود. البته نباید نقش شواینشتیگر رو هم فراموش کرد. در لورکوزن اوزیل **** خوبی بود و این بخشی از وظایف مورد نظر شما و ماست. چیزی که الان منچستر کم داره؛ یک ****.

کلا به نظر من الان هافبک میانی کلاسیک مثل اسکولز، خیلی زیاد نیستن. حتی اینیستا (که اینجا چند بار ازش اسم برده شد) یک توپ پخش کن نیست. اونهم پشت مهاجم یا گوش بهترین جواب رو میده. . اوزیل میتونه توپ رو حمل کنه، نگهش داره، پاس عالی بده، چه تودر، چه پاس بلند. بنابراین خیلی مهرهء مناسبی برای منچستر و کمبودهاش هست.

اما کلاً من برام سوال بزرگ اینه که اصلا مادرید زده به سرش که می خواد اوزیل رو بفروشه؟ کی رو به جاش داره؟ لااقل در این سطح :exclamati
و سوال بعدی اینه که آرسنال برای چی می خواد بخرتش؟ اتفاقا تو آرسنال ترافیک هافبک داریم. من که پاک گیج شدم :exclamati

دوستان تمنا می‌کنم کل کل رو ببرید تو تاپیک خودش. اینجا اصلاً جاش نیست. ممنونم از دوست آرسنالی محترم که جواب متینی دادند و از او قشنگ‌تر Micahel Certu که موضوع رو جمعش کرد ;)
آنتچلوتی کاملاً ایسکو رو ترجیح میده، چون هم جوونتره، هم اسپانیاییه و هم از نظر خیلیا آینده دار تر!
از اون طرف مودریچ هم خیلی آمادست. و با اینکه پست بیل فرق داره با اوزیل اما آنچلوتی هم این چند وقت از اوزیل تو پست تخصصیش استفاده نمی کرد.
در مورد آرسنال هم والا منم موندم! این همه هافبک دارن!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من از اوناییم که میگم باید به مویس وقت داد.
ابیشتر حرف های شما رو هم قبول دازم. اما آخه تو این مقطع کی بیاد جای مویس؟!
شاید من نمیدونم، اما مربی خوبی که با فلسفه تیم جور باشه و نخواد بعد دو فصل بره ؟ سنش زیاد نباشه در عین حال با تجربه باشه؟ و اینکه بتونه بیاد.
یورگن کلاپ خوبه، ویلاس بواس خوبه (نظر منه البته) اما کی الان باید مربی ما باشه؟( مخاطبم همه دوستانی هستن که مخالف مویسن)

دوست عزیز من خودم موافق مویس بودم حتی از چند سال قبل!

ولی انتظار داشتم مویس چند تا خرید خوب داشته باشه و حداقل یکی از دستیار های رئیس رو کنار خودش نگه داره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوب من هم تو همین موارد هست که حق رو به شما میدم! البته نیوردن بازیکن مقصرش بیشتر اون گلیزرای لعنتین تا مویس. اما تو این مقطع به نظر من بهتره به مویس اعتماد کنیم تا اینکه بکوبیمش. چون راه دیگه ای نیست. مسلماً یونایتد چلسی نیست که وسط فصل مربیشو اخراج کنه! حداقل اینجوری اگه هم نتونست نتیجه بگیره وظیفمون رو به عنوان هوادار انجام دادیم. منظورمو نمیدونم خوب میرسونم یا نه، الان توی یه موقعیت بدیم و به نظر من غرغر کردن راه خوبی نیست!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آنتچلوتی کاملاً ایسکو رو ترجیح میده، چون هم جوونتره، هم اسپانیاییه و هم از نظر خیلیا آینده دار تر!
از اون طرف مودریچ هم خیلی آمادست. و با اینکه پست بیل فرق داره با اوزیل اما آنچلوتی هم این چند وقت از اوزیل تو پست تخصصیش استفاده نمی کرد.
در مورد آرسنال هم والا منم موندم! این همه هافبک دارن!
به جای کازورلا میره هافبک تهاجمی و کازرولا وینگ میشه:البته اگه بیاد

بالا