• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امثال شیرینی انتظار دارن همه هواشون رو داشته باشن
مفت مفت به این سطح فوتبال ایران اومدن همه هم چشماشون رو روی رزومه و عملکرد هاشون رو بستن انتظار داره تصویرش نمایش داده نشه.

چقدر هم حرف بی ربط میزنه، فردوسی پور خوب جوابی بهش داد، گفت شما که یکی دو ساله اومدی توی فوتبال.....:D

امثال شیرینی وصله ی ناجور فوتبال ایران هستند اما عادل هم خیلی از بالا داره به قضایا نگاه میکنه

داره میگه دعا میکردم :lol: خداییش اینا چقدر میبندند :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امثال شیرینی (بدون درنظر گرفتن اینکه در خدمت پرسپولیسه) نمونه ی واضح هیئتی اداره کردن این فوتباله

انگار میخوان شام شب دهم محرم رو توی مسجد محل ردیف کنن هرکسی اومده یه گوشش رو بگیره. این وسط امثال این آقا میپرن وسط خودشون رو بین بزرگهای جمع بُر میزنن.

این چنین افرادی زایده ی همین فوتبال کثیف هستند.

این مجلس اگر که رای اعتماد به وزیر ورزش میداد مجبور نبودیم ریخت این .....ها رو تحمل کنیم. الان مخصوصا .... رو بخاطر کفاشیان بکار بردم.

a3pirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
این شیرینی چه فکری میکنه واقعا

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
سعید سالارزاده (مدافع ملوان) واقعا بیشخصیته
کاملا واضح بود چی میگه باید دهنش هم چارخونه میکردن

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
سعید سالارزاده (مدافع ملوان) واقعا بیشخصیته
کاملا واضح بود چی میگه باید دهنش هم چارخونه میکردن

اتفاقا خوشم اومد که بدون ترس حرفشو زد . قهرمانی واقعا دو زار فهم نداره. عین کوچه بازاریا حرف میزنه

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
حرفای کفاشیان جالب بود که می گفت بازی زیبا بود
آدم می م.نه اینا چطوری مسئول شدن تو این مملکت
بازی زیبا بود بعدشم میخنده هه هه:lol:کیروش رفت هه هه:Dپول نداشتیم اردو بزنیم هه هه:happy:

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
ا من دیشب 90 رو ندیدم حاشیه جالبش چی بود؟مدافع ملوان چی گفته؟

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
به عنوان تماشاگری که همیشه صداقت و جسارت عادل برام گیرا بود .. دیشب برای اولین بار بدون تعصب بعد از صحبت ایشون با شیرینی .. ترجیح دادم ادامه برنامه رو نگاه نکنم .. به نظر میرسه عادل خان برنامه سیما رو کرده خونه خاله و هر چی دلش بخاد پخش میکنه و میگه .. سوای صحبتهای بی ربط و بقیه موضوعات .. خابیدن شیرینی واقعن موضوع فوتبالیه ؟ وظیفه رسانه رسمن تبدیل شده به پرداختن به حاشیه ..عادل حتی تو گزارش های بازی هم سعی در ارائه نقطه نظرات شخصی خودش داره و جریان یکطرفه به سمت خودش کرده .. اصلن انگار نه انگار مخاطبی هستش
خنده های مسخره .. پر رنگ کردن دوربین نود و به قولی خاله زنک بازی و چقلی تو تماسهای تلفنی بنده رو به این باور رسونده که این آقا به شدت دنبال حاشیه هاست .. اول زمین حافظیه رو نشون میده ..بعدش میگه آقا ما اومدیم گزارش بگیریم(( تو تاریکی )) این پیرمرد باغبون نذاشت بد با جذابیت خاصی میوفته دنبال مسئول .. بد روبروشون میکنه با هم .. یه جنگ و جدلی راه میوفته یکیمی خنده میکنه .. آخر سر هم میگه قضاوت با بینندگان
کارای این آقا واقعن لوث شده .. یعنی واقعن برنامه دیشب به جز صحبتهای حاج رضایی چه نکته مثبت دیگه ای داشت ؟ الان این همه وقته شما تناقض تو صحبتهای مسئولین و بی مسئولیتی رو ابراز تاسف و .... پخش کردی چه نتیجه ای حاصل شد ؟
تیمهای استقلال و پرسپولیس خود به خود حاشیه پذیرن .. این آقا هم برای سوژه کردن حاشیه این 2 تا تیم .. مخصوصن استقلال و قلعه نویی (( الان که تیمش خوب نتیجه میگیره و تماشاگراش پشت تیمن به ادبیات گیر داده))از هیچ تلاشی دریغ نکرد
بزرگای فوتبال هم بیخودی باهاش مشکل ندارن .. چون سوای حاشیه ها عادل بعضی جاها رسمن دنبال قاتل بروسلی میگرده

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
به عنوان تماشاگری که همیشه صداقت و جسارت عادل برام گیرا بود .. دیشب برای اولین بار بدون تعصب بعد از صحبت ایشون با شیرینی .. ترجیح دادم ادامه برنامه رو نگاه نکنم .. به نظر میرسه عادل خان برنامه سیما رو کرده خونه خاله و هر چی دلش بخاد پخش میکنه و میگه .. سوای صحبتهای بی ربط و بقیه موضوعات .. خابیدن شیرینی واقعن موضوع فوتبالیه ؟ وظیفه رسانه رسمن تبدیل شده به پرداختن به حاشیه ..عادل حتی تو گزارش های بازی هم سعی در ارائه نقطه نظرات شخصی خودش داره و جریان یکطرفه به سمت خودش کرده .. اصلن انگار نه انگار مخاطبی هستش
خنده های مسخره .. پر رنگ کردن دوربین نود و به قولی خاله زنک بازی و چقلی تو تماسهای تلفنی بنده رو به این باور رسونده که این آقا به شدت دنبال حاشیه هاست .. اول زمین حافظیه رو نشون میده ..بعدش میگه آقا ما اومدیم گزارش بگیریم(( تو تاریکی )) این پیرمرد باغبون نذاشت بد با جذابیت خاصی میوفته دنبال مسئول .. بد روبروشون میکنه با هم .. یه جنگ و جدلی راه میوفته یکیمی خنده میکنه .. آخر سر هم میگه قضاوت با بینندگان
کارای این آقا واقعن لوث شده .. یعنی واقعن برنامه دیشب به جز صحبتهای حاج رضایی چه نکته مثبت دیگه ای داشت ؟ الان این همه وقته شما تناقض تو صحبتهای مسئولین و بی مسئولیتی رو ابراز تاسف و .... پخش کردی چه نتیجه ای حاصل شد ؟
تیمهای استقلال و پرسپولیس خود به خود حاشیه پذیرن .. این آقا هم برای سوژه کردن حاشیه این 2 تا تیم .. مخصوصن استقلال و قلعه نویی (( الان که تیمش خوب نتیجه میگیره و تماشاگراش پشت تیمن به ادبیات گیر داده))از هیچ تلاشی دریغ نکرد
بزرگای فوتبال هم بیخودی باهاش مشکل ندارن .. چون سوای حاشیه ها عادل بعضی جاها رسمن دنبال قاتل بروسلی میگرده

فوتبال ما کلش نکته منفیه شما انتظار داری چی بیاد توی برنامه بگه ؟ اتفاقا این ادبیات عادل و طنز تلخش به درد فوتبال بی دروپیکر ما میخوره . اگه از نظر شما رفتار یک نفر روی نیمکت تیمی مثل پرسپولیس (اینم بگم خودم استقلالی ام ) و همچنین چمن ورزشگاه حافظیه موضوع فوتبالی نیست . دیگه حرفی نیست / این که میگید چه نتیجه ای حاصل شد میشه بگید حوزه ی اختیارات عادل فردوسی پور چقدره ؟ وظیفش بیشتر از گفتن این مسائل نیست .

متاسفانه این لفظ حاشیه این روزا زیاد استفاده میشه . میگیم چرا دربی بده .. میگن نگید تیما میرن توی حاشیه /// چرا مربی فلان کارو کرد میگن نگید که تیم میره توی حاشیه . توی 90 میگه چرا لاوره بازی نمیکنه چرا پولشو نمیدید حالا که اوردینش . ماجدی میاد میگه نباید رسانه ای میکردید تیم میره تو حاشیه . چرا زمان مظلومی تیم هجومی بود نگید تیم میره توی حاشیه /// ***** فر میگه حیف شماره 5 که تن دهنویه ( واقعا هم حیف ) نگید تیم میره توی حاشیه

همش حاشیه حاشیه حاشیه حرف بزنیم حاشیه هست .

یکی میتونه به من بگه اصل ماجرا چیه پس که اینا همش حاشیه هست ؟؟؟ من فکر میکنم اصل ماجرا اینه که همه پولشونو بگیرن و بخورن و بخوابن یه چند تا بازی هم دور همی برگزار بشه . هر مسئله ای جز این حاشیه تلقی میشه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
آقای قادر خان اصلاحاتو از خودش باید شروع کنه
هی میگه دربی ضعیف بود خب راه حلت چیه؟ راه حل هیچی مثلاً نقد داوریو مثل آدم نشون بده. گیر دادی به ترس و محتاط بازی دو تا مربی خودت هم که اینطوری هستی و دوست داری یه تعادل و ماسمالی تو این قضیه بوجود بیاری.
نمونش آقا فنایی که فکر کنم دفعه سومشه بعد از دربی ها میاد و ماله کشیو شروع میکنه. خطا خطاست کور که نیستیم! حتماً داور باید بگه خطا بوده؟! عوام حالیشون نیست.
به قول خود قادر خان همه چیمون به هم میاد. پس لطفاً کمی سکوت

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
نگاه شما: گلایه مخاطب ۶۶ ساله از فردوسی‌پور

من یک ورزشکار آماتور قدیمی با مطالعاتی عمیق از روی عشق و اطلاعاتی دقیق و همه‌جانبه از بسیاری ورزش‌ها، به ویژه فوتبال و تاریخ هشتاد ساله آن هستم. به عنوان یک شهروند ورزش‌دوست می‌خواهم بپرسم: آقای فردوسی‌پور، شما چکاره این مملکت هستید؟ چندی پیش در یکی از برنامه‌های نود، وقتی شما از صحبت‌های تلفنی مدیر یک باشگاه به تنگ آمدید، با لحنی معترض، او را چنین تهدید کردید: من باید از دست شما سر خودم را به میز بکوبم! آخر چرا شما باید سرتان را به میز بکوبید؟

راستی هیچ می‌دانید که تاکنون چند تن از مخاطبان تلفنی شما سرشان را به دیوار کوبیده یا یقه خود را جر داده‌اند و هیچ کدام به خاطرشان نرسیده که از شما بپرسند ‌شما یک مجری برنامه تلویزیون هستید یا وکیل وصی و قیم مردم؟ مردمی که برخی اوقات از جر و بحث‌ها و درگیری‌های لفظی شما با مخاطبان شاخ درمی‌آورند که این آقا اصلا چه می‌گوید، کیست یا چه نقشی را در فوتبال این مملکت بر عهده دارد! اصلا چه کسی به او مأموریت یا اجازه داده که این چنین به همه بتازد، همه را به موآخذه بنشاند و دمار از روزگارشان درآورد تا دل برخی و خودش را خنک کند؟ با این همه برنامه‌هایتان بسیار جذاب است، همه را تا بامداد پای تلویزیون معطل می‌کند و در ‌‌نهایت نیز خواب برخی را آشفته و برخی دیگر را به سرخوشی می‌کشاند.

نمی‌گویم یک شوی تلویزیونی است که بسیاری چنین عقیده‌ای دارند اما یک زد و خورد کلامی بسیار هیجان انگیر، بیشتر بی‌نتیجه و برای مردم سرگرم‌کننده است.

نمی‌دانم تاکنون چه تأثیری برنامه‌های شما در پیشرفت فوتبال این مملکت داشته‌‌؛ اما همان قدر می‌دانم که فوتبال ما نسبت به زمانی که شما نبودید، بهتر نشده که آشفته‌تر، نابه‌سامان‌‌تر و بی‌رمق‌تر هم شده. حتما می‌گویید این وضع از زمانی پدید آمده که پول وارد فوتبال شده و همه می‌خواهند از این نمد کلاهی برای خود بسازند. شما چطور؟

شما به دنبال کلاهی برای خود نیستید؟ مطمئنم که به دنبال نفع مادی نیستید! سلامت از چهره و عملکردتان می‌بارد!

اما کلاه معنوی چرا! این برنامه برای شما کلاهی ساخته که بسیار از اعتبار و ارزش آن خرسندید. بسیاری شما را تحسین می‌کنند. جوان، ‌خوش‌چهره،‌ هوشمند، سالم، ‌ با معلومات، ‌تحصیل‌کرده و.... همه این‌ها قضاوت‌هایی است که در مورد شما می‌شود و شما هم از آن به خوبی آگاهید و لذت می‌برید.

اما واقعا نمی‌دانید که با آن لحن و گفتار و منطق عوام‌پسند، چه بر سر مدیران، سرپرستان و مربیان و بازیکنان می‌آورید؟ عده‌ای که هرگز توانایی برخورد کلامی با شما را ندارند و البته همه‌شان به نوعی در نابه‌سامانی فوتبال مقصر و دچار کمبود اعتماد به نفس... .

به یاد دارم در یکی از مسابقات غیر رسمی که تصور می‌کنم بین تیم‌های رسانه‌ای برگزار شد و شما هم عضویت یکی از تیم‌ها را داشتید، وقتی بعد از بازی در مقابل پرسش خبرنگاری قرار گرفتید، آنچنان دست‌پاچه شدید و در پاسخگویی ضعیف عمل کردید که برایم قابل تصور نبود. آن‌جا بود که فهمیدم شما چقدر بی‌رحم هستید. با این که حال بازیکنان و مربیان و سرپرستان تیم‌های بازنده را درک می‌کنید، ‌بعد از یک بازی سخت از آن‌ها انتظار دارید با تمرکز بالا و همانند فردی که از سیزده به در برگشته صحبت کنند. بعد آن‌ها را محکوم می‌کنید و پدرشان را درمی‌آورید که چرا این طور صحبت و آن طور رفتار کردید.

متأسفانه برنامه شما اصلاح شدنی نیست. طرفداران شما در ‌صدا و سیما و پشت پرده رسانه‌ای کشور با سرسختی تمام پشتیبان شما هستند. این برنامه اصلا تبدیل به یک «تابو» شده که شکستنی نیست و قدرتش هر روز بیشتر هم می‌شود! ‌چرا؟ تردید ندارم که اگر در جریان آخرین بازی‌های دور مقدماتی مقابل قطر، لبنان و کره‌جنوبی، برنامه نود تعطیل نبود، با روش‌های ایذایی خود، آنچنان مربی و تیم را به حاشیه می‌بردید که کسب معجزه‌آسای ۹ امتیاز این بازی‌ها تبدیل به یک رویای، به قول شما دراماتیک می‌شد! شما جوانی بسیار‌ باهوش و متفکر و جلو‌تر از همه حرکت‌های پیرامون خود هستید. شما بیشتر از همه، حتی مدیران مافوق خود می‌دانید که در کج راهه هستید اما یک راه غلط را به قدری خوب و استادانه می‌روید که به ‌رغم قدرت تخریبی موریانه‌وارش، جذاب و سرگرم‌کننده است.

هیچ کدام از مسئولان، ‌مدیران، سرپرستان، ‌مربیان، بازیکنان و تماشاچیان فوتبال مرا نمی‌شناسند اما من همه را می‌شناسم، در این سن مانند جوانان ورزش می‌کنم و به تیم مورد علاقه‌ام که بیش از ۵۵ سال است دوستش دارم عشق می‌ورزم.

اما به شما می‌گویم؛ خدمت به فوتبال از طریق یک اجرای برنامه تلویزیونی راه و رسم دیگری دارد که شاید آن را هم می‌دانید اما چون جذایبت ندارد دنبالش نیستید. اگر نمی‌دانید کمی برنامه‌های ورزشی تلویزیونی کشورهای کف دستی حاشیه خلیج را نگاه کنید! به اعتقاد من آن‌ها حرفه‌ای‌تر و موثر‌تر عمل می‌کنند.

... و در ‌‌نهایت نیز باید اعتراف کنم که شما را دوست دارم، مثل پسر خودم. ۶۶ ساله‌ای هستم که آرد خود را بیخته و الک را آویخته‌ام.

فرستنده: مهرداد امیرغیاثوند
تابناک

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
این صحبت هارو باید با آب طلا نوشت ، فردوسی پور 100% اجنبی پرسته حتی یک کلمه راجع به بازی با کره و تاکتیک تیم ملی صحبت نکرد
همه عالم از رفت و آمد این آقا به خونه کیروش خبر دارن

قلعه‌نویی: برخی‌ها می‌خواهند با خط و ربط دربی را لوث کنند/ نمی‌دانم آنها از کجا خط می‌گیرند

وی ادامه داد: چرا به بازی ایران و کره پرداخته نمی‌شود؟ اگر در آن بازی ما یک بر صفر پیروز نمی‌شدیم و به جام جهانی نمی‌رفتیم آن بازی یکی از بی‌کیفیت‌ترین بازی‌های تیم ملی بود. دیدار ایران و کره ضعیف‌ترین دیدار تاریخ فوتبال ما بود. چرا به آن بازی‌ها پرداخته نمی‌شود؟ دکتر کاظمی که از او تشکر می‌کنم آماری داد که نشان می‌دهد دربی بهتر از بازی‌های قبل بوده اما برخی جوی علیه دربی راه می‌اندازند که نمی‌دانم از کجا خط می‌گیرند ولی من مطبوعات را مقصر نمی‌دانم.

بالا