به عنوان تماشاگری که همیشه صداقت و جسارت عادل برام گیرا بود .. دیشب برای اولین بار بدون تعصب بعد از صحبت ایشون با شیرینی .. ترجیح دادم ادامه برنامه رو نگاه نکنم .. به نظر میرسه عادل خان برنامه سیما رو کرده خونه خاله و هر چی دلش بخاد پخش میکنه و میگه .. سوای صحبتهای بی ربط و بقیه موضوعات .. خابیدن شیرینی واقعن موضوع فوتبالیه ؟ وظیفه رسانه رسمن تبدیل شده به پرداختن به حاشیه ..عادل حتی تو گزارش های بازی هم سعی در ارائه نقطه نظرات شخصی خودش داره و جریان یکطرفه به سمت خودش کرده .. اصلن انگار نه انگار مخاطبی هستش
خنده های مسخره .. پر رنگ کردن دوربین نود و به قولی خاله زنک بازی و چقلی تو تماسهای تلفنی بنده رو به این باور رسونده که این آقا به شدت دنبال حاشیه هاست .. اول زمین حافظیه رو نشون میده ..بعدش میگه آقا ما اومدیم گزارش بگیریم(( تو تاریکی )) این پیرمرد باغبون نذاشت بد با جذابیت خاصی میوفته دنبال مسئول .. بد روبروشون میکنه با هم .. یه جنگ و جدلی راه میوفته یکیمی خنده میکنه .. آخر سر هم میگه قضاوت با بینندگان
کارای این آقا واقعن لوث شده .. یعنی واقعن برنامه دیشب به جز صحبتهای حاج رضایی چه نکته مثبت دیگه ای داشت ؟ الان این همه وقته شما تناقض تو صحبتهای مسئولین و بی مسئولیتی رو ابراز تاسف و .... پخش کردی چه نتیجه ای حاصل شد ؟
تیمهای استقلال و پرسپولیس خود به خود حاشیه پذیرن .. این آقا هم برای سوژه کردن حاشیه این 2 تا تیم .. مخصوصن استقلال و قلعه نویی (( الان که تیمش خوب نتیجه میگیره و تماشاگراش پشت تیمن به ادبیات گیر داده))از هیچ تلاشی دریغ نکرد
بزرگای فوتبال هم بیخودی باهاش مشکل ندارن .. چون سوای حاشیه ها عادل بعضی جاها رسمن دنبال قاتل بروسلی میگرده
فوتبال ما کلش نکته منفیه شما انتظار داری چی بیاد توی برنامه بگه ؟ اتفاقا این ادبیات عادل و طنز تلخش به درد فوتبال بی دروپیکر ما میخوره . اگه از نظر شما رفتار یک نفر روی نیمکت تیمی مثل پرسپولیس (اینم بگم خودم استقلالی ام ) و همچنین چمن ورزشگاه حافظیه موضوع فوتبالی نیست . دیگه حرفی نیست / این که میگید چه نتیجه ای حاصل شد میشه بگید حوزه ی اختیارات عادل فردوسی پور چقدره ؟ وظیفش بیشتر از گفتن این مسائل نیست .
متاسفانه این لفظ حاشیه این روزا زیاد استفاده میشه . میگیم چرا دربی بده .. میگن نگید تیما میرن توی
حاشیه /// چرا مربی فلان کارو کرد میگن نگید که تیم میره توی
حاشیه . توی 90 میگه چرا لاوره بازی نمیکنه چرا پولشو نمیدید حالا که اوردینش . ماجدی میاد میگه نباید رسانه ای میکردید تیم میره تو
حاشیه . چرا زمان مظلومی تیم هجومی بود نگید تیم میره توی حاشیه /// ***** فر میگه حیف شماره 5 که تن دهنویه ( واقعا هم حیف ) نگید تیم میره توی
حاشیه
همش حاشیه حاشیه حاشیه حرف بزنیم حاشیه هست .
یکی میتونه به من بگه اصل ماجرا چیه پس که اینا همش حاشیه هست ؟؟؟ من فکر میکنم اصل ماجرا اینه که همه پولشونو بگیرن و بخورن و بخوابن یه چند تا بازی هم دور همی برگزار بشه . هر مسئله ای جز این حاشیه تلقی میشه