• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

mori.54

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
2,599
لایک‌ها
4,675
سن
49
محل سکونت
Tehran
قهرمانی با چادر فرار کرد! - Goal.com

سایت گل - محسن قهرمانی که از صبح امروز در فدراسیون فوتبال حاضر شد، جلسات متعددی را به خاطر اتفاقات بازی پرسپولیس و سپاهان پشت سر گذاشت.

اما اتفاق مهم زمانی رخ داد که وی قصد خروج از ساختمان فدراسیون را داشت و با مشاهده خبرنگاران دوباره به داخل فدراسیون رفت.
قهرمانی حدود یک ساعت در فدراسیون فوتبال حضور داشت و پس آن بود که با یک خودرو پژو پارس که دو سرنشین خانم داشت (به نظر می‌رسید خانواده قهرمانی باشند) به پارکنیگ فدراسیون رفت،در این لحظه قهرمانی روی صندلی عقب اتومبیل مذکور دراز کشید و چادر مشکی را روی خود انداخت تا دیده نشود.

نکته جالب اینجا بود که خبرنگاران حاضر در این محل قهرمانی را از زمان سوار شدن تا خروج از فدراسیون می‌دیدند.


قهرمانی با چادر فرار کرد!


عجب ...! :eek:
 

dooste.man83

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2008
نوشته‌ها
6,371
لایک‌ها
7,353
پس این قهرمانی یک کار هایی کرده که اینجوری میترسه ؟!!
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
علیپور: رسیدگی به اتهامات قهرمانی 10 روز زمان می خواهد - Goal.com

سایت گل- ديروز محسن قهرماني، داور بين‌المللي به فدراسيون رفت تا به اتهامات پاسخ بدهد. پس از جنجال‌هاي بازي سپاهان- پرسپوليس و آن اتهامات پرحرف و حديث و دامنه‌دار، قهرماني از ساعت‌هاي اوليه صبح به فدراسيون فوتبال مراجعه كرده بود.
علاوه بر قهرماني كه براي پاسخگويي به اتهام مطرح شده عليه او به حراست فدراسيون رفته بود، باديه مديرعامل باشگاه نفتون، حاتم و مولايي به‌عنوان شاهد در دفتر نايب رييس فدراسيون فوتبال حضور پيدا كردند تا اعتراض خود را در اختيار كميته‌ بررسي تخلفات حرفه‌اي قرار دهند. در حالي كه حدود بيش از شش ساعت از حضور قهرماني در فدراسيون فوتبال مي‌گذشت، فريدون اصفهانيان، رييس كميته‌ داوران وارد فدراسيون شد تا در جلسه بررسي پرونده‌ قهرماني شركت كند.
دبير كميته رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال پس از نشست چند ساعته با محسن قهرماني، مرتضي كريمي و كرمانشاهي كه در اتفاقات اخير نام‌شان مطرح شده بود، در جمع خبرنگاران گفت: «حدودا 10 روز طول مي‌كشد تا ما نظر نهايي خود را در اين باره اعلام كنيم. فقط مي‌توانم بگويم كه نياز به بررسي همه جانبه و بيشتري داريم.»
او در پاسخ به اين سوال كه آيا احتمال محروميت مادام‌العمر قهرماني درست است يا خير گفت: «نه اين پيش‌قضاوت، بي‌انصافي محض است. ما بايد بيشتر بررسي كنيم. شايد دو سه روز زودتر و يا ديرتر شد اما شك نكنيد كه همه چيز را دقيق بررسي و اعلام مي‌كنيم.» عليپور در پاسخ به اين سوال كه آيا خود داوران قبول كردند كه در فوتبال ما تباني در داوري وجود دارد گفت: «خير به اين شدت نيست.»
در اين لحظه خبرنگاران از او پرسيدند اگر به اين شدت نيست پس يعني تا حدي قبول دارند، كه او پاسخي نداد و با گفتن اين جمله با خبرنگاران خداحافظي كرد: «يا علي».
نظرات شما
 

.:smr:.

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,133
لایک‌ها
4,964
محل سکونت
tehran
رضا حقیقی تو بازی به زبان ترکی به محسن ترکی ما همشهری هستیم تو رو خدا به من لطف کن و یه کارت زرد بده :blink:
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here

.:smr:.

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,133
لایک‌ها
4,964
محل سکونت
tehran
این شوخی بود یا واقعیت داره؟

واقعیت داره

خودم تو نت خوندم لینک پیدا کنم میذارم

برا عروسی داداش از محسن ترکی چند بار خواسته بهش کارت زرد بده تو نود هم گفت
 

parsaweb

Registered User
تاریخ عضویت
17 اکتبر 2010
نوشته‌ها
3,150
لایک‌ها
7,760
فیلمش رو بزارید براتون ترجمه اش کنم :D
 

Il Capitano

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2012
نوشته‌ها
7,311
لایک‌ها
12,334
سن
40
یکی از حاضرین در جلسه کمیته انضباطی گفت: دایی و رویانیان هیچ مدرکی ارائه نکرده و فقط در حد حرف بوده است. به قهرمانی گفتند براي آرام شدن اوضاع از چشمها دور باش

یک از حاضرین در جلسۀ دیروز کمیته ی انضباطی در رابطه با پرونده ی بازی پرسپولیس – سپاهان در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: در جلسۀ روز چهار شنبه تمام متهمان این پرونده ادله ی خود را برای تبرئه کردن ارائه دادند و به گفته این آقایان در بازی تبریز – شهر کرد در صورت تساوی این بازی تیم نفتون به دسته ی دو سقوط می کرد به گفتۀ بادیه اگر کرمانشاهی در بازی بعد پولی درخواست کرده چرا برای این بازی پولی نخواسته این بازی که همه کاره زمین بوده وجهی طلب نکرده و برای بازی که پلی آف هم بوده آقای ز-م پول طلب کرده در صورتی که بازیهای پلی آف 24 ساعت قبل از بازی داورها مشخص می شوند.


وی در ادامه افزود: بادیه که ادعا کرده پولی نداده و آدم سالمی است ولی اگر به شخصیت وی در فوتبال رجوع شود متوجه سیاهی پرونده این شخص می شوید.


به گفته این فرد: کرمانشاهی در جلسۀ گفته من باید چقدر انسان بی فکر و نادانی باشم دوبار از بادیه طلب پول بکنم وی رد کند و برای بار سوم هم دوباره درخواست پول داشته باشم آخر با منطق و عقل این موضوع جور در می آید به گفته این شخص کرمانشاهی ادعا کرده است: شبی که بادیه ادعا می کند، من نیز در منزل خود صد نفر مهمان داشته ام و در آن شب یکی از کاندیداها مجلس برای این صد نفر سخنرانی کرده است.


ادعای بعدی بادیه این بوده که کرمانشاهی و محسن قهرمانی با بادیه در داخل جگرکی شام خورده اند در صورتی که قهرمانی با دو کمک خود ساعت 2 شب رسیده در ضمن ساعت 2 شب چه مغازه ای باز است؟ دو کمک قهرمانی هم در جلسه دیروز صداقت داشتند و این موضوع را شهادت داده اند این شخص با چه مدرکی می تواند تهمت را اثبات کند. در جلسه چهارشنبه کرمانشاهی از عادل فروسی پور هم شاکی بود که چرا قبل از بررسی کردن رزومه ی مدیر عامل نفتون مصاحبه ی این آقار را در پر بیننده ترین برنامه پخش کرده است و این داواران را زیر سوال برده است در صورتی که مدیر عامل نفتون برای تک تک اهالی فوتبال "معلوم الحال" است کلی پرونده و شاکی در فدراسیون دارد.

وی در مورد گفته های رویانیان و دایی که اسناد و مدارکی دارند گفت: هیچ سند و مدرکی در کار نبوده که کسی را بخواهند محکوم کنند و فقط در حد حرف بوده در جلسه از این دو شخص موضوعاتی مطرح شده که اصلا ربطی به بازی سپاهان-پرسپولیس ندارد.

علیپور با بادیه اطلاع داده بودند که جلسه برگزار می شود اما در جلسه حاضر نشده اند و سخنان بادیه دروغ محض است که گفته های من در رابطه با جلسه خبری نداده اند.


در این جلسه کرمانشاهی ادعا کرده اگر مشکلی در قضاوتها داشته ام نباید بازی دیگری به من می دادند اگر الان هم؟ نه قهرمانی قضاوت نمی کنیم وبه علت بازی پرسپولیس –سپاهان است که به ما سفارش شده که تا مدتی در انتظار باشیم و هیچ حکمی برای قهرمانی و کرمانشاهی داده نشده است زیرا اسناد محمکی هنوز به کمیته انضباطی ارائه نشده است.


به گفته این شخص کرمانشاهی گفت: بادیه چهار پنج ماه پیش به خبرگزاری ها التماس می کرد تا با وی مصاحبه کنند ولی به خاطر سابقه بد خودش کسی با وی مصاحبه نمی کرد در حال حاضر به خاطر شلوغی بعد از بازی پرسپولیس –سپاهان این شخص را هم به این موضوع ارتباط داده اند تا از این طریق قهرمانی را متهم کنند.
 

mohebali

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2010
نوشته‌ها
9,476
لایک‌ها
6,494
محل سکونت
طیــــران
با وجود چند صحنه مثل کارت های الکی پیاپی به پرسپولیسی ها ولی خیلی قضاوت خوبی کرد اکبریان
 

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
28 آگوست 2009
نوشته‌ها
4,191
لایک‌ها
10,255
محل سکونت
labe marz

.:smr:.

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,133
لایک‌ها
4,964
محل سکونت
tehran

mohebali

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2010
نوشته‌ها
9,476
لایک‌ها
6,494
محل سکونت
طیــــران
و باز هم ماست مالی دیگر ...

خجالت نمیکشن اینا به خدا

به نظرم باید مدیر عامل استقلال و باقی تیم ها هم وارد قضیه بشن، چون امروز که اظهر من الشمسه و به قول این آقا خودش اعتراف کرده کاری نکنن ، فردا دستشون میاد که چطوری حرفه ای سر تیم هایی مثل پرسپولیس و استقلال رو ببرن

امتیاز که پرید ، بازی رو هم باختیم و مینویسن پرسپولیس باخت...
ولی اگه این آقا یه جکم سنگین بهش بخوره حداقل دیگه تکرار نمیشه
 

Il Capitano

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2012
نوشته‌ها
7,311
لایک‌ها
12,334
سن
40
هنوز چیزی مشخص نیست نمیدونم چرا راحت تهمت میزنید به یه انسان! دایی و ...که عیسی مسیح نیستن! معصوم باشن...

اگر مشخص شد که ایشون به قول یکی از دوستان یک عدد سوت عمدی هم زده باید محروم بشه...

ولی فردا روز اگر محروم شد امیدوارم برخی از دوستان نگند که پس فلان سوت ایشان در دربی هم عمدی بود!
 

Eddiy

Registered User
تاریخ عضویت
20 جولای 2013
نوشته‌ها
584
لایک‌ها
505
قهرمانی از فهرست داوری خارج شد

رییس کمیته داوران می‌گوید همان‌طور که داوران را تشویق می‌کنیم اگر ضعیف باشند به آنها قضاوت نمی‌دهیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فریدون اصفهانیان پس از دیدار پرسپولیس برابر فجر سپاسی درباره آخرین وضعیت محسن قهرمانی گفت: ما چندین بار گفته‌ایم هرکس هر صحبتی می‌کند باید برای آن مدرکی داشته باشد. بنده با آقای قهرمانی هم درباره بازی صحبت کردم اما درباره مسائل اخیر با ایشان صحبتی نداشتم.

او در پاسخ به این سوال که آیا شعار «پنالتی، پنالتی» به داوران استرس وارد نمی‌کند، بیان کرد: نه، فکر نمی‌کنم این شعار به داوران استرسی وارد کند.

رییس کمیته داوران در پاسخ به این سوال که آیا قهرمانی برای مدتی به دلیل اشتباهاتش از قضاوت کنار خواهد ماند، تصریح کرد: هر داوری در زمان خودش تشویق شده و هم در زمان خودش برای چند بازی یا مدتی مورد تنبیه قرار گرفته است. به هر حال اگر ایشان در قضاوتشان اشتباهات سنگینی داشته باشند به او قضاوت داده نمی‌شود.

او در پایان اظهار کرد: همان‌طور که وقتی یک بازیکن ضعیف کند بازیکن دیگری جای او را می‌گیرد، در داوری هم این مساله وجود دارد و اصلا هم بد نیست؛ چرا که خود من هم همیشه در این پست نیستم و من هم اگر از کمیته داوران بروم فردی جای من می‌آید.
 

AMIR TERROREST

Registered User
تاریخ عضویت
17 دسامبر 2011
نوشته‌ها
4,075
لایک‌ها
4,884
[h=2]اصفهانیان: دستمزد کم دلیلی بر اشتباه نمی‌شود/درخصوص قهرمانی براساس قانون تصميم می گيريم[/h][h=2][/h]
پرسپولیس نیوز : رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: پس از بررسي كامل فيلم بازي پرسپوليس و سپاهان و مستندات موجود، درخصوص محسن قهرماني تصميم گيري خواهيم كرد.فريدون اصفهانيان در جمع خبرنگاران اظهار كرد: ما طبق قانون جلو مي رويم و عادت نداريم حتي داوران خطاكار را قبل از بررسي كامل، جريمه كنيم. ضمن اينكه هر فردي ادعايي در خصوص اين داور دارد بايد مدارك خود را به فدراسيون تحويل دهد.
وي در مورد احتمال محروميت دائمي محسن قهرماني از داوري گفت: داوران به موقع تشويق و در موارد لزوم جريمه مي شوند. در كميته داوران شرايط را بررسي خواهيم كرد و طبق آئين نامه پيش مي رويم. وقتي بازيكني عملكرد خوبي ندارد تعويض مي شود و مي خواهيم در داوري نيز همين روش را دنبال كنيم. شما نباید قصاص قبل از جنایت کنید، یک داور محروم می‌شود و 3- 4 بازی قضاوت نخواهد کرد و کنار گذاشته می‌شود، روال قانونی این مسئله طی می‌شود، باید فیلم بازی را نگاه کنیم.
رئیس کمیته داوران در مورد اینکه آیا به قهرمانی دیگر قضاوت نمی‌دهند، خاطر نشان کرد: بارها گفته‌ایم که هر داوری که به موقع تشویق می‌شود و هر داوری که اشتباه داشته باشد طبق آئین‌نامه با او رفتار می‌شود، این موضوع باید در کمیته داوران بحث شود و نتیجه هر چه که باشد طبق آئین‌نامه عمل می‌کنیم. اصفهانیان تأکید کرد: زمانی که بازیکن نمی‌تواند بازی کند شخص دیگری را جای او قرار می‌دهند، در مورد داوران هم همین اتفاق رخ داده است، ما داوران خوب را تشویق می‌کنیم و با داورانی که اشتباه می‌کنند طبق قانون عمل می‌کنیم. وی درباره هجمه‌هایی که علیه قهرمانی در این چند هفته صورت گرفته، خاطر نشان کرد: عزیزانی که این مسائل را مطرح می‌کنند باید مدارک خود را ارائه دهند، بدون دلیل و مدرک نمی‌توان حرفی زد.
اصفهانيان اظهار كرد: بايد درخصوص مشكلات داوري فوتبال ايران، شفاف سازي صورت بگيرد و حق به حق دار برسد و ما نيز مشكلي با اين مساله نداريم.

وي درپاسخ به اين سوال كه آيا دستمزد اندك داوران برعملكرد آنان تاثيري ندارد گفت: اين مساله را قبول ندارم. وقتي فردي شغلي را مي پذيرد بايد با تمامي مسائل آن كنار آمده و مسائل مختلف روي كار او تاثير نمي گذارد. به هیچ عنوان چنین موضوعی نیست، به هر حال شخصی که شغل معلمی را قبول می‌کند به اندازه خودش هم پول می‌گیرد، در شغل معلمی نسبت به سایر پست‌ها دریافتی کمتری دارند، این دلیلی نمی‌شود که خدایی ناکرده با مشکلاتی روبرو شود. به هر حال به مبلغی که دریافت می‌کنند قانع هستند، با این موضوع به هیچ عنوان موافق نیستم که پول کم ممکن است خدای ناکرده باعث اشتباه داوران شود اما معتقدم که همانطور که به بازیکنان و مربیان می‌رسند باید به داوران نیز رسیدگی شود.
رئیس کمیته داوری در مورد اینکه چه زمانی این شرایط برطرف خواهد شد و کارهای اصولی انجام می‌شود، عنوان کرد: همیشه کارهایی انجام شده است، هم اکنون هم در وضعیتی قرار نداریم که بخواهیم در مورد آن صحبت کنیم، خیلی‌ها به افراد اتهام وارد می‌کنند اما باید مدارک موجه خود را داشته باشند، طبق آئین‌نامه کمیته اخلاق و کمیته داوری به این مسائل رسیدگی می‌کنند، چرا شما صحبت از محرومیت یک طرفه می‌کنید و طرف مقابل را نمی‌گویید. اصفهانیان در مورد اینکه برای خروج از این وضعیت آیا ورود مقامات بالاتر هم در دستور کار قرار دارد گفت: باید شفاف‌سازی صورت بگیرد، این نظر آنهایی است که مسئول هستند و باید پاسخگو باشند، با شفاف‌سازی حق به حقدار باید برسد و قطعا هم همین اتفاق خواهد افتاد.
 

niceone

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آگوست 2013
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
49
این حادثه قهرمانی چون واسه پرسپولیس اتفاق افتاد خیلی بزرگ شد و حتی اون داور به مرگ هم تهدید شد!
ولی اگه واسه یه تیم شهرستانی یا بی طرفدار اتفاق میفتاد همه زود فراموش می کردن و کل برنامه یک هفته نود هم بهش اختصاص پیدا نمی کرد و واسه اون داور هم هیچ اتفاقی نمیفتاد.
کلا تو ایران هر کی صداش بلندتره و حامیان بیشتری داره می تونه حقشو فریاد کنه ولی بقیه کلاشون پس معرکست
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
حسن‌زاده: بدون ربط و بی‌اطلاع حرف زدن خنده‌دار است/ رنگ کارت حسینی را قانونی تغییر دادیم

اسماعیل حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد هجمه علیه کمیته انضباطی برای تغییر کارت قرمز میثم حسینی مدافع پرسپولیس به کارت زرد، گفت: این قانون پیش از این هم وجود داشته و هر کدام از آقایان چه داور،‌ چه کارشناس به این مسئله معترض هستند، می‌توانند به کمیته انضباطی تشریف بیاورند تا من قوانین مربوط را برای آنها بازگو کنم.

وی در مورد اینکه کرانچار این رای کمیته انضباطی را خنده‌دار دانسته بود، گفت: خنده‌دار بدون اطلاع حرف زدن و بی‌ربط صحبت کردن است. اینکه شما از قوانین مطلع نباشید و صحبت کنید، خنده‌دار است و اگر این اظهارنظرهای بی‌ربط ادامه داشته باشد رفتار غیرورزشی محسوب شده و این دوستان باید پاسخگو باشند.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در مورد اعتراض برخی از اعضای کمیته داوری به این رای گفت: داور دو نوع عملکرد در میدان دارد، یک عملکرد فنی و دیگری عملکرد انضباطی و تنبیهی. در موارد فنی اگر داوری مرتکب اشتباه شد کمیته انضباطی یا هیچ مرجع دیگری نمی‌تواند به این تصمیمات ورود پیدا کند. می‌توان گفت که مثلا داوری در گرفتن کرنر مرتکب اشتباه شده است اما کسی به این تصمیمات حق ورود ندارد اما در مورد تصمیمات انضباطی که به طور آشکار دچار اشتباه شده باشد کمیته انضباطی حق ورود دارد، وقتی خود داور هم بگوید که من اشتباه کرده‌ام و به جای شماره 17 باید به بازیکن شماره 7 کارت می‌دادم، کمیته انضباطی می‌تواند به آن ورود کند البته این مسئله پس از پایان بازی است وگرنه داور تا زمانی که در میدان مسابقه حضور دارد می‌تواند اشتباه خود را تصحیح کند.

وی افزود: پس از پایان بازی اگر داور مرتکب اشتباه آشکاری در تنبیه انضباطی و مسائل غیرفنی شده باشد، کمیته انضباطی مرجع رسیدگی به این مسئله است. این رهنمود فیفا است که در آیین‌نامه انضباطی فیفا نیز وجود دارد.

رئیس کمیته انضباطی در مورد اینکه آیا این مسئله در آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال ما وجود دارد، گفت: در آیین‌نامه جدید این بند آمده است البته در آیین‌نامه قدیمی نیز عنوان شده وقتی در مورد مسئله‌ای قانون سکوت می‌کند باید به مراجع بالادستی مثل آیین‌نامه فیفا مراجعه شود. اما اینکه چرا این قانون تاکنون اعمال نشده، باید بگویم هنوز برخی خود را قدرت مطلقه در داوری می‌دانند و معتقدند کمیته انضباطی به هیچ عنوان حق دخالت در مسائل داوری را ندارد در حالی که کمیته انضباطی حق ورود به مسائل غیرفنی داوری را دارد.

حسن‌زاده تصریح کرد: بر فرض اگر داور یا کمک داوری به بازیکن یا مربی توهین کرد کمیته انضباطی در صورت شکایت یا اطلاع از این مسئله می‌تواند به این مسئله ورود پیدا کند اما این فرهنگ هنوز در فوتبال ما به طور کامل جا نیفتاده است و برخی معتقدند حتی سب بلاتر رئیس فیفا هم نمی‌تواند به مسائل داوری ورود پیدا کند اما واقعیت این است که در صورتی که داور در تصمیمات انضباطی خود مرتکب اشتباه شد و خودش نیز این مسئله را قبول داشت و بیان کرد این کمیته انضباطی است که می‌تواند به این مسئله ورود پیدا کند نه سایر ارکان فدراسیون. کمیته انضباطی نیز شأن و منزلت خودش را می‌داند و به هیچ عنوان رأیی خلاف مستندات قانونی صادر نمی‌کند.
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
ترکی: در حمایت از جامعه داوری فعلا قضاوت نمی کنم/ فضای بدی بر فوتبال حاکم شده است - Perspolisnews.Com

داور بین المللی فوتبال کشورمان گفت: اگر شرایط درست شود، برمی گردم و قضاوت می کنم.

به گزارش اوج ، محسن ترکی درباره نرفتنش به انزلی برای قضاوت دیدار ملوان و فولاد خوزستان اظهار داشت: من در حمایت از جامعه داوری این کار را کردم. اقدام من در حمایت از محسن قهرمانی یا فرد خاصی نبود و فقط برای حمایت از جامعه داوری تصمیم گرفتم قضاوت نکنم.

وی ادامه داد: تا زمانی که شرایط اینگونه است واین فضای بد بر فوتبال حاکم شده نمی خواهم قضاوت کنم. با اصفهانیان هم در این خصوص صحبت کردم و او در جریان است.

ترکی همچنین گفت: جو بدی برای داوران به وجود آمده و وقتی می بینم مسئولان قوی نداریم که در راستای حمایت از داوران اقدام کنند، تصمیم گرفته ام خودم اقدام کنم و در اعتراض به فضای موجود فعلا در این فوتبال قضاوت نکنم. اگر شرایط درست شود، برمی گردم و قضاوت می کنم.
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
تهدیدها جواب داد/ مرتضی کریمی: بر اساس شنیده‌ها صحبت کردم/ امیدوارم اشتباه مرا بپذیرند - Perspolisnews.Com

کمک داور سابق فوتبال گفت: صحبت‌هایم در خصوص دریافت مبلغ 16 میلیون یورو توسط یکی از افراد بر اساس شنیده‌ها بوده و امیدوارم مسئولان این اشتباه مرا بپذیرند.

مرتضی کریمی در گفت‌وگو با فارس، در خصوص اینکه در برنامه 90 صحبتی مبنی بر دریافت مبلغ 16 میلیون یورو توسط یکی از داوران انجام داده بود، اظهار داشت: من اوایل مهر ماه مقاله‌ای را در یکی از روزنامه‌ها خواندم که درباره کلاهبرداری داوران نوشته شده بود. از این موضوع ناراحت بودم و با توجه به اتفاقاتی هم که در هفته رخ داده بود ناراحت بودم.

وی ادامه داد: پس از آن اتفاقاتی که در برنامه 90 رخ داد و ناخواسته روی خط آمدم صحبت‌هایی را که بر اساس شنیده‌هایم آن هم برای سال 1389 یعنی دو سال پیش بود مطرح کردم، من فقط شنیده بودم که یکی از افراد این مبلغ را دریافت کرده است بر اساس شنیده‌ها و به خاطر اتفاقاتی که مرا ناراحت کرده بود این صحبت را انجام دادم اما پس از آن دچار عذاب وجدان شدم که چرا چنین مطالبی را بدون مدرک و سند عنوان کردم.

این کمک داور تصریح کرد: از دوستان سازمان لیگ، مسئولان فدراسیون و شخص مهدی تاج و هر کسی که ناراحت شده عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم آ‌نها اشتباه مرا بپذیرند، نباید به شنیده‌ها اکتفا می‌کردم و چنین مسائلی را عنوان می‌کردم. این موضوع برای دو سال گذشته بود و به هر حال از تمام افراد عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم مرا ببخشند.
 
بالا