• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
یعنی شما نقش سرمربی که از بازیکنا بازی می گیره رو نا دیده می گیرید؟
به نظرتون یه بازیکن مثل اشلی یانگ وقتی چنین بازی بدی رو به نمایش می گذاشت رئیس اجازه می داد 70 دقیقه تو زمین باشه؟
ما با سرآلکس تو همه بازی ها یه تاکتیک داشتیم؟ یا جلوی هر تیم متناسب با سبک فوتبالی اونا تاکتیک پذیر می شدیم؟ از همه مهم تر تعویض های سر آلکس بر عکس مویس اصلا اعتقادی به نقش و اهمیت تعویض ها نداشته
در کل فکر کنم واسه هممون کاملا روشن شده که اگه سرآلکس با همچین بازیکنای معمولی ای قهرمان میشد و قدرت اول لیگ بودیم بخش اعظمیش بخاطر تدبیر شخص افسانه ای سرآلکس بوده
دلم خیلی براش تنگ شده...هیچ گاه نذاشت به شخصیت یونایتد لطمه ای وارد باشه

دقیقا
حتی وقتی شش هفت تا از سیتی خوردیم هم باز رئیس با شخصیتش نذاشت کسی تیم هووو کنه... حتی وقتی قهرمانیو با تفاضل گل به سیتی دادیم.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دوستان زمان شروع کار فرگی رو با الان مقایسه نکنید خودتون میدونید این فصل چقدر سطح لیگ بالا رفته

مویس از لحاظ روحی اصلا اماده هدایت یونایتد نبود

اگر گواردیولا و یا کلوپ رو میاوردن تیم خیلی بهتر نتیجه میگرفت

یونایتد تقریبا تمام مربی هاش از داخل بریتانیا بوده نیاز بود یه مربی خارج از این محدوده بیاد و یه تفکر جدید رو به تیم تزریق کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان زمان شروع کار فرگی رو با الان مقایسه نکنید خودتون میدونید این فصل چقدر سطح لیگ بالا رفته

مویس از لحاظ روحی اصلا اماده هدایت یونایتد نبود

اگر گواردیولا و یا کلوپ رو میاوردن تیم خیلی بهتر نتیجه میگرفت

یونایتد تقریبا تمام مربی هاش از داخل بریتانیا بوده نیاز بود یه مربی خارج از این محدوده بیاد و یه تفکر جدید رو به تیم تزریق کنه

کلوپ میومد میترکوند. من طرفدار دورتموند نیستم اما واقعا از بازیهای تیم کلوپ لذت میبرم. امروز هم 5 تا زدن. ماشالله 5 تا 5 تا 6 تا 6 تا میزنن

تیمشون فوق العاده است. ایکاش کلوپ رو میاوردن هر چند بعید میدونم اون میومد.

واقعا فوق العاده است. حتی به نظر من مغزش از پپ گواردیولا هم کامپیوتری تره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما با همین بازیکن ها قهرمان لیگ شدیم. قهرمانی تو لیگ هم 1-2 بازی نیست که بگیم شانسی خوب بازی کردن. 38 تا بازی هست. مطمئنا اونقدر خوب بودن این بازیکن ها که تونستن قهرمان چنین ماراتنی بشن.

امیر جان شما میتونی به من بگی چرا سرمربی از بازیکنی مثل زاها بازی نمیگیره ؟ اگه بازیکن بدیه چرا فرگی اونو فصل قبل گرفت. فیلم بازیهاشو هم که دیدی. میدونی بازیکن قابلیه.

به نظرت تو این 6 7 تا بازی 10 دقیقه هم نمیتونست به زاها فرصت بازی بده که ببینیم چه تحفه ایه ؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یعنی شما نقش سرمربی که از بازیکنا بازی می گیره رو نا دیده می گیرید؟
به نظرتون یه بازیکن مثل اشلی یانگ وقتی چنین بازی بدی رو به نمایش می گذاشت رئیس اجازه می داد 70 دقیقه تو زمین باشه؟
ما با سرآلکس تو همه بازی ها یه تاکتیک داشتیم؟ یا جلوی هر تیم متناسب با سبک فوتبالی اونا تاکتیک پذیر می شدیم؟ از همه مهم تر تعویض های سر آلکس بر عکس مویس اصلا اعتقادی به نقش و اهمیت تعویض ها نداشته
در کل فکر کنم واسه هممون کاملا روشن شده که اگه سرآلکس با همچین بازیکنای معمولی ای قهرمان میشد و قدرت اول لیگ بودیم بخش اعظمیش بخاطر تدبیر شخص افسانه ای سرآلکس بوده
دلم خیلی براش تنگ شده...هیچ گاه نذاشت به شخصیت یونایتد لطمه ای وارد باشه

من فقط در مورد کیفیت بازیکن ها گفتم در جواب ایشون. اینکه ما بازیکن های باکیفیتی داریم. اونقدر خوب که با فرگوسن قهرمان شدن.
اگر مهره های منچستر در حد منچستر نیستن پس چطوری قهرمان لیگ شدیم؟ چطوری تونستیم رئال رو تا آستانه حذف پیش ببریم؟ قطعا سرمربی تاثیرگذار هست ولی کیفیت بازیکن ها هم مهمه.
شما دارید فرگوسنی که این همه سال سرمربی بوده رو با مویسی که فقط چند ماهه سرمربیه مقایسه می کنید؟ به نظر من این مقایسه عادلانه نیست.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امیر جان شما میتونی به من بگی چرا سرمربی از بازیکنی مثل زاها بازی نمیگیره ؟ اگه بازیکن بدیه چرا فرگی اونو فصل قبل گرفت. فیلم بازیهاشو هم که دیدی. میدونی بازیکن قابلیه.

به نظرت تو این 6 7 تا بازی 10 دقیقه هم نمیتونست به زاها فرصت بازی بده که ببینیم چه تحفه ایه ؟

خود مویس جواب داده :

Premier League: David Moyes warns Manchester United's Wilfried Zaha to be patient | Football News | Sky Sports

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

منم همین سوال رو دارم اگر تو برنامه هاش نیست پس چرا نذاشت تو کریستال قرضی بمونه؟

امروز نانی و عدنان خیلی خوب بودن بقیه تعطیل

البته در کل من 3 4 تا بازیکنمون رو ضعیف میدونم بقیه از سر بلاتکلیفی نمیدونن چیکار کنن!! مربی اصلا تاتکتیکی نداره معلومه بازیکن نمیدونه باید چیکار کنه

این مویس و وودوارد باید اول فصل یه جلسه توجیهی براشون میذاشتن تا بفهمن به چه تیم بزرگی اومدن

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
[h=5]در فاصله سالهای 2003 تا 2006 ، سه فصل قهرمان لیگ نشدیم ... چلسی داشت یکه تازی میکرد و یونایتد هم امیدوارکننده نبود ... فرگوسن هم خریدهای بزرگ نکرد ... وندرسار وقتی اومد همه بهش گیر دادن که رفتی پیرمرد از فولام خریدی !!! بقیه خریدهامونم بازیکنانی بودن که اسم و رسمی نداشتند ... ویدیچ ، اورا ، پارک ، کریک و...

اما فرگوسن تو این سه سال ، تیمی رو ساخت که برگشت و چلسی ای که بالاک و شوچنکو رو خریده بود و همه اونو قهرمان می دونستند ، در رقابت بر سر قهرمانی شکست داد. فصل بعد اون یعنی سال 2008 تیم رو قهرمان اروپا کرد ، سال بعد ( 2009 ) به فینال اروپا رسید و بهترین دفاع از عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان رو به نام خودش ثبت کرد ، سال 2011 هم باز با باقیمانده اون تیم طلایی ( البته بدون توز و رونالدو ) باز به فینال رسیدیم و اگه بارسلونای گواردیولا نبود ، شاید الان ما هم 5 قهرمانی داشتیم !!!

اینو گفتم که بدونید دوران جدیدی تو یونایتد آغاز شده. تیمی که 26 سال با تفکر یک مربی شکل گرفته ، برای تغییر تاکتیک و نحوه بازی ، زمان زیادی لازم داره. مویس درسته خوب نتیجه نگرفته ولی همین تیم مویس 4 تا به تیم سوم آلمان زد ، لیورپول رو با تیم دوم برد و سوانزی رو در زمین خودش با 4 گل مغلوب کرد ( سوانزی تو لیبرتی ، لیورپول رو تو اوج متوقف کرد ، این هفته هم با بدشانسی به آرسنال باخت ).

فقط صبر کنید تا " آقای برگزیده " یونایتد جدید رو بسازه.

[/h]

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
یعنی عالی دریبل می خورند : ))
دفاع در حد تیم دبستانی هر کدوم از بازیکنای حریف راحت 2-3 تا رو رد می کرد
فردیناند واقعا افتضاح بود
امیدوارم به عدنان همین جوری بازی بده به نظرم اینده خوبی داره زاها رو که تا حالا ندیدم بازیش و که بخوام نظر بدم
نانی هم شاید تنها کسی فعلا خلاقیت داره اگر بش بازی بده به اوج بر می گرده مخصوصا بعد از تمدید فکر نکنم بخواد بره نیمکت سعیش و می کنه
من فعلا بیشتر نگران دفاعم تا حمله : )) واقعا افتضاح فکر می کنم اولویت خرید و باید گذاشت روی دفاع اول و بعد یک بازیکن خلاق و بازیساز

من مشکلی با مویس ندارم ولی اتفاقی افتاد کاملا قابل پیش بینی بود به نظرم مویس باید چند تا خرید خوب می کرد
نیاز به خرید و همه می دونستند ولی الان بیای بگی که نیاز به دو تا بازیکن داریم خنده داره : ))
با همین بازیکن ها و یک اوزیل الان ما می تونستیم جای ارسنال باشیم
نمی دونم در ادامه چیکار می تونه بکنه فقط امیدوارم زودتر به یک ترکیب ثابت برسه و بازیکنایی مثل اندرسون رد کنه برند نمی دونم چه اصراری به استفاده از ایناست!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
هی میگن فرگوسن هم یه دورانی تیمش ضعیف بود و تو یونایتد بهش فرصت دادن و ...

اخه رو چه حسابی دیوید مویس رو دارید با فرگی مقایسه می کنید؟

فرگی وقتی که به یونایتد اومد خودش یه مربی موفق بود اما مویس هیچ موفقیتی تا الان نداشته!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375

فرگی وقتی که به یونایتد اومد خودش یه مربی موفق بود اما مویس هیچ موفقیتی تا الان نداشته!

سرآلکس امتحان خودشو پس داده بود و تو اروپا قرمانی گرفته بود بعد اومد به یونایتد و یه تیم میانه جدولی رو تحویل گرفت و بعد از 3سال تونست اون تیم رو به ثبات برسونه
در صورتی که مویس هیچ قهرمانی و حتی تجربه اروپایی تو کارنامش نداره ولی مسئولیت یه تیم آماده و قهرمان فصل گذشته رو بر عهده گرفته.تیمی که در 20 سال اخیر 13 سالشو قهرمان شده و 7 سال دیگه هم دوم یا سوم بوده
مویس 10 سال تو اورتون هیچ سیر صعودی رو طی نکرد و تنها نکته مثبتش ثبات نسبیش بود که تیمشو میانه جدول نگه داشته بود
مویس الان اون تجربه و پختگیه لازم رو نداره پس باید با خرید چندتا بازیکن خوب این ضعفشو جبران کنه وگرنه اگه یکی دو فصل نتیجه نگیره باید کس دیگه ای بجاش بیاد چونکه یونایتد هرگز دوست نداره به سرنوشت لیورپول دچار بشه
الانم نباید روش فشار بیش از حد بیارن.حداقل باید یه فصل بهش کامل فرصت داد ولی اگه نخواد تو ژانویه هم پول خرج کنه و چندتا بازیکن درجه 1 به تیم اضافه نکنه و بعدش آخر فصل نتیجه نگیره یعنی اینکه می خواد رو شیوه ی اشتباه خودش پافشاری کنه و فقط خودش رو تو دل مالکان و مدیرای باشگاه جا کنه.کاری که اول فصل انجام داد و با اینکه میدونست تیم ضعف داره ولی خرید نکرد تا مبادا گلیزرهای بی همه چیز پول خرج کنن.فلینی هم واسه سیاه بازی خریدن که صدای هوادارا بیش از این در نیاد

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808

خوب شما خیلی ناراحتی برو انگیلیس فرگوسن رو بر گردون به تیم وقتی فردیناند گند میزنه اندرسون توپ ۱۰۰/ رو گل نمیکنه نکنه فرگوسن کانوارو هست دفاع کنه فانپرسی هم گه کم کم داره عفول میکنه مادرید با اون همه ستاره میبازه وقتی گلیزر پول نمیدن انتظار داری قهرمان champions lige بشیم سیتی با اون همه ستاره میبازه چلسی با بهترین مربی جهان به زور مساوی میکنه یکم درکتون رو بالا ببرید کاری نمیشه کرد تیم نیاز به خونه تکونی اساسی داره:wacko:

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808

امسال در لیگ جزیره ، منچستر رو که نمیشه روش حساب باز کرد . چلسی هم هنوز جا نیوفتاده ، سیتی هم که بگیر نگیر داره ....
اما میشه مدعی اصلی رو آرسنال دونست که داره عالی کار میکنه ...
تبریک به هواداراش
وقتی بازیکن نداریم
۲ سالی طول میکشه شاید امان از گلیزر های نامرد فرگی باید ۴ تا بازیکن خوب جذب میکرد بعد میرفت

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خوب شما خیلی ناراحتی برو انگیلیس فرگوسن رو بر گردون به تیم وقتی فردیناند گند میزنه اندرسون توپ ۱۰۰/ رو گل نمیکنه نکنه فرگوسن کانوارو هست دفاع کنه فانپرسی هم گه کم کم داره عفول میکنه مادرید با اون همه ستاره میبازه وقتی گلیزر پول نمیدن انتظار داری قهرمان champions lige بشیم سیتی با اون همه ستاره میبازه چلسی با بهترین مربی جهان به زور مساوی میکنه یکم درکتون رو بالا ببرید کاری نمیشه کرد تیم نیاز به خونه تکونی اساسی داره:wacko:

حرفایی که شما داری میزنی رو من خیلی وقت پیش گفتم

یه جماعتی دارن میگن تمام مشکل شیوه بازی تیم و ترکیبی هست که مویس داخل زمین میذاره فکر کنم لازم باشه تا شما درکتو بالا ببری این تیم فصل پیش با اقتدار قهرمان لیگ شد چطوریه این فصل داره اینطوری بازی میکنه ؟ اینا همه به مربی بر میگرده

گلیزر ها ثابت کردن اگر لازم باشه خرج میکنن ;)

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
[h=2]مویس: یونایتد برای قهرمانی در لیگ قهرمانان فعلا به اندازه کافی خوب نیست؛ ما بازیکنان زیادی در سطح جهانی نداریم[/h]مویس گفت: "برای بردن لیگ قهرمانان به 5 یا 6 بازیکن در کلاس جهانی نیاز دارید. اگر به بایرن نگاه کنید آن ها 5 یا 6 بازیکن در این سطح دارند. به بارسا نگاه کنید که در گذشته این بازیکن ها را داشت و رئال که شاید الان اینقدر بازیکن داشته باشد. شما باید در این سطح باشید تا بتوانید لیگ قهرمانان را ببرید." "ما هنوز اینقدر بازیکن در سطح جهانی نداریم ولی چیزی که داریم تجربه و تعدادی بازیکنی در آن سطح و یا نزدیک به آن است."
"کار من موقعی که این شغل را قبول کردم همیشه این بود که تغییراتی بدهم و در عین حالی که جلو می رویم پیشرفت کنیم. اما من هدایت قهرمان انگلیس را بر عهده گرفتم. اینطوری نیست که بیایم و بگویم که "خب این و آن خوب نیست" اصلا همچین چیزی نیست. هر چیزی که سر الکس انجام داده کار بزرگی بوده و در طی گذر زمان با توجه به سن بازیکن ها و جوری که شرایط پیش می رود من باید تغییراتی را ایجاد کنم. امیدوارم که امسال در لیگ قهرمانان موفق بشویم ولی اگر نشدیم باید در سال های پیش رو این کار را انجام دهیم."
"بازی با شاختار سخت است. بردن این جام هر سال سختتر می شود و با قدرت مالی تیم ها در سراسر اروپا و پدید آمدن این نسل موفق فوتبال اسپانیا کار سخت شده است. تعداد مدعی ها نسبت به چند سال پیش بیشتر شده است."

بی صبرانه منتظرم ببینم تو ژانویه چیکار می کنه

[h=2][/h]

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
حرفایی که شما داری میزنی رو من خیلی وقت پیش گفتم

یه جماعتی دارن میگن تمام مشکل شیوه بازی تیم و ترکیبی هست که مویس داخل زمین میذاره فکر کنم لازم باشه تا شما درکتو بالا ببری این تیم فصل پیش با اقتدار قهرمان لیگ شد چطوریه این فصل داره اینطوری بازی میکنه ؟ اینا همه به مربی بر میگرده

گلیزر ها ثابت کردن اگر لازم باشه خرج میکنن ;)
دوست عزیز فن پرسی دروازه خالی رو گل نمیکنه یا فردیناند لایی میخوره تقصیر مویس هست فصل ۲۰۰۷ رو خوب یادت باشه که تیم بد نتیجه میگرفت یا ۶ تا از سیتی خورد یا ۴ تا از تاتنهام خورد یادت رفته تمام انگلیسی ها با گلیزر ها مخالفن که شاید یکی از دلایل موندنشون بودن فرگوسن بوده که رو حرف فرگوسن کسی حرف نمیزد مویس هنوز اقتدار نداره بعد هم اگر مویس بد هست فرگوسن باعث اومدنش بود...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دوست عزیز فن پرسی دروازه خالی رو گل نمیکنه یا فردیناند لایی میخوره تقصیر مویس هست فصل ۲۰۰۷ رو خوب یادت باشه که تیم بد نتیجه میگرفت یا ۶ تا از سیتی خورد یا ۴ تا از تاتنهام خورد یادت رفته تمام انگلیسی ها با گلیزر ها مخالفن که شاید یکی از دلایل موندنشون بودن فرگوسن بوده که رو حرف فرگوسن کسی حرف نمیزد مویس هنوز اقتدار نداره بعد هم اگر مویس بد هست فرگوسن باعث اومدنش بود...

ببین دوست عزیز من بارها گفتم خودم همیشه دوست داشتم مویس جایگزین فرگی بشه ولی حداقل یکی از دستیار های رئیس رو کنار خودش نگه داره نه اینکه کادر فنی تیم بشه خاله بازی!

چند بار تکرار کنم فرگی سابقه خوبی داشت وقتی وارد یونایتد شد ولی مویس نه!

این مواردی که شما میگی فلانی سوتی می داد و ... زمان فرگی هم بود ولی با تدابیر رئیس تیم دقایق اخر به بازی بر میگشت و کار حریف رو یه سره می کرد

اون نتیجه 6 تا بخاطر اخراج اوانز و مصدومیت چند تا از بازیکنای اصلیمون رقم خورد

فرگی تیمی رو تحویل گرفت که فقط اسم مت بازبی رو یدک میکشید و یه تیم کاملا معمولی بود

ولی مویس تیمی رو تحویل گرفت که قدرت اول لیگ برتر هست

اخه چقدر زمان لازمه تا یه تیم کاملا اماده رو با خودش هماهنگ کنه؟

بالا