• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک جوان 30 ساله با این شرایط چقدر پس انداز داشته باشد خوب هست

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا من یا 22 سال سن و با وجود گشادی تمام،مامان بابام یه خونه بهم دادن که ارزشش هم پایین نیست.
الان به نظرتون من شرایط خوبی دارم؟؟ باید راضی باشم از زندگی؟؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
آقا من یا 22 سال سن و با وجود گشادی تمام،مامان بابام یه خونه بهم دادن که ارزشش هم پایین نیست.
الان به نظرتون من شرایط خوبی دارم؟؟ باید راضی باشم از زندگی؟؟

بعععله .باید به داشتن چنین خانواده ای به خود ببالی :D و شاکر خداوند باشی و از این خونه برای رسیدن به تعالی انسانی و نزدیکی به خداوند که همانا یگانه هدف خلقت عالم هستی است بهره ببری:p

پ.ن: نه !!

پ.ن: چه احساسی داره آدم از 16 سالگی تو پی تی باشه ؟:D

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بعععله .باید به داشتن چنین خانواده ای به خود ببالی :D و شاکر خداوند باشی و از این خونه برای رسیدن به تعالی انسانی و نزدیکی به خداوند که همانا یگانه هدف خلقت عالم هستی است بهره ببری:p

پ.ن: نه !!

پ.ن: چه احساسی داره آدم از 16 سالگی تو پی تی باشه ؟:D

از نظر مالی شاید وضعم از نصف دوستام بهتر باشه ولی از نظر روحی از همشون بدترم!
هیچ لذتی هم از زندگی نمیبرم و تا 10 سال دیگه مطمئنم کلی پیر تر از سنم نشون میدم!!!
============================
حس خاصی ندارم فقط یادمه اون قدیما(2 سال پیش و قبل ترش) خیلی بهتر از الان بود
منثور و مثود و فرزان و....خیلیای دیگه بودن کلا خیلی فان تر بودش البته من فقط خواننده بودم و زیاد شرکت نمیکردم:D

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حس خاصی ندارم فقط یادمه اون قدیما(2 سال پیش و قبل ترش) خیلی بهتر از الان بود
منثور و مثود و فرزان و....خیلیای دیگه بودن کلا خیلی فان تر بودش البته من فقط خواننده بودم و زیاد شرکت نمیکردم:D

چون اونموقع فيسبوك بود فقط، الان واتس اپ و ويچت و .... اومده طرف وقت نداره سرش رو بخارونه چه برسه بياد پي تي سر بزنه.

ولي خداييش اين ويچت انقلابي بودا!!
مخصوصا اون look around اش كه ديگه خيلي خفن بود، من 2 هفته پيش سفري رفته بودم رفتم يه جا گير افتادم گم شدم هر چي تو اين گوگل مپ وامونده هم سرچ كردم پيدا نشد كه نشد ، هيچ كس انگليسي حرف نمي زد ، نشستم رو نيمكت ميخواستم گريه كنم رفتم تو ويچت به يكي از رفيقام گفتم گم شدم نمي دونم چيكار كنم اون ايده رو داد يه سرچ كردم اطرافم رو، تو 500 متري يه بابايي گفتم hello زد hello how are you? انگار دنيارو بهم داده بودن ، آدرس و پرسيدم شد نقشه خون من، بعدشم رفيق شديم با هم:دي

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
چون اونموقع فيسبوك بود فقط، الان واتس اپ و ويچت و .... اومده طرف وقت نداره سرش رو بخارونه چه برسه بياد پي تي سر بزنه.

ولي خداييش اين ويچت انقلابي بودا!!
مخصوصا اون look around اش كه ديگه خيلي خفن بود، من 2 هفته پيش سفري رفته بودم رفتم يه جا گير افتادم گم شدم هر چي تو اين گوگل مپ وامونده هم سرچ كردم پيدا نشد كه نشد ، هيچ كس انگليسي حرف نمي زد ، نشستم رو نيمكت ميخواستم گريه كنم رفتم تو ويچت به يكي از رفيقام گفتم گم شدم نمي دونم چيكار كنم اون ايده رو داد يه سرچ كردم اطرافم رو، تو 500 متري يه بابايي گفتم hello زد hello how are you? انگار دنيارو بهم داده بودن ، آدرس و پرسيدم شد نقشه خون من، بعدشم رفيق شديم با هم:دي

خوشبحالت میری خارج ؟

من جات بودم کیف میکردم گم شدم تو خارج . گریه چرا

بچه پولداری ؟ :)

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
تو خیلی موارد شبیه گذشته ی منی . جدی نگیر زندگی رو . خوش باش و این احساس غلط که خوشیتو باید با کسی تقسیم کنی رو بریز دور .

زرنگی؟؟:D خودت قبلا اینجوری بودی حالا به من میگی نباش؟؟
خب امیدوارم خودم یه روزی به این حرفت برسم.
چون تا وقتی آدم خودش به این چیزا نرسه هرچی هم بهش بگن تو کتش نمیره
ولی خداییش زندگی خیلی ت*می و یکنواخت شده همش هم ناراحتی و Sad بودن و...:(

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خووو برا چی این همه تز میدی آخرشم با یه جمله اعتبار کل حرفاتو زیر سوال میبری ؟ ؟ ؟ :D

این آواتار منو میبینی ؟ عکس جوونیهامه:D . به سن من که برسی به این حقیقت پی میبری که هر سخنی ، حتی اگر وحی منزل باشه و گرومپی از آسمون افتاده باشه پایین ، چند تا اما و اگر و شاید، پشتشه.پس چه بهتر که آدم از اول بجای مطلق ،مشروط و نسبی حرف بزنه تا کار شنونده آسون بشه

پ.ن: با تشکر از آقای اینشتین بانی خیر نظریه نسبیت عام !

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
فکر اشتباه نکن بیای تهران درسته حقوقت بیشتر میشه ولی 20 برابرم هزینه هات بیشتر میشه

اینو راست میگه . سه آرایشگاه رفتم توی میدان فاطمی طرف 20 ت گرفت !

چه خبرته مگه چه کردی ؟

اهواز 8 تومنه بدون شستن ولی با شستن 10 12 ت میشه فوقش

ولی جاهای عادی اهواز .کیانپارس و ... 17 15 ت میگیرن !

حالا باید بلد باشی کجا میری برای هر کاری وگرنه زندگیت خرجش سه برابر میشه .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اینو راست میگه . سه آرایشگاه رفتم توی میدان فاطمی طرف 20 ت گرفت !

چه خبرته مگه چه کردی ؟

اهواز 8 تومنه بدون شستن ولی با شستن 10 12 ت میشه فوقش

ولی جاهای عادی اهواز .کیانپارس و ... 17 15 ت میگیرن !

حالا باید بلد باشی کجا میری برای هر کاری وگرنه زندگیت خرجش سه برابر میشه .
چه خبره ما مشهد 7-8 تومن زورمون میاد بدیم:lol:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
آواتار منو نگاه کن . تو اون پنجره سمت چپی ISS قسمت کوپولا اونی که با شلوارک وایساده داره چایی نبات میخوره منم .
سعی کن انقدر با قاطعیت حرف بزنی که حرفت رو دست وحی بلند شه . که حتی اگه گفتی خدا وجود نداره همه آخر سخنرانی پا شن دست بزنن برات.
با تشکر از پروفسور استفان ویلیام هاوکینگ دانشمند صهیونیستی و اجیر شده ی غرب . ارائه دهنده ی نظریه ی خدا چه خوبه بچه ها .

من پیرمرد چشام سو نداره خود آواتارت را هم به زور میبینم چه برسه به آدم توش که بقول دکتر نراقی با شورتک :lol: عکس گرفته

ای بابا دکتر جون. دست زدن مردم همون قدر بی ارزشه که ناله و نفرینشون. آدمیزاد عقل درست درمون نداره! الان اگر باور کنه که خدا وجود نداره ، از فردا هرکی بگه خدا وجود داره میزنه میکشه :blush:.باید همیشه یچیزی باشه که بخاطرش با هم بجنگن.خدا و دین و عقاید و وطن و... هیچی هم نباشه سر تهرانی و دهاتی بودن با هم دعوا میکنن:lol:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
من پیرمرد چشام سو نداره خود آواتارت را هم به زور میبینم چه برسه به آدم توش که بقول دکتر نراقی با شورتک :lol: عکس گرفته

ای بابا دکتر جون. دست زدن مردم همون قدر بی ارزشه که ناله و نفرینشون. آدمیزاد عقل درست درمون نداره! الان اگر باور کنه که خدا وجود نداره ، از فردا هرکی بگه خدا وجود داره میزنه میکشه :blush:.باید همیشه یچیزی باشه که بخاطرش با هم بجنگن.خدا و دین و عقاید و وطن و... هیچی هم نباشه سر تهرانی و دهاتی بودن با هم دعوا میکنن:lol:

هوی تهرونی هی!
به دهاتی ها چیزی نگو:hmm:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
هوی تهرونی هی!
به دهاتی ها چیزی نگو:hmm:

سلام دکتر - چقدر پی تی دکتر و فرهیخته داره :)-. ما که زیر چکمه و پوتین دهاتیها هستیم. در کف شیر نر خونخواره ای .... غیر تسلیم و رضا ، کو چاره ای ؟:(

پ.ن: پوف برای من باز نمیشه. فایلتون را هم نتونستم ارسال کنم خراب شد:( . مجددا امروز تایپش میکنم ، در پ خ همینجا میفرستم.شرمنده خیلی دیر شد

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
سلام دکتر - چقدر پی تی دکتر و فرهیخته داره :)-. ما که زیر چکمه و پوتین دهاتیها هستیم. در کف شیر نر خونخواره ای .... غیر تسلیم و رضا ، کو چاره ای ؟:(

پ.ن: پوف برای من باز نمیشه. فایلتون را هم نتونستم ارسال کنم خراب شد:( . مجددا امروز تایپش میکنم ، در پ خ همینجا میفرستم.شرمنده خیلی دیر شد

مورچگان را چو بود اتفاق
شیر ژیان را بدرانند پوست!:D

ممنون می شوم ارسال کنید
برا نقشه 15 میلیون خواستند!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مورچگان را چو بود اتفاق
شیر ژیان را بدرانند پوست!:D

ممنون می شوم ارسال کنید
برا نقشه 15 میلیون خواستند!
اتفاق و همبستگی نداریم. ما رو در پراکندگی و استضعاف نگه داشتن.استعمارمون کردن. ما کار میکنیم اونا میخورن:(
چشم.دارم بازیابی اطلاعات میکنم
اتفاقا خوب گفتن. آقای میم کلاهبردار گفت 20 تا 25 تومن:D
همین اجداد تو 200-300 سال پیش **** برده داری رو پایه گذاری کردن دیگه . آخر سر هم یه دلاور مردی مثل من پیدا شد و گفت دهاتیا با تهرانیا فرقی ندارن و همه مال ایرانن.
پ ن 1 : نه تهران نه ایران جانم فدای لبنان :p
پ ن 2 : بلخره یه روز بخاطر این حرفای نژادپرستانه ات بن دائم میشی .
پ ن 3 : میدونم همه پستام اسپمه ولی برای استارتر دوباره عرض کنم خدمتتون که مهم اینه که راضی باشی از خودت . این رضایت هم به پول بستگی نداره . من پول ندارم ولی راضیم .ازدواج نکن شما هم همینجوری کار کن و خرج خودتو بده راضی میمونی .

دوباره ؟ اینو که من عرض کردم. حرفای منو به نفع خودت مصادره نکن. سارق ادبی !:p

@ استارتر : به ادامه تحصیل هم فکر کن .ادامه تحصیل تاثیر زیادی در رضایت از زندگی داره حتی بیشتر از پول

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
بچه ها با هم خوب باشید .

همه جای ایران وطن من است !

همین کاراو میکنید شده لرو ترکو عربو افغانی

همین افغانی ها هم ایرانی بودن الان شدن خارجی برامون پس فردا هم کشور چند تیکه شد باز قیدمون نیست و خوشحالیم و مسخره میکنیم همو

خدایش چرا یکپارجه نمیشن مردم رو نمیدونم ... ولی جدا با تهرانیا زیاد گشتم خودشون رو با بقیه فرق میندازن ! حالا چون توی یه شهرین که جز صدای ماشین هیچی توش نیست و ترافیکو ... که تازشم نمیشه ماشینتو ببری بیرون و مثله سگ دولت داره با دوربین جریمه میکنه اینم شد شهر ؟

شهری که توش ماشین شخصی راحت تاب نخوره رو من شهر نمیدونم .

یکمی رعایت کنید . کسی از بچه های شهرستانی رو نمیبینید پاچه بگیره ولی راحت بیان کنم تهرانیا یه توری زده به سرشون بعضیاشون و انگار بچه پاریسن ...

ولی نصفشون از نظرم خیلی شریف هستن ولی بعضیا جو گیرن اساسی .

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
نه دیگه حالا ما یه چیزی گفتیم و با اخلاق های ریسیت افتک به مخالفت پرداختیم ولی شما هم دیگه تهرانو به چالش نکشون :D تهران حداقل بهترین شهر ایران که هست هر چی نباشه . مخصوصا همین محل ما که همه تو کفشن :D :lol:
پ ن : یادش بخیر یاد تاپیک فخر فروشان pt تو گفتگو آزاد افتادم 1 دقیقه سکوت :(

من تو کفش نیستم :D اهوازه خودمو با همه گرماش دوست دالم

ولی باش دوست عزیز به چالش نمیکشم :rolleyes:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
این افتک هم که کلا عمرشو تو دانشگاه سپری کرده :D
عمر شریف و پربارم را ...:cool:
همین کاراو میکنید شده لرو ترکو عربو افغانی

همین افغانی ها هم ایرانی بودن الان شدن خارجی برامون پس فردا هم کشور چند تیکه شد باز قیدمون نیست و خوشحالیم و مسخره میکنیم همو
خدا کنه همینجوری بشه:D

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
من تو کفش نیستم :D اهوازه خودمو با همه گرماش دوست دالم

ولی باش دوست عزیز به چالش نمیکشم :rolleyes:

کسانی که در کف شهرک امید نیستند 2 دسته اند : آنان که آن را ندیده اند و آنان که ساکن نیویورک هستند .

Shahrakomid9.jpg

Shahrakomid11.jpg

Shahrakomid110.jpg

Shahrakomid3.JPG

Shahrakomid7.jpg

بالا