آقا من یا 22 سال سن و با وجود گشادی تمام،مامان بابام یه خونه بهم دادن که ارزشش هم پایین نیست.
الان به نظرتون من شرایط خوبی دارم؟؟ باید راضی باشم از زندگی؟؟
بعععله .باید به داشتن چنین خانواده ای به خود ببالیو شاکر خداوند باشی و از این خونه برای رسیدن به تعالی انسانی و نزدیکی به خداوند که همانا یگانه هدف خلقت عالم هستی است بهره ببری
پ.ن: نه !!
پ.ن: چه احساسی داره آدم از 16 سالگی تو پی تی باشه ؟![]()
حس خاصی ندارم فقط یادمه اون قدیما(2 سال پیش و قبل ترش) خیلی بهتر از الان بود
منثور و مثود و فرزان و....خیلیای دیگه بودن کلا خیلی فان تر بودش البته من فقط خواننده بودم و زیاد شرکت نمیکردم![]()
چون اونموقع فيسبوك بود فقط، الان واتس اپ و ويچت و .... اومده طرف وقت نداره سرش رو بخارونه چه برسه بياد پي تي سر بزنه.
ولي خداييش اين ويچت انقلابي بودا!!
مخصوصا اون look around اش كه ديگه خيلي خفن بود، من 2 هفته پيش سفري رفته بودم رفتم يه جا گير افتادم گم شدم هر چي تو اين گوگل مپ وامونده هم سرچ كردم پيدا نشد كه نشد ، هيچ كس انگليسي حرف نمي زد ، نشستم رو نيمكت ميخواستم گريه كنم رفتم تو ويچت به يكي از رفيقام گفتم گم شدم نمي دونم چيكار كنم اون ايده رو داد يه سرچ كردم اطرافم رو، تو 500 متري يه بابايي گفتم hello زد hello how are you? انگار دنيارو بهم داده بودن ، آدرس و پرسيدم شد نقشه خون من، بعدشم رفيق شديم با هم:دي
خوشبحالت میری خارج ؟
من جات بودم کیف میکردم گم شدم تو خارج . گریه چرا
بچه پولداری ؟![]()
تو خیلی موارد شبیه گذشته ی منی . جدی نگیر زندگی رو . خوش باش و این احساس غلط که خوشیتو باید با کسی تقسیم کنی رو بریز دور .
خووو برا چی این همه تز میدی آخرشم با یه جمله اعتبار کل حرفاتو زیر سوال میبری ؟ ؟ ؟![]()
فکر اشتباه نکن بیای تهران درسته حقوقت بیشتر میشه ولی 20 برابرم هزینه هات بیشتر میشه
چه خبره ما مشهد 7-8 تومن زورمون میاد بدیم:lol:اینو راست میگه . سه آرایشگاه رفتم توی میدان فاطمی طرف 20 ت گرفت !
چه خبرته مگه چه کردی ؟
اهواز 8 تومنه بدون شستن ولی با شستن 10 12 ت میشه فوقش
ولی جاهای عادی اهواز .کیانپارس و ... 17 15 ت میگیرن !
حالا باید بلد باشی کجا میری برای هر کاری وگرنه زندگیت خرجش سه برابر میشه .
آواتار منو نگاه کن . تو اون پنجره سمت چپی ISS قسمت کوپولا اونی که با شلوارک وایساده داره چایی نبات میخوره منم .
سعی کن انقدر با قاطعیت حرف بزنی که حرفت رو دست وحی بلند شه . که حتی اگه گفتی خدا وجود نداره همه آخر سخنرانی پا شن دست بزنن برات.
با تشکر از پروفسور استفان ویلیام هاوکینگ دانشمند صهیونیستی و اجیر شده ی غرب . ارائه دهنده ی نظریه ی خدا چه خوبه بچه ها .
من پیرمرد چشام سو نداره خود آواتارت را هم به زور میبینم چه برسه به آدم توش که بقول دکتر نراقی با شورتک :lol: عکس گرفته
ای بابا دکتر جون. دست زدن مردم همون قدر بی ارزشه که ناله و نفرینشون. آدمیزاد عقل درست درمون نداره! الان اگر باور کنه که خدا وجود نداره ، از فردا هرکی بگه خدا وجود داره میزنه میکشه :blush:.باید همیشه یچیزی باشه که بخاطرش با هم بجنگن.خدا و دین و عقاید و وطن و... هیچی هم نباشه سر تهرانی و دهاتی بودن با هم دعوا میکنن:lol:
هوی تهرونی هی!
به دهاتی ها چیزی نگو:hmm:
سلام دکتر - چقدر پی تی دکتر و فرهیخته داره-. ما که زیر چکمه و پوتین دهاتیها هستیم. در کف شیر نر خونخواره ای .... غیر تسلیم و رضا ، کو چاره ای ؟
پ.ن: پوف برای من باز نمیشه. فایلتون را هم نتونستم ارسال کنم خراب شد. مجددا امروز تایپش میکنم ، در پ خ همینجا میفرستم.شرمنده خیلی دیر شد
اتفاق و همبستگی نداریم. ما رو در پراکندگی و استضعاف نگه داشتن.استعمارمون کردن. ما کار میکنیم اونا میخورنمورچگان را چو بود اتفاق
شیر ژیان را بدرانند پوست!![]()
ممنون می شوم ارسال کنید
برا نقشه 15 میلیون خواستند!
همین اجداد تو 200-300 سال پیش **** برده داری رو پایه گذاری کردن دیگه . آخر سر هم یه دلاور مردی مثل من پیدا شد و گفت دهاتیا با تهرانیا فرقی ندارن و همه مال ایرانن.
پ ن 1 : نه تهران نه ایران جانم فدای لبنان
پ ن 2 : بلخره یه روز بخاطر این حرفای نژادپرستانه ات بن دائم میشی .
پ ن 3 : میدونم همه پستام اسپمه ولی برای استارتر دوباره عرض کنم خدمتتون که مهم اینه که راضی باشی از خودت . این رضایت هم به پول بستگی نداره . من پول ندارم ولی راضیم .ازدواج نکن شما هم همینجوری کار کن و خرج خودتو بده راضی میمونی .
نه دیگه حالا ما یه چیزی گفتیم و با اخلاق های ریسیت افتک به مخالفت پرداختیم ولی شما هم دیگه تهرانو به چالش نکشونتهران حداقل بهترین شهر ایران که هست هر چی نباشه . مخصوصا همین محل ما که همه تو کفشن
:lol:
پ ن : یادش بخیر یاد تاپیک فخر فروشان pt تو گفتگو آزاد افتادم 1 دقیقه سکوت![]()
عمر شریف و پربارم را ...این افتک هم که کلا عمرشو تو دانشگاه سپری کرده![]()
خدا کنه همینجوری بشههمین کاراو میکنید شده لرو ترکو عربو افغانی
همین افغانی ها هم ایرانی بودن الان شدن خارجی برامون پس فردا هم کشور چند تیکه شد باز قیدمون نیست و خوشحالیم و مسخره میکنیم همو