• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک جوان 30 ساله با این شرایط چقدر پس انداز داشته باشد خوب هست

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
اینها رو قبول ندارم. جون مادرتو قسم بخور:p

من جون مادرمو برای یه تهرونی نامرد که فکر می کنه تافته جدا بافتس فسم نمی خورم...

قسم آقام امام رضا رو هم نباید می خوردم, گنه کردم, امسال طلبیدتم, می رم میوفتم به ضریحش حلالیت می طلبم

ما رو باش این تهرونی نامرد مجبورمون کرد به مقدسات قسم بخوریم

حکایت شیطونه که مومن رو برا نماز بیدار می کنه

تو گره کارت تو قسم خوردن من نیست, مولام آقا علی گفت, یه کافری مثل شما اومد گفت من چندتا ریش دارم, آقام تبسم کرد و گفت اگه بگم هم تو ایمان نمی آروی...

مشکل کاره تو یه جا دیگس یه یکی دیگه بدهکاری

دهاتی ها نون بازوشون رو می خورن, مثل آب زلالن, زندگی انگلی مثل بعضی از شما تهرانی ها ندارن که خون شهرستانی ها رو کرده باشن تو شیشه.

چند نفر از دوستام اومده بودن تهران برا کار, از کله سحر تا نصفه شب تو یه شرکت نظافتی کار می کردن, طرف صاحب کاره 3 ماه حقوق این بنده خدا ها رو عقب می انداخت, حدس بزن صاحب کاره کجایی بود, تهرانی بود! بعد هم شرکت رو بست و غیب شد

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سعید اگر من کلاس تو آموزشگاه زبان بگیرم ، میتونی شاگرد بیاری و تدریس کنی و با هم شریک بشیم ؟ صدور مدرک هم بنام آموزشگاه باشه.هماهنگی امتحان تافل و اینا هم فراهمه

یعنی شاگرد خصوصی جور کنم جاش از شما باشه تو اموزشگاه؟

Sent from my Awesome LG P713

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
من جون مادرمو برای یه تهرونی نامرد که فکر می کنه تافته جدا بافتس فسم نمی خورم...

قسم آقام امام رضا رو هم نباید می خوردم, گنه کردم, امسال طلبیدتم, می رم میوفتم به ضریحش حلالیت می طلبم

تو گره کارت تو قسم خوردن من نیست, مولام آقا علی گفت, یه کافری مثل شما اومد گفت من چندتا ریش دارم, آقام تبسم کرد و گفت اگه بگم هم تو ایمان نمی آروی...

دهاتی ها نون بازوشون رو می خورن, مثل آب زلالن, زندگی انگلی مثل بعضی از شما تهرانی ها ندارن که خون شهرستانی ها رو کرده باشن تو شیشه.

چند نفر از دوستام اومده بودن تهران برا کار, از کله سحر تا نصفه شب تو یه شرکت نظافتی کار می کردن, طرف صاحب کاره 3 ماه حقوق این بنده خدا ها رو عقب می انداخت, حدس بزن صاحب کاره کجایی بود, تهرانی بود! بعد هم شرکت رو بست و غیب شد

دوست عزیز به همین راحتی تهمت کفر نزنید
تهمت پنجمین گناه کبیره است و قبح و عقوبتی بسیار سنگینتر از قسم نابجا و حتی سنگینتر از گناه دروغ دارد

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90

دوست عزیز حالا نیازی به توهین نیست اگه دوستمون اقای افتک جسارتی کردن نیازی نیز جمع ببنیدین و توهین کنید من خودم با چنتا از این شهرستانی ها دوستم انصافا از نظر عقل و منطق و ادب یک هستن انسانیت ربطی به مکان و ... شما با
بزرگواریتون ببخشیدش عکس اوارتم خیلی قشنگه

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
اما در مورد این دوستمون که تو مرز 30 هستن خوب سختی زندگی برای همه هست شضما یکی مثال بزن حالا پولدارشم گرفتاری نداشته باشه هرکسی با یه نوع مشکل داره دسو پنجه نرم میکنه یکی مثه ماها پول نداره و فک میکنه بدبختین ترین ادم رو زمینه یکیشم میلیاردنر 24 ساعته تو بیمارستانه یا بچش معتاده و یا هزار گرفتاری دیگه همیشه نیمه پر لیوان ببین این حرف که میزنم نه شعار نه چیز دیگه عین حرف به خودمم تلقین میکنم همین که سالمی یاید روزی هزار بار خدارو شاکر باشی شما کافی یسر به بیمارستان ها بزنی ببینی چه خبره شما چون یکم درامد نداری ناشکری من خانواده ای میشناسم هزار تا درد بتر از تو داره بازم میگم فلانی چه خبر برمیگرده بهم میگه شکر سختی برا همه هست اینکه فک کنی خودت بدبختی و زندگی اخرشه که نمیشه ببین چه استعتدادی داری و چیکار میتونی بکنی همون کار انجام بده شما الان جوونی و علاوه بر استعدادیه چیزی به اسم قدرت و اراده جوونی داری که راحت میتونی شبانه روز زحمت بکشی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
این خیلی بده که بهم توهین میکنیم و همه رو به چشم هم میبینیم همه انسانیم دیگه از این بالاتر؟ چرا همش سر این مسائل دعوا هست؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من بارها به بچه ها گفتن با هم خوب باشن ...

اما بعضیا ...

بیخیال تموم شد :)

بعضیا دهاتین دیگه. شما به بزرگی خودت ببخش :D

یچیزی بگم فقط تاپیک این آقا را هم خراب نکنیم ، این عشق پاترل که خب برای کارشناسهای خبره ای مثل من تابلوئه که داره ادای دهاتیها رو در میاره و واقعا دهاتی نیست و به قصد ترولینگ :دی آیدی جدید ساخته...اما ... من دلیل خوبی برای صحبتهایی که میکنم و دعواهایی که ایجاد میکنم دارم.آدمهای باهوش راحت میفهمن که من چی میگم و حرفهام چقدر مفیده

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دوست عزیز حالا نیازی به توهین نیست اگه دوستمون اقای افتک جسارتی کردن نیازی نیز جمع ببنیدین و توهین کنید من خودم با چنتا از این شهرستانی ها دوستم انصافا از نظر عقل و منطق و ادب یک هستن انسانیت ربطی به مکان و ... شما با
بزرگواریتون ببخشیدش عکس اوارتم خیلی قشنگه

من دوست شما نیستم.اصلا هم از شما خوشم نمیاد.:D.از جانب من بی زحمت صحبت نکنید

saeed20.j

Registered User
لایک‌ها
27
تاپیک رو به هم نریزید

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
این جناب افتک همیشه همینطوریه. همیشه هم روی شهرستانی بودن و تهرانی بودن یه تاکید خاصی داره که احتمالا میخواد نشون بده تا هفت پشتش بچه تهران بودن.
فوروم معروف همچین مضراتی هم داره...

saeed20.j

Registered User
لایک‌ها
27
به به --چه تاپیکی

Last edited:

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
تا 30 سالگي بتوني يه خونه معمولي حتي مسكن مهر و يه ماشين داشته باشي بد نيس...
هيچ ناراحت نباش فكر كن فردا روز اول 18 سالگيته با همون انرژي شروع كن خدا بزرگه

بالا