اتفاقا من از شما خوشم میاد
.شما یک تهرانی اصیل هستی ، بر خلاف خیلی از تهرانی نماهایی که ذات دهاتی دارن
من تند مزاجم ؟ اصلا تا حالا دیدی من عصبانی بشم ؟
.دعواهای من همش هدفداره .در کمال خونسردی
. الان وقت توضیح دادن ندارم ، تهرانیها خودشون میفهمن
. موافقم که بگذریم.جواب دهاتیان خاموشی است
و اما برای اینکه مثل دهاتیها اسپم نداده باشم ، چند جمله با استارتر صحبت کنم !
ببین آقا من چند تا از تاپیکهایی که شما شروع کرده بودی خوندم. شما با خودت رک و رو راست باش که هدفت از زدن این تاپیک چیه ؟ احساس میکنی تو زندگی عقب افتادی و دلداری میخوای یا واقعا میخوای زندگیت رو جمع و جور کنی ؟
اگر دلداری میخوای که آره... شما با توجه به نداشتن پشتیبانی خانواده و مشکلات مالی، خیلی هم خوب تونستی گلیمت رو از آب بیرون بکشی و عمررا
کسی میتونست با شرایط شما زندگی کنه و هرکی بود تا حالا معتاد شده بود و بچه میلیاردر میشناسم که همه جور امکاناتی براش فراهم بود و معتاد شد و 3 تا زن طلاق داد و همه ثروتشو به باد داد و فلان وفلان وفلان
اگر نه... مشورت واقعی میخوای برای جمع کردن زندگیت .... من یکی رو میشناسم که ندیده شرط میبندم که وضعیت حمایت خانوادگیش از شما خیلی خیلی بدتر بود ، الان در اروپا استاد دانشگاهه و در مرکز تحقیقاتی هم کار میکنه و شرکت خصوصی هم داره .میتونم با اطمینان بگم که از تمام دوستها و همکلاسهامون وضع اقتصادی-اجتماعی بهتری داره.آدرس فیسبوکش هم موجوده جهت اثبات حرفهام
.... پس مشکلات خانوادگی و مالی رو تبدیل به یک لنگر برای خودت نکن که در حالت تسلیم شما رو بفرسته ته دریا ! پس انداز آدم 30 ساله سقف که نداره ، وسطش هم همون 100 میلیونیه که اول تاپیک یکی از دوستان گفتن.اینجوری هم نیست که پس انداز 1 تومن 1 تومن بالا بره. درس خوندن هم یجور پس اندازه که بعدا به پول تبدیل میشه. شما دکترها رو ببینی خیلیهاشون تا 31 سالگی پس اندازشون همون حقوق انترنی و رزیدنتیشونه که چیزی نمیشه. اما بعدش در 3-4 سال بارشون رو میبندن
مسئله مهم بعدی ... اینجوری که من از صحبتهای شما برداشت کردم، 30 سالت نیست اما زیاد هم با 30 سال فاصله نداری... خب چند تا تاپیک زدی که درآمد ماهیانه شما چقدره ، پس اندازتون چقدره ، درآمد شما از وبمستری چقدره ، با چقدر سرمایه کارتون رو شروع کردید و.... خداییش اگر خودت به عقل سلیمت مراجعه کنی، ایشون
هم به شما میگه از فروم جواب درست درمون برات در نمیاد... اینجا آدم هست که از کار امروزش که تو امضاش هست، ماهی 15 میلیون درآمد داره و خرج زن و بچه میده و دیگه کارش ایده آله و قربون کارش بره الهی :lol: و اینا ... 3ماه بعد امضا و کارش عوض میشه و دوباره همون آش و همون کاسه...آدم هست که روزی 5 هزار دلار از گوگل ادسنس درآمد داره ، بعد از اونور روم به دیوار گل شورتی میفروشه... آدم هست که حدود 20 سالشه و دانشجو ، ولی چنان از تجربیات گذشتش سخن میگه و دیگران رو نصیحت و راهنمایی میکنه که شما میگی این بابا اگر بیل گیتس نباشه ، دیگه لری پیج هست:lol:........ خلاصه در فضای مجازی و حقیقی خالی بند زیاده ... خالی بند جوون و مجازی خودشو برتر از چیزی که هست نشون میده و خالی بندهای فضای حقیقی مخصوصا از نوع پا به سن گذاشته ، معمولا خودشون رو پایینتر از چیزی که هستن نشون میدن...یارو آه وناله میکنه که نهار برنج رو میذاریم لای نون بربری میخوریم ، بعد یهو میبینی آقا مهاجرت کردن امریکا... صدی 90 به شما در مورد شغل و درآمدشون راست نمیگن.خودت باید بتونی بازار کار و درآمد یک شغل و مزایا و معایبش را استخراج کنی. البته معدود افراد فرهیخته تهرانی مثل افتک هم هستن که مثل آینه زلالن و همیشه راست میگن