• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک جوان 30 ساله با این شرایط چقدر پس انداز داشته باشد خوب هست

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
نه ناراحت که نیستم ولی بعضی وقت ها اعصابم بهم میریزه
ماشین حالا شاید ولی خرید خونه با این سطح در امد اونم زیر 30 سالگی خیلی سخته تازه اوم با این قیمت ها خیلی از جوانها که حمایت خانوادگی وشغل درست وحسابی دارند تو سن 30 سالگی شاید نتونند خونه بگیرند

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نه اینکه پدرم موقعیتش رو نداشته باشه داشت ولی پدرم یک ادم پولدارولی هرزه و بی تعهد بود حتی به مادرم هم رحم نکرد برای همین از همون دوران مدرسه درست وحسابی نتونستم درس بخونم چون باید کار میکردم واعصاب درست وحسابی هم نداشتم در هر حال الان نه جای درست وحسابی برای زندگی دارم (یک اتقاق اجاره ای ) که نصف بیشتر دستمزدم برای همین میره

دادا تو درس نخوندی اينی درس ميخوندی چی میشدی؟!!

میرفتی سراغ درسو دانشگاه مطمئنا الان كارتون خواب بودی پس غبطه درس نخوندن رو نخور

باز تو يه پدر پولداری داری که بعدا يه ارثی بهت برسه من چی بگم...

ولی فیلم نامه نویس خوبی میشدی با توجه به این یه تیکه متن:D

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
با عذرخواهی از دوستان خوبه اقای افتک این حس دو طرفه اس شما گویا بغیر نظرات منفی تو تاپیک و تودل خالی کردن بچه های با اراده پی تی یه استعادا دیگه هم دارین که خراب کردن تاپیک دیگرونه من که هفت پشتم تهران بوده و هست از حرفای شما خجالت میشکم نوشته های امثال شما باعث میشه به کل جمعیت تهران توهین بشه که جای تاسف داره بنده خودم افکار و نوشته ی یه شهرستانی و دهاتی با فرهنگ . با ادب به امثال شما که باعث توهین به دیگرون میشید ترجیح میدم فقط میشه تاسف خورد گویا سنتونم بالاست و متاسفانه با افزایش سن عملکرد عقلتون معکوس میشه

saeed20.j

Registered User
لایک‌ها
27
با عذرخواهی از دوستان خوبه اقای افتک این حس دو طرفه اس شما گویا بغیر نظرات منفی تو تاپیک و تودل خالی کردن بچه های با اراده پی تی یه استعادا دیگه هم دارین که خراب کردن تاپیک دیگرونه من که هفت پشتم تهران بوده و هست از حرفای شما خجالت میشکم نوشته های امثال شما باعث میشه به کل جمعیت تهران توهین بشه که جای تاسف داره بنده خودم افکار و نوشته ی یه شهرستانی و دهاتی با فرهنگ . با ادب به امثال شما که باعث توهین به دیگرون میشید ترجیح میدم فقط میشه تاسف خورد گویا سنتونم بالاست و متاسفانه با افزایش سن عملکرد عقلتون معکوس میشه

تایید میشه--سنش میره بالا تعطیل میشه مخش :دی

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141

دادا تو درس نخوندی اينی درس ميخوندی چی میشدی؟!!

میرفتی سراغ درسو دانشگاه مطمئنا الان كارتون خواب بودی پس غبطه درس نخوندن رو نخور

باز تو يه پدر پولداری داری که بعدا يه ارثی بهت برسه من چی بگم...

ولی فیلم نامه نویس خوبی میشدی با توجه به این یه تیکه متن:D

هی این ارثیه توی زهم رژه میرفت . میگفتم زشته به این دوستمون بگم یه روز روم به دیوار آخرش مالو منال خوبی بت میرسه

میرسه دیگه دوست عزیز :)

ولی نخواستم بگم گفتم زشته ولیدیگه حرفشو این دوستمون آوراد ...

ولی انشالله که پدرت دو میلون سال زنده بمونه .

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
بچه ها بگزریم

روبوسی کنید با افتک با اینکه آواتارش خیلی چرکو و پوست پوسته ولی روبوسی کنید با همین وضع و بگزریم و ادمه تاپیو پیش بگیریم

این دوست عزیزمون افتک ( که دوست منم نیست و حتما منم دوسته اون نیستم ) یکمی اخلاقه تند مزاجی دارن .

بگزریم ...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بچه ها بگزریم

روبوسی کنید با افتک با اینکه آواتارش خیلی چرکو و پوست پوسته ولی روبوسی کنید با همین وضع و بگزریم و ادمه تاپیو پیش بگیریم

این دوست عزیزمون افتک ( که دوست منم نیست و حتما منم دوسته اون نیستم ) یکمی اخلاقه تند مزاجی دارن .

بگزریم ...

اتفاقا من از شما خوشم میاد:D.شما یک تهرانی اصیل هستی ، بر خلاف خیلی از تهرانی نماهایی که ذات دهاتی دارن:rolleyes:

من تند مزاجم ؟ اصلا تا حالا دیدی من عصبانی بشم ؟:D.دعواهای من همش هدفداره .در کمال خونسردی :cool:. الان وقت توضیح دادن ندارم ، تهرانیها خودشون میفهمن;). موافقم که بگذریم.جواب دهاتیان خاموشی است:p

و اما برای اینکه مثل دهاتیها اسپم نداده باشم ، چند جمله با استارتر صحبت کنم !

ببین آقا من چند تا از تاپیکهایی که شما شروع کرده بودی خوندم. شما با خودت رک و رو راست باش که هدفت از زدن این تاپیک چیه ؟ احساس میکنی تو زندگی عقب افتادی و دلداری میخوای یا واقعا میخوای زندگیت رو جمع و جور کنی ؟
اگر دلداری میخوای که آره... شما با توجه به نداشتن پشتیبانی خانواده و مشکلات مالی، خیلی هم خوب تونستی گلیمت رو از آب بیرون بکشی و عمررا :D کسی میتونست با شرایط شما زندگی کنه و هرکی بود تا حالا معتاد شده بود و بچه میلیاردر میشناسم که همه جور امکاناتی براش فراهم بود و معتاد شد و 3 تا زن طلاق داد و همه ثروتشو به باد داد و فلان وفلان وفلان :p

اگر نه... مشورت واقعی میخوای برای جمع کردن زندگیت .... من یکی رو میشناسم که ندیده شرط میبندم که وضعیت حمایت خانوادگیش از شما خیلی خیلی بدتر بود ، الان در اروپا استاد دانشگاهه و در مرکز تحقیقاتی هم کار میکنه و شرکت خصوصی هم داره .میتونم با اطمینان بگم که از تمام دوستها و همکلاسهامون وضع اقتصادی-اجتماعی بهتری داره.آدرس فیسبوکش هم موجوده جهت اثبات حرفهام:D.... پس مشکلات خانوادگی و مالی رو تبدیل به یک لنگر برای خودت نکن که در حالت تسلیم شما رو بفرسته ته دریا ! پس انداز آدم 30 ساله سقف که نداره ، وسطش هم همون 100 میلیونیه که اول تاپیک یکی از دوستان گفتن.اینجوری هم نیست که پس انداز 1 تومن 1 تومن بالا بره. درس خوندن هم یجور پس اندازه که بعدا به پول تبدیل میشه. شما دکترها رو ببینی خیلیهاشون تا 31 سالگی پس اندازشون همون حقوق انترنی و رزیدنتیشونه که چیزی نمیشه. اما بعدش در 3-4 سال بارشون رو میبندن
مسئله مهم بعدی ... اینجوری که من از صحبتهای شما برداشت کردم، 30 سالت نیست اما زیاد هم با 30 سال فاصله نداری... خب چند تا تاپیک زدی که درآمد ماهیانه شما چقدره ، پس اندازتون چقدره ، درآمد شما از وبمستری چقدره ، با چقدر سرمایه کارتون رو شروع کردید و.... خداییش اگر خودت به عقل سلیمت مراجعه کنی، ایشون :D هم به شما میگه از فروم جواب درست درمون برات در نمیاد... اینجا آدم هست که از کار امروزش که تو امضاش هست، ماهی 15 میلیون درآمد داره و خرج زن و بچه میده و دیگه کارش ایده آله و قربون کارش بره الهی :lol: و اینا ... 3ماه بعد امضا و کارش عوض میشه و دوباره همون آش و همون کاسه...آدم هست که روزی 5 هزار دلار از گوگل ادسنس درآمد داره ، بعد از اونور روم به دیوار گل شورتی میفروشه... آدم هست که حدود 20 سالشه و دانشجو ، ولی چنان از تجربیات گذشتش سخن میگه و دیگران رو نصیحت و راهنمایی میکنه که شما میگی این بابا اگر بیل گیتس نباشه ، دیگه لری پیج هست:lol:........ خلاصه در فضای مجازی و حقیقی خالی بند زیاده ... خالی بند جوون و مجازی خودشو برتر از چیزی که هست نشون میده و خالی بندهای فضای حقیقی مخصوصا از نوع پا به سن گذاشته ، معمولا خودشون رو پایینتر از چیزی که هستن نشون میدن...یارو آه وناله میکنه که نهار برنج رو میذاریم لای نون بربری میخوریم ، بعد یهو میبینی آقا مهاجرت کردن امریکا... صدی 90 به شما در مورد شغل و درآمدشون راست نمیگن.خودت باید بتونی بازار کار و درآمد یک شغل و مزایا و معایبش را استخراج کنی. البته معدود افراد فرهیخته تهرانی مثل افتک هم هستن که مثل آینه زلالن و همیشه راست میگن:cool:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
صدی 90 به شما در مورد شغل و درآمدشون راست نمیگن.

سلام :دی

الان واسه بینندگان عزیز و دهاتی های اصیل مثل خودم میشه بگی که پووووور پروفیتت در ماه چقدرست؟ :دی شغل رسمیت و غیر رسمیت رو هم بگو...

پ.ن: البته اگر مایل بودی
112.gif

farshad_sab59

Registered User
لایک‌ها
22
بنظرام پاشو بیا عسلویه .یه مدت کار کن پولاتو جم کن یکاری راه بنداز .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سلام :دی

الان واسه بینندگان عزیز و دهاتی های اصیل مثل خودم میشه بگی که پووووور پروفیتت در ماه چقدرست؟ :دی شغل رسمیت و غیر رسمیت رو هم بگو...

پ.ن: البته اگر مایل بودی
112.gif

سلام. خوبی ؟
شما که تهرانی هستی ;)
من درآمدم ثابت نیست. در حال حاضر فقط یک شغل دارم. از کار کارمندیم بیرون اومدم. یک شرکت داریم که 3 جور تولید داریم .تجهیزات پاتوبیولوژی و پوست تولید میکنیم که در حال حاضر با این وضع وزارت بهداشت فقط مشتری خارجی داره. تولیدات مخابراتی و نورپردازی خاص هم داریم که مشتری داخلی داره. کار بازرگانی پرسود هم اگر به تورمون بخوره انجام میدیم.آب حوض هم میکشیم:D
درآمد خالص رو خیلی سخته محاسبه کنم... چون بعضی از مالیاتها 3 ماهه تکلیفش معلوم میشه ، بعضیها یکساله.خیلی از خریدهامون یبار در سال انجام شده و مصرف شده، باید دفعه بعد بخریم و جایگزین کنیم تا سود واقعی مشخص بشه.جابجایی پولها انجام بشه و از این حرفا. از روی درآمد پارسال هم نمیتونم حدس بزنم ، چون امسال بزنم به تخته شرکتمون جا افتاده و وضع کار بهتر شده....امسال دلار هم زیاد خریدم باید ببینیم چی میشه:p. اما در مجموع در حالت بدبینانه حدود 100 تومن و در بهترین حالت 300 تا 350 تومن آخر سال برام میمونه.درآمد علی الحساب ماهانم یچیزی حدود 6-8 میلیون تومن + 3-5 هزار یوروئه...حالا تا چی پیش بیاد

پ.ن: با این پستم کسی زرنگ باشه راحت میتونه آمارمو در بیاره.منو انداختی تو هچل. فردا دهاتیها میان منو قیمه قیمه میکنن :D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
@ftec
این hossputer7.8خودش میگه بچه آبادانه .
برو تو لونت :D

خب کپتیو هم بچه شیرازه و تهرانی اصیله. این افکار شخصه که ازش دهاتی و تهرانی میسازه نه محل تولدش :rolleyes:. اگر توجه کرده باشی ، من همیشه انزجار خودم رو از رفتار دهاتیها بیان میکنم ، اما دهاتیها جوابهایی میدن که نشون میده از خود تهرانیها تنفر دارن. من با انگولک در زمان و مکان مناسب:p ، آتیش های زیر خاکستر رو از اعماق ذهن دهاتیها میکشم بیرون.اینا وجود داره ، من ایجادشون نمیکنم !، اگر اینجا بگیم با هم دوست باشیم و در کنار هم همزیستی مسالمت آمیز داشته باشیم ، یجای دیگر بشکل شدیدتر و در عمل خودشون رو نشون میدن. ریشه خشونتهای قلعه حسن خان و پاکدشت و حومه تهران در این افکاره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام. خوبی ؟
شما که تهرانی هستی ;)
من درآمدم ثابت نیست. در حال حاضر فقط یک شغل دارم. از کار کارمندیم بیرون اومدم. یک شرکت داریم که 3 جور تولید داریم .تجهیزات پاتوبیولوژی و پوست تولید میکنیم که در حال حاضر با این وضع وزارت بهداشت فقط مشتری خارجی داره. تولیدات مخابراتی و نورپردازی خاص هم داریم که مشتری داخلی داره. کار بازرگانی پرسود هم اگر به تورمون بخوره انجام میدیم.آب حوض هم میکشیم:D
درآمد خالص رو خیلی سخته محاسبه کنم... چون بعضی از مالیاتها 3 ماهه تکلیفش معلوم میشه ، بعضیها یکساله.خیلی از خریدهامون یبار در سال انجام شده و مصرف شده، باید دفعه بعد بخریم و جایگزین کنیم تا سود واقعی مشخص بشه.جابجایی پولها انجام بشه و از این حرفا. از روی درآمد پارسال هم نمیتونم حدس بزنم ، چون امسال بزنم به تخته شرکتمون جا افتاده و وضع کار بهتر شده....امسال دلار هم زیاد خریدم باید ببینیم چی میشه:p. اما در مجموع در حالت بدبینانه حدود 100 تومن و در بهترین حالت 300 تا 350 تومن آخر سال برام میمونه.درآمد علی الحساب ماهانم یچیزی حدود 6-8 میلیون تومن + 3-5 هزار یوروئه...حالا تا چی پیش بیاد

پ.ن: با این پستم کسی زرنگ باشه راحت میتونه آمارمو در بیاره.منو انداختی تو هچل. فردا دهاتیها میان منو قیمه قیمه میکنن :D

آقا دمت گرم ، من یکی از آرزوهام این بود که شیراز بشه پایتخت بهم بگن بچه تهرونی :دی
2i8d4ao.gif

پس در این صورت ماهی 25 میل رو میزنی تو گوشش
2i8d4ao.gif
وام هم به جوون های دم بخت میدی؟
Vishenka_17.gif

انشالله که همیشه موفق باشی :)

فقط یه جواب در مورد صحبتی که کردی بدم اونم اینکه میگی 100 ی 10 درآمد واقعیشون رو نمیگن !! میدونی چرا؟؟؟ چون من یک بار تو یک جمعی بودم ، اومدم کلاس بذارم :دی گفتم من بلدم ویندوز عوض کنم ، آقا تا 10 سال بعدش هر کسی میخواست Background عوض کنه زنگ میزد به من و از من راهنمایی میخواست خلاصه داغون شدیم آقو داغـــــون
245.gif

راستی سوال آخر --> مدرک تحصیلی و دانشگاهی که توش درس خوندی .. سَن کیو.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
آقا دمت گرم ، من یکی از آرزوهام این بود که شیراز بشه پایتخت بهم بگن بچه تهرونی :دی
2i8d4ao.gif

پس در این صورت ماهی 25 میل رو میزنی تو گوشش
2i8d4ao.gif
وام هم به جوون های دم بخت میدی؟
Vishenka_17.gif

انشالله که همیشه موفق باشی :)

فقط یه جواب در مورد صحبتی که کردی بدم اونم اینکه میگی 100 ی 10 درآمد واقعیشون رو نمیگن !! میدونی چرا؟؟؟ چون من یک بار تو یک جمعی بودم ، اومدم کلاس بذارم :دی گفتم من بلدم ویندوز عوض کنم ، آقا تا 10 سال بعدش هر کسی میخواست Background عوض کنه زنگ میزد به من و از من راهنمایی میخواست خلاصه داغون شدیم آقو داغـــــون
245.gif

راستی سوال آخر --> مدرک تحصیلی و دانشگاهی که توش درس خوندی .. سَن کیو.

:lol:
شیراز که در دوره اوج قدرت ایران پایتخت بوده.دیگه چی میخوای ! والا ما نمیخواستیم تهران پایتخت بشه ، این آقا محمد خان دهاتی از دهات استر آبادش به زور اومد تو شهر ما

خسیس مولیر رو خوندی ؟ اون مال 5 دقیقمه ! من جون به عزرائیل نمیدم :p. خودم هنوز ازدواج نکردم. وام از کجا بگیرم ؟:p

سلامت باشید. به همچنین شما هم موفق باشید

حق با شماست.خداوکیلی من هم چند سال اول کارم از اینکه قدرت نه گفتن نداشتم خیلی ضرر کردم. دو سال اول استخدامم حقوقم خیلی خیلی خوب بود.به نسبت تورم حساب کنی ، قدرت خریدم از الان بیشتر بود .درآمد بالا + جوانی + رفیق ناباب باعث شد معتاد بشم :(... نه معتاد نشدم اما همشو قرض الپس نده دادم

دکتری بیوالکتریک.شریف و بهشتی

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
من همون جوون 20 ساله ایم که این اقا دم ازش زده تو cm هاش در کل خواستم خودم رو نشون بدم بگم من در حال حاضر با اضافه کردن یه سوپر مارکت جاده ای با یه غذاخوری همه به تجربیاتم اضافه شده هم میتونم بگم درامدم در حال حاضر از ایشون بالاتر هست به امید خدا.
چند روز پیش نامزد هم کردم در حال حاضر از زندگیمم خیلی راضیم با توجه به مشکلات گذشته ام الان هم خودم هم خانواده در رفاه کامل هستیم بچه پایین شهر هستم همون طرفهای پاکدشت
جالبه که همه کارهایی که انجام میدم هم در حال حاضر تو همون خیابون خاوران از تانکرسازیم تا رستورانم.از اینیم که هستم راضیم خونه هم تو بهترین نقطه تهران دارم ولی حال و حوصله ترافیک و ادم های چس کلاس رو ندارم به همین دلیل پایین رو بیشتر میپسندم نامزدم رو هم از همین پایین گرفتم.
درکل هرکی بیاد تو خ خاوران میتونه از تانکرسازها امار من رو بگیره تا از سوپر مارکت و غذاخوری ایلیا(که اسم بچه ایندم هست)تا تانکر سازی نوین صنعت و ماشین سازی نوین صنعت و سیلو سازی نوین صنعت
تو جاده خاوران بگید علی فراهانی ملقب به فراهانی کوچک بگید همه از کلانتری خاورشهر و قیامدست تا شهرداری ها همه میشناسن.

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
وووووواه .پست زدم قد بیل کدخدا... سرور پی تی پر شد:wacko:

تو همیشه باید تو پست هات یه زخمه زبونی به بچه شهرستانی های گل گلاب بزنی؟
تو می دونی ما با این بیل کار می کنیم و زندگی می گذرونیم, ابرازه کاره ما برای شما تهرونی با مزه و خنده داره ؟؟ آره؟
چطوره من هم شما رو مسخره کنم, لباسش رو نگاه, موبایلش رو, قاشق چنگالش و آب معدنیش رو بچه سوسول...

تهرانی ها در نامردی اول هستند, یه داستان برات تعریف می کنم, می دونم روت تاثیر نمی زاره, چون کسی رو که خوابیده می شه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمی شه

حدود 2 سال پیش تهران اومده بودم درس بخونم مهندس شم
دانشگاه آزاد بود, تو کلاس ما یه دختره بود من خیلی ازش خوشم میومد, هی براش سوت می زدم که خطو بدم دستش.. سره کلاس, تو راهرو, حیاط, خیابون...
کاره ما شده بود سوت زدن برا این, استاد فکر می کرد من قصد مسخره کردن اونو دارم چند بار از کلاس انداخته بود منو بیرون, بچه ها تو دانشگاه می گفتند سوت قورت دادم...
تا اینکه بعد از 2 هفته سوت زدن, دختره نامرد اصلا توجهی به من نمی کرد
یه پسره نامرد که تهرونی هم بود, اومد و با این دختر حرف زد, احتمالا با هم دوست شدن.
خلاصه می خوام بگم بهت نامردی تو خون تهرونی ها هست

شما هم خیلی به تهرونی بودنت می نازی داداش...
نگران نباش دست بالا دست زیاده, یه خارجی که تو یه شهر تو خارج زندگی می کنه مثل ژاپن خیلی از شما بالاتر, خوبه برات کلاس بیاد؟

کسی که زیادی بره بالا محکمتر می خوره زمین

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یعنی شاگرد خصوصی جور کنم جاش از شما باشه تو اموزشگاه؟

Sent from my Awesome LG P713

شاگرد خصوصی و تدریسش با شما باشه. یک طبقه آموزشگاه با خنزر پنزرهاش و مجوز آموزشگاه زبان و صدور مدرک با من باشه.یکی از آشناها آموزشگاه داره ، یک طبقه خالی میمونه، میخواست برای کاربری دیگه اجاره بده ، من گفتم اگر مدارک رو بنام آموزشگاه صادر کنی من شاید بتونم شاگرد و مدرس بیارم و از اجاره خالی بیشتر در بیاری.جاش بد نیست... خوب هم نیست البته:D. توضیحات تکمیلی در پ خ

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من همون جوون 20 ساله ایم که این اقا دم ازش زده تو cm هاش
به همون حجی که نرفتم ، به همون کربلایی که نرفتم ،به همون مشهدی که نرفتم :eek: من اصلا پستهای شما تو خاطرم نیست.منظورم به یکی دیگه بود:D
کسی که زیادی بره بالا محکمتر می خوره زمین

دیدی از همون اول فهمیدم ترول میکنی :p. فکر کردی همینجوری الکی میتونی ادای دهاتیها رو دربیاری ؟ باید انحنای داس و درازی بیل در اعماق وجودت نهادینه شده باشه .باید طنین زنگوله بز در گوش میانیت در ارتعاش باشه تا بتونی نقش یک دهاتی رو بازی کنی:)

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
به همون حجی که نرفتم ، به همون کربلایی که نرفتم ،به همون مشهدی که نرفتم :eek: من اصلا پستهای شما تو خاطرم نیست.منظورم به یکی دیگه بود:D

دیدی از همون اول فهمیدم ترول میکنی :p. فکر کردی همینجوری الکی میتونی ادای دهاتیها رو دربیاری ؟ باید انحنای داس و درازی بیل در اعماق وجودت نهادینه شده باشه .باید طنین زنگوله بز در گوش میانیت در ارتعاش باشه تا بتونی نقش یک دهاتی رو بازی کنی:)

نگاه کن 2 حالت بیشتر وجود نداره

یا من تهرانی هستم که ادای شهرستانی ها رو درمیاره

که این یعنی تهرانی ها دیوانه اند, چرا باید یه تهرانی چنین عملی رو انجام بده, طبق اصول تو این کار های حقیرانه مختص شهرستانی هاست

و یا اینکه من شهرستانی هستم و این رفتار و منش خودم هست

دیگه از مریخ که نیومدم

بالا