hossputer7.8
Registered User
واقعا شهرکه قشنگیه دوست عزیزم . انشالله که همیشه درش شاد باشید
ولی من تو کفش نیستم ولی میگم قشنگه و زیبا .
شهرک امید یکی از بهترین جاهای تهران بود. خیلی بهتر از شهرک غرب و سعادت آباد که تقریبا همزمان با شهرک امید رشد کردن... اما بخاطر مهاجرت بی رویه دهاتیها به منطقه تهرانپارس و قنات کوثر و خراب شدن منطقه لویزان از نظر تجمع معتادین و اراذل و اوباش، خورد تو سرش متاسفانه.
شما هرجا که میری،تو هر تاپیکی،این کلمه دهاتیا رو میگی ...واقعا متاسفم
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
بابا اینم اینجوریه دیگه چیکارش داری
بچه خوبیه آواتارشو نبین . اون مال جوونیاشه الان سر به راه شده
افتک خودت کجا تهرانی ؟
اتفاق و همبستگی نداریم. ما رو در پراکندگی و استضعاف نگه داشتن.استعمارمون کردن. ما کار میکنیم اونا میخورن
چشم.دارم بازیابی اطلاعات میکنم
اتفاقا خوب گفتن. آقای میم کلاهبردار گفت 20 تا 25 تومن
دوباره ؟ اینو که من عرض کردم. حرفای منو به نفع خودت مصادره نکن. سارق ادبی !
@ استارتر : به ادامه تحصیل هم فکر کن .ادامه تحصیل تاثیر زیادی در رضایت از زندگی داره حتی بیشتر از پول
دهاتی شده به چه شدتی...کلا هرجا شلوغ بشه دهاتی هم میشه. من جای دنج دوست دارم. البته جای دنج هم معمولا مشکل مسافت و مسیر و دسترسی داره دیگه. همین ولنجک هم تا 10-15 سال پیش 70 سانت برف می امد باید پیاده میامدیم پایین:wacko:.الان دهاتیها امدن ،کره زمین رو گرم کردن :lol:.برف کم شدهنه بابا ولنجک خوبه . حالا حالاها دهاتی نمیشه.
من دانشگام اونجا بود زیاد میومدم .
فرشته و زعفرانیه و کلا اون طرفا هم خوبه .
اون شهرکا که میگی دسترسیشون خوب نیست . فکر کن محل کارت یه جا غرب تهران باشه .
تصحیح میکنم. ادامه تحصیل در رشته مورد علاقهمخصوصاً یه چیزی میگی منو حساس کنی بیام جواب بدما
بعععله .باید به داشتن چنین خانواده ای به خود ببالی و شاکر خداوند باشی و از این خونه برای رسیدن به تعالی انسانی و نزدیکی به خداوند که همانا یگانه هدف خلقت عالم هستی است بهره ببری
پ.ن: نه !!
پ.ن: چه احساسی داره آدم از 16 سالگی تو پی تی باشه ؟
ازدواج نکنه؟؟؟؟اصلا می فهمی داری چه حرفی میزنی..با حقوق ماهیانه 450 هزار تومن چه دلیلی داره که یه نفر ازدواج نکنه؟؟مگه دیگه چی می خواد از زندگی؟؟. .ازدواج نکن شما هم همینجوری کار کن و خرج خودتو بده راضی میمونی .
آقو من الان 31 سالمه فقط میتونم بگم بیخودی پس انداز نکن! برو خوش باش چشماتو باز میکنی میبینی 30 رو رد کردی و هرچقدر هم پس انداز داشته باشی بازم به دردت نمیخوره. تو این مملکت فقط سعی کن از همین ثانیه که گذشت لذت ببری، فکر فردات نباش!!! تف.سلام دوستان
این سوال در مورد خودم هست
البته الان 30 سال ندارم وسنم پایین تر هست ولی دوست دارم نظر شما رو بدونم
لطفا دوستان همکاری کنند ومدیران هم تاپیک رو پاک نکنند
اول سرگذشت خودم رو میگم
خوب اول از خودم شروع میکنم من کارهایی مثل کارگری رو انجام میدم از نظر خانوادگی هیچ گونه حمایتی نداشتم و ندارم حتی در دوران تحصیل مدرسه
نه اینکه پدرم موقعیتش رو نداشته باشه داشت ولی پدرم یک ادم پولدارولی هرزه و بی تعهد بود حتی به مادرم هم رحم نکرد برای همین از همون دوران مدرسه درست وحسابی نتونستم درس بخونم چون باید کار میکردم واعصاب درست وحسابی هم نداشتم در هر حال الان نه جای درست وحسابی برای زندگی دارم (یک اتقاق اجاره ای ) که نصف بیشتر دستمزدم برای همین میره من شهرستانم بعضی وقت ها به سرم میزنه برم تهران خوب شاید اونجا حقوق بیشتری بهم بدم مخصوصا بعضی جاها که برای کارگر جای خواب هم میدن واقعا موندم چی کارکنم کلا یه مدتی نا امیدی خاصی دارم حتی سر کار هم حواسم سرجاش نیبست
دوستان با این شرایط به نظرتون من تا 30 سالگی ام چقدر پس انداز کنم نسبتا خوبه با در امد فعلی ام نگید از نظر شما کسی با این شرایط باشه تا 30 سالگی چقدر میتونه پس انداز داشته باشه وبه کجا ها برسه
واقعیتش امشب حلم خیلی گرفته بود کسی رو هم ندارم که حداقل باهاش حرف بزنم فقط یکم خواستم درد ودل کنم در مورد سوالم هم راهنمایی کنید ممنون
ممونم از همتون
آقو من الان 31 سالمه فقط میتونم بگم بیخودی پس انداز نکن! برو خوش باش چشماتو باز میکنی میبینی 30 رو رد کردی و هرچقدر هم پس انداز داشته باشی بازم به دردت نمیخوره. تو این مملکت فقط سعی کن از همین ثانیه که گذشت لذت ببری، فکر فردات نباش!!! تف.
تایید میشه اکیدادرسته ارزش پول کم میشه ولی به نظر من حتما باید همیشه یه پولی کنار گذاشت برای مواقع ضروری ادم که از فرداش خبر نداره چه اتفاقی میخواد بیفته
آخرش من اسمت رو گیر میارم زیرآبتو میزنم .شماره پرسنلیت رو بده جنازه تحویل بگیر . به فاصله هر 48 ساعت ، معاونت نیروی انسانی .... رو میبینم ، خیلی هم با هم دوستیمباز این اومد تاپیک رو به گند کشید!!! موجود زشت بدترکیب برگرد لونت!!!!
جوون 30ساله یه کار درست درمون داشته باشه پشت انداز پیشکش
Sent from my Awesome LG P713
دهاتی شده به چه شدتی...کلا هرجا شلوغ بشه دهاتی هم میشه. من جای دنج دوست دارم. البته جای دنج هم معمولا مشکل مسافت و مسیر و دسترسی داره دیگه. همین ولنجک هم تا 10-15 سال پیش 70 سانت برف می امد باید پیاده میامدیم پایین:wacko:.الان دهاتیها امدن ،کره زمین رو گرم کردن :lol:.برف کم شده
تصحیح میکنم. ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه
همین کسایی که دهانی خطابشون می کنی با گوشت و استخونشون جلوی توپ و تانک صدام 8 سال مردونه وایساده بودن, اونوقت شما کجا بودی؟
تو که 8 سال جلوی توپ و تانک ایستاده بودی ، چرا الان ترسیدی با یوزر اصلیت بیای ؟:lol:. بن شدن از فروم از گلوله تانک دردش بیشتره ؟