• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک جوان 30 ساله با این شرایط چقدر پس انداز داشته باشد خوب هست

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
کسانی که در کف شهرک امید نیستند 2 دسته اند : آنان که آن را ندیده اند و آنان که ساکن نیویورک هستند .

Shahrakomid9.jpg

Shahrakomid11.jpg

Shahrakomid110.jpg

Shahrakomid3.JPG

Shahrakomid7.jpg

واقعا شهرکه قشنگیه دوست عزیزم . انشالله که همیشه درش شاد باشید

ولی من تو کفش نیستم :) ولی میگم قشنگه و زیبا .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
کسانی که در کف شهرک امید نیستند 2 دسته اند : آنان که آن را ندیده اند و آنان که ساکن نیویورک هستند .

شهرک امید یکی از بهترین جاهای تهران بود. خیلی بهتر از شهرک غرب و سعادت آباد که تقریبا همزمان با شهرک امید رشد کردن... اما بخاطر مهاجرت بی رویه دهاتیها به منطقه تهرانپارس و قنات کوثر و خراب شدن منطقه لویزان از نظر تجمع معتادین و اراذل و اوباش، خورد تو سرش متاسفانه.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
شهرک امید یکی از بهترین جاهای تهران بود. خیلی بهتر از شهرک غرب و سعادت آباد که تقریبا همزمان با شهرک امید رشد کردن... اما بخاطر مهاجرت بی رویه دهاتیها به منطقه تهرانپارس و قنات کوثر و خراب شدن منطقه لویزان از نظر تجمع معتادین و اراذل و اوباش، خورد تو سرش متاسفانه.

شما هرجا که میری،تو هر تاپیکی،این کلمه دهاتیا رو میگی ...واقعا متاسفم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
شما هرجا که میری،تو هر تاپیکی،این کلمه دهاتیا رو میگی ...واقعا متاسفم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

لغت دهاتی در قاموس من معانی مختلفی داره:p. در هر تاپیک به یکی از معانی بکار میره. از تاسف شما خوشحال شدم:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بابا اینم اینجوریه دیگه چیکارش داری :D
بچه خوبیه آواتارشو نبین . اون مال جوونیاشه الان سر به راه شده :D
افتک خودت کجا تهرانی ؟

خداییش مگه دروغ میگم ؟ کی محله خاک سفید رو درست کرد ؟ کی مواد رو به اونجا آورد ؟ کی اونجا رو محل زورگیری و مزاحمت برای مردم کرد ؟ من که نبودم. نمیذارن آدم حقایق رو بگه.آخه سانسور تا کی ؟:p

من ولنجکم.تا چند سال پیش خوب بود ،ولی اینجا هم داره دهاتی میشه. الان به نظر من الهیه و کاشانک و شهرکهای توی جاده لشگرک و به سمت سوهانک مناسترین جای زندگیه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اتفاق و همبستگی نداریم. ما رو در پراکندگی و استضعاف نگه داشتن.استعمارمون کردن. ما کار میکنیم اونا میخورن:(
چشم.دارم بازیابی اطلاعات میکنم
اتفاقا خوب گفتن. آقای میم کلاهبردار گفت 20 تا 25 تومن:D

دوباره ؟ اینو که من عرض کردم. حرفای منو به نفع خودت مصادره نکن. سارق ادبی !:p

@ استارتر : به ادامه تحصیل هم فکر کن .ادامه تحصیل تاثیر زیادی در رضایت از زندگی داره حتی بیشتر از پول

مخصوصاً یه چیزی میگی‌ منو حساس کنی‌ بیام جواب بدما :D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
نه بابا ولنجک خوبه . حالا حالاها دهاتی نمیشه.
من دانشگام اونجا بود زیاد میومدم .
فرشته و زعفرانیه و کلا اون طرفا هم خوبه .
اون شهرکا که میگی دسترسیشون خوب نیست . فکر کن محل کارت یه جا غرب تهران باشه .
دهاتی شده به چه شدتی...کلا هرجا شلوغ بشه دهاتی هم میشه. من جای دنج دوست دارم. البته جای دنج هم معمولا مشکل مسافت و مسیر و دسترسی داره دیگه. همین ولنجک هم تا 10-15 سال پیش 70 سانت برف می امد باید پیاده میامدیم پایین:wacko:.الان دهاتیها امدن ،کره زمین رو گرم کردن :lol:.برف کم شده
مخصوصاً یه چیزی میگی‌ منو حساس کنی‌ بیام جواب بدما :D
تصحیح میکنم. ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه:p

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
بعععله .باید به داشتن چنین خانواده ای به خود ببالی :D و شاکر خداوند باشی و از این خونه برای رسیدن به تعالی انسانی و نزدیکی به خداوند که همانا یگانه هدف خلقت عالم هستی است بهره ببری:p

پ.ن: نه !!

پ.ن: چه احساسی داره آدم از 16 سالگی تو پی تی باشه ؟:D

افتک بس کن!!!! اینقدر ک و س شعر تحویل ملت نده !!!

باز این اومد تاپیک رو به گند کشید!!! موجود زشت بدترکیب برگرد لونت!!!!:D

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان لطفا اجازه بدهد تاپیک به نتیجه برسه ممنون

amir 1369

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
135
. .ازدواج نکن شما هم همینجوری کار کن و خرج خودتو بده راضی میمونی .
ازدواج نکنه؟؟؟؟اصلا می فهمی داری چه حرفی میزنی..با حقوق ماهیانه 450 هزار تومن چه دلیلی داره که یه نفر ازدواج نکنه؟؟مگه دیگه چی می خواد از زندگی؟؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام دوستان
این سوال در مورد خودم هست
البته الان 30 سال ندارم وسنم پایین تر هست ولی دوست دارم نظر شما رو بدونم
لطفا دوستان همکاری کنند ومدیران هم تاپیک رو پاک نکنند
اول سرگذشت خودم رو میگم
خوب اول از خودم شروع میکنم من کارهایی مثل کارگری رو انجام میدم از نظر خانوادگی هیچ گونه حمایتی نداشتم و ندارم حتی در دوران تحصیل مدرسه

نه اینکه پدرم موقعیتش رو نداشته باشه داشت ولی پدرم یک ادم پولدارولی هرزه و بی تعهد بود حتی به مادرم هم رحم نکرد برای همین از همون دوران مدرسه درست وحسابی نتونستم درس بخونم چون باید کار میکردم واعصاب درست وحسابی هم نداشتم در هر حال الان نه جای درست وحسابی برای زندگی دارم (یک اتقاق اجاره ای ) که نصف بیشتر دستمزدم برای همین میره من شهرستانم بعضی وقت ها به سرم میزنه برم تهران خوب شاید اونجا حقوق بیشتری بهم بدم مخصوصا بعضی جاها که برای کارگر جای خواب هم میدن واقعا موندم چی کارکنم کلا یه مدتی نا امیدی خاصی دارم حتی سر کار هم حواسم سرجاش نیبست
دوستان با این شرایط به نظرتون من تا 30 سالگی ام چقدر پس انداز کنم نسبتا خوبه با در امد فعلی ام نگید از نظر شما کسی با این شرایط باشه تا 30 سالگی چقدر میتونه پس انداز داشته باشه وبه کجا ها برسه
واقعیتش امشب حلم خیلی گرفته بود کسی رو هم ندارم که حداقل باهاش حرف بزنم فقط یکم خواستم درد ودل کنم در مورد سوالم هم راهنمایی کنید ممنون
ممونم از همتون
آقو من الان 31 سالمه فقط میتونم بگم بیخودی پس انداز نکن! برو خوش باش چشماتو باز میکنی میبینی 30 رو رد کردی و هرچقدر هم پس انداز داشته باشی بازم به دردت نمیخوره. تو این مملکت فقط سعی کن از همین ثانیه که گذشت لذت ببری، فکر فردات نباش!!! تف.

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
واقعیت موضوع اینه که خودم هم دوست دارم درس بخونم ولی اینکه بتونم همزمان با درس خوندن هم کار کنم واجاره بدم و... یک مقدار ریسکه چو حمایت مالی هم ندارم اگه بتونم مثلا کاری پیدا کنم که فقط عصر ها باشه باز میشه روی این گزینه هم فکر کرد البته برای دانشگاههای دولتی چو هزینه ازاد واینا زیاد میشه

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
آقو من الان 31 سالمه فقط میتونم بگم بیخودی پس انداز نکن! برو خوش باش چشماتو باز میکنی میبینی 30 رو رد کردی و هرچقدر هم پس انداز داشته باشی بازم به دردت نمیخوره. تو این مملکت فقط سعی کن از همین ثانیه که گذشت لذت ببری، فکر فردات نباش!!! تف.

تفففففففففف

راست میگی

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
درسته ارزش پول کم میشه ولی به نظر من حتما باید همیشه یه پولی کنار گذاشت برای مواقع ضروری ادم که از فرداش خبر نداره چه اتفاقی میخواد بیفته

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
جوون 30ساله یه کار درست درمون داشته باشه پشت انداز پیشکش

Sent from my Awesome LG P713

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
درسته ارزش پول کم میشه ولی به نظر من حتما باید همیشه یه پولی کنار گذاشت برای مواقع ضروری ادم که از فرداش خبر نداره چه اتفاقی میخواد بیفته
تایید میشه اکیدا
آقا تا جایی که عقل من میرسه ، شما عملکردت خوب بوده ، طرز فکرت هم درسته...هر تصمیمی هم که برای آینده بگیری احتمالا عاقلانه است.حالا خودت سبک سنگین کن ببین چه کاری بهتره.بنظر من تهران امدن برای شما اشتباهه.میتونی از توانایی کامپیوتر و اینترنتت استفاده کنی و همونجا یک نیمچه شغل دوم هم راه بندازی. برای خوب شدن روحیه و رفع گرفتگی دل :D هم مطالعه آزاد بکن یا یک کار هنری یا فنی مورد علاقه رو انجام بده.زندگی همینه دیگه ..کلا چیز شگفت انگیزی برای هیچکس نداره ...با همین چیزهای کوچک هم میشه خوش بود. یکی با ماشین 1 میلیاردی میاد تو خیابون لایی میکشه و از جلب توجه لذت میبره و آمپول میزنه بازوشو گنده میکنه و اونجوری خوشه ، من هم یجور دیگه خوشم-با دهاتی آزاری:lol:-. از نظر من اون خله ، حتما از نظر اون هم من خلم :lol:

باز این اومد تاپیک رو به گند کشید!!! موجود زشت بدترکیب برگرد لونت!!!!:D
آخرش من اسمت رو گیر میارم زیرآبتو میزنم .شماره پرسنلیت رو بده جنازه تحویل بگیر :p. به فاصله هر 48 ساعت ، معاونت نیروی انسانی .... رو میبینم ، خیلی هم با هم دوستیم:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
جوون 30ساله یه کار درست درمون داشته باشه پشت انداز پیشکش

Sent from my Awesome LG P713

سعید اگر من کلاس تو آموزشگاه زبان بگیرم ، میتونی شاگرد بیاری و تدریس کنی و با هم شریک بشیم ؟ صدور مدرک هم بنام آموزشگاه باشه.هماهنگی امتحان تافل و اینا هم فراهمه

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
دهاتی شده به چه شدتی...کلا هرجا شلوغ بشه دهاتی هم میشه. من جای دنج دوست دارم. البته جای دنج هم معمولا مشکل مسافت و مسیر و دسترسی داره دیگه. همین ولنجک هم تا 10-15 سال پیش 70 سانت برف می امد باید پیاده میامدیم پایین:wacko:.الان دهاتیها امدن ،کره زمین رو گرم کردن :lol:.برف کم شده

تصحیح میکنم. ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه:p

همچین دهاتی دهاتی می کنی آغا انگار که ساکن پاریسی

همین کسایی که دهانی خطابشون می کنی با گوشت و استخونشون جلوی توپ و تانک صدام 8 سال مردونه وایساده بودن, اونوقت شما کجا بودی؟

چی می گی برای خودت دلت خوشه, دهاتی شرف داره به 100 شهری بی غیرت مثل شما ها, تو تهران جز نامردی هیچ چی ندیدم به خدا
جمع کن این بساطی که پهن کردی رو, این کاست رو ور دار ببر یه جای دیگه اینجا چیزی بهت نمی رسه

تهرونیه نامرد!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
همین کسایی که دهانی خطابشون می کنی با گوشت و استخونشون جلوی توپ و تانک صدام 8 سال مردونه وایساده بودن, اونوقت شما کجا بودی؟

تو که 8 سال جلوی توپ و تانک ایستاده بودی ، چرا الان ترسیدی با یوزر اصلیت بیای ؟:lol:. بن شدن از فروم از گلوله تانک دردش بیشتره ؟

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
تو که 8 سال جلوی توپ و تانک ایستاده بودی ، چرا الان ترسیدی با یوزر اصلیت بیای ؟:lol:. بن شدن از فروم از گلوله تانک دردش بیشتره ؟

به اون نماز و روزه و به اون حجی که رفتم, به مرجع درماندگان آقام امام رضا قسم که از سگ کمترم اگه یوزه دیگری داشته باشم

بالا