ftec
کاربر تازه وارد
به اون نماز و روزه و به اون حجی که رفتم, به مرجع درماندگان آقام امام رضا قسم که از سگ کمترم اگه یوزه دیگری داشته باشم
اینها رو قبول ندارم. جون مادرتو قسم بخور
به اون نماز و روزه و به اون حجی که رفتم, به مرجع درماندگان آقام امام رضا قسم که از سگ کمترم اگه یوزه دیگری داشته باشم
اینها رو قبول ندارم. جون مادرتو قسم بخور![]()
سعید اگر من کلاس تو آموزشگاه زبان بگیرم ، میتونی شاگرد بیاری و تدریس کنی و با هم شریک بشیم ؟ صدور مدرک هم بنام آموزشگاه باشه.هماهنگی امتحان تافل و اینا هم فراهمه
من جون مادرمو برای یه تهرونی نامرد که فکر می کنه تافته جدا بافتس فسم نمی خورم...
قسم آقام امام رضا رو هم نباید می خوردم, گنه کردم, امسال طلبیدتم, می رم میوفتم به ضریحش حلالیت می طلبم
ما رو باش این تهرونی نامرد مجبورمون کرد به مقدسات قسم بخوریم
حکایت شیطونه که مومن رو برا نماز بیدار می کنه
تو گره کارت تو قسم خوردن من نیست, مولام آقا علی گفت, یه کافری مثل شما اومد گفت من چندتا ریش دارم, آقام تبسم کرد و گفت اگه بگم هم تو ایمان نمی آروی...
مشکل کاره تو یه جا دیگس یه یکی دیگه بدهکاری
دهاتی ها نون بازوشون رو می خورن, مثل آب زلالن, زندگی انگلی مثل بعضی از شما تهرانی ها ندارن که خون شهرستانی ها رو کرده باشن تو شیشه.
چند نفر از دوستام اومده بودن تهران برا کار, از کله سحر تا نصفه شب تو یه شرکت نظافتی کار می کردن, طرف صاحب کاره 3 ماه حقوق این بنده خدا ها رو عقب می انداخت, حدس بزن صاحب کاره کجایی بود, تهرانی بود! بعد هم شرکت رو بست و غیب شد
بیخیال بابا، صلوات بفرست...
اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
![]()
من جون مادرمو برای یه تهرونی نامرد که فکر می کنه تافته جدا بافتس فسم نمی خورم...
قسم آقام امام رضا رو هم نباید می خوردم, گنه کردم, امسال طلبیدتم, می رم میوفتم به ضریحش حلالیت می طلبم
ما رو باش این تهرونی نامرد مجبورمون کرد به مقدسات قسم بخوریم
حکایت شیطونه که مومن رو برا نماز بیدار می کنه
تو گره کارت تو قسم خوردن من نیست, مولام آقا علی گفت, یه کافری مثل شما اومد گفت من چندتا ریش دارم, آقام تبسم کرد و گفت اگه بگم هم تو ایمان نمی آروی...
مشکل کاره تو یه جا دیگس یه یکی دیگه بدهکاری
دهاتی ها نون بازوشون رو می خورن, مثل آب زلالن, زندگی انگلی مثل بعضی از شما تهرانی ها ندارن که خون شهرستانی ها رو کرده باشن تو شیشه.
چند نفر از دوستام اومده بودن تهران برا کار, از کله سحر تا نصفه شب تو یه شرکت نظافتی کار می کردن, طرف صاحب کاره 3 ماه حقوق این بنده خدا ها رو عقب می انداخت, حدس بزن صاحب کاره کجایی بود, تهرانی بود! بعد هم شرکت رو بست و غیب شد
من بارها به بچه ها گفتن با هم خوب باشن ...
اما بعضیا ...
بیخیال تموم شد![]()
دوست عزیز حالا نیازی به توهین نیست اگه دوستمون اقای افتک جسارتی کردن نیازی نیز جمع ببنیدین و توهین کنید من خودم با چنتا از این شهرستانی ها دوستم انصافا از نظر عقل و منطق و ادب یک هستن انسانیت ربطی به مکان و ... شما با
بزرگواریتون ببخشیدش عکس اوارتم خیلی قشنگه
تاپیک رو به هم نریزید
شما؟؟؟؟