• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وقتی توپ و میدان رو بدی به حریف فرقی نمیکنه حریف شاختار باشه یا وست بروم یا من سینی

گل رو خوردیم. ببین چقدر تیم داغون شده که شاختار بازی رو کاملا در اختیار گرفته بود و گل رو هم زد.

=====================
بازی بایرن رو میبینم. بازی یونایتد رو هم میبینم. از این طرف سیتی داره شانس میاره که گل نمیخوره از بایرن (همون سیتی ای که منچستر رو 4 تایی کرد)

از این طرف من حرص میخورم که چرا جلو تیمی مثل شاختار هم ما احاطه به بازی نداریم.

خدایا این تیم داره به کجا میره. کجایی سر الکس ببینی چی به سر تیمت اومده.

بازی منچستر شده در حد لیگ ایران. بدون تاکتیک ، بدون اعتماد به نفس

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بنظر من یکی از مشکلات تیم ما سن بالای مدافعان مرکزی و توان پایینشون در دویدن و کورس گذاشتن با مهاجمان حریف هست. در نتیجه مدافعان مجبورن عقب بازی کنن و زیاد جلو نیان. در نتیجه فاصله بین خطوط زیاد میشه و هافبکها هم نمیتونن این فاصله رو پر کنن.
پ.ن: شاختار هم گل مساوی رو زد.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خداوکیلی علی دایی سگ شرف داره به این بزغاله

یه مشت بی مصرف جمع شدن تو این تیم و دارن گند میزنن به اسم یونایتد

یه پاس سالم نمیتونن بهم بدن حتی رابین هم افت کرده

من اگر قرار باشه وقتمو بذارم پای این بازی های مزخرف خب شروع میکنم لیگ ایران رو میبینم

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
من اگر قرار باشه وقتمو بذارم پای این بازی های مزخرف خب شروع میکنم لیگ ایران رو میبینم

کاملا موافقم !
شب بخیر ...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
این بازی هیچی نداشت،فقط دو تا مشتی که رو کیبورد کوبیدم باعث شد دکمه های کیبورد که سفت شده بودن الان نرم تر کار میکنن :D

مگه این همون تیمی نیست که پارسال قهرمانی لیگ رو با اون امتیاز به دست آورد؟مگه این همون تیمی نیست که اونجوری جلوی رئال تو فصل پیش بازی کرد؟اینا چه مرگشون شده آخه :(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
از بازی دفاعی اونم بدون پرسینگ و پشت محوطه جریمه خودمون متنفرم :banghead::banghead::banghead:
اگه تیم زیبا و جسورانه بازی میکرد و میباخت قابل تحمل بود ولی نه زیبا بازی میکنیم و نه امتیاز میگیریم. الان 9 بازی هست که مویس داره تیم رو هدایت میکنه. البته به غیر از تور پیش فصل. خدایی چندتا بازی رو تهاجمی و زیبا بازی کردیم؟ اصلا کاری به نتیجه ندارم.
باز هم میگم بشخصه حس خوبی نسبت به مویس ندارم و البته امیدوارم حسم اشتباه باشه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منچستر علاوه بر اینکه بد نتیجه میگیره. بد هم بازی میکنه.

اصلا طرح و برنامه ای نداره برای بازی

نه تکنیکی نه تاکتیکی . خدایی شاختار اصلا تیمی نبود که بخواد یونایتد رو ببره منتها اینا اینقدر شل بازی کردن و توپ و میدان رو تقدیم کردن کردن به شاختار که اخرش هم گل خوردن

تازه شانس اوردیم گل دوم رو هم نخوردیم.

ایکاش گاس هیدینگ رو میاوردن یا پپ گواردیولا رو

بازی بایرن رو دیدم که چطور من سیتی رو تحقیر کردند در زمین خودش. واقعا لذت بردم از دیدن بازی بایرن. امسال هم واقعا شانس اول هستند اینها.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این فصل همین که کمتر به اسم منچستر لطمه وارد کنن راضی هستیم!

همینی که گفتم
biggrinsmiley.gif
ولی خدایی الان مویس داره گند می زنه به شخصیت منچستر یه مشت سیاهی لشکر فرستاده زمین جدای از بی برنامه گی تیم هیچ حس جنگندگی و اشتیاق برای پیروزی هم ندارن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ایکاش پپ گواردیولا میومد منچستر.

همچین میگی پپ انگار تا حالا چه کار خوفی انجام داده. سرمربی 2 تا تیم خوب بوده. تا دید بارسا داره افول می کنه رفت بایرن که 3 گانه گرفته بود. هر وقت تونست یه تیم معمولی رو قهرمان کنه میشه گفت مربی تاپیه.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
از بازی دفاعی اونم بدون پرسینگ و پشت محوطه جریمه خودمون متنفرم :banghead::banghead::banghead:
اگه تیم زیبا و جسورانه بازی میکرد و میباخت قابل تحمل بود ولی نه زیبا بازی میکنیم و نه امتیاز میگیریم. الان 9 بازی هست که مویس داره تیم رو هدایت میکنه. البته به غیر از تور پیش فصل. خدایی چندتا بازی رو تهاجمی و زیبا بازی کردیم؟ اصلا کاری به نتیجه ندارم.
باز هم میگم بشخصه حس خوبی نسبت به مویس ندارم و البته امیدوارم حسم اشتباه باشه!

پیش فصلم مرتیکه ابرومونو برد!

من شخص عزیز فرگوسن رو مقصر میدونم!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بر اساس نرم افزار Fotmob:
درصد مالکیت توپ: شاختار 56% - یونایتد 44%
شوت در چهارچوب: شاختار 5 - یونایتد 3
شوت خارج از چهارچوب : شاختار 2 - یونایتد 2
واقعا حرفی واسه گفتن نمیمونه.
گفتم کاش تو این 9 بازی که یونایتد انجام داده بود لااقل زیبا بازی کرده بود در حالیکه نه زیبا بازی کرده و نه نتیجه گرفته!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
خیلی باحالین شما طرفدارای منچستر !!
خیلیآتون رو از قبل تر میشناسم و میدونم یه شبه طرفدار منچستر نشدین !
تیمی که از سیتی 4 تا میخوره ، از وست بروم میبازه و میاد لیورپولُ میبره ... بعدش هم میاد توی ورزشگاه به این ترسناکی که تمام تیم های اروپا توش مشکل داشتن مساوی میگیره چرا باید نتیجه ی بدی تلقی بشه !؟
یادمون نره ، منچستریونایتد تیم بزرگیِ و پیدا کردن ترکیب مورد علاقه ی مویس هم زمان می بره ...
و اینکه وقتی با این شرایط و فشار پا به چنین مسابقه ای میذاره ، توقع ندارین که بیاد و 4-2-4 بازی کنه که ؟ :))))
اومده بود نتیجه بگیره که خیلی هم خوب نتیجه رو گرفت ...

تنها چیزی که امشب منُ اذیت کرده این خبر بود که خوندم ...
Adnan Januzaj's deal stalled when Sir Alex Ferguson stepped down at Manchester United | Mail Online

امیدوارم عدنان یانوزاج از تیم نره و با تیم قراردادش رو تمدید کنه از حرفاش به نظر میاد که دوست داره رقابت کنه و مثه پوگبا فرار نمیکنه ... بازیکن مد نظر مویس هم هست ...
واقعا از 10 تا خرید بدون هدف و کور بهتره ....

امیدوارم بمونه....

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
در حال حاضر من نتیجه رو به عملکرد ترجیح میدم. نتیجه رو هم گرفتیم.

من باهات موافقم امیر ... تیم بد بازی نکرد ( به نظر من ) عالی نبود و در عین حال منطقی ... توی این همه فشار جالبه که منطقی بازی کردن ....
و اینکه یادمون نره وضعیتی که توی این ورزشگاه سال پیش برای چلسی و یوونتوس و چند تا تیم دیگه ایجاد شده بود . .....

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
پویان و امیر عزیز دوستان یاداوری میکنم داریم در مورد یونایتد صحبت میکنیم نه تیمای ایرانی!

پویان جان مویس اصلا تاکتیک نداره

امیر جان بدبختی همون نتیجه رو هم نمیتونه بگیره ! در مورد گواردیولا هم به هر حال من از مویس بهتر میدونمش به دو دلیل

1-سبک مخصوص خودشو داره که خیلی خوبه

2-تجربه قهرمانی داره و مربی جاه طلبی هست

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تیمی که به رقابتهای لیگ قهرمانان راه پیدا نکنه بنظرتون میتونه ستاره های بزرگ رو جذب کنه؟ از طرفی قرارداد ستاره های خودش رو تمدید کنه؟ میتونه جوونهای آینده دارش رو حفظ کنه؟ من نمیدونم آخر فصل چی پیش میاد و چه نتیجه ای میگیریم و این حرفهارو هم کلی گفتم. یادمون نره فوتبال در حال حاضر با گذشته خیلی فرق کرده و با ناکامیهای حتی کوتاه مدت هم احتمال از دست دادن امتیازهایی از جمله جذب ستارگان ، تمدید قرارداد ستاره های خودی، اسپانسر و ... وجود داره.
پ.ن: گفتم بشخصه حس خوبی نسبت به مویس ندارم ولی امیدوارم حسم اشتباه باشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی باحالین شما طرفدارای منچستر !!
خیلیآتون رو از قبل تر میشناسم و میدونم یه شبه طرفدار منچستر نشدین !
تیمی که از سیتی 4 تا میخوره ، از وست بروم میبازه و میاد لیورپولُ میبره ... بعدش هم میاد توی ورزشگاه به این ترسناکی که تمام تیم های اروپا توش مشکل داشتن مساوی میگیره چرا باید نتیجه ی بدی تلقی بشه !؟
یادمون نره ، منچستریونایتد تیم بزرگیِ و پیدا کردن ترکیب مورد علاقه ی مویس هم زمان می بره ...
و اینکه وقتی با این شرایط و فشار پا به چنین مسابقه ای میذاره ، توقع ندارین که بیاد و 4-2-4 بازی کنه که ؟ :))))
اومده بود نتیجه بگیره که خیلی هم خوب نتیجه رو گرفت ...

تنها چیزی که امشب منُ اذیت کرده این خبر بود که خوندم ...
Adnan Januzaj's deal stalled when Sir Alex Ferguson stepped down at Manchester United | Mail Online

امیدوارم عدنان یانوزاج از تیم نره و با تیم قراردادش رو تمدید کنه از حرفاش به نظر میاد که دوست داره رقابت کنه و مثه پوگبا فرار نمیکنه ... بازیکن مد نظر مویس هم هست ...
واقعا از 10 تا خرید بدون هدف و کور بهتره ....

امیدوارم بمونه....

بحث نتیجه نیست. 1 1 نتیجه بدی نیست اما نمیدونم شما بازی رو دیدی یا نه. من بازی رو میدیدم. تیم وا داده بود. کلا میانه میدان رو داده بودن به حریف . گلی هم که زدیم روی یه حادثه بود. یه پنالتی هم به نظر من کلورلی داد که داور نگرفت

بالا