rezamn22
کاربر تازه وارد
یک سرویس ارائه ADSL که خط با سرعت 128 رو برای سه ماه به قیمت 35 تومن میده ادعا می کنه که سرعت download از 16 پایین تر نمییاد. کسی می تونه کمکم کنه واقعا ادعای اونها راسته؟؟؟
لینوکس اسم یک Kernel هست، نه سیستم عامل. در چنین مواردی فکر کنم اگه اسم توزیع (Linux Distribution) رو بنویسد، بهتر باشه. (مثلا بنویسید Parsix یا Parsix GNU/Linux)
ایول! خوشم آمد که خروجی plog رو هم گذاشتی!![]()
اگر قبلا با همین Config در کانکشنی که در pppoeconf ایجاد کرده بودی، متصل میشدی و الان مشکل پیدا کردی، ممکنه بخاطر اختلال های اخیر سراسری اینترنت در مملکت باشه! یک بار در MS Windows هم چک کن، ببین اونجا مشکلی هست یا نه. بعد نتیجه رو بنویس.
سلام. بنده هم دقیقا می دونم که لینوکس نباید گفت ولی خوب این باب شده. تازه پروژه گنو هم داره خودشو می کشه که مردم اون رو با اسم لینوکس صدا نکنند! حسودیش می شه! این هم لینکش! http://www.gnu.org/gnu/linux-and-gnu.fa.html
اتفاقا دیروز به قطعی نداشت. یکم سرعتش کم تر شده بود. الان حدودا فهمیدم که وقتی قطع شد چی کارش کنم. دیشب هم تا صبح قطع نشده! تو ویندوز هم با این که همیشه ارتباط برقرار بود ولی گاهی اون پایین می نوشت که ارتباط قطع است! ولی وصل بود :lol:
سلام
الان داشتم روزنامه عصر ارتباط این هفته رو می خوندم که چشمم به یک مقاله افتاد! عنوان اصلی مقاله برگزاری مسابقات بازی های کامپیوتری سپنتا بود ولی پاراگراف اخرش خیلی جالب بود! عکسش رو اینجا می زارم. پاراگراف اخر!
جدی اگه میدن برین کلیه کلیه ملیه مونم بفروشیم!!!:lol: :lol: :lol:
یعنی مرگ مغزی 3 ماه ، اهدای خون 1 ماه؟ خوب خون دادن که راحت ترهاگه هر ماه بدی هم میشه؟
![]()
دوستان من اینترنت ADSL از داتک دارم و حدود 2 روزه که ping من حدود 2000ms است. پشتیبانی کمک نمی کنه و می گه یک هفته صبر کنید تا از مرکز مخابراتی چک کنیم. می خواستم ببینم کسی این مشکل رو داره و کسی راه حلی داره؟ مرکز مخابرات من امامت است.
به به اقا بهزاد هم برگشت چطوری عزیز دل برادرمفته ها ! فقط چند تا برگه امضا می کنی و احتمالا ازمایش خون می دی. ۱۰۰ برابر خون دادن راحت تره!