• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نوروزی: حیدری قطعا به بازی با فولاد نمی رسد/ اکبرپور مشکلی ندارد

معاون پزشکی باشگاه استقلال گفت: مصدومیت اکبرپور حاد نیست و مشکلی برای همراهی تیم ندارد.

دکتر امین نوروزی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره وضعیت مصدومان استقلال اظهار داشت: حیدری صد درصد به بازی با فولاد خوزستان نمی رسد اما محمد قاضی، احمد جمشیدیان و حنیف عمران زاده باید تست شوند تا ببینیم شرایطشان برای بازی آینده چگونه است.

وی درباره مصدومیت سیاوش اکبرپور و امیرحسین صادقی دربازی با نفت تهران افزود: مصدومیت اکبرپور حاد نیست و مشکلی برای همراهی تیم ندارد اما باید از صادقی تست بگیریم تا ببینیم وضعیتش چطور است.

این نوروزی هم که هر بازی میاد میگه خسرو قطعا به بازی بعد نمیرسه!!!!

خدا حسین کعبی رو لعنت کنه!

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماجدی:پاسخی برای صحبت‌های دایی ندارم/جنگ با قلعه‌نویی به جنگ با استقلال تبدیل شده است

میرشاد ماجدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص دیدار شب گذشته استقلال مقابل نفت تهران اظهار داشت: خیلی خوب است که همه تیم‌ها زمین اختصاصی داشته باشند ولی یادش بخیر زمانی که همه ایران آرزو می‌کردند بازی ها در زمین شماره یک ورزشگاه آزادی برگزار شود چون کیفیت آن خوب بود. متاسفانه فوتبال نتیجه‌گرا باعث شده حتی همه حاضر شوند در زمین خاکی بازی کنند ولی در زمین چمن ورزشگاه آزادی به میدان نروند.

وی افزود: این یک امتیاز مبارک نفت تهران و آنها با این ترفندشان سه امتیاز از پرسپولیس گرفتند و یک امتیاز از استقلال. اما خواهش من از مسئولان برگزاری این است نه فقط به خاطر استقلال بلکه به خاطر سلامت پای انسان‌ها هم که شده بازی را در زمین‌های مناسب برگزار کنیم. اگر قبل از بازی کارشناسی می‌شد هیچ کس قبول نمی‌کرد بازیکنان در چنین زمینی برای توپ بدوند.

وی همچنینی در خصوص ناراحتی لاوره پس از پایان بازی و کوبیدن پیراهنش به زمین گفت: من چنین صحنه ای را ندیدم ولی در این خصوص با قلعه‌نویی صحبت می‌کنم.

سرپرست استقلال در خصوص تساوی دقایق پایانی گفت: گلی که خوردیم یکی از گل‌های نادر فوتبال ایران بود که در هر 100 بازی یک بار اتفاق می‌افتاد اما ما از یک بازی خارج از خانه یک امتیاز گرفتیم و انشاءالله از بازی با فولاد سه امتیاز لازم را خواهیم گرفت.

ماجدی با انتقاد از کسانی که قلعه‌نویی را محروم کردند، گفت: ما در شرایطی بازی کردیم که از مربی گرفته تا بازیکنانمان همه یا محروم بودند یا مصدوم‌. این هم از همان نگاه‌های ملی است که به استقلال شد چون بدون گزارش ناظر و داور قلعه‌نویی را محروم کردند و حتی در طول لیگ از ما امتیاز هم کسر کردند. به هر صورت ما تیم منتخب غرب آسیا در لیگ قهرمانان آسیا بودیم که این گونه به ما نگاه ملی و حمایتی شد.

سرپرست تیم استقلال در ادامه گفت‌وگو با فارس تاکید کرد: مطمئنم این مباحثی که اتفاق افتاده سرآغاز یک شیطنت جدید برای تخریب استقلال است وکم کم جنگ تن به تن با قلعه‌نویی تبدیل به جنگ با استقلال شده است. آشتیانی که خود را یک استقلالی می‌داند با سخنان 5 سال پیش به میدان جنگ آمده و در حالی که دوستان باید در زمان خودشان خیلی مسائل را مدیریت می‌کردند، امروز می‌خواهند مردم را با این روش‌ها آگاه کنند در حالی که مردم خودشان همه چیز را می‌دانند و زرنگ‌تر از همه هستند.

ماجدی تاکید کرد: آقایان اگر واقعا استقلالی هستید و دلتان برای این تیم می‌سوزد درگیر کردن سرمربی با حاشیه‌ها را فراموش کنید.

وی در خصوص مصاحبه‌های متعدد قلعه‌نویی به خبرنگار فارس گفت: وقتی حرفی درون خانه زده شود در همان جا هم همه چیز حل می‌شود ولی وقتی حرفی را از بیرون می‌زنند و ناخودآگاه برایش شایعه پراکنی می‌شود قلعه‌نویی از خودش دفاع خواهد کرد. کسانی که ادعای مردی و مردانگی را دارند حرف را رو در رو می‌زنند متاسفانه صحبت‌ها در رسانه‌ها زده می‌شود و این نوع خودش پشت سر حرف زدن است. قلعه‌نویی جواب می‌دهد چون کسی نیست از او دفاع کند. نبش قبر کردن اتفاقات 5 سال پیش توسط آشتیانی یعنی وارد کردن استقلال به حاشیه است. این مسائل همان اتفاقاتی است که به آن اشاره کردم و آقایان می‌خواهند استقلال را به سرنوشت پرسپولیس دو سال پیش دچار کنند. زمانی که ما در جمع 4 تیم برتر آسیا بودیم کسی از ما حمایت نکرد اما حالا که وارد لیگ شده‌ایم به یک گونه دیگر با ما برخورد می‌شود.

سرپرست تیم استقلال در خصوص اظهار نظر دایی مبنی بر اینکه لیدرهای استقلال خط گرفته بودند که علیه او شعار بدهند و در آینده مشخص می‌شود که مافیا چه کسی است، گفت: من جوابی برای صحبت‌های دایی ندارم چون اگر قرار باشد هر روز به این مسائل بپردازیم دیگر وقتی برای کار کردن نمی‌ماند. این گونه صحبت کردن نباید در جامعه رواج پیدا کند ولی آنهایی که قلعه‌نویی را محروم کردند باید بیایند و با نحوه ادبیات دیگران هم برخورد کنند تا اینگونه مسائل در فوتبال ما باب نشود. مطمئن باشید لیدرهای استقلال از کسی خط نمی‌گیرند وحتی هنگامی که تماشاگران در حال شعار علیه دایی بودند قلعه‌نویی به سمت آنها رفت و از آنها خواست که این کار را انجام ندهند. من فکر می‌کنم اگر در هر تیمی یک مسئول بخواهد در مورد تیم دیگر صحبت کند، قداست‌ها می‌شکند و من عادت ندارم ادبیات دیگران را با ادبیات خودشان جواب بدهم.

وی در پایان گفت‌وگو با فارس گفت: هواداران استقلال به هوش باشند که شادی از آنها گرفته نشود و آنها حمایت‌شان را از تیم کم نکنند چون خیلی‌ها نمی‌خواهند استقلال قهرمان شود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فتح‌الله‌زاده: استقلال از تمام تیم‌ها پاک‌تر است/مجیدی جوان است و می‌ماند

حضور مدیر عامل باشگاه استقلال در مسابقات سوارکاری نشان از آن دارد که این ورزش میلیاردی مورد توجه میلیاردرهای فوتبال قرار گرفته است.

به گزارش ایلنا، حضور مدیر عامل استقلال در این رقابت‌ها و حضور افرادی چون جواد نکونام و امیر قلعه‌نوعی هم در مسابقات قبلی نشان از آن دارد که این رشه ورزشی برای مخاطبانی جذاب است که بتوانند حداقل از پس خرج ماهیانه بیش از 10 میلیون تومان این حیوان نجیب بر بیایند و در مسابقات اخیر هم حضور مدیر عامل یک باشگاه ورزشی با بازیکنانی میلیاردی می‌تواند جذاب باشد و این در حالی است که فرزند این مدیر عامل هم از دوستداران و دارندگان اسب است.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با ایلنا درخصوص حضور در فینال مسابقات سوارکاری گفت: اسب در تمام مذاهب ما نماد زیبایی و دوست داشتن است. و اسلام مردم را ترغیب کرده که سوارکاری کنند و حتی می‌فرماید که این ورزش را به فرزندان خود آموزش دهید. من هم سوارکاری را دوست دارم ولی خودم نمی‌توانم به این ورزش بپردازم. چون نه اسب دارم و نه امکانات و نه موقعیت پرداختن به این ورزش مفرح را داشته ام. پسرم به پرورش اسب علاقه زیادی دارد و منهم خوشحالم به این رشته روی آورده و شاید هم کمکش کنم تا بتواند ریشه‌های اسب اصیل ایران را احیا کند و کمک خواهم کرد و انشالله موفق هم خواهد شد.

وی درخصوص اینکه آیا تیم سوارکاری استقلال را توسط فرزند خود احداث خواهد کرد پاسخ داد: خیر. پسرم به پرورش اسب و اصلاح نژاد ایرانی روی آورده و چون جوان است و تازه شروع کرده و احتیاج به کمک دارد و من هم می‌خواهم به وی کمک کنم. چون به اسب و اسب اصیل ایرانی علاقه و اعتقاد دارم که می‌توانیم اسب‌های بسیار زیبایی داشته باشیم. چند وقت قبل دیدیم که اسب‌های عرب را آوردند و نمایش دادند و کلی هم پول خرج آنها شد و اگر همان هزینه ها را خرج اسب‌های ایرانی کنیم می‌توانیم این نژاد را حفظ کنیم.

مدیر عامل باشگاه استقلال درباره فرهاد مجیدی و اینکه آیا از استقلال خداحافظی خواهد کرد یا خیر گفت: فرهاد فعلا در تیم ما خواهد بود و باید برای این تیم بازی کند و فعلا هم جوان است و ماشالله اگر از دیگران سرتر نباشد از آنها کمتر نخواهد بود و یک بازیکن به تمام معنا تکنیکی است و هواداران وی را دوست دارند و و من هم دوستش دارم وحتما با استقلال خواهد بود.

وی درخصوص نیم فصل دوم و اینکه چه تغییراتی در استقلال رخ خواهد داد، ادامه داد: فعلا که قلعه‌نوعی لیست مازاد و یا خروجی‌های استقلال را به من نداده ولی در کلیاتی که با وی صحبت کردم احساس می‌کنم یک مدافع راست و یک هافبک خارجی نیازمندیم و تلاش می‌کنیم این کار را انجام دهیم و آنها را به هر نحوی که شده جذب کرده و به ترکیب استقلال اضافه کنیم و بتوانیم مواردی که برای قلعه نوعی مشکل ساز شده برطرف کنیم تا استقلال به حق واقعی خود در لیگ برتر دست پیدا کند.

مدیرعامل استقلال در مورد اینکه رویانیان گفته بود که فتح الله زاده از بچگی نشسته و کارهایی را از من یاد گرفته و الان در حال اجرای آنها است پاسخ داد: مگر رویانیان از بچگی در فوتبال بوده است. وی همیشه لطف داشتند و از این‌گونه صحبت‌ها زیاد انجام می‌دهند. رویانیان گفت من به ایتالیا می‌روم و استقلالی‌ها هنوز نرفته‌اند و فقط سفیر ایتالیا را به دفتر کارشان دعوت می‌کنند که برای یادآوری باید بگویم آقای رویانیان اگر شما تازه به ایتالیا رفته‌اید و خوشحال هستید من 6 سال قبل علی سامره را به پروجیای ایتالیا فرستادم و یا همین سفیر برزیل که تازه به دفتر کارم آمده را 6 سال قبل به همراه سفیر دوم به دفتر محل کارم آوردم. رویانیان چون تازه به فوتبال آمده و بیشتر از 2 سال در فوتبال عمر ندارد و تاریخ این رشته ورزشی را نمی‌داند به همین دلیل فقط در مورد این دو سال می‌تواند صحبت کند. من 8 سال قبل هم سفیر برزیل را به دفترم آوردم که اسناد و مدارکش هم موجود است و این دومین باری است که سفیر برزیل به دفتر محل کارم آمده است. این کار را من قبلا انجام داده بودم اما رویانیان تازه به فوتبال آمده و فکر می‌کند کاری را که انجام داده جدید است. اگر به تاریخ نگاه کنیم می‌بینیم این موضوعات بسیار کهنه و قدیمی است.

وی در مورد دیدار دوستانه با یک تیم برزیلی گفت: بله قرار است با یک تیم برزیلی یک دیدار دوستانه در تهران برگزار کنیم و این تیم از دسته یک برزیل خواهد بود و این دیدار تدارکاتی می تواند برای تیم استقلال بسیار مفید باشد و با فوتبال ناب دنیا بیشتر آشنا شویم.

فتح الله زاده در مورد بیانیه‌ای که بر علیه باشگاه استقلال در خصوص بحث اخلاقی منتشر شده گفت: من بارها گفته‌ام اگر کسی اسناد و یا مدارکی دارد حتما بیاورد و نشان دهد. من مطمئن هستم تیم ما در این سال‌ها پاک بوده و پاکتر هم خواهد بود و از تمام تیم‌ها پاک‌تر است و من به شدت با موردی که مشاهده کنم برخورد خواهم کرد و همه من را می‌شناسند و امیدوارم اگر ناپاکی در هر کجا هست پاک شود.

وی در مورد اینکه چرا رویانیان به محل برگزاری مسابقات سوارکاری نیامده پاسخ داد: نگران نباشید. الان رویانیان می‌گوید من قبلا رفته بودم سوارکاری و فتح الله زاده از من یاد گرفته و به این ورزش رفته است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
حدس هایی که میزنم:

1- سید مهدی رحمتی به شدت دچار کاهش انگیزه شده و روی عملکردش تاثیر گذاشته (بخاطر بحث تیم ملی)
2- امیرخان با لاوره سر لج افتاده و دیگه هیچ وقت بازیش نمیده
3- برخی سرمربی های دیگه هم با اون ادبیات سخیفشون بی علاقه نیستند که تهمت و افترا به تیم بزنن # فقط دوست دارم امیرخان جوابشونو بدن چون این روزا خیلی دور برداشتن!
4- تیم یه ریکاوری اساسی میخواد..کاش امیرخان اول فصل بجای رفتن به آمریکا به تیم و تمرینات تیم میرسید

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
قلعه نویی: از جمعه استارت قهرمانی می زنیم

ShowImage.aspx

به بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم. تمرکز خوبی داشتند یک توپ خوب به دست آوردیم و اگر آن را خراب نمی‌کردیم بازی 2 بر صفر می‌شد اما همان توپ برگشت و به دروازه ما رفت. با این بازی به لیگ بازگشتیم و از جمعه استارت قهرمانی می‌زنیم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از فارس، امیر قلعه‌نویی در کنفرانس مطبوعاتی بعد از دیدار مقابل نفت تهران که با تساوی یک بر یک به پایان رسید، گفت: با این کیفیت زمین، خوب بازی کردن بسیار سخت است. مسئولین تختی تلاش می‌کنند اما باز هم وضعیت همینطور است. آنها که می‌گویند لیگ ما ضعیف شده حرفشان را قبول دارم چرا که این کیفیت زمین در کار تأثیر می‌گذارد. فوتبال بازی کردن در این نوع زمین‌ها بسیار مشکل است به پاس سوم نمی‌رسیدیم و بعد از آن مجبور بودیم توپ را بیرون بزنیم. یک گل استثنایی هم دریافت کردیم که آن هم از شانس بد ما بود.

وی افزود: به بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم. تمرکز خوبی داشتند یک توپ خوب به دست آوردیم و اگر آن را خراب نمی‌کردیم بازی 2 بر صفر می‌شد اما همان توپ برگشت و به دروازه ما رفت. با این بازی به لیگ بازگشتیم و از جمعه استارت قهرمانی می‌زنیم.

قلعه‌نویی در مورد اینکه از شعار علیه علی دایی جلوگیری کرد، اظهار داشت: به هر حال هرکس وظیفه‌ای دارد. می‌خواهم امروز در خصوص محرومیتم حرف بزنم. نشستن روی سکو بسیار سخت بود تا الان زیاد محروم شدم اما این محرومیت بسیار سخت بود. حسن‌زاده و همکارانش آسوده‌خاطر باشند، این اتفاق هم می‌گذرد حسن‌زاده و همکارانش نظاره‌گر بودند آنها بدون هیچ گزارشی من را محروم کردند. آقای حسن‌زاده خدایی هم هست.

وی در مورد اینکه از دادن برخی شعارها جلوگیری می‌کرد، خاطرنشان کرد: بالاخره رفتار مافیا این است! باید این کار را کنیم در کشور ما بداخلاقی حرف اول را می‌زند کار آموزنده را نشان نمی‌دهیم وظیفه من بود که در جریان بازی از این کار جلوگیری کنم در هر حال سایر مربیان همکار من هستند امیدوارم همانطور که با ما رفتار شد با همه هم رفتار شود. در حق من کم‌لطفی کردند و بی‌گزارش محروم شدم و رأی را به صورت قطعی دادم. مطمئنم حسن‌زاده این کار را قانونی انجام داده و صد در صد عدالت را رعایت کرده است. من زیاد محروم شدم و این بدترین رأی بود. حتی یک بار شش ماه محروم شدم اما به این اندازه سخت و عجیب نبود.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ماجدی: آقای آشتیانی! ادعای استقلالی بودن داری و سمپاشی می‌کنی؟/ مردانگی این است که رودررو صحبت کنی

میرشاد ماجدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تساوی یک بر یک استقلال مقابل نفت تهران در هفته سیزدهم لیگ برتر اظهار داشت: گلی که دریافت کردیم در هر 100 بازی زده می‌شود. جالب اینکه این گل در زمینی زده شد که فوتبال بازی کردن در آن سخت بود! گل تیم نفت استثنایی بود و حتی خود بازیکن هم تصور نمی‌کرد توپش گل شود. در دیداری که باید 3 امتیاز را کسب می‌کردیم، متوقف شدیم. با این حال تساوی در بیرون از خانه نیز نمی‌تواند بد باشد.

سرپرست تیم استقلال با اشاره به برگزاری این دیدار در ورزشگاه تختی عنوان کرد: بیایید با خودمان روراست باشیم. فوتبال ما نتیجه‌گرا و باعث شده خیلی از مسائل را فدای آن کنیم. کسب یک امتیاز مبارک تیم نفت باشد ولی ای کاش بازی در ورزشگاه آزادی انجام می‌شد. زمانی همه آرزو داشتند در ورزشگاه آزادی بازی کنند ولی اکنون به دلیل نتیجه‌گرا شدن فوتبال حاضر هستیم در زمین خاکی هم بازی کنیم.

ماجدی تصریح کرد: در بازی با نفت از سرمربی گرفته تا بازیکن در «فقر» بودیم. قلعه‌نویی را در این دیدار محروم کردند که ما متوجه نشدیم طبق گزارش چه ناظری او محروم شده است. از طرفی از ابتدای فصل به دلیل مصدومیت پی در پی بازیکنان نتوانستیم با 20 بازیکن تمرین کنیم. باز با وجود همه مشکلاتی که در سر راه خود داشتیم، تا اینجای کار بالا آمده‌ایم.

وی در مورد صحبت‌های اخیر واعظ آشتیانی مدیرعامل سابق استقلال علیه امیر قلعه‌نویی گفت: در فوتبال ما اتفاقاتی می‌افتد که به این جمله می‌رسم؛ بدنامی بهتر از گمنامی است. هر کسی حاضر است با هر نوع ادبیاتی صحبت کند تا تیتر رسانه‌ها شود. صحبت کردن از 5 سال و یا 10 سال گذشته امیر قلعه‌نویی سرانجامی ندارد.

سرپرست استقلال ادامه داد: آقای واعظ آشتیانی! آن دوران تمام شد. اگر استقلالی هستی و دلت برای استقلال می‌سوزد نباید با امیر قلعه‌نویی کل‌کل کنی و استقلال را به هم بریزی. باید فرآیندی ایجاد کنی که استقلال آرامش داشته باشد.

ماجدی خاطرنشان کرد: احساسم این است که برنامه تدوین شده‌ای آغاز شده تا استقلال را به حاشیه ببرند. چند سال با پرسپولیس این کار را کردند و حالا نوبت استقلال است. با این کارها قرار است چه اتفاقی بیفتد؟ میرشاد ماجدی و امیر قلعه‌نویی‌ها از استقلال می‌روند و این استقلال است که می‌ماند اما هواداران با کارهای شما از بین می‌روند.

وی تصریح کرد: اگر موضوع‌تان شخصی است چرا آن را در رسانه‌ها مطرح می‌کنید؟ مردانگی آن است که رودرروی طرف مقابل صحبت کنید. اگر مشکلی دارید رودررو در یک اتاق صحبت کنید نه اینکه هر اتفاقی می‌افتد در رسانه‌ها مصاحبه کنید.

سرپرست استقلال اضافه کرد: استقلال نیاز به آرامش دارد. خدا شاهد است که قلعه‌نویی با چه مشکلات و سختی‌هایی استقلال را در آسیا هدایت کرد. با این حال می‌بینیم مدیرانی که ادعای استقلالی‌بودن دارند، شروع به سمپاشی می‌کنند. نبش قبر کردن حرف‌های چند سال گذشته بچگانه است. اگر ادعای مدیر بودن دارید باید همان موقع حرف می‌زدید.

ماجدی عنوان کرد: مگر نگفته بودید دیگر به فوتبال برنمی‌گردید؟ اکنون صحبت‌هایی که انجام داده‌اید جز تخریب کردن قلعه‌نویی چه معنی می‌دهد؟ مردم آگاه هستند و همه چیز را می‌فهمند. باور کنید پیام‌هایی از مردم دریافت می‌کنم که می‌گویند این افراد می‌خواهند استقلال را نابود کنند. این مسئله نشان می‌دهد هواداران استقلال از همه چیز آگاه هستند.

وی با انتقاد از آشتیانی افزود: کسی که ادعای مدیر کلان بودن را دارد باید ادبیاتش با دیگران متفاوت باشد. او باید طوری حرف بزند که من به او زنگ بزنم و درباره صحبت‌هایش توضیح بخواهم.

سرپرست استقلال درباره انتقادات امیر قلعه‌نویی از آرش برهانی و مهدی نظری پس از پایان دیدار با نفت تهران، گفت: از اینکه هر اتفاقی از رختکن استقلال به بیرون درز می‌کند، متاسف هستم. این مسئله کوچک بودن این نوع افراد را نشان می‌دهد. مطمئن باشید اگر بدانیم چه کسی این کار را می‌کند با او برخورد می‌کنیم.

ماجدی ادامه داد: یک مربی باید بازیکن خود را تشویق و یا تنبیه کند. این مسائل درون خانوادگی است و برای هر مربی و بازیکنی اتفاق می‌افتد.

وی درباره اینکه گفته می‌شود امیرحسین صادقی، سیاوش اکبرپور و مهدی رحمتی با یکدیگر صحبت نمی‌کنند، به تسنیم گفت: مگر آنها با هم قهر بودند که صحبت نکنند؟ برخی از مسائل شخصی است و ممکن است من با یکی از همکارانم بیرون از باشگاه حرفم شود. ما که نباید به آن دامن بزنیم. در طول سال بازیکنان مدت‌ها با یکدیگر هستند و ممکن است هر اتفاقی درون خانواده بیفتد.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
دوست دارم بازی کنم ولی به تصمیم قلعه‌نویی احترام می‌گذارم
نیکبخت:10دروازه‌بان هم درون دروازه بود آن توپ گل می‌شد!/هواداران صبر کنند قهرمان می‌شویم

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت:اگر 10 دروازه‌بان هم درون دروازه بود شوت بازیکن نفت تهران گل می‌شد.

13920521000398_PhotoA.jpg

علیرضا نیکبخت واحدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال و همچنین دیدار مقابل نفت تهران اظهار داشت: ما برای این مسابقه چند مصدوم داشتیم ولی فکر می‌کنم بازی بدی انجام ندادیم. حیف شد که نتوانستیم از این مسابقه برنده خارج شویم ولی انصافا در طول بازی‌ها گل‌های استثنایی زیادی می‌خوریم.

وی تأکید کرد: شوتی که بازیکن نفت تهران زد به جایی رفت که حتی اگر 10 دروازه‌بان هم درون دروازه بود نمی‌توانست آن را مهار کند البته باید بپذیریم که بعد از بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا به خاطر فشردگی مسابقات شرایط برای استقلال سخت شد و فشار زیادی را تحمل می‌کنیم. در تیم ما مصدوم زیاد داریم و دست قلعه‌نویی بسته است اما باید از قهرمانی‌مان هم دفاع کنیم و این مسئله دور از دسترس نیست.
مدافع هافبک استقلال در خصوص اینکه آیا از نیمکت‌نشینی‌اش ناراحت است یا خیر، گفت: من شرایط خیلی خوبی دارم و اولین بازیکنی هستم که به تمرین می‌روم و تلاشم را انجام می‌دهم، من هم دوست دارم بازی کنم ولی همه چیز دست مربی است و هر تصمیمی که قلعه‌نویی بگیرد به آن احترام می‌گذارم.
وی در پایان صحبت‌هایش گفت: از هواداران استقلال تشکر می‌کنم و به آنها می‌گویم درست است که شرایط اینگونه است ولی مطمئنا اگر آنها صبر کنند ما نتیجه می‌گیریم و این تیم می‌تواند قهرمان شود.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
سرویس: ورزشی ، تاریخ: ۲۸/مهر/۱۳۹۲ - ۱۲:۳۰ ، شناسه خبر: ۱۷۰۱۸۹

139109190001173.jpg

حق با دایی است؛ لیدرها خط گرفته‌اند [h=1]واعظ‌ آشتیانی: پیام تهدید‌آمیز دادند که در ورزشگاه علیه‌ات شعار می‌دهند/ از نردبان سیاسی‌ها بالا رفتند، بعد منتقد آنها شدند [/h] خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: ادبیات من ناپسند است یا آنهایی که پیام تهدید‌آمیز می‌فرستند که علیه‌ات در ورزشگاه شعار می‌دهند؟

امیر رضا واعظ آشتیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص اظهارات میرشاد ماجدی عنوان کرد: متاسفانه برخی افراد بدون مطالعه برخی صحبت‌ها را انجام می‌دهند و به نبش قبر اشاره می‌کنند. خوب است آنهایی که صحبت از ادبیات متفاوت می‌کنند نگاهی به ادبیات خودشان و اطرافیانشان بیندازند.

وی افزود: من مخالف ادبیات زشت و ناپسند هستم و می‌خواهم از آقایان بپرسم نبش قبر چیست؟ وقتی خبرنگاری از من درباره ناپاکی‌های فوتبال سوال می‌پرسد و من به برخی از آن مسائل اشاره می‌کنم نبش قبر است؟ وقتی از رشوه 50 میلیون به داور ازبکستانی صحبت می‌کنم نبش قبر است؟ سومی استقلال در لیگ با همه هجمه‌ها یکی از پاک‌ترین عنوان‌های استقلال است و آیا اشاره به این مقام نبش قبر است؟ من چه زمانی علیه استقلال صحبت کردم؟ همیشه صحبت‌هایم کلی بوده و وقتی بعد از صحبت‌های من برخی اتفاقات دیگر هم به میان آمده مگر من مقصرم؟

مدیرعامل پیشین استقلال با بیان اینکه ادبیات تهمت و افترا و تفتیش عقاید آقایان، ادبیات نامناسب است، خاطرنشان کرد: ادبیات من نامناسب است یا آنهایی که به وسیله واسطه‌هایشان در این چند روز برای من پیام فرستاده‌اند که اگر صحبت کنی در ورزشگاه علیه‌ات شعار می‌دهیم؟ اینکه دایی گفته شعار ورزشگاه‌ها با خط‌دهی به لیدرها داده می‌شود درست است و من هم این شعارها را هدفمند می‌دانم. فکر می‌کنید با تهمت‌زدن و هدایت لیدرها می‌توانید جلوی سخن گفتن من و افراد دیگر را بگیرید؟ آقایانی که از ادبیات من ایراد می‌گیرید؛ ادبیاتی که خودتان مدنظرتان است را برای ما تفهیم کنید.

واعظ آشتیانی با اشاره به صحبت‌های امیر قلعه نویی گفت: من اگر مصاحبه می‌کنم به خواسته رسانه است و مانند برخی‌ها هزینه نمی‌کنم که صحبت‌هایم تیتر یک روزنامه‌ها شود. نظراتم را می‌گویم و اصلا برایم مهم نیست که چاپ شود یا نه و در صفحه اول باشد یا آخر.

وی با اشاره به سال 88 که قائم مقام سازمان تربیت بدنی بود، تصریح کرد: بنده زمانی که نوع جابجایی برخی روسای فدراسیون‌ها را دیدم و به خاطر نوع برخورد و اینکه آبروی چند مسلمان در میان بود، از سمتم استعفا کردم. من این گونه مردانگی خودم را در عمل ثابت کردم، حالا شما که از مردانگی صحبت می‌کنید چقدر پایبند به حرف‌تان هستید؟ آیا مردانگی که از آن دم می‌زنید فقط مختص دیگران است؟ مردانگی یک طرفه نمی‌شود و باید دو طرفه باشد. اگر مردانگی شما طور دیگری است لطفا آن را تعریف کنید که مردم بدانند تعریف شما از مردانگی چیست. من شجاعت و مردانگی‌ام را در سازمان تربیت بدنی ثابت کردم و اگر شما هم جراتش را دارید، اگر در موقعیت حساس قرار گرفتید، مردانگی‌تان را ثابت کنید.

مدیرعامل پیشین استقلال افزود: شما چقدر جرات دارید که اگر نتوانستید کاری را پیش ببرید استعفا بدهید؟ برای اینکه ما خودمان را چسبیده به باشگاه استقلال ندیدیم،‌کنار رفتیم. تیم‌های پرطرفداری چون استقلال و پرسپولیس بسیار بزرگ هستند، اما هیچ وقت سعی نکردم به هر قیمتی در استقلال حضور داشته باشم. بنده آنقدر برای خودم شأن و شخصیت قائل هستم که نیاز نمی‌بینم منتظر در سایه نشستن کسی باشم تا جای او را بگیرم. هیچ وقت هم مسائلی را مطرح نکردم که بگویم من از دیگران برترم. امیدوارم روزی برسد که اخلاق در افراد سقوط نکند.

واعظ آشتیانی گفت: من مردانگی‌ام را در استقلال نشان دادم آن هم زمانی که از مربی‌ای حمایت کردم که با توجه به نتایج ضعیفش باید عوض می‌شد اما تا آخرین لحظه از او حمایت کردم. زمانی که تیم‌های پایه استقلال توسط منصوریان سقوط کرد همین آقایان که اکنون ادعای مردانگی دارند، گفتند باید با منصوریان رفتار قهرآمیز می‌شد، اما من از یک قهرمان که برای کشورمان و استقلال زحمت کشیده بود حمایت کردم و نگذاشتم شأن او خراب شود.

وی عنوان کرد: آنهایی که از نردبان سیاسی‌ها برای منافع شخصی خود بالا رفتند و بعد منتقد سیاسی‌ها شدند، یا میان سیاسی‌ها تفاوت قائل شدند از ادبیات، مردانگی و رفتار دیگران ایراد می‌گیرند. می‌خواهم بدانم این رفتارهایی که آقایان انجام دادند مناسب است؟ من باید ادبیات و رفتارم را اصلاح کنم یا برخی افراد؟ از قدیم گفته‌اند «وقتی آب سر بالا برود، قورباغه هم ابوعطا می‌خواند» حالا این ضرب‌المثل شده حکایت ما و برخی آقایان. پیشنهاد می‌کنم به جای پاک کردن صورت مسئله، تهدید، تهمت و افترا و توسل به راه‌های ناپاک رفتار مودبانه را در دستور کارتان قرار دهید.

مدیرعامل پیشین استقلال در پایان به تسنیم گفت: من هیچ علاقه‌ای به پاسخ دادن به این آقایان نداشتم اما وقتی دیدم صحبت‌هایشان بدون مطالعه است باید پاسخ بدهم. قصد توهین و تخریب کسی را ندارم و از تهدید و تهمت هم نمی‌ترسم. هر زمانی هم از من نظرات مدیریتی و اخلاقی بخواهند صحبت‌هایم را مطرح می‌کنم و جای نگرانی هم نیست.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
سرویس: ورزشی ، تاریخ: ۲۸/مهر/۱۳۹۲ - ۱۲:۵۳ ، شناسه خبر: ۱۷۰۲۰۵

انتقاد شدید فتح‌الله‌زاده از بازیکنان استقلال در گفت‌وگو با تسنیم

فتح‌الله‌زاده: بازیکنان ما نمی‌توانستند ۴ پاس سالم بدهند؛لیست دریافتی‌شان را منتشر می‌کنم

139201160000823.jpg

خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل باشگاه استقلال با انتقاد از نمایش بازیکنان این تیم در دیدار برابر نفت تهران گفت: بازیکنان ما نمی‌توانستند ۴ پاس سالم به همدیگر بدهند.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تساوی یک بر یک استقلال مقابل نفت تهران، اظهارات واعظ آشتیانی و ...صحبت‌های زیر را انجام داد.

* تسنیم: از بازی روز گذشته استقلال مقابل نفت تهران آغاز کنیم. استقلال پیروزی را در دقایق آخر با تساوی عوض کرد.
این هم از اتفاقات فوتبالی است و هر چند وقت یک‌بار دیده می‌شود که توپ به جایی زده می‌شود که بدترین نقطه ممکن است. بازیکنان ما باید حرفه‌ای‌تر فکر کنند و نباید اجازه زدن چنین شوت‌هایی را به حریفان دهند. این توپ‌ها به جایی می‌رود که کسی باورش نمی‌شود. نباید اجازه دهیم از هر طرف بازیکنان حریف به سمت دروازه ما شوت بزنند.

* تسنیم: از بازیکنان راضی هستید؟
از بعضی بازیکنان گله دارم چون چند پاس سالم به همدیگر ندادند. در صحنه گل تیم نفت مهدی نظری می‌توانست توپ را به سمت راست پاس دهد چرا که در آن سمت اولین کسی که به توپ می‌رسید فرهاد مجیدی بود ولی او توپ را به جایی برد که 3 مدافع تیم نفت در آنجا حضور داشتند. نباید بگوییم در این دیدار بدشانس بودیم. ما به بی‌دقتی بازیکنان باختیم. بازیکنی که به استقلال می‌آید باید توانایی داشته باشد که از 6 قدم شوت بزند.

* تسنیم: به نظر خیلی ناراحت می‌رسید.
چرا نباید باشم؟ روز گذشته خوب بازی کردیم ولی برای استقلال بد است که در 4 دقیقه پایانی گل بخورد. بازیکنان تیم نفت در آن دقایق به بازی سرعت می‌دادند که به گل برسند ولی نمی‌دانم بازیکنان ما به چه دلیل بازی سرعتی انجام می‌دادند و با چه کسی کورس گذاشته بودند! در صورتی که باید در آن دقایق با پاسکاری حفظ توپ می‌کردیم. از بازیکنان گله دارم چون 4 پاس سالم ندادند. این برای نخستین بار است که این صحبت‌ها را انجام می‌دهم.

* تسنیم: امیر قلعه‌نویی هم پس از پایان بازی از عملکرد برخی از بازیکنان ناراحت بود.
وقتی 7،8 بازیکن ملی‌پوش داشته باشی ولی بازیکن نتواند حفظ توپ کند معلوم است مربی ناراحت می‌شود. خواهش می‌کنم بازیکنان از پول صحبت نکنند. اگر بازی را آنالیز کنید متوجه می‌شوید کسانی که کمتر پول گرفته‌اند روز گذشته عملکرد بهتری داشتند. احساس می‌کنم بازیکنان به این شرایط عادت کرده‌اند. اگر تاکنون حرفی نمی‌زده‌ام به دلیل حضور استقلال در آسیا بود و می‌گفتم اشکالی ندارد و اجازه دهید بازیکنان همه کاسه کوزه‌ها را سر من خالی کنند ولی هواداران بدانند در این فصل به بازیکنان کم پول نداده‌ایم. اگر لازم شد لیست بازیکنانی که به آنها پول داده‌ایم را در سایت باشگاه قرار دهیم تا مشخص شود چه کسی پول گرفته است. تنها 3،4 بازیکن به اضافه کادر فنی پولی دریافت نکرده‌اند. بازیکنان با این بهانه‌ها به هیچ جایی نمی‌رسند. این همه زحمت کشیده می‌شود ولی به دلیل سهل‌انگاری 2 امتیاز از دست دادیم. بازیکنان باید حرفه‌ای تر باشند.

* تسنیم: با این روند به قهرمانی در لیگ امیدوار هستید؟

چرا نباشیم؟ ما از بازی روز گذشته صحبت کردیم. 3 بازی عقب افتاده داریم که اگر آنها را با پیروزی پشت سر بگذاریم به رده دوم جدول می‌رسیم.

* تسنیم: در نیم فصل به فکر تقویت تیم هستید؟
بستگی به درخواست سرمربی دارد و اگر قلعه‌نویی احتیاج به بازیکن داشته باشد حتما این کار را خواهیم کرد.

* تسنیم: در این چند روز صحبت از خرید بازیکنانی چون کریم انصاری‌فرد و حسین کعبی و کنار گذاشتن بازیکنانی چون علیرضا نیکبخت واحدی و آرش برهانی می‌شود. با بازیکنی صحبت کرده‌اید؟

با هیچ بازیکنی صحبت نکرده‌ایم. قلعه‌نویی لیست بازیکنان جدید و لیست بازیکنان مازاد را نداده است. هر وقت او لیستش را به باشگاه دهد ما اقدامات را انجام می‌دهیم. تنها چیزی که با قلعه‌نویی صحبت کردیم جذب مدافع راست و هافبک بازیساز خارجی بود که برای این کار اقدام کرده‌ایم.

* تسنیم: در بازی با نفت هواداران استقلال علیه علی دایی شعار سر دادند که با واکنش سرمربی پرسپولیس روبرو شد و دایی اعلام کرد لیدرهای استقلال خط گرفته‌ بودند.
مگر چه چیزی علیه دایی گفته‌اند؟

* تسنیم: آنها دایی را به رئیس مافیا متهم کردند.

علی دایی برای فوتبال ما زحمت کشیده شده و برای او احترام قائل هستیم. نه من و نه امیر قلعه‌نویی به این کار راضی نیستیم و قطعا در این زمینه پیگیری خواهیم کرد تا با آنها برخورد کنیم. از همین امروز این مسئله را بررسی می‌کنیم که موضوع چه بوده است. آن هوادارانی که به من و امیر قلعه‌نویی احترام می‌گذارند بدانند این کار درست نبود.

139207231031501391349984.jpg

* تسنیم: در این چند روز واعظ آشتیانی علیه امیر قلعه‌نویی صحبت کرد و معتقد بود سومی استقلال با صمد مرفاوی که در دوره مدیریت وی در استقلال اتفاق افتاد پاک‌تر از قهرمانی استقلال در لیگ هشتم با امیر قلعه‌نویی بود. البته قلعه‌نویی جواب آشتیانی را داد ولی فکر نمی‌کنید این مسائل به ضرر استقلال تمام شود و تمرکز این تیم بهم بریزد؟
بله بهم می‌ریزد. انتظار داریم دوستان به استقلال آرامش دهند. قلعه‌نویی مظلوم واقع شده است. آنهایی که در مربیگری حریف قلعه‌نویی نمی‌شوند از بیرون می‌خواهند به او ضربه بزنند.از این به بعد با هر کسی که آرامش مربی ما را بهم بریزد برخورد می‌کنیم. انسان باید به وجدان خود نیز رجوع کند. با توکل به خدا این حاشیه‌ها را جمع و آن را ریشه‌کن می‌کنیم. دشمنان بدانند آن چیزی که می‌خواهند را به گور می‌برند.

* تسنیم: برای آشتی دادن امیر حسین صادقی، سیاوش اکبرپور و مهدی رحمتی اقدامی انجام داده‌اید؟
مربی باهوشی به نام امیر قلعه‌نویی داریم که از عهده‌ این کارها بر می‌آید. با این وجود نه نیاز به ورود من است و نه نیاز به ورود قلعه نویی چون بازیکنان خودشان این مسئله را حل می‌کنند. آرام آرام کارهای خود را پیش می‌بریم و به قول قلعه‌نویی از بازی روز جمعه مقابل فولاد خوزستان استارت قهرمانی را می‌زنیم.

* تسنیم: پرسپولیس هم با نتایجی که گرفته خودش را به دوم جدول رسانده است. به نظرتان این تیم مدعی قهرمانی لیگ خواهد بود؟
دوست داریم رقابت نزدیکی با تیم پرسپولیس داشته باشیم. پرسپولیس چند سالی در کورس قهرمانی حضور نداشت و خوشحالیم با علی دایی نتایج خوبی گرفته‌ است. امیدوارم رقابت استقلال و پرسپولیس داغ شود و این رقابت به سود تیم ملی‌ خواهد بود. با این وجود جام قهرمانی لیگ برای استقلال است. مطمئنم هر دو جام در تهران می‌ماند که یکی برای ما و دیگری برای پرسپولیس خواهد بود.

* تسنیم: محمد رویانیان در مصاحبه‌ای عنوان کرده هر کاری که در بچگی انجام داده فتح‌الله‌زاده آن را انجام می‌دهد.

رویانیان بیش از 2 سال نیست که به فوتبال آمده و تاریخ فوتبال ایران را نمی‌داند. از شما رسانه‌ها انتظار داریم رویانیان را از بی‌اطلاع بودن بیرون بیاورید. آقای رویانیان! اگر شما سال گذشته به ایتالیا سفر کردی من 15 سال پیش علی سامره را به پروجای ایتالیا ترانسفر کردم. اگر شما 15 سفر خارجی رفتی ما سال‌های گذشته این کار را انجام داده‌ایم. رویانیان چون در فوتبال نبوده اطلاع ندارد. سال 2004 ما نوشابه انرژی‌زا را زدیم که به 9 سال گذشته بازمی‌گردد ولی رویانیان تاریخ را نمی‌داند. اگر رویانیان در فوتبال حضور نداشته اشکالی ندارد ولی تاریخ را مطالعه کند. با سفیر برزیل در حالی چند روز گذشته دیدار داشتم که 8 سال گذشته نیز با یکی دیگر از سفرای برزیل در تهران ملاقات کردم. رویانیان چون بی‌اطلاع است این صحبت‌ها را انجام می‌دهد.

* تسنیم: روز گذشته گوران لاوره از نیمکت‌نشینی در استقلال ناراحت بود و با عصبانیت پیراهن خود را به زمین کوبید.

ما در استقلال از این شوخی‌ها نداریم و یک شیر به نام امیر قلعه‌نویی در تیم حضور دارد که با این مسائل برخورد می‌کند.

* تسنیم: این روزها بحث‌های داوری باز هم زیاد شده و تیم تراکتورسازی قصد انصراف از بازی‌های لیگ را دارد و پرسپولیس هم به عملکرد داوران معترض است...
به نظرم بحث داوری بیش از حد داغ شده و خیلی از داوران شایسته ما در این مسئله آسیب دیده‌اند. در این فوتبال موارد زیادی اتفاق می‌افتد و شما دیده‌اید که در همین فصل 6،7 پنالتی ما گرفته نشد. دوستان مقداری باید خویشتن داری کنند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
معاون حقوقی باشگاه استقلال:کمیته انضباطی‌ از باشگاه پرسپولیس می‌ترسد/ دایی حرفش را ثابت نکند شکایت میکنیم

معاون حقوقی باشگاه استقلال نسبت به اظهارات سرمربی و وکیل باشگاه پرسپولیس واکنش نشان داد.

محسن بزرگی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اظهارات علی دایی مبنی بر اینکه لیدرهای باشگاه استقلال خط گرفته بودند تا علیه وی شعار بدهند و اینکه وکیل باشگاه پرسپولیس نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان داده است، گفت: اولاً که بنده احساس می‌کنم کمیته انضباطی به پرسپولیس به عنوان یک خط قرمز نگاه می‌کند و همه دیدند که در طول این فصل استقلال قربانی شد تا مثلاً بقیه درس عبرت بگیرند.

وی افزود: به عنوان مثال از ما امتیاز کسر شد و سپس مربی تیم ما را محروم کردند ولی از سوی دیگر باشگاه پرسپولیس در گاردی آهنی قرار گرفته که کمیته انضباطی ظاهراً جرأت نزدیک شدن به آن را ندارد.

معاون حقوقی باشگاه استقلال در خصوص اظهارات وکیل باشگاه پرسپولیس مبنی بر تخلف تماشاگران در بازی دیروز گفت: اگر این کار تخلف است اظهارات علی دایی نیز خودش نوعی تخلف محسوب می‌شود. دایی باید ثابت کند که لیدرها از چه کسی خط گرفته‌اند چون این یک تهمت به باشگاه استقلال است و گمانه‌زنی سرمربی باشگاه پرسپولس به افکار عمومی کشیده شده است. آیا دایی می‌تواند ثابت کند که چه کسی به تماشاگران خط داده است؟ اگر ایشان نتواند حرف خود را ثابت کند باشگاه استقلال این حق را محفوظ می‌داند که از دایی به کمیته انضباطی شکایت کند.

بزرگی تأکید کرد: البته با این اوضاع و احوالی که ما می‌بینیم امیدی به کمیته انضباطی نداریم هرچند نباید از حق گذشت که در بعضی مواقع نمونه‌هایی از برخورد با آنها را دیده‌ایم ولی قبول کنیم که کمیته انضباطی به نوعی از باشگاه پرسپولیس می‌ترسد.

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: باشگاه استقلال همیشه ثابت کرده منادی اخلاق است و دیدید که در بازی با سپاهان حتی تماشاگران و لیدرها مجتبی جباری را تشویق کردند و مانع شعار علیه این بازیکن شدند. باشگاه استقلال به عنوان باشگاه فرهنگی، ورزشی دلش نمی‌خواهد از این اتفاقات در فوتبال رخ دهد.

صالح: آیا نگاه‌ کمیته انضباطی فقط نسبت به استقلال حساس است؟/ نبود قلعه‌نویی به ما ضربه زد

مجید صالح در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با انتقاد از چمن ورزشگاه تختی گفت: من واقعا تعجب می‌کنم از اینکه می‌گویند چمن تختی کیفیتش عالی است اما رنگش زیاد خوب نیست. من دوست دارم با کسانی که درباره چمن صحبت می‌کنند در این ورزشگاه قدم بزنیم و واقعا اگر این کیفیت عالی است، پس ورزشگاه آزادی چه کیفیتی دارد؟ اتفاقا ورزشگاه تختی فقط رنگ دارد و نظری در یک صحنه می‌توانست به راحتی دروازه نفت را باز کند اما به خاطر خرابی زمین زیر پایش سر خورد و همین مسئله به ما لطمه زد. من جایی هم خواندم نوروزی مهاجم نفت تهران گفته اگر بازی در آزادی برگزار می‌شد، کیفیت بازی بالاتر می‌رفت.

او افزود: اصل اول هم همین است که باید چمن وضعیت خوبی داشته باشد. این صحبت من نیست، نظر AFC همین است و البته من منکر زحمت‌هایی که کشیده می‌شود نیستم اما اعتقاد دارم اگر چمن ورزشگاه وضعیت مطلوبی داشت، کیفیت بازی خیلی بهتر می‌شد. شاید اگر چمن ورزشگاه کیفیت خوبی داشت، حتی شکست می‌خوردیم. این صحبت من به این دلیل است که کسی فکر نکند ما به دنبال فرافکنی هستیم. بحث ما صرفا بر کیفیت بازی است. من که این صحبت را مطرح می‌کنم، 36-37 سال در این فوتبال بوده‌ام و کسی نمی‌تواند به من بگوید که چمن خوب را نمی‌شناسم.

مربی استقلال در پاسخ به سوالی مبنی بر از دست دادن سه امتیاز بازی با نفت، اظهار کرد: به دلیل از دست دادن امتیاز در این دیدار ناراحتیم. ما روی این بازی حساب کرده بودیم و می‌خواستیم با کسب امتیازات لازم به صدر جدول برسیم. تمرکزمان در این دیدار کم بود و مسئله بعدی هم که در پیروز نشدن‌مان موثر بود، عدم حضور قلعه‌نویی روی نیمکت بود. وقتی سرمربی روی نیمکت نباشد، ارتباط گرفتن با او سخت می‌شود و همین مسئله به تیم ضربه می‌زند. به هرحال ما به قلعه‌نویی مشاوره می‌دهیم ایشان هم اهل مشاوره هستند. وقتی ایشان روی نیمکت نباشد، کار سخت می‌شود و تصمیم گرفتن برای برخی مسائل که آنی هستند سخت می‌شود. برخی تصمیمات در حین بازی، باید در ظرف بیست الی سی ثانیه گرفته شود و حتما می‌دانید که خود ایشان هم محرومیتشان را بی عدالتی در این دیدار دانستند. مطمئنا اگر ایشان بودند، تعامل بهتری صورت می‌گرفت و در ده دقیقه پایانی کارمان راحت‌تر انجام می‌شد.

او در پاسخ به این سوال که دلیل بازی نچندان خوب چند ملی پوش استقلال در دیدار برابر نفت چه می‌داند، اضافه کرد: دلیل اصلی آن خستگی است. ما در همه اردوهای تیم ملی، 5-6 بازیکن داریم که انسان هستند و از لحاظ بدنی تحلیل می‌روند. باید استراحت کنند و با ریکاوری خود را در شرایط ایده‌آل نگاه دارند. از طرفی دیگر تیم ما مصدومانی دارد که به این دلیل مجبوریم به ملی‌پوشانمان بازی دهیم. مطمئنم اگر قاضی، جمشیدیان و حیدری در این دیدار مشکلی نداشتند می‌شد به ما کمک کنند، استقلال شکلی دیگر به خود می‌گرفت و بازی بهتری را ارائه می‌کرد چرا که دست کادرفنی هم برای ترکیب چینی بازتر بود. اما مسئله‌ای که نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد و بنظرم از نکات مثبت شمرده می‌شد، عملکرد مثبت و خوب سازمان دفاعی ما در این دیدار بود که حریف را مجبور کرد، دو مهاجم خودش را در بازی تغییر دهد.

صالح در پاسخ به سوالی درباره بازی این هفته تیمش برابر فولاد خوزستان، بیان کرد: اگر بخواهیم که در جمع مدعیان با قدرت حضور داشته باشیم باید از فرصت پیش‌رویمان که بازی برابر فولاد است، استفاده کنیم. امیدوارم که مصدومانمان در آن دیدار حاضر باشند و بتوانند به ما کمک کنند. ما هروز پیگیر وضعیت آنها هستیم و باید تا روز جمعه صبر کنیم تا ببینیم وضعیتشان چه می‌شود. به هرحال باید حداقل دو، سه جلسه تمرین با آنها داشته باشیم تا بتوانیم درباره شرایط آنها صحبت کنیم. به هرحال بازی ما با فولاد بسیار مشکل است و امیدوارم علاوه بر بازی زیبا، در نتیجه گیری هم موفق عمل کنیم.

مربی استقلال در پایان با انتقاد از نگاه تبعیض آمیز حاکم بر فوتبال ایران، تصریح کرد: حتما می‌دانید که از استقلال یک امتیاز به دلیل توهین تماشاگران منتسب به این تیم، کسر شده است. اما من در همین هفته چیزهایی را در چند بازی لیگ برتر دیدم که اگر قرار به کم کردن امتیاز باشد، باید از آنها چند امتیاز کسر شود. من می‌خواهم بدانم که آیا نگاه‌ها یکسان است یا خیر. من مواردی را دیدم که نسبت به آن چیزی که برای استقلال رخ داده بود، بسیار شدیدتر شمرده می‌شد. آیا روی همه این موارد نگاه ناظران کمیته انضابطی وجود دارد؟ من واقعا دوست دارم جواب این سوال را بدانم و امیدوارم نگاه‌ها یکسان باشد و تنها به استقلال این مسائل ختم نشود.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
هفت مشکل ژنرال خسته و تنها

22409.jpg

بعد از ناکامی در رسیدن به فینال آسیا و تمرینات نامرتب به واسطه نبود ملی پوشان و غیبت سه نفر از بازیکنان موثر تیم، البته قابل انتظار بود که استقلال مقابل نفت خیلی هم نتیجه درخشانی کسب نکند. با این وجود فراموش نباید کرد که استقلال در دو ماه گذشته و به جز در بازی برگشت مقابل بوریرام هرگز درخشان بازی نکرده است. استقلال در لیگ برتر طی چهار بازی گذشته ده امتیاز را از دست داده است. شاید بتوان به عنوان برخی مشکلات مشترک استقلال در بازی های اخیر به این موارد اشاره کرد:

1-

اصرار بر بازی فیزیکی البته شاید قدری به اجبار باشد. به هر حال جباری رفته و کسی نتوانسته است جای او را بگیرد. اما قطعا قرار نیست تا آخر فصل استقلال هر روز دست و پابسته و زانوی غم بغل کرده غمناک عدم حضور بازیکنی باشد که یک ماه قبل از آغاز فصل رفته، نه در کشاکش آن. هنر مربی آن است که با جابجایی ها و ریسک های فنی بالاخره بتواند جایگزینی برای بازیساز رفته پیدا کند.

2-

آیا قلعه نویی دچار پیری زودرس شده است؟ چرا استقلال اینقدر ترسو و محتاط بازی می کند؟ آیا استقلال مقابل نفت تهران باید برای حفظ تک گلش دقایق طولانی داخل هیجده قدم خودی تجمع کرده و زیر توپ بزند؟ کجاست آن قلعه نویی که حتی تیم هشت نفره اش در دقیقه نود در ورزشگاه ثامن همه جانبه به ابومسلم هجوم می آورد؟

3-

مشارکت مهاجمان در کارهای دفاعی یعنی چه؟ یعنی آنها هم بیایند داخل شش قدم خودی و به کمک مدافعان زیر توپ بزنند؟ یا اینکه باید با بردن بازی به زمین حریف به مدافعان تیم فرصت بازسازی ساختار دفاعی را بدهند؟ واقعا کادر فنی استقلال چه تصوری از دفاع تیمی دارد؟

4-

قلعه نویی تنهاست. آشکارا عوامل بیرونی به او هجوم آورده اند. از علیپور و واعظ آشتیانی بگیر تا اردوگاه رسانه ای رقیب که نمی خواهد در معرکه تبانی فقط دایی درگیر باشد. جواب واعظ را باید قلعه نویی بدهد یا باشگاه؟ آدمی بی کار و علاف استقلال را متهم به تلاش برای پرداخت رشوه به داور خارجی و قهرمانی ناپاک و تبانی و غیره کرده اما جالب است که در حد صدور یک اطلاعیه هم باشگاه کاری نمی کند و باز این سرمربی تیم است که علاوه بر مسائل فنی و رتق و فتق امورمالی! و تعمیر سکوهای کمپ تمرینی باید جواب او را هم بدهد.

5-

بازی کردن ساموئل از آن علامت سوال های عجیب استقلال در دو ماه اخیر است. او پنجاه درصد بازیکن پارسال هم نیست و آشکارا بازی به بازی ضعیفتر وبدتر بازی می کند و عجیب است که همیشه هم ثابت بازی می کند. واقعا چرا؟

6-

قلعه نویی و استقلال بسشونه! واقعا در پشت پرده فدراسیون فوتبال چنین ذهنیتی در باره استقلال امسال وجود دارد و آشکارا می گویند بهتر است فرصت قهرمانی مجدد برای این تیم محدود شود؟ دایی چکار باید بکند که دست کم در حد یک توبیخ مواخذه شود و قلعه نویی چکار کرده که به راحتی محروم می شود؟ چرا استقلال متضررترین تیم در زمینه اشتباهات داوری است و بر عکس تیمی که منتفع ترین بوده فضای رسانه ها را در این باره در اختیار گرفته است؟ کسر امتیاز و برنامه ریزی فشرده میتنی بر بازی های مدام در وسط هفته! و غیره نیز بماند.

7-

پرسپولیس با جذب خلعتبری و به زودی مسلمان و ... روز به روز تیم شادابتری می شود. استقلال اما متکی است به ستاره هایی در سراشیب عمر فوتبالیشان که برخی از آنها هم فوتبالزده و بی انگیزه نشان می دهند. گفته می شود اوضاع رباط صلیبی خسرو حیدری هم خراب است و بعید است این فصل بتواند بازیکن موثر دو سال گذشته باشد. بدون حیدری و با ساموئل نزول کرده و نکونام بی انگیزه استقلال چطور می خواهد گلیمش را از آب بکشد؟ استقلال باید سراغ مسلمان و حدادی فر می رفت یا پرسپولیس؟ آقای فتح الله زاده منتظری قلعه نویی این یک قلم زحمت را هم بکشد و راه بیفتد دنبال جور کردن بازیکن مناسب برای نیم فصل؟ داوود حقی همه تلاش مشعشع شماست برای ترمیم تیم؟ قلعه نویی امسال نه فقط سرمربی بلکه مدیرعامل و کل هیئت مدیره و مسئول نصب صندلی های تماشاچیان در کمپ باشگاه هم هست. آن هم در فصلی که بیش از همیشه خسته و تنها به نظر می رسد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
:weird::weird::eek:hno::D

ادعای عجیب رئیس مجموعه ورزشی تختی: تنها ورزشگاهی که پتانسیل میزبانی جام جهانی را دارد همین است!

رئیس مجموعه ورزشی تختی معتقد است که این ورزشگاه تنها ورزشگاهی است که پتانسیل میزبانی جام جهانی را دارد.

دیدار تیم‌های فوتبال نفت تهران و استقلال روز گذشته در حالی در ورزشگاه تختی برگزار شد که پس از پایان بازی بازیکنان و کادر فنی استقلال نسبت به کیفیت زمین چمن ورزشگاه معترض بودند. برخی از بازیکنان نفت نیز این موضوع را قبول داشتند که چمن ورزشگاه کیفیت لازم را نداشت. همین امر باعث شد تا خبرنگار فارس صحبتی با حسین کلانترزاده رئیس مجموعه ورزشی تختی انجام دهد و درباره کیفیت زمین چمن از او سؤال بپرسد.

کلانترزاده درباره اعتراض کادر فنی استقلال و اینکه زمین چمن آن در گذشته بهتر بوده اظهار داشت:‌ قلعه‌نویی درست می‌گوید ورزشگاه تختی یک سال و نیم پیش که او حضور پیدا کرد به علت اینکه در زمستان بود کیفیت بهتری داشت اما در مورد اینکه زمین ناهموار بود باید بگویم که اینگونه نبود شاید ظاهر زمین زیبا نبود اما ما دو سه هفته به علت اینکه ناظران AFC قصد داشتند از ورزشگاه بازدید کنند در حال رفع نقایص چمن بودیم.

وی ادامه داد: مشکلات مالی فراوانی داریم و از هیچ جایی بودجه نمی‌گیریم فقط از یکسری منابع و درآمدزایی‌هایی که انجام می‌دهیم حقوق و دستمزد کارکنان را تهیه می‌کنیم، پول آب و برق و گاز را هم خودمان پرداخت کرده‌ایم در کنار تمام این مشکلات ما شرایط را برای دیدار با استقلال مهیا کرده‌ایم و هزار متر مربع زمین چمن را هم ترمیم کرده‌ایم.

رئیس مجموعه ورزشی تختی خاطرنشان کرد: به علت گرمای هوا زمین دچار قارچ‌زدگی شده بود که همین امر باعث شد تا از سم بیشتری برای از بین بردن قارچ‌ها استفاده شود. این دلیل و همچنین تمرین نفت و اینکه نتوانستیم آب زیادی به چمن بدهیم باعث شد تا سم چمن را از بین ببرد و بخشی از رنگ چمن از بین رفت. فرصتی هم نبود که بخواهیم این موضوع را اصلاح کنیم اما تلاش می‌کنیم که برای بازی پرسپولیس این موضوع بهتر شود.

کلانترزاده با اشاره به تأئید ناظران AFC از چمن ورزشگاه خاطرنشان کرد: ناظران کنفدراسیون فوتبال آسیا به ورزشگاه تختی نمره A منفی دادند و این یعنی اینکه ما همطراز ورزشگاه آزادی هستیم. در مجموع درجه‌بندی ورزشگاه‌ها سه نوع نمره A داریم که یا A مثبت است یا A است و یا A منفی. ما در ایران هیچ ورزشگاهی نداریم که A مثبت باشد تنها ورزشگاهی که این پتانسیل را دارد تا نمره A مثبت را بگیرد ورزشگاه تختی است زیرا تنها ورزشگاهی است که مسقف است. اگر وزارت ورزش و مسئولان ذیربط به این ورزشگاه توجه کنند می‌توانیم نمره A مثبت را بگیریم. این نمره یعنی اینکه می‌توانیم میزبانی رقابت‌های جام جهانی را داشته باشیم.

رئیس مجموعه ورزشی تختی افزود: نمره A منفی برای میزبانی رقابت‌های آسیایی و قاره‌ای است و اگر ما می‌خواهیم پیشرفت کنیم باید چنین ورزشگاه‌هایی را مجهز کنیم ما نقایص ورزشگاه را از بین برده‌ایم با تمام مشکلات مالی که وجود دارد، اسکوربورد ورزشگاه را درست کردیم و روز گذشته هم یک نیمه این اسکوربورد روشن بود اما مسئولان سازمان لیگ اعلام کردند که نمی‌توانیم بازی را پخش کنیم و خودشان رفتند و اسکوربورد را خاموش کردند. یکسری ناهماهنگی‌هایی به وجود آمده بود که ما نمی‌دانستیم بازی‌ نباید از اسکوربورد پخش شود. البته این موضوع را هم می‌شود مدیریت کرد اما در هر صورت روز گذشته اجازه ندادند که اسکوربورد را روشن کنیم.

وی با اشاره به اعتراض برخی بازیکنان استقلال مبنی بر اینکه نفت به این چمن این ورزشگاه عادت داشته گفت: در مصاحبه بیک‌زاده خواندم که او گفته نفتی‌ها به این چمن عادت داشتند در حالیکه اینگونه نبوده، ورزشگاه اول نفت دستگردی است و ورزشگاه دوم این تیم تختی است که فقط بازی‌های پرسپولیس، استقلال و تراکتورسازی را میزبانی می‌کند. آنها فقط یک جلسه قبل از بازی تمرین کردند و اگر استقلالی‌ها هم این درخواست را می‌دادند با آنها موافقت می‌کردیم و حتی این امکان را می‌دادیم تا بیش از یک جلسه تمرین کنند.

تیم فوتبال راه‌آهن در هفته یازدهم در دیدار مقابل داماش در ورزشگاه اکباتان از این تیم میزبانی کرد. مسئولان راه‌آهن اعلام کردند که بازی‌های این تیم از این پس در اکباتان برگزار خواهد شد البته دیدارهای تراکتورسازی، پرسپولیس و استقلال در ورزشگاه تختی برگزار می‌شود.

کلانترزاده در مورد اینکه آیا میزبانی راه‌آهن از ورزشگاه تختی به اکباتان منتقل شده گفت: مسئولان باشگاه راه‌آهن فقط برای یک بازی تصمیم گرفتند که به اکباتان بروند آنها مسائل روحی و روانی را مطرح کردند که من کاری به آن ندارم اما ورزشگاه اول راه‌آهن که به AFC هم معرفی شده تختی است و ورزشگاه دوم آنها اکباتان است. آنها پول 5-6 بازی جلوتر را هم پرداخت کرده‌اند که ما صرف نور ورزشگاه و برطرف کردن نقایص آن کرده ایم.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
عمران‌زاده: دو دروازه بان هم درون دروازه بودند آن توپ را نمی گرفتند /علیه رحمتی خط می‌دهند

قانون آنلاین- حنیف عمران زاده می گوید هنوز در شوک از دست رفتن 3 امتیاز بازی با نفت است. او می گوید درست در زمانی که داشتیم خودمان را برای شادی برد آماده می کردیم گل خوردیم. تساوی مقابل نفت آن هم در دقیقه 87 آب سردی بود بر پیکر استقلالی ها. گفت و گوی عمران زاده با خبرنگار قانون را بخوانید.
*چرا بازی مساوی شد؟
خودم هم نمی دانم. آنقدر از این تساوی ناراحتم که نگویید و نپرسید. این تساوی اندازه یک باخت ناراحت کننده بود.
*قبول داری بعد از گلی که زدید محتاط بازی کردید؟
ما در این بازی مهمان بودیم. باید منطقی بازی می کردیم. بعد از گل آقا فرهاد دیگر دلیلی نداشت حمله کنیم. اگر هم بی محابا حمله می کردیم ممکن بود در ضد حملات مشکل پیدا کنیم. درست در زمانی که داشتیم خودمان را برای شادی برد آماده می کردیم گل خوردیم. خود من در آن صحنه منتظر گلزنی دوباره مجیدی بودم اما یکهو همه چیز عوض شد.
*قلعه نویی هم که به شدت عصبانی بود؟
امیر خان حق دارد عصبانی باشد. بعد از این همه مدت که تیممان چندپاره شده بود بالاخره دور هم جمع شده بودیم و می توانستیم 3 امتیاز مهم را بگیریم اما متاسفانه بخت با ما یار نبود.
*ممکن است برخی بازیکنان کم کاری کرده باشند؟
نه امکان ندارد. همه بازیکنان و حتی ملی پوشان که خیلی خسته بودند با تمام وجود بازی کردند. در استقلال از این حرفها نداریم.
*رحمتی هم که گل بدی خورد.
نه به عنوان دوست رحمتی بلکه به عنوان یک فوتبالیست می گویم مهدی بهترین گلر ایران است. آن شوت را اگر دو دروازه بان هم درون دروازه بودند نمی توانستند بگیرند. مهدی برای هر تیمی و هر خط دفاعی یک نعمت است. من قبول ندارم که او روی گل مقصر بود. باور کنید به عنوان یک مدافع وقتی رحمتی پشت سرم است احساس آرامش می کنم. جای مهدی در تیم ملی به شدت خالی است.
*اما خیلی ها برعکس تو می گویند او این روزها از شرایط آرمانی به دور است؟
مهدی در همه بازیهای استقلال این همه موقعیت می گیرد. همین بازی دیروز را ببینید که چه توپی از رضا نوروزی گرفت. خود نوروزی هم گفت رحمتی مانع گلزنی ام شد. کسی اینها را نمی بیند آن وقت یک توپ که هیچ گلری نمی توانست بگیرد گل شده همه انتقاد می کنند. به نظر من اینها خط کسانی است که با مهدی مشکل دارند و می خواهند او را اذیت کنند.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
اینو تازه دیدم جایی ..بامزه اس

شما فرض کن تیم ملی پرتغال که حالا رفته پلی آف ، نتونه صعود کنه به جام جهانی..
بعد رونالدو باید بشینه بازی هاشم بیگ زاده تو جام جهانی رو تماشا کنه.. فقط فرض کن..

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
سناریوی ناز کردن شروع شد...هر چند حق داره ولی از اخلاق حرفه ای بدوره! اگر یه ایرانی از اینکارا میکرد تعجبی نبود ...ولی یه بازیکن اجنبی...چه عرض کنم!

یک روز پس از دیدار مقابل نفت صورت گرفت
تماس لاوره با سرپرست استقلال: خسته‌ام نمی‌توانم تمرین کنم!

هافبک مقدونیه‌ای استقلال در تمرین امروز این تیم شرکت نکرد.

13920605000182_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گوران لاوره که پس از پایان دیدار تیم‌های نفت و استقلال پیراهن خود را به زمین کوبیده بود و البته بعد از بازی اعلام کرده بود به عنوان یک بازیکن حرفه‌ای می‌داند که حق با سرمربی است که نفراتش را انتخاب کند، امروز در تمرین تیمش شرکت نکرد.
این بازیکن در تماس با سرپرست آبی‌پوشان اعلام کرد: خسته است و به دلیل مشکلات روحی و سردرد نمی‌تواند در تمرین آبی‌پوشان شرکت کند.
میرشاد ماجدی با تائید این خبر به خبرنگار فارس گفت: مدیر برنامه‌های این بازیکن تماس گرفته و چنین موضوعی را بیان کرده و من هم قطعا در این مورد با قلعه‌نویی صحبت و موضوع را به او انتقال خواهم داد.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اینو تازه دیدم جایی ..بامزه اس

شما فرض کن تیم ملی پرتغال که حالا رفته پلی آف ، نتونه صعود کنه به جام جهانی..
بعد رونالدو باید بشینه بازی هاشم بیگ زاده تو جام جهانی رو تماشا کنه.. فقط فرض کن..

تازه این رو چرا میگی اگر پرتغال بیچاره صعود کنه و با ایران همگروه شه ...کریس باید 90 دقیقه دنبال هاشم آی بدو آی بدو کنه :D هاشم هم که خستگی حالیش نمیشه :p

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
خدائیش هاشم بیک زاده خیلی زحمت میکشه و واقعا تیم ملی حقشه، ولی من فقط در عجبم که چرا گروه خون بعضی بازیکنا فقط به گروه خون امیرخان میخوره!
مثلا چرا امیرخان از هاشم بیک زاده معمولی، یه هاشم بیک زاده میسازه در حد تیم ملی،ولی از اشجاری و محمدرضایی نمیتونه
چرا قاضی رو طوری احیا میکنه که یکی دو بار هم به تیم ملی دعوت میشه، ولی از آرش برهانی و نظری نمیتونه
چرا سیاوش در هر صورت به کار تیم میاد ولی گوران لاوره به هیچ وجه به کار تیم نمیاد!!!
چرا هر اجنبی مثل گوران لاوره و وینسنته آرزه و گوران یرکویچ میان بدرد استقلال نمیخورن؟؟!!!
خدائیش دوست دارم یه روز امیرخان رو ببینم و این سوالات رو ازش بپرسم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا