• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
اون چيزي كه من از همه شنيدم ،‌**** از نظر رسيدگي به سرباز بهتره تا ارتش..
**** بودجه خيلي بيشتري تو دست و بارش هست و امكاناتشون بيشتر و بهتره..

من بودم ****ُ‌انتخاب ميكردم

سلام متاسفانه میگن ارتش به نیروی تحصیل کرده بیشتر احتیاج داره پس احتمال اینکه ارتشی بشین بیشتره!
===========
یه سوال بابام 20 ماه جبهه داره هنوز قانون کسر از خدمت هست؟

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523

سلام متاسفانه میگن ارتش به نیروی تحصیل کرده بیشتر احتیاج داره پس احتمال اینکه ارتشی بشین بیشتره!
===========
یه سوال بابام 20 ماه جبهه داره هنوز قانون کسر از خدمت هست؟

هر یکسال 9 روز کسری داره!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
برفرض اينکه بشه انتخاب کرد کدوم يگان خدمت کنم (ارتش،****،...) شما کدومو پيشنهاد ميکنيد؟ ليسانس هم دارم

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
تا اونجا که من شنیدم **** کویت تر از همس.

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523

هر یکساااااااال؟!!!!
ضرر نکنن یه وقت؟!
یعنی من 18 روز کسری میخورم؟
ببخشید ، هر یک ماه منظورم بود:D
حداکثر هم 9 ماه میتونی کسری بگیری
هر یکماه 9 روز کسری میدن

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستان

نیاز به کمک در زمینه معافیت دارم.

توضیحات :

خوب اوضاعم رو توضیح میدم لطفا راهنماییم کنید.
پدرم 75 سالشه و من اخرین فرزندش هستم پدرم 4 پسر دیگه داره که 3 تا شون از مادر دیگرم هستند و برادر تنی من از طریق سه برادری معاف شده 3 برادر دیگم سر زندگی خودشونن و برادر تنیم با ما زندگی میکنه پدرم از نظر سلامت از منم سالم تره و هنوز هم با کار ازاد هزینه های خانواده رو تامین می کنه.من 17.5 سالمه و از امسال دانشجو شدم.
با توجه به اوضاع من که برادر های دیگری هم دارم ایا امکانش هست که کفالت پدرم رو بگیرم و معاف بشم ؟

من كه تك فرزندمُ‌ پدرمم بالاي 60سالشه دهنمون دارن سرويس ميكنن و معافيت نميدن ،
شما برادر مجردم داريُ ، حتي اگه ثابت بشه كه پدرت ديگه نميتونه كار كنه باز هم باس بري زير پرچم مقدس لقد بكوبي..

به خاطر برادرت تقريبا معافيت در حد صفره يا اصن همون صفره..
درصورتيكه برادرتون از قانون سه برادري استفاده كرده شما تنها شانست معافيت پزشكيه..

ahmadelahi

Registered User
لایک‌ها
84
من كه تك فرزندمُ‌ پدرمم بالاي 60سالشه دهنمون دارن سرويس ميكنن و معافيت نميدن ،
شما برادر مجردم داريُ ، حتي اگه ثابت بشه كه پدرت ديگه نميتونه كار كنه باز هم باس بري زير پرچم مقدس لقد بكوبي..

به خاطر برادرت تقريبا معافيت در حد صفره يا اصن همون صفره..
درصورتيكه برادرتون از قانون سه برادري استفاده كرده شما تنها شانست معافيت پزشكيه..

بهتره پس اماده بشم برم خدمت. دوستان شما نمیاین :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان راسته که برای اعتراض به رای شورای پزشکی باید تو تهران ( میدان **** ) اعتراض کرد تا دوباره شورا تشکیل بشه ؟
معافیت یکی از بستگان رو قبول نکردن در حالی که پزشک متخصص بیماریش رو مزمن تشخیص داده و مقاوم در برابر درمان
برای این کار حتما خود فرد بیمار باید بره تهران و کارها رو انجام بده یا مثلا شخص دیگه ای میتونه بره مثلا من میتونم برم اعتراض بدم ؟ ( پسر عمو ی منه ) آخه وضع بیماریش خیلی بده بیماری پوستی داره اونم در چه وضعی :(
خدا لعنتشون کنه :puke:

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
ببخشید ، هر یک ماه منظورم بود:D
حداکثر هم 9 ماه میتونی کسری بگیری
هر یکماه 9 روز کسری میدن

برا کسري از کجا بايد اقدام کنم، يه چند ماهي جبهه موجود است

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
من سرباز معلم بخوام بشم بايد چه كار كنم ؟!
من آخر نفهميدم وقتي دفترچه پست كنم چند روزه جوابش مياد ؟ يعني تا ١٠/١ وقت دارم پست كنم و ١١/٢٠ كنكور دارم ... يه راهي جلوي پام بزاريد دوستان ...

راستي دوستي دارم كه الان آموزشي هست ولي به علت كم رويي و كار و ديگر مساءل معافيت نگرفته ميخواد الان اقدام كنه ميشه ؟! ( مشكل كوچكي بيضه داره ..! معافيت ميخوره ؟!)

Sent from my i5

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
سلام
من سرباز معلم بخوام بشم بايد چه كار كنم ؟!
من آخر نفهميدم وقتي دفترچه پست كنم چند روزه جوابش مياد ؟ يعني تا ١٠/١ وقت دارم پست كنم و ١١/٢٠ كنكور دارم ... يه راهي جلوي پام بزاريد دوستان ...

راستي دوستي دارم كه الان آموزشي هست ولي به علت كم رويي و كار و ديگر مساءل معافيت نگرفته ميخواد الان اقدام كنه ميشه ؟! ( مشكل كوچكي بيضه داره ..! معافيت ميخوره ؟!)

Sent from my i5
برای سرباز معلم باید بهمن ادام کنید . بهتره در چندروز آینده یه سر به آموزش و پرورش بزنید!
جواب هم یک هفته ای معلوم میشه!

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
من دفترچه شنبه فرستادم. بهم گفتن این شنبه مشخص میشه کجا میفتم . الان یه آشنامون هست که گفته میخواد برام سربازی داخل **** درست کنه . الان سوالم اینه که اگه مثلا فردا مشخص شده باشه ارتش افتادم بعد میشه تغییرش داد به ****؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من دفترچه شنبه فرستادم. بهم گفتن این شنبه مشخص میشه کجا میفتم . الان یه آشنامون هست که گفته میخواد برام سربازی داخل **** درست کنه . الان سوالم اینه که اگه مثلا فردا مشخص شده باشه ارتش افتادم بعد میشه تغییرش داد به ****؟؟

با پارتی کلفت میشه.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
این که اگه بری **** وظیفه برای پرسیدن سوال همونجا خٍرتو میگیرن میندازنت پادگان درسته؟ :دی
کارت دانشجویی , اشتغال به تحصیل و از این قبیل چیزا بهشون نشون بدیم آروم میشن؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
این که اگه بری **** وظیفه برای پرسیدن سوال همونجا خٍرتو میگیرن میندازنت پادگان درسته؟ :دی
کارت دانشجویی , اشتغال به تحصیل و از این قبیل چیزا بهشون نشون بدیم آروم میشن؟

چرته ، خیلی میترسی برو تو سایت **** وظیفه ،سوالتو براشون بفرست، بعد دو روز جوابتو میدن

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دوستان من توی یه فروم دیگه خوندم چند نفر گفته بودن اعتراض زدن خیلی پروسه پیچیده و پر دردسریه. البته الان تقریبا 1 سال از زمان اون پست‌ها میگذره و قوانین هم تغییراتی کرده طبیعتا
میخواستم بدونم الان اعتراض زدن راحته یا هنوز دردسر داره؟ (تهران هم هستم)

من برای دیسک کمر اقدام کردم. هرنی دیسکال دارم که طبق آئین نامه باید معاف شم. هر 2 تا دکتر بیمارستان سجاد تائید کردن که هرنی دیسکال دارم و کاندید عمل هستم. از جفتشون هم پرسیدم که معاف میشم یا نه که گفتن آره میشی. حالا طبق چیزایی که تو اون فروم خوندم ظاهرا بیمارستان سجاد کاملا فرمالیتس و **** وظیفه اهمیتی به نظر دکترای اونجا نمیده!!
بهرحال من کمیسیون اول رو رفتم و دکتر نظر دکترای بیمارستان سجاد رو خوند (که پائین برگه یکیشون نوشته بود هرنی دیسکال دارد. اون یکی نفهمیدم چی نوشته) و MRIئی که خودم از بیرون تهیه کرده بودم رو نگاه کرد و گفت باید MRI از بیمارستان نظامی بیاری و معرفیم کردن به 501 ارتش
حالا باز طبق چیزایی که اونجاا خوندم ممکنه دکتر بیمارستان ارتش توی نامه‌ای که مینویسه اصلا بیماریت رو ذکر نکنه و یه جورایی بپیچوننت!

سوالم اینه که آیا واقعا ممکنه همچین اتفاقی بیفته؟ با توجه به اینکه دیسک کمر جوریه که اصلا نمیشه به صورت بالینی معاینش کرد و فقط باید از روی عکس تشخیص داده بشه. من قبلا 4-5 سال پیش MRI گرفته بودم که اون موقع دقیقا لفظ Disc Herniation توی گزارش MRIم بود. یدونه هم جدید گرفتم که توی اینم باز دقیقا ذکر شده Disc Herniation و Disc Bulge هم بهش اضافه شده (یعنی احتمالا بدتر شده وضعیت کمرم)

حالا به نظرتون من برم بیمارستان ارتش MRI بدم ممکنه نتیجش یه چیز دیگه در بیاد و مثلا Disc Herniation رو کلا رد کنن؟

یه جا هم خوندم که یه نفر نوشته بود کمیسیون تهران این مدلیه که بار اول که میری طبقه همکف برگزار میشه کمیسیون (که ماله منم همینجوری بود) ولی اگه بفرستن برای معاینه مجدد سری بعدی که میری کمیسیون طبقه سوم تشکیل میشه و اونجا آسون میگیرن! الان هنوز همچین چیزیه یا همه همون طبقه همکفن؟ چون من که رفته بودم کمیسیون یه عده بودن که برای بار دوم یا سوم اومده بودن و همشون همون طبقه همکف بودن!

خیلی خیلی ممنون میشم به این سوالات من جواب بدین چون واقعا استرس دارم

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

دوستان من توی یه فروم دیگه خوندم چند نفر گفته بودن اعتراض زدن خیلی پروسه پیچیده و پر دردسریه. البته الان تقریبا 1 سال از زمان اون پست‌ها میگذره و قوانین هم تغییراتی کرده طبیعتا
میخواستم بدونم الان اعتراض زدن راحته یا هنوز دردسر داره؟ (تهران هم هستم)

من برای دیسک کمر اقدام کردم. هرنی دیسکال دارم که طبق آئین نامه باید معاف شم. هر 2 تا دکتر بیمارستان سجاد تائید کردن که هرنی دیسکال دارم و کاندید عمل هستم. از جفتشون هم پرسیدم که معاف میشم یا نه که گفتن آره میشی. حالا طبق چیزایی که تو اون فروم خوندم ظاهرا بیمارستان سجاد کاملا فرمالیتس و **** وظیفه اهمیتی به نظر دکترای اونجا نمیده!!
بهرحال من کمیسیون اول رو رفتم و دکتر نظر دکترای بیمارستان سجاد رو خوند (که پائین برگه یکیشون نوشته بود هرنی دیسکال دارد. اون یکی نفهمیدم چی نوشته) و MRIئی که خودم از بیرون تهیه کرده بودم رو نگاه کرد و گفت باید MRI از بیمارستان نظامی بیاری و معرفیم کردن به 501 ارتش
حالا باز طبق چیزایی که اونجاا خوندم ممکنه دکتر بیمارستان ارتش توی نامه‌ای که مینویسه اصلا بیماریت رو ذکر نکنه و یه جورایی بپیچوننت!

سوالم اینه که آیا واقعا ممکنه همچین اتفاقی بیفته؟ با توجه به اینکه دیسک کمر جوریه که اصلا نمیشه به صورت بالینی معاینش کرد و فقط باید از روی عکس تشخیص داده بشه. من قبلا 4-5 سال پیش MRI گرفته بودم که اون موقع دقیقا لفظ Disc Herniation توی گزارش MRIم بود. یدونه هم جدید گرفتم که توی اینم باز دقیقا ذکر شده Disc Herniation و Disc Bulge هم بهش اضافه شده (یعنی احتمالا بدتر شده وضعیت کمرم)

حالا به نظرتون من برم بیمارستان ارتش MRI بدم ممکنه نتیجش یه چیز دیگه در بیاد و مثلا Disc Herniation رو کلا رد کنن؟

یه جا هم خوندم که یه نفر نوشته بود کمیسیون تهران این مدلیه که بار اول که میری طبقه همکف برگزار میشه کمیسیون (که ماله منم همینجوری بود) ولی اگه بفرستن برای معاینه مجدد سری بعدی که میری کمیسیون طبقه سوم تشکیل میشه و اونجا آسون میگیرن! الان هنوز همچین چیزیه یا همه همون طبقه همکفن؟ چون من که رفته بودم کمیسیون یه عده بودن که برای بار دوم یا سوم اومده بودن و همشون همون طبقه همکف بودن!

خیلی خیلی ممنون میشم به این سوالات من جواب بدین چون واقعا استرس دارم

جواب همه رو نمیدونم ولی...
سجاد هم بیمارستان نظامیه و فرقی با 504 ارتش نداره
آره ممکنه بیماریتو رو به بهتر بودن رند کنن نامردا
همه همون طبقه همکفن . فقط من که دوبار رفته بودم، دکترا تغییر کرده بودن، بار اول سه تا بودن، بدون متخصص چشم ( علت درخواست من ) ، بار دوم متخصص چشم هم اضافه شده بود، 4 تا بودن

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
جواب همه رو نمیدونم ولی...
سجاد هم بیمارستان نظامیه و فرقی با 504 ارتش نداره
آره ممکنه بیماریتو رو به بهتر بودن رند کنن نامردا
همه همون طبقه همکفن . فقط من که دوبار رفته بودم، دکترا تغییر کرده بودن، بار اول سه تا بودن، بدون متخصص چشم ( علت درخواست من ) ، بار دوم متخصص چشم هم اضافه شده بود، 4 تا بودن

مرسی
بعد جواب MRI رو میدن به خودم یا خودشون میفرستن برا ****؟ اگه میدن به خودم همینجوری میدن یا پلمب میکنن؟
اگه از دکتر بیمارستان ارتش بپرسم به نظرت جواب میده که معاف میشم یا نه؟

بالا