Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
سلام
من صحبت شما رو رد نمی کنم؛ آقا مهدی مدتی است دچار گرفتاری های شخصی است و در نتیجه کمتر موفق شده به فوروم سر بزنه ولی باز هم حضور داره و ما خواهان حفظ او هستیم.
اما درباره تاپیک استقلال و فرهاد مجیدی، فکر می کنم ما در مجموع برخوردهای لازم رو انجام دادیم، مگر این که استثنائا چیزی از دید ما پنهان مانده باشه. بهر حال این قاعده قطعی نیست که مدیر بخش فوتبال حتما استقلالی یا پرسپولیسی باشد؛ حتما می دانید که مدت زیادی ساسان نبود و در نبود او فرزاد عزیز بخش را اداره کرد و اگر چه همیشه تفاوت سلیقه و دیدگاه وجود داشته و دارد ولی همه احترام گذاشتند به فرزاد و او را متهم به رنگی بودن نکردند، الان هم علیرضا مدیر بخش هست و داره قاطعانه با موارد لازم برخورد می کنه.
با این حال اگر مورد خاصی در ذهن شما مانده مصداق های مورد نظر رو بگویید تا ببینیم قضیه چی هست.
ارادت
سلام
کمی صریح میخوام صحبت کنم...
در مورد آقا مهدی بله 100% حفظ ایشون به شما مربوط میشه و من هم در مورد عزل ایشون صحبتی نکردم منظور این بود که کلا آقا مهدی همیشه کم به فروم سر میزنن حتی در گذشته....کمی هم ایشون به خاطر علایق شخصی که دارند ..اگر ریپورتی داده نیشه کلا به تاپیک مجیدی سر نمیزنن....البته به خودشون مربوط هست.
ولی منظورم این هست که اونجوری که من فهمیدم در این چندین سال...مدیریت به دو شیوه بخش رو زیر نظر دارند
1- از طریق سر زدن به تاپیک ها فارغ از استقلالی یا پرسپولیسی بودن خود مدیر یا تاپیک و خوندن پست ها
2- ریپورت کاربران
در مورد دوم قبول دارم که همه به یک صورت عمل میکنند
در مورد اول خواسته یا نخواسته قبول کنید که یک مدیر پرپسولیس کمی به حتی تیکه انداختن های در لفافه به مثلا یه بازیکن پرسپولیس کمی بیشتر حساس هست و ممکنه پست استقلالیا پاک بشه تا اینکه مثلا در لفافه کسی به یه استقلالی چیزی بگه که توهین شدید هم نباشه....میخوام بگم این ضعف نیست....قبول کنید کمی حساسیت یه همکار استقلالی اگر بره مثلا تاپیک پرسپولیس یه چیزی رو ببینه که شاید از دید شما لزومی نباشه ویرایش بشه ولی از دید یه همکار استقلالی این درک بیشتر وجود داره که ممکنه باعث آزردگی استقلالی ها بشه و اون رو ویرایش یا پاک کنه هر چند توهین هم نباشه...
متوجه هستید منطورم چیه؟
قبول کنید که نمیشه همه کاربرا وقتی میان انجمن برن تاپیک تیم رقیب همه پست ها رو بخونن که بتونن ریپورت بدن...گاهی یه مدیر ولی اینکار رو ممکنه انجام بده....و پستی که شاید ریپورت داده نشده رو هم خودش تشخیص بده که باید ویرایش یا حذف بشه....
میخوام بگم اینجور مواقع یه مدیر یا همکار استقلالی در راستای شما و آقای علیرضا بتونه مثل آیینه تمام نمای شما عمل کنه منتهی در جبهه مقابل...
به هر حال این نظر من هست فکر میکنم کمی میتونه روی جوی که ایجاد شده بین دوستان استقلالی هم تاثیر داشته باشه...اینکه برخی دوستان کمی ناراحت هستند و فکر میکنند فرق گذاشته میشه( هر چند فکرشون غلط باشه )..با این کار شاید کمی آسوده خاطر بشن.