• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام

من صحبت شما رو رد نمی کنم؛ آقا مهدی مدتی است دچار گرفتاری های شخصی است و در نتیجه کمتر موفق شده به فوروم سر بزنه ولی باز هم حضور داره و ما خواهان حفظ او هستیم.

اما درباره تاپیک استقلال و فرهاد مجیدی، فکر می کنم ما در مجموع برخوردهای لازم رو انجام دادیم، مگر این که استثنائا چیزی از دید ما پنهان مانده باشه. بهر حال این قاعده قطعی نیست که مدیر بخش فوتبال حتما استقلالی یا پرسپولیسی باشد؛ حتما می دانید که مدت زیادی ساسان نبود و در نبود او فرزاد عزیز بخش را اداره کرد و اگر چه همیشه تفاوت سلیقه و دیدگاه وجود داشته و دارد ولی همه احترام گذاشتند به فرزاد و او را متهم به رنگی بودن نکردند، الان هم علیرضا مدیر بخش هست و داره قاطعانه با موارد لازم برخورد می کنه.

با این حال اگر مورد خاصی در ذهن شما مانده مصداق های مورد نظر رو بگویید تا ببینیم قضیه چی هست.

ارادت

سلام

کمی صریح میخوام صحبت کنم...

در مورد آقا مهدی بله 100% حفظ ایشون به شما مربوط میشه و من هم در مورد عزل ایشون صحبتی نکردم منظور این بود که کلا آقا مهدی همیشه کم به فروم سر میزنن حتی در گذشته....کمی هم ایشون به خاطر علایق شخصی که دارند ..اگر ریپورتی داده نیشه کلا به تاپیک مجیدی سر نمیزنن....البته به خودشون مربوط هست.

ولی منظورم این هست که اونجوری که من فهمیدم در این چندین سال...مدیریت به دو شیوه بخش رو زیر نظر دارند

1- از طریق سر زدن به تاپیک ها فارغ از استقلالی یا پرسپولیسی بودن خود مدیر یا تاپیک و خوندن پست ها

2- ریپورت کاربران

در مورد دوم قبول دارم که همه به یک صورت عمل میکنند

در مورد اول خواسته یا نخواسته قبول کنید که یک مدیر پرپسولیس کمی به حتی تیکه انداختن های در لفافه به مثلا یه بازیکن پرسپولیس کمی بیشتر حساس هست و ممکنه پست استقلالیا پاک بشه تا اینکه مثلا در لفافه کسی به یه استقلالی چیزی بگه که توهین شدید هم نباشه....میخوام بگم این ضعف نیست....قبول کنید کمی حساسیت یه همکار استقلالی اگر بره مثلا تاپیک پرسپولیس یه چیزی رو ببینه که شاید از دید شما لزومی نباشه ویرایش بشه ولی از دید یه همکار استقلالی این درک بیشتر وجود داره که ممکنه باعث آزردگی استقلالی ها بشه و اون رو ویرایش یا پاک کنه هر چند توهین هم نباشه...

متوجه هستید منطورم چیه؟

قبول کنید که نمیشه همه کاربرا وقتی میان انجمن برن تاپیک تیم رقیب همه پست ها رو بخونن که بتونن ریپورت بدن...گاهی یه مدیر ولی اینکار رو ممکنه انجام بده....و پستی که شاید ریپورت داده نشده رو هم خودش تشخیص بده که باید ویرایش یا حذف بشه....

میخوام بگم اینجور مواقع یه مدیر یا همکار استقلالی در راستای شما و آقای علیرضا بتونه مثل آیینه تمام نمای شما عمل کنه منتهی در جبهه مقابل...

به هر حال این نظر من هست فکر میکنم کمی میتونه روی جوی که ایجاد شده بین دوستان استقلالی هم تاثیر داشته باشه...اینکه برخی دوستان کمی ناراحت هستند و فکر میکنند فرق گذاشته میشه( هر چند فکرشون غلط باشه )..با این کار شاید کمی آسوده خاطر بشن.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
الان تو فرووم فوتبال فقط شما 2تا دوست عزیزین که فعالیت مستمر دارین
الان چن وقتیه که اقا فرزاد نیومده به تاپیک واقا مهدی عزیز هم همیشه خیلی کم میاد من با حرف Il Capitano موافقم ونمیگم کسی عزل بشه ولی بهتر نیست شما خودتون یکیو بعنوان مدیر بخش استقلال معرفی کنید تا یکی به کلوپ استقلال هم توجه بیشتری بشه و هم ما هم یه مدیر بالا سر بخششمون باشه ؟!!
البته میتونید بعنوان موقت بزارید .
ولی باید بفکر یه مدیر استقلالی هم باشین تو تاپیکی که 3700 صفحه ست یه مدیر استقلالی باید باشه
البته اقا فرزاد بود خوب دلمون بهش خوش بود ولی بارفتنش سخت شد واسمون .
من نمیگم شما کارتونو بد انجام دادید ولی بعضی وقتا یکی که هم جنس خودت باشه اگرم کاری نکنه ولی بهش دلخوشی
مثل یه پدری که مریضه و توخونه باشه واست یه نعمته اما وقتی ...

این پیشنهاد من بود

ممنون از زحمات شما :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام

کمی صریح میخوام صحبت کنم...

در مورد آقا مهدی بله 100% حفظ ایشون به شما مربوط میشه و من هم در مورد عزل ایشون صحبتی نکردم منظور این بود که کلا آقا مهدی همیشه کم به فروم سر میزنن حتی در گذشته....کمی هم ایشون به خاطر علایق شخصی که دارند ..اگر ریپورتی داده نیشه کلا به تاپیک مجیدی سر نمیزنن....البته به خودشون مربوط هست.

ولی منظورم این هست که اونجوری که من فهمیدم در این چندین سال...مدیریت به دو شیوه بخش رو زیر نظر دارند

1- از طریق سر زدن به تاپیک ها فارغ از استقلالی یا پرسپولیسی بودن خود مدیر یا تاپیک و خوندن پست ها

2- ریپورت کاربران

در مورد دوم قبول دارم که همه به یک صورت عمل میکنند

در مورد اول خواسته یا نخواسته قبول کنید که یک مدیر پرپسولیس کمی به حتی تیکه انداختن های در لفافه به مثلا یه بازیکن پرسپولیس کمی بیشتر حساس هست و ممکنه پست استقلالیا پاک بشه تا اینکه مثلا در لفافه کسی به یه استقلالی چیزی بگه که توهین شدید هم نباشه....میخوام بگم این ضعف نیست....قبول کنید کمی حساسیت یه همکار استقلالی اگر بره مثلا تاپیک پرسپولیس یه چیزی رو ببینه که شاید از دید شما لزومی نباشه ویرایش بشه ولی از دید یه همکار استقلالی این درک بیشتر وجود داره که ممکنه باعث آزردگی استقلالی ها بشه و اون رو ویرایش یا پاک کنه هر چند توهین هم نباشه...

متوجه هستید منطورم چیه؟

قبول کنید که نمیشه همه کاربرا وقتی میان انجمن برن تاپیک تیم رقیب همه پست ها رو بخونن که بتونن ریپورت بدن...گاهی یه مدیر ولی اینکار رو ممکنه انجام بده....و پستی که شاید ریپورت داده نشده رو هم خودش تشخیص بده که باید ویرایش یا حذف بشه....

میخوام بگم اینجور مواقع یه مدیر یا همکار استقلالی در راستای شما و آقای علیرضا بتونه مثل آیینه تمام نمای شما عمل کنه منتهی در جبهه مقابل...

به هر حال این نظر من هست فکر میکنم کمی میتونه روی جوی که ایجاد شده بین دوستان استقلالی هم تاثیر داشته باشه...اینکه برخی دوستان کمی ناراحت هستند و فکر میکنند فرق گذاشته میشه( هر چند فکرشون غلط باشه )..با این کار شاید کمی آسوده خاطر بشن.

سلام

کار خوبی می کنی که صریح صحبت می کنی! (هر چند باز هم مصداق خاصی رو اشاره نکردی!)

اما در مورد محتوای بحث:

نه موافق نیستم. شما همه پست ها را ندیده اید، اگر ما به موقع وارد عمل نشویم به قول شما پست های نیش و کنایه دار (حالا توهین ها را می گذارم کنار) ماجرا را به جاهای باریک تر می کشانند.

این حساسیت رو ما درباره همه داریم و قبلا هم عرض کردم که ممکن هست که ما گاهی تفاوت سلیقه داشته باشیم و هیچ کس هم مطلق نیست، ولی تا الان هر چه را که مورد منفی تشخیص داده ایم، برخورد کرده ایم. من از وقتی همکار شده ام تاپیک استقلال و پرسپولیس هر دو را با دقت دنبال کرده ام (تاپیک های دیگر پر بازدید رو هم کمابیش همینطور)، فقط گاهی شده که دیر پستی را دیده ام و در این حالت زودتر از من سایر دوستان وارد عمل شده و پست های مورد دار رو پاک کرده اند و در صورت لزوم برخوردهای بیشتری اعمال کرده اند. البته یادآوری می کنم که دسترسی من به عنوان همکار در حد پاک کردن پست هست و در صورت نیاز به اعمال قانون جدی تر اتاق فکر داریم که کاربر مورد نظر رو مشمول جرایم دیگر - بر حسب مورد - می کنیم.

حالا امیدواریم که مهدی عزیز هم بتواند با رفع گرفتاری هایش بیشتر اینجا سر بزند تا حس تعادل و آسودگی خیال مد نظر شما عملا بیشتر ایجاد شود. (البته محض یادآوری: فرزاد هم قرار نیست جدا شده فرض بشه، بالاخره باید برگرده! ;))

ارادت

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه همکار جدید برای استقلالی ها در نظر بگیرید که این دوستان هم از جو حاکم بر تاپیکشون احساس رضایت داشته باشن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

چندتا نکته رو عنوان میکنم...

اول اینکه قطع به یقین تغییراتی در راه خواهد بود
دوم اینکه ما مدیر یا همکاری رو صرفا برای بخش خاص تعیین و انتخاب نمیکنیم. مدیر و همکار، طبیعتا در کل بخش اختیار و مسوولیت خواهد داشت
سوم اینکه در تمام ادوار تلاش شده که این تعادل انتخاب رعایت بشه و موضوع تازه ای نیست. از بد حادثه در این مقطع رفقای استقلالی مون کمرنگ شدن (به دلایل متعدد و متفاوت)
چهارم اینکه انتخاب یک کاربر برای همکاری در مدیریت بخش مستلزم اعتبار، سابقه و پذیرش مدیران بالادستی هست
و در نهایت اینکه رنگ قطعا در عملکرد کادر مدیریت کمترین نقش رو داره. چه بزرگوارانی که قبلا بودن چه ما و چه عزیزانی که در آینده مصدر امر قرار خواهند گرفت...

پاینده باشید

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام

کار خوبی می کنی که صریح صحبت می کنی! (هر چند باز هم مصداق خاصی رو اشاره نکردی!)

اما در مورد محتوای بحث:

نه موافق نیستم. شما همه پست ها را ندیده اید، اگر ما به موقع وارد عمل نشویم به قول شما پست های نیش و کنایه دار (حالا توهین ها را می گذارم کنار) ماجرا را به جاهای باریک تر می کشانند.

ارادت

من از اول هم دنبال مصداق نبودم عزیز ..کلی عرض کردم

من متوجه نشدم شما دقیقا با چه گفته من موافق نیستید...من هرگز نگفتم این بده که شما با نیش و کنایه ها برخورد میکنید ...گفتم این نیش و کنایه ها اگر توسط یه پرسپولیسی زده بشه توسط یه استقلالی بهتر درک میشه و مدیریت بهتری از طرف مدیر مقابل صورت میگیره همون طور که شما پرسپولسی هستید و مطمئنا بهتر میدونید مصادیقی که باعث رنجش پرسپولسی ها میشه دقیقا چیست....ولی به هیچ عنوان نمیتونید خودتون رو دقیقا جای استقلالی ها بذارید و این قضیه رو از اون طرف هم 100% درست درک کنید ( البته عذر خواهی میکنم )

به هر صورت صرفا یک پیشنهاد بود.

تشکر از این که گوش دادید.

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درود

چندتا نکته رو عنوان میکنم...

چهارم اینکه انتخاب یک کاربر برای همکاری در مدیریت بخش مستلزم اعتبار، سابقه و پذیرش مدیران بالادستی هست

بله متوجه هستم که شاید دوستان مورد اعتماد و قدیمی استقلالی مثل آرین و...که سابقه مدیریت در بخش های دیگه رو هم داشتن و میتونستن کمک کنند الان نیستند و از این بابت در مضیغه هستید.

تشکر.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من از اول هم دنبال مصداق نبودم عزیز ..کلی عرض کردم

من متوجه نشدم شما دقیقا با چه گفته من موافق نیستید...من هرگز نگفتم این بده که شما با نیش و کنایه ها برخورد میکنید ...گفتم این نیش و کنایه ها اگر توسط یه پرسپولیسی زده بشه توسط یه استقلالی بهتر درک میشه و مدیریت بهتری از طرف مدیر مقابل صورت میگیره همون طور که شما پرسپولسی هستید و مطمئنا بهتر میدونید مصادیقی که باعث رنجش پرسپولسی ها میشه دقیقا چیست....ولی به هیچ عنوان نمیتونید خودتون رو دقیقا جای استقلالی ها بذارید و این قضیه رو از اون طرف هم 100% درست درک کنید ( البته عذر خواهی میکنم )

به هر صورت صرفا یک پیشنهاد بود.

تشکر از این که گوش دادید.

اتفاقا من دنبال مصداق بودم و هستم عزیزم؛ به جای کلی گویی کردن اگر مصادیق (بی عدالتی در برخورد و اعمال قانون یا بی توجهی صورت گرفته توسط ما و ...) هم گفته شود خیلی از ابهامات بر طرف خواهد شد.

اما درباره مطلبی که گفتم موافق نیستم؛
دقیقا با این جمله شما:

قبول کنید که یک مدیر پرپسولیس کمی به حتی تیکه انداختن های در لفافه به مثلا یه بازیکن پرسپولیس کمی بیشتر حساس هست و ممکنه پست استقلالیا پاک بشه تا اینکه مثلا در لفافه کسی به یه استقلالی چیزی بگه که توهین شدید هم نباشه....میخوام بگم این ضعف نیست....قبول کنید کمی حساسیت یه همکار استقلالی اگر بره مثلا تاپیک پرسپولیس یه چیزی رو ببینه که شاید از دید شما لزومی نباشه ویرایش بشه ولی از دید یه همکار استقلالی این درک بیشتر وجود داره که ممکنه باعث آزردگی استقلالی ها بشه و اون رو ویرایش یا پاک کنه هر چند توهین هم نباشه...

البته من درک می کنم منظور شما رو و حق هم می دهم تا حدودی؛ اما عرض من این بود و هست که لزومی حتما به بودن مدیر استقلالی و یا پرسپولیسی نیست، بخش فوتبال (کل تالار و تمام تاپیک ها) می تواند توسط یک مدیر استقلالی اداره بشه کما این که مدت های طولانی توسط فرزاد اداره شد و یا توسط یک مدیر پرسپولیسی اداره بشه کما این که از اولی که من خاطرم هست حامد (سالیوان) پرسپولیسی تنها مدیر بخش بود و هیچ همکاری هم نداشت تا بعد که ساسان آمد و بخش رو اداره کرد و مشکلی هم نبود ...؛ این دیدگاه رو باید تغییر داد که ما برای خود حتما یک مدیر همفکر و همرنگ داشته باشیم و اگر این اتفاق نیفتاد، عدالت را شاهد نخواهیم بود. کلا من با این دسته بندی ها موافق نیستم، وقتی یک نفر به عنوان مدیر انتخاب می شه همه باید احترام بگذارند و تمکین کنند از او؛ مگر این که خلاف/خلاف های آشکاری از او سر بزنه که این هم نه با کلی گویی بلکه دقیقا باید با ارایه مصداق و مدرک مشخص بشه.

نهایتا:

با تمام این تفاسیر، ما در فکر این هستیم که اعتدال مد نظر شما و دوستان دیگر - با توجه به بضاعت و امکانات موجود - رعایت بشه و باید زمان بدهید تا عملا به این شرایط و تحقق پیشنهاد شما برسیم.

موفق باشید

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
الان آقا مهدی مگه نمیاد؟

درود
هستیم آقا کما فی سابق - حالا ممکنه به دلایلی کمتر پست بزارم ولی هستیم آقا
اون بحث هم بهونه ای بود برای مطرح کردن یک سری حرفهای دیگه که ... - زیرا دوستی که فرمودن بنده حضور ندارم چند وقت پیش دو پیام خصوصی به بنده دادن که اولی زیر یک ساعت و دومی نزدیک دو ساعت بعد پاسخ داده شده - در حالی که پیام دومی ایشون رو بنده ساعت نزدیک 3 نصفه شب پاسخ دادم و البته دیگر دوستان هم به همین نحو
البته باز هم عرض میکنم این بحثی که مطرح شد بیشتر شخصی بود تا مرتبط به انجمن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درود
هستیم آقا کما فی سابق - حالا ممکنه به دلایلی کمتر پست بزارم ولی هستیم آقا
اون بحث هم بهونه ای بود برای مطرح کردن یک سری حرفهای دیگه که ... - زیرا دوستی که فرمودن بنده حضور ندارم چند وقت پیش دو پیام خصوصی به بنده دادن که اولی زیر یک ساعت و دومی نزدیک دو ساعت بعد پاسخ داده شده - در حالی که پیام دومی ایشون رو بنده ساعت نزدیک 3 نصفه شب پاسخ دادم و البته دیگر دوستان هم به همین نحو
البته باز هم عرض میکنم این بحثی که مطرح شد بیشتر شخصی بود تا مرتبط به انجمن
سلام

من یه سوالی از شما دارم...

من در حرفام گفتم شما به مسائل توجهی ندارید یا شما پاسخ پیغام های دوستان رو نمیدید؟

بنده عرض کردم شما به دلایلی کم به انجمن سر میزنید.نگفتم اصلا حضور ندارید.این فقط مختص الان نیست ..بنده از سال 2009 که به عنوان کاربر فعال اینجا حضور داشتم همین طور بوده. غیر از اینه؟..نسبت به این قضیه هم شکایتی نکردم! ربطی هم به من نداره .فقط عرض کردم با توجه به اینکه شما به عنوان تنها همکار استقلالی حال حاضر انجمن...در حال حاضر خیلی کم حضورتون حداقل دیده میشه ( گذشته هم مورد بحث نبود! شاید هم شما به صورت نامحسوس حصور دارید و فقط پست نمیدید دیگه این رو که بنده علم غیب ندارم! من چیزی رو میگم که مشاهده میکنم ) بهتره که یه همکار استقلالی دیگه هم در کنار شما باشه...که دوستان استقلالی احساس بهتری داشته باشن!

حالا کجای این بحث شخصی هست لطفا پاسخگو باشید! فقط یه تهمتی رو نزنید و برید!

کاری میکنید وقتی کسی هم میخواد یه پیشنهادی رو مودبانه یا صرفا جهت دلسوزی مطرح کنه با تیر های تیز نیش و کنایه شما مواجه و از کرده خودش پشیمون بشه!

بنده اگه مشکل شخصی با کسی داشته باشم ازش کمک نمیخوام به هیچ عنوان! پیغام خصوصی که به شما دادم غیر از درخواست کمک اون هم به خاطر توهین به قلعه نویی بوده؟؟ در ضمن اون پیغام رو هم من عمدا اون زمان و بعد از مشاهده اینکه چراغ شما روشن و انلاین هست به شما دادم..درواقع اول روی پروفایل مدیران و همکاران رفتم و دیدم شما انلاین هستید و به شما پ.خ دادم چون از علاقه شما به قلعه نویی هم خبر داشتم! .جالا خوشحال میشم بفرمایید منظورتون از شخصی بودن قضیه چیه!
اصلا محور بحث ما شما نبودید! که بخواد شخصی باشه یا از نظر شما به انجمن ربطی نداشته باشه!

Last edited:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام

من یه سوالی از شما دارم...

من در حرفام گفتم شما به مسائل توجهی ندارید یا شما پاسخ پیغام های دوستان رو نمیدید؟

بنده عرض کردم شما به دلایلی کم به انجمن سر میزنید.نگفتم اصلا حضور ندارید.این فقط مختص الان نیست ..بنده از سال 2009 که به عنوان کاربر فعال اینجا حضور داشتم همین طور بوده. غیر از اینه؟..نسبت به این قضیه هم شکایتی نکردم! ربطی هم به من نداره .فقط عرض کردم با توجه به اینکه شما به عنوان تنها همکار استقلالی حال حاضر انجمن...در حال حاضر خیلی کم حضورتون حداقل دیده میشه ( گذشته هم مورد بحث نبود! شاید هم شما به صورت نامحسوس حصور دارید و فقط پست نمیدید دیگه این رو که بنده علم غیب ندارم! من چیزی رو میگم که مشاهده میکنم ) بهتره که یه همکار استقلالی دیگه هم در کنار شما باشه...که دوستان استقلالی احساس بهتری داشته باشن!

حالا کجای این بحث شخصی هست لطفا پاسخگو باشید! فقط یه تهمتی رو نزنید و برید!

کاری میکنید وقتی کسی هم میخواد یه پیشنهادی رو مودبانه یا صرفا جهت دلسوزی مطرح کنه با تیر های تیز نیش و کنایه شما مواجه و از کرده خودش پشیمون بشه!

بنده اگه مشکل شخصی با کسی داشته باشم ازش کمک نمیخوام به هیچ عنوان! پیغام خصوصی که به شما دادم غیر از درخواست کمک اون هم به خاطر توهین به قلعه نویی بوده؟؟ در ضمن اون پیغام رو هم من عمدا اون زمان و بعد از مشاهده اینکه چراغ شما روشن و انلاین هست به شما دادم..درواقع اول روی پروفایل مدیران و همکاران رفتم و دیدم شما انلاین هستید و به شما پ.خ دادم چون از علاقه شما به قلعه نویی هم خبر داشتم! .جالا خوشحال میشم بفرمایید منظورتون از شخصی بودن قضیه چیه!
اصلا محور بحث ما شما نبودید! که بخواد شخصی باشه یا از نظر شما به انجمن ربطی نداشته باشه!

دوست عزیز پستهای قبلییتون رو مطالعه بفرمائید پاسخ سوالاتتون رو دریافت میکنید.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قرار نیست واسه فوتبالی که برای تفریح و سرگرمی ـــه اینقدر تعصب بی مورد نشون بدید :rolleyes:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
الان دیدم مسلمان تو لیست خرید استقلال هم هست ..... یعنی حالم به هم میخوره از این مدیریت و کاراش .... آخه مردک تو که اصلا تیمت به این بازیکن احتیاجی نداره . یکی نیست بگه .... ! تو با این کارت فقط کار پرسپولیس رو سخت تر میکنی و مبلغ قرار داد رو بالاتر میبری .

چه بدبختی گیر کردیم از دست اینا ... هربازیکنی رو که ما اسم میبریم میفتن دنبالش . خجالت هم نمیکشن .... اه اه :hmm:

بازم ببخشید ولی این رو من دیروز بد ریپورت دادم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد !

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... هیچ اتفاقی نیافتاد !

انجام شد.

پ.ن: البته انتظار داریم متقابلا همین حساسیت رو اگر در تاپیک استقلال دیدید که دوست / دوستان آنجا درباره پرسپولیس اظهار نظرهایی از این دست دارند هم نشان بدهید.

ارادت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست عزیز پستهای قبلییتون رو مطالعه بفرمائید پاسخ سوالاتتون رو دریافت میکنید.
من تمام چیزهایی که نوشتم رو یادم هست و بر سر مواضع خودم هستم و باز هم متاسف هستم از برخورد شما.

متاسفانه شما جوابی برای سوالات من ندارید و به نظر من در اعمال مدیریتی نسبت به بقیه دوستان ( جواد و فرزاد ) کمی ضعیف تر عمل کردید. این نظر من هست . چرا باید از گفتن نظرم بدون توهین شرم داشته بشم؟ خب قبول ندارید و دوستان هم قبول ندارند. اوکی! ولی نظر من همچنان همینه.

یه متنی رو هم نوشتم در همین پست که ویرایش کردم چون ترجیح دادم پابلیک نشه . دسترسی دارید میتونید مطالعه کنید.

دیگه هم دوست ندارم این بحث رو ادامه بدم...صحبتی دارید که البته بعیده میتونیم در پ.خ انجام بدیم!

موفق باشید

Last edited:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بنده از سال 2009 که به عنوان کاربر فعال اینجا حضور داشتم همین طور بوده. غیر از اینه؟..نسبت به این قضیه هم شکایتی نکردم! ربطی هم به من نداره .فقط عرض کردم با توجه به اینکه شما به عنوان تنها همکار استقلالی حال حاضر انجمن...در حال حاضر خیلی کم حضورتون حداقل دیده میشه ( گذشته هم مورد بحث نبود! شاید هم شما به صورت نامحسوس حصور دارید و فقط پست نمیدید دیگه این رو که بنده علم غیب ندارم! من چیزی رو میگم که مشاهده میکنم )

ابتدا تاکیدا از شما میخوام حتما در مورد اینکه چرا شما کاربر فعال این انجمن بودید و الان با یک آیدی دیگر فعالیت میکنید که از سال 2012 ساخته شده توضیح بدین - نام کاربری قبلی و دلیل اینکه چرا از آیدی جدید استفاده میکنید

در موردی که بالا بولد شده شما فرمودین علم غیب ندارید ولی در پستی که پائین از شما کوت میشه میبینیم مثل اینکه علم غیب هم دارید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد شخصی بودن تقریبا همه دوستان بحثهایی که سر مسائل جزیی جنابعالی با بچه ها داشتید و آخرش سر بنده خراب کریدن رو به یاد دارن - نیاز به یاد آوری نداره ولی تو همین دو سه پست اخیرتون میتونم خیلی راحت نشون بدم که از روی کینه دارید این بحث رو راه میندازید

به نظر من در اعمال مدیریتی نسبت به بقیه دوستان ( جواد و فرزاد ) کمی ضعیف تر عمل کردید. این نظر من هست . چرا باید از گفتن نظرم بدون توهین شرم داشته بشم؟ خب قبول ندارید و دوستان هم قبول ندارند. اوکی! ولی نظر من همچنان همینه.

با توجه به اینکه از مدیران استقلالی جواد و فرزاد به هر دلیلی مدتیه که تشریف ندارند و آقا مهدی همکار استقلالی جدید هم کلا خیلی کم به انجمن سر میزنن آیا بهتر نبود که همکاری انتخاب میشد که زیاد به بخش سر بزنن یا حداقل در حال حاضر یه همکار استقلالی دیگه هم به جمعشون اضافه بشه؟ به نظر من کمی تعادل برقرار نیست.

صحبتهای بالای شما کاملا بر میگرده به وقتی که قلعه نویی مربی استقلال شد و بنده با یک سری از دوستان مخالف قلعه نویی بحث داشتم اینجا - و حالا شما دارید زخم اون موقع رو باز میکنید و بعد میگید صحبت شخصی نیست؟ جدا اگر این صحبتها شخصی نیست به چه نیتی تو انجمن زده میشه ؟

متاسفانه ما هنوز تفاوت بین رک بودن - ابراز عقیده کردن - جو سازی کردن - توهین - افترا و ... رو نمیدونیم - یا شایدم میدونیم و خودمون رو به اون راه میزنیم

علی رغم توصیه دوستان بخش پاسختون رو دادم و منتظر جوابتون در مورد یوزر قبلی که سال 2009 ساخته شده بوده هستم.(بنده هم با توصیه دوستان مبنی بر اینکه این بحث برای بخش زننده هست مواقم ولی نمیتونم بشینم یکی هر چی میخواد میگه و از سکوت بنده سوء استفاده میکنه)
در ضمن متنی که فرمودین بنده دسترسی ندارم که مطالعه کنم نیاز بود حتما پابلیک کنید

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
ابتدا تاکیدا از شما میخوام حتما در مورد اینکه چرا شما کاربر فعال این انجمن بودید و الان با یک آیدی دیگر فعالیت میکنید که از سال 2012 ساخته شده توضیح بدین - نام کاربری قبلی و دلیل اینکه چرا از آیدی جدید استفاده میکنید

در موردی که بالا بولد شده شما فرمودین علم غیب ندارید ولی در پستی که پائین از شما کوت میشه میبینیم مثل اینکه علم غیب هم دارید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد شخصی بودن تقریبا همه دوستان بحثهایی که سر مسائل جزیی جنابعالی با بچه ها داشتید و آخرش سر بنده خراب کریدن رو به یاد دارن - نیاز به یاد آوری نداره ولی تو همین دو سه پست اخیرتون میتونم خیلی راحت نشون بدم که از روی کینه دارید این بحث رو راه میندازید

صحبتهای بالای شما کاملا بر میگرده به وقتی که قلعه نویی مربی استقلال شد و بنده با یک سری از دوستان مخالف قلعه نویی بحث داشتم اینجا - و حالا شما دارید زخم اون موقع رو باز میکنید و بعد میگید صحبت شخصی نیست؟ جدا اگر این صحبتها شخصی نیست به چه نیتی تو انجمن زده میشه ؟

متاسفانه ما هنوز تفاوت بین رک بودن - ابراز عقیده کردن - جو سازی کردن - توهین - افترا و ... رو نمیدونیم - یا شایدم میدونیم و خودمون رو به اون راه میزنیم

علی رغم توصیه دوستان بخش پاسختون رو دادم و منتظر جوابتون در مورد یوزر قبلی که سال 2009 ساخته شده بوده هستم.(بنده هم با توصیه دوستان مبنی بر اینکه این بحث برای بخش زننده هست مواقم ولی نمیتونم بشینم یکی هر چی میخواد میگه و از سکوت بنده سوء استفاده میکنه)
در ضمن متنی که فرمودین بنده دسترسی ندارم که مطالعه کنم نیاز بود حتما پابلیک کنید

خوب عزیز دل برادر شوما کم میای انجمن اینو خب همه میدونن البته تصمیم گیری در این مورد به مدیریت اینجا برمیگرده ولی به نظر من هم تو صحبتای این دوستمون هم نه توهینی به شما شده نه با شما پدر کشتگی دارن نه زخمی رو باز میکنن
لپ سخن ایشون اینه که ای کاش همکاری که انتخاب میشد وقت بیشتری تو تاپیکهای مربوطه می گذاشت
یه نکته دیگه ظاهرا شما علاقه قلبی و شدیدی به قلعه نویی دارید که تمامی این بحث ها رو به ایشون ربط میدین که چون شما از ایشون طرفداری کردین دارن به شما ضربه میزنن نه عزیز من این حرفا نیست به چندین صفحه قبل تو همین تاپیک برگردین همین بحث رو من مطرح کرده بودم که اون زمان شما به کل نبودین تا جوابی بدین

ضمنا : بحث یوزر یا ایدی دوم یه بحث ثانویه جهت کشوندن بحث اصلی و منحرف کردن ذهن ها هستش
دلایل زیادی میتونه داشته باشه ایشون میتونن قبلا یه یوزری داشته باشن ولی دیگه از اون استفاده نکنن با پیگیری ای پی ها توسط مدیران ارشد خیلی ساده میشه به نتیجه رسید

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
خوب عزیز دل برادر شوما کم میای انجمن اینو خب همه میدونن البته تصمیم گیری در این مورد به مدیریت اینجا برمیگرده ولی به نظر من هم تو صحبتای این دوستمون هم نه توهینی به شما شده نه با شما پدر کشتگی دارن نه زخمی رو باز میکنن
لپ سخن ایشون اینه که ای کاش همکاری که انتخاب میشد وقت بیشتری تو تاپیکهای مربوطه می گذاشت
یه نکته دیگه ظاهرا شما علاقه قلبی و شدیدی به قلعه نویی دارید که تمامی این بحث ها رو به ایشون ربط میدین که چون شما از ایشون طرفداری کردین دارن به شما ضربه میزنن نه عزیز من این حرفا نیست به چندین صفحه قبل تو همین تاپیک برگردین همین بحث رو من مطرح کرده بودم که اون زمان شما به کل نبودین تا جوابی بدین

ضمنا : بحث یوزر یا ایدی دوم یه بحث ثانویه جهت کشوندن بحث اصلی و منحرف کردن ذهن ها هستش
دلایل زیادی میتونه داشته باشه ایشون میتونن قبلا یه یوزری داشته باشن ولی دیگه از اون استفاده نکنن با پیگیری ای پی ها توسط مدیران ارشد خیلی ساده میشه به نتیجه رسید

الان جنابعالی به عنوان سخنگوی ایشون دارید صحبت میکنید ؟ اون بحث یوزر دوم که میفرمائید برای بنده و دیگر همکاران از مهمترین مسائل هست زیرا این انجمن انجمنی هست که بخشهای متنوعی از جمله بازارچه داره.

به نظر بنده مشکلی نیست شما دوست عزیزمون و یکی دو یوزر دیگر که سر قضیه قلعه نویی با بنده مشکل داشتن میتونستید راحت تر بگید -یک همکار استقلالی مخالف قلعه نویی به کار گیری بشه
نیازی به چو سازی و 100 تا پیام خصوصی فرستادن برای اعضای کلوب استقلیل هم نبود
اگر بنده کمتر در بخش مینویسم به همین دلیل هست که گاهی اوقات مشکلات شخصی به مسئله همکار انجمن بودن ارتباط پیدا نکنه - دو روز پیش که بحث شروع شد به یکی از دوستان 4 تا کاربر رو نام بردم که با اون 4 کاربر تو بخش قبلا سر مسائل فوتبالی بحث داشتم ( که شاید روزی ایشون اعلام کنن همینجا ) و یکی یکی اون 4 کاربر پیداشون میشه

دوستان عزیزی که سابق در خدمتشون بودیم میدونن که بنده پستی نبود تو تاپیک استقلال که از زیر دستم در بره و تمامی پستهای بدون توهین رو لایک میکردم و از طرفی بنده از گذشته اگر تحلیلی داشتم مینوشتم و زیاد دنبال پست زیاد کردن نبوده و نیستم که به چشم بیاد و بعد از اینکه همکار انجمن شدم متاسفانه دوستان استقلالیمون شروع به جو سازی کردن و الان هم که دیگه اوجش رو دارن نشون میدن

بالا