• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کل تیم بد بود مقابل تاتنهام و اورتون به مراتب بهتر بازی کردیم اعتماد بنفس همه ی بازیکنان صفر جز یانوزای , فن پرسی هم به ندرت توپ به پاش می خورد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یکی از کارشناس های ال جز یره رود گولیته. یکی هم مایک فیلان

این امار رو هم ببینید. تلاش نیوکاسل برای گل زدن بیشتر از یونایتد بوده.

JSC sports +10_0260 12341_H_27500_20131207_170614.jpg

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب دوستان نظرتونچیه در مورد حرف هایی مکه قبلا زدیم؟تیم کاملا ابهتش رو از دست داده همین تیم یا تیم های مشابه زمین من سیتی یا چلسی میره با کلی امید که مساوی بگیره و ترس قشنگ مشخصه تو قیافه هاشون اینجا تو زمین یونایتد اینقدر ریلکس هستن ادم حال میکنه اومدن واسه برد بالعکس چیزی که مشخصه ترس از باخت تو چهره مویس هست مردک ترسوی احمق

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چندبار تایپ کردم و پاک کردم! اصلا حوصله بحث فنی ندارم! فقط چندتا نکته کوتاه:
داریم 442 بازی میکنیم اونم با زوج هافبک کلورلی و جونز، انگار خط هافبک نداریم! کلورلی مثلا بازیساز وسط زمینه ولی از جونز عقبتر بازی میکنه!
بخاطر ضعف خط هافبک، نیوکاسل داره از جلو پرس میکنه.
با احترام به نظر بقیه دوستان از فروش نانی و کلورلی خوشحال میشم.
اونهمه پول دادیم یک هافبک خریدیم که مشکل خط هافبک رو کمتر کنیم که تا حالا فقط خاطره خرید اندرسون و به به رو واسمون زنده کرده.
دستیاران مویس قابل قیاس با دستیاران فرگوسن نیستن.
زاها هم مثل پوگبا از تیم میره و در آینده میبینیم که چه بازیکنی رو از دست دادیم.
تلفظ اسامی بازیکنان توسط گزارشگر شدیدا رو مخه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
JSC sports +10_0260 12341_H_27500_20131207_171032.jpg

مایک فیلان - رود گولیت - اندی گری

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این سبکی که الان منچستر داره بازی می کنه تمام هویتش رو به باد میده سبک بازی سراسیمه و آشفته اصلا هیچ شباهتی به سبک منچستر فرگوسنی نداره
با متوسل شدن به سبکهای جعلی و بدون ادامه دادن راه و ایده ی فرگوسن این تیم هیچ آینده ای نخواد داشت

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
اعتماد به نفس کجاست !؟
بابا یه بازی باخنین بعد از 13 تا بازی ، چرا اینطوری بازی میکنین !!؟؟

قیافه ی مویس هم که ترس میریخت !
حیفه واقعا ..

ولی من به نیمه ی دوم امیدوارم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شگفتی های اقای مویس داره تکمیل میشه. 1 گل هم از نیوکاسل خوردیم. دست اقای مویس درد نکته و خسته نباشن. اینم تاکتیک ایشون

تیمی که هدفش اینه که نبازه اخرش میشه این.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بذارید راحت نظرمو بگم.

سعی میکنم محترمانه نظر بدم اما نمیتونم خشمم رو پنهان کنم.

به نظر من مویس علاوه بر اینکه ترسو هست . یه ادم احمق هم هست. مودبانه ترین واژه ای هست که میتونم بگم در مورد این ادم.

کسی که مسائل شخصی رو قاطی مسائل تیمی میکنه. من قبول دارم که انتخاب بازیکن دست سرمربی تیم هست اما تو شرایطی که تیم فقر بازیکن داره گذاشتن بازیکنی مثل زاها که حتی اجازه نداده یه بازی تو لیگ بازی کنه تا حداقل تماشاگر ببینه لیاقت داره یا نه.

کسی که شما کلیپ بازیهاشو ببینید تعجب میکنید که چرا این بازیکن نیمکت نشینه. ما یه یانوزای رو گذاشتیم این طرف که خوب بوده به نسبت سنش . اما این طرف ما کماکان ریپ میزنه.

حالا اون مساله در مورد زاها درست باشه یا نباشه رو من نمیدونم. اما مطمئنا همه تقصیرها گردن اون نیست. علاوه بر اون حرکت زاها اگه واقعیت داشته باشه یه بی انضباطی تیمی نیست. یه مساله ای در مورد زندگی شخصیش هست و مویس این حق رو نداره که ابرو و تاریخ یه تیم رو در معرض خطر قرار بده اونم بخاطر اینکه قصور و کوتاهی کرده.

من نمیخوام بگم که زاها خداست و اگه بود ما الان صدر جدول بودیم. اما من بازی والنسیا و نانی رو که میبینم که حتی تو چند بازی اخیر یه دونه موقعیت گل هم ایجاد نکردن و به قیافه زاها نگاه میکنم روی نیمکت واقعا حسرت میخورم که به قول دوستمون میره و میشه یکی مثل پوگبا و حسرتش میمونه به دل هوادار

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امیدوارم زاها تو این دقایق باقیمانده خیلی خیلی خوب بازی کنه تا مویس پاسخگوی بازی ندادن بهش باشه. اونهم تو این شرایط و با اینهمه مصدوم.
پ.ن: متاسفانه اینقدر این بازیکن روی نیمکت و سکو بوده که فکر نکنم روحیه خوبی هم داشته باشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تماشاگرها بخصوص اون قدیمتراشون همه شاکین. شالگردن اعتراض رو هم اوردن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
شال گردن سبز و طلایی که مختص مخالفان گلیزرها هست فکر کنم بزودی به افتخار مویس یک رنگ جدید بهش اضافه بشه!! فقط کافیه کامنتهای طرفداران در پیج اصلی یونایتد در FB رو بخونیم.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی اینجا یک نفر بیاد بگه شما فلانین و تماشاگر و هوادار باید اینجور باشه و ... من هرچی از دهنم در بیاد بارش میکنم شرمنده همه امروز خواهشن بزارین فحش بدیم راحت شیم :D با عرض تبریک به همتون دقیقا بلای لیورپول سرمون اومده

بالا