• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من هم با شما موافق بودم، بازی با اورتون بد نبودیم، اما این بازی کاملاً حرف های دوستان رو تأييد میکرد، برای همین هم من تا اینجا هییچی نگفتم، تیم اصلاً روحیه پیروزی طلبیو به کل از یاد برده، دوستان از حرف های گزارشگرا و کارشناسای صدا و سیما یا الجزیره بد میگن، اما اگه واقعیتو بخوایم ببینیم بی راه نمیگن، تیم ها نه تنها دیگه از اومدن و بازی کردن تو اولدترافورد ترسی ندارن، بلکه برعکس، به لطف وضعیت روحی که مویس ایجاد کرده همه برای برد میان!!
همه یونایتدو یه تیم بحران زده میبینن که راحت میشه ازش امتیاز گرفت، از این شکل بازی کردنشون جلوی ما مشخصه، وقتی دقیقه 60 بن آرفا رو میاره تو زمین یعنی اومده تو اولترافورد که ببره!
من هم حامی مویس بودم و تا حدودی هستم هنوز هم (چون با تعویض مربی مخالف اونم وسط فصل) اما واضحه که اقتدار لازم رو نداره.
شخصیت تیم رو متزلزل کرده این مرد.
این حقیقتیه که حتی یکی مثل من که از اول حامیش بوده باید قبول کنه....
اینکه چرا بدتر از بازی تاتنهام بودیم معلوم نیست؟ یه نگاه به 11 تا بنداز.

پست قبلیمو تکمیل کنم. فلینی و اسمالینگ هم مصدوم بودن! نمیدونم چی بگم.

سوال مهم الان اینه، مویس نیم فصل دوم را با منچستر به روی خواهد دید؟

من که شک دارم. گواردیولا هم یه زمانی همه کوچیکش میکردند و میگفتند این بارسا رو هر کسی به دست بگیره فلان میکنه. دیدیم پپ که رفت بارسا همون بارسا نموند و بایرن الان چه بازی میکنه.
با شناختی که من از باشگاه و فرگوسن و چارلتون و ... دارم قطعا میبینه. حتی حداقل 1 سال دیگه هم خواهد بود بعد از پایان این فصل.

پپ وقتی بزرگیشو نشون میده که یا سرمربی یه تیم برای بیشتر از 10 سال باشه یا اینکه بره یه تیم ضعیف رو دست بگیره و به موفقیت برسونه.

---------------

مطمئنم مویس میتونه تیم رو به روزای خوب برگردونه. اگه میتونیم تو آلمان 5 تا بزنیم(به لورکوزنی که بالاتر از دورتمونده تو جدول) که تو تاریخ باشگاه سابقه نداشته پس میتونیم تو لیگ هم نتیجه بگیریم. اگه این اتفاق های بدی که گفتم دست از سر ما بردارن خیلی خیلی بهتر نتیجه می گیریم.
نتیجه عالی رو هم زمانی میگیریم که یه سری بازیکن ها برن و چند تا بازیکن عالی بخریم. تو خط میانی و دفاع چپ. امیدوارم تو ژانویه حداقل یه هافبک رو بخریم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با شناختی که من از باشگاه و فرگوسن و چارلتون و ... دارم قطعا میبینه. حتی حداقل 1 سال دیگه هم خواهد بود بعد از پایان این فصل.

پپ وقتی بزرگیشو نشون میده که یا سرمربی یه تیم برای بیشتر از 10 سال باشه یا اینکه بره یه تیم ضعیف رو دست بگیره و به موفقیت برسونه.

---------------

امیدوارم فرگی بیش اندازه خودش رو خرج مویس نکنه.

در اون که شکی نیست. زمانی که این 2 تیم رو تحویل گرفت بایرن یک تیم عالی بود و بارسا یک تیم خوب. البته در لیگ دسته دوم اسپانیا با بازیکنان جوانان بارسا و یه یک سری بازیکن درجه ی 2 تونست قهرمان لیگ 2 بشه و مجوز ورود به لالیگا رو پیدا کنه (در فصل اول مربیگریش) که قوانین فوتبال اسپانیا اجازه نمیداد 2 بارسا در یک لیگ حاضر باشن. ولی صحبتت تا حدی درسته

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
@ مهرداد و پویان
در مورد زاها، مسلمه که مثل یانوزای فوق العاده نیست. که اگه بود مطمئنا همیشه تو 11 تا بود. ولی قطعا بازیکن خوبیه و با بازی کردن و تجربه بدست آوردن بهتر میشه. ولی تو این اوضاع الان تیم مویس باید یه نفر رو بازی بده صرفا برای اینکه تجربه کسب کنه!؟ خیر، اولویت با باتجربه ها و بازیکن های عالی مثل یانوزای هست.

در مورد بازی، من تقریبا از دقیقه 60 دیدم که همون اوایلش ضربه سر اورا با دست از روی خط برگردونده شد! متاسفم که هیچ کسی تا الان بهش اشاره ای نکرده.
ما امروز رونی، کاگاوا، کریک و گیگز رو نداشتیم. هیچ کسی رو نداشتیم که وسط زمین میدون داری کنه. مهم تز از همه کریک که نبودش به شدت تو چند بازی اخیر به چشم میومد. بهش میگیم استاد کریک به مسخره ولی واقعا بهترین هافبک مون هست.
چرا میگی برای نباختن اومده بودیم تو زمین!؟ میشه بگی ترکیب اولیه بازی چطور باید می بود که می گفتیم برای برد اومده!؟
من هم اندازه شما ناراحتم چرا که رو 6 امتیاز حساب کرده بودم ولی همچنان دلیلی برای صحبت از تعویض مربی ندارم. معذرت میخوام ولی صحبت از تعویض مربی خنده دارترین موضوع این چند صفحه اخیره.

دو نکته رو بگم. اول، همونطور که فرگوسن و چند روز پیش مورینیو گفت تنها تیمی که میتونه به کورس قهرمانی برگرده و حتی قهرمان بشه منچستر یونایتده. من هم همین اعتقاد رو دارم. شما رو نمیدونم.
دوم باز هم همون جمله معروف کیروش که قبلا هم گفتم. "مهم نیست چه اتفاقی در طول فصل میفته. وحشت زده نشید!"

من اصلا جزو کسایی نیستم که ادعا میکنم باید هربازی حضور داشته باشه !!
ولی وقتی والنسیا و نانی فاجعه عمل میکنن چرا نباید زاها تست بشه !؟

یا من به شخصه اصن به تعویض مربی فکر نمیکنم ، حتی تمام کسایی که ورزشگاه رو هم ترک کردن هیچ پلاکارد یا حتی شعاری ندادن !

گفتم که من هم امیدوارم ولی با این وضعیت که حتی به خرید 27 میلیون پوندی خودش هم اطمینان نداره و بازیش نمیده مشخصه که نمیدونه چیکار میخواد انجام بده !
امیر ، 7 تغییر از بازی با اورتون !! یعنی چی واقعا ؟چرا ؟
اون هند باعث تغییر روند بازی میشد !
ولی واقعا جز همون 2 3 دقیقه هیچ نکته ی مثبتی نبود !

چرا باید فقط یه هافبک مثه کریک داشته باشیم ؟ که وقتی مصدوم بشه به این وضع دچار شیم ..
درسته آخه ؟

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

والا اکثر مربی های بزرگ اکثرا ده سال یه جا توقف نکردند... فرگوسن یه استثنا بود و استثنا خواهد ماند... پپ هم وقتی بزرگیش رو نشون داد که جلوی بهترین مربی تاریخ و تو فینال دو بار برنده شد و امثال پدرو، پیکه، بوسکتس، اینیستا، ژاوی، مسی و ... رو به اوج فوتبالشون رسوند.

به عنوان کسی که فوتبال رو دوست دارم ( و نه طرفدار یونایتد) امیدوارم من یو به اوج برگرده و فکر کنم تنها راهش اخراج مویس هست... این ادم با اون سبک خرید کردنش نشون داد به درد یونایتد نمیخوره.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
آقای فرگوسن اون ذهنیت افسانه ای که ازت داریم رو با حمایت از این مردک*** خراب نکن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من اصلا جزو کسایی نیستم که ادعا میکنم باید هربازی حضور داشته باشه !!
ولی وقتی والنسیا و نانی فاجعه عمل میکنن چرا نباید زاها تست بشه !؟

یا من به شخصه اصن به تعویض مربی فکر نمیکنم ، حتی تمام کسایی که ورزشگاه رو هم ترک کردن هیچ پلاکارد یا حتی شعاری ندادن !

گفتم که من هم امیدوارم ولی با این وضعیت که حتی به خرید 27 میلیون پوندی خودش هم اطمینان نداره و بازیش نمیده مشخصه که نمیدونه چیکار میخواد انجام بده !
امیر ، 7 تغییر از بازی با اورتون !! یعنی چی واقعا ؟چرا ؟
اون هند باعث تغییر روند بازی میشد !
ولی واقعا جز همون 2 3 دقیقه هیچ نکته ی مثبتی نبود !

چرا باید فقط یه هافبک مثه کریک داشته باشیم ؟ که وقتی مصدوم بشه به این وضع دچار شیم ..
درسته آخه ؟

مشکل بود و نبود زاها نیست. بحث بی موردیه.

اطمینان داره ولی مصدوم بوده.
تغییر برا چی بوده؟ اسمالینگ، کاگاوا، فلینی مصدوم. رونی محروم. گیگز هم با توجه به سنش نمیتونه دو بازی به این فاصله انجام بده. در عوض جونز اون بازی محروم بود و این بازی نبود. ون پرسی مصدوم بود و امروز نبود.
مهم نیست 1 حرکت مثبت یا 100 حرکت مثبت. مهم اینه که هر طور شده ببریم فعلا. این فعلا مهمه.

موافقم. ما نباید فقط کریک رو داشته باشیم. ولی این مشکلی بوده که از قبل بوده و متاسفانه تو چند سال اخیر نه فرگوسن و نه مویس حلش نکردن.

------------

@silvan
اگه میخواستم با فرگوسن مقایسه کنم می گفتم 25 سال و نه 10 سال! من کلوپ رو برتر از پپ میدونم. چون تو 5 سال تیمی ساخت در حد قهرمانی اروپا. پپ میتونه؟
پپ میتونست یه بارسا جدید بسازه بدون ژاوی و مسی و اینیستا که دوباره بتونه بهترین مربی تاریخ رو شکست بده؟ به نظرم اگه میتونست میموند.
شما تعریف خودت رو از بزرگی داره و من هم تعریف خودم که گفتم.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
@silvan
اگه میخواستم با فرگوسن مقایسه کنم می گفتم 25 سال و نه 10 سال! من کلوپ رو برتر از پپ میدونم. چون تو 5 سال تیمی ساخت در حد قهرمانی اروپا. پپ میتونه؟
پپ میتونست یه بارسا جدید بسازه بدون ژاوی و مسی و اینیستا که دوباره بتونه بهترین مربی تاریخ رو شکست بده؟ به نظرم اگه میتونست میموند.
شما تعریف خودت رو از بزرگی داره و من هم تعریف خودم که گفتم.

گواردیولا تو یه فصل با تیمی که فصل پیش به من یو باخته بود و تو لیگ هم به رئال باخته بود و بهترین بازیکنش (رونالدینیو) ازش جدا شده بود 7 تا جام برد... الان این شرایط برای کلوپ هم وجود داره...

قبل از پپ شما اینیستا و ژاوی رو چقدر قبول داشتید؟ بعد از پپ برای اینیستا و ژاوی و مسی چه اتفاقی افتاد؟ پیکه رو این آدم بهترین مدافع جهان کرد. بوسکتس رو بهترین هافبک دفاعی دنیا...

خدایی مقایسه کردن کسی که تو فصل اول مربی گریش تمام رکوردها رو زده با کلوپ عجیب هست...

اینکه تیم های بزرگ دنبال پپ هستند هم تقصیر پپ نیست... شما وقتی پیشنهاد از بایرن داشته باشی قطعا به کریستال پالاس نمیری... البته تیم ب بارسا نشون داد این بابا تو کار با جوان ها چجوری هست...

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
خداییش یکی بگه این فلینی چیه که این مویس خریده؟!
از اولشم میخواست بخره خیلیا موافق نبودن اونم با این قیمت بالا.اصلا در سطح یونایتد نیست.جالبه وقتی قراردادش بست گفت میخوام نقش روی کین تو تیم داشته باشم:blink:
گدا گشنه بازی درنمیاوردن اوزیل میخریدن الان وضع تیم این نبود.بنظره من همین اوزیل باعث شده که ارسنال امسال این جایگاه داشته باشه.
خدا کنه حداقل جزو چهارتا بشیم:)

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
In harfaro bezanid moyes be darde in tim nemikhore ie adam ehsasi va tarso man jash bodam mizadam zire goshe bazikon newcastel jorat nadare hata be davar eteraz kone davar ham kheily ashghal bood makhsosan on khanome ke gole robin ro ofcid gereft ke albate bood ensafan bad bakhte moyes on penalty mitonest hata maro be kors bargardone 22 hafte monde ama hichi ba in bazikona nemishim ta bazi bad !!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خداییش یکی بگه این فلینی چیه که این مویس خریده؟!
از اولشم میخواست بخره خیلیا موافق نبودن اونم با این قیمت بالا.اصلا در سطح یونایتد نیست.جالبه وقتی قراردادش بست گفت میخوام نقش روی کین تو تیم داشته باشم:blink:
گدا گشنه بازی درنمیاوردن اوزیل میخریدن الان وضع تیم این نبود.بنظره من همین اوزیل باعث شده که ارسنال امسال این جایگاه داشته باشه.
خدا کنه حداقل جزو چهارتا بشیم:)
اوزیل رو هم می خریدیم مطمئن باش 1 ماه نشده کاگاوای 2 تحویل می دادیم به نیمکت! تیمی که از نظر فنی و روحیه مشکل داشته باشه بازیکنهای ستاره رو هم با خودش می بلعه

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
Ie nokteye jaleb pasram ba 86 gol zade 5 bakht ba 89 emtiaz ghareman shodim ama hala ke 3 ta bazi ta payan niim fasl monde 22 emtiaz darim khak to saret moyes

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
اوزیل رو هم می خریدیم مطمئن باش 1 ماه نشده کاگاوای 2 تحویل می دادیم به نیمکت! تیمی که از نظر فنی و روحیه مشکل داشته باشه بازیکنهای ستاره رو هم با خودش می بلعه

من اینطور فکر نمیکنم!اوزیل با کاگاوا فرسنگ ها فاصله داره.کاگاوا یه بازیکن خیلی خوب تو آسیاست اما تو اروپا یه بازیکن نسبتا خوب محسوب میشه.اما اوزیل اگه الان بهترین و خلاق ترین پاسور دنیا نباشه جزو سه چهارتای اول.
منظور من این نبود اوزیل میگرفتیم الان بالای آرسنال بودیم.راحت میتونستیم جزو چهارتا تیم باشیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از شدن عصبانیت خوابم نمیبره. فردا هم از کار و زندگی میفتیم. به یاد میارید ما 2 باخت خانگی پشت سر هم اورده باشیم ؟ ای بمیری مویس که این فصل ابروی منچستر رو لکه دار کردی و هوادارا رو دلشکسته.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بعضی نوشته‌های دوستان من رو به شک می‌اندازه که شاید این عزیزان به فراموشی دچار شدن :upsided: برای من چند تا سوال وجود داره.

هزار بار تو همین صفحه اشاره شده بود که بعد از رئیس، چه کسی می‌تونه منچستر رو اداره کنه :questionm یک میلیون دفعه گفته شد بیچاره کسی که بعد از رئیس بیاد :skull: چطوری می‌خواد از زیر سایهء عظیم سر الکس خارج بشه. و کلی صحبت‌های مشابه.

منظور از این حرف‌ها چی بود :questionm لابد منظور این بود که مربی بعدی با بحران بزرگی مواجه خواهد بود. بحران هویت تیمی که سر الکس فقط مربی‌اش نبود، خون و روح و ایده و تفکر و خلاصه همه چیزش بود. چند بار باید این حرف‌ها را تکرار کرد؟ همه (تکرار می‌کنم همه) همین نظر را داشتند، و همه منتظر بحران بودند.

خوب بحران همینه دیگه. مگه بحران شاخ و دم داره؟ شما اصلا منتظر بودید که چی بشه:questionm معجزه بشه و با خلا یک موجود فرا زمینی مثل سر الکس، تیم دوباره قهرمان بشه؟ یا خیلی محکم و استوار و جنگنده بازی کنه؟ یا همهء تیم‌ها خودشون رو خراب کنند وقتی با یونایتد بازی دارن؟ نه جانم، خواب خوشی است، اما خواب خواب است و واقعیت نیست :hmm:

این اتفاق می‌بایست می‌افتاد. خود فرگی هم این رو می‌دونست و به همین دلیل هم (احتمالا) بهترین انتخاب رو دیوید مویس دید. مردی با حوصله، وفادار، ثابت قدم و دارای یک ایده برای ساختن تیمش. تیم خودش. اون الان داره نقش نامادری رو ایفا می‌کنه و اگر دیوید مویس همون کسی باشه که رئیس انتظار داشته، به تدریج منچستر مویس رو خواهد ساخت. این تیم چه جور تیمی خواهد بود رو کسی نمی‌دونه. شاید هم یک تیم معمولی از آب در بیاد. اما فلسفهء یونایتد، داشتن چنین تفکری هست. اصالت فلسفهء منچستر، در همین صبر، ساختن از ریشه و مستقل بودن از جریان هیجان‌زدهء بازار بوده. و اتفاقا این فلسفه هیچ ربطی به رئیس نداره، بلکه این فلسفه موجب بوجود آمدن افسانه‌ای به نام سر الکس فرگوسن شد.

کامران جان نوکرتم، مخلصتم، کوچیکتم. آقایی کن و یکی دو فصل روی منچستر پیش‌بینی (شرط‌بندی سابق ;)) نکن. رو پاری سن ژرمن پیش‌بینی (همون شرط...) کن و بعد با اعصاب آروم بشین بازی تیم‌مون رو نگاه کن و اینجا رو به آتیش نکش :lol:

حرف آخر: مویس برکنار نخواهد شد، یعنی اگر بشه، فاتحهء منچستریونایتد رو باید خوند. نه برای اینکه دیوید مویس رو از دست داده، که لزوما بهترین انتخاب نیست. بلکه برای اینکه هویت و فلسفه‌اش رو از دست داده. هویتی که قهرمان نشدن یا حتی سهمیه نگرفتن که سهله، با سقوط منچستر به دسته یک هم از بین نخواهد رفت.
دیگه حوصله ندارم بیشتر از این بنویسم. همه‌تون که همهء این حرفا رو می‌دونید، پس این سر و صدا‌ها واسه چیه :exclamati

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
بعضی نوشته‌های دوستان من رو به شک می‌اندازه که شاید این عزیزان به فراموشی دچار شدن :upsided: برای من چند تا سوال وجود داره.

هزار بار تو همین صفحه اشاره شده بود که بعد از رئیس، چه کسی می‌تونه منچستر رو اداره کنه :questionm یک میلیون دفعه گفته شد بیچاره کسی که بعد از رئیس بیاد :skull: چطوری می‌خواد از زیر سایهء عظیم سر الکس خارج بشه. و کلی صحبت‌های مشابه.

منظور از این حرف‌ها چی بود :questionm لابد منظور این بود که مربی بعدی با بحران بزرگی مواجه خواهد بود. بحران هویت تیمی که سر الکس فقط مربی‌اش نبود، خون و روح و ایده و تفکر و خلاصه همه چیزش بود. چند بار باید این حرف‌ها را تکرار کرد؟ همه (تکرار می‌کنم همه) همین نظر را داشتند، و همه منتظر بحران بودند.

خوب بحران همینه دیگه. مگه بحران شاخ و دم داره؟ شما اصلا منتظر بودید که چی بشه:questionm معجزه بشه و با خلا یک موجود فرا زمینی مثل سر الکس، تیم دوباره قهرمان بشه؟ یا خیلی محکم و استوار و جنگنده بازی کنه؟ یا همهء تیم‌ها خودشون رو خراب کنند وقتی با یونایتد بازی دارن؟ نه جانم، خواب خوشی است، اما خواب خواب است و واقعیت نیست :hmm:

این اتفاق می‌بایست می‌افتاد. خود فرگی هم این رو می‌دونست و به همین دلیل هم (احتمالا) بهترین انتخاب رو دیوید مویس دید. مردی با حوصله، وفادار، ثابت قدم و دارای یک ایده برای ساختن تیمش. تیم خودش. اون الان داره نقش نامادری رو ایفا می‌کنه و اگر دیوید مویس همون کسی باشه که رئیس انتظار داشته، به تدریج منچستر مویس رو خواهد ساخت. این تیم چه جور تیمی خواهد بود رو کسی نمی‌دونه. شاید هم یک تیم معمولی از آب در بیاد. اما فلسفهء یونایتد، داشتن چنین تفکری هست. اصالت فلسفهء منچستر، در همین صبر، ساختن از ریشه و مستقل بودن از جریان هیجان‌زدهء بازار بوده. و اتفاقا این فلسفه هیچ ربطی به رئیس نداره، بلکه این فلسفه موجب بوجود آمدن افسانه‌ای به نام سر الکس فرگوسن شد.

کامران جان نوکرتم، مخلصتم، کوچیکتم. آقایی کن و یکی دو فصل روی منچستر پیش‌بینی (شرط‌بندی سابق ;)) نکن. رو پاری سن ژرمن پیش‌بینی (همون شرط...) کن و بعد با اعصاب آروم بشین بازی تیم‌مون رو نگاه کن و اینجا رو به آتیش نکش :lol:

حرف آخر: مویس برکنار نخواهد شد، یعنی اگر بشه، فاتحهء منچستریونایتد رو باید خوند. نه برای اینکه دیوید مویس رو از دست داده، که لزوما بهترین انتخاب نیست. بلکه برای اینکه هویت و فلسفه‌اش رو از دست داده. هویتی که قهرمان نشدن یا حتی سهمیه نگرفتن که سهله، با سقوط منچستر به دسته یک هم از بین نخواهد رفت.
دیگه حوصله ندارم بیشتر از این بنویسم. همه‌تون که همهء این حرفا رو می‌دونید، پس این سر و صدا‌ها واسه چیه :exclamati
جوابتو تو پی ام دادم این جا هرج . مرج نشه

Last edited:

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
از شدن عصبانیت خوابم نمیبره. فردا هم از کار و زندگی میفتیم. به یاد میارید ما 2 باخت خانگی پشت سر هم اورده باشیم ؟ ای بمیری مویس که این فصل ابروی منچستر رو لکه دار کردی و هوادارا رو دلشکسته.
دوستان که به این اقا اعتقاد دارن اما یه باخت دوباخت دیگه بده الترافورد جهنمی میشه براش که خودش حال کنه !!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
دیوید مویس در مورد درخواست خروج رابین فن پرسی :
این شایعه که رابین درخواست ترانسفر کرده کاملا مزخرف است . نمیدونم دیگر از چه کلمه ای برای واکنش نشان دادن به این سوال باید استفاده میکردم . این بهترین جوابی بود که داشتم .

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
یعنی اگر این چند بازی باقی موندرو نبریم واقعا جایی برای مویس نیست بزنه تو نقل و انتقالات یه 3 تا بازیکن بگیریم نجات پیدا کنیم فرصت این رو داریم که تا رده ی 5 بیاییم به نظر تیم نیاز به یه روانشناس داره

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333

داداش شما مربی بارسا رو نگاه بعداز گواردیولا...
یا خود گواردیولا ک رفت بایرن هنوز اول هست بایرن
مویس اصلا بدرد منجستر نمیخوره

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من اینطور فکر نمیکنم!اوزیل با کاگاوا فرسنگ ها فاصله داره.کاگاوا یه بازیکن خیلی خوب تو آسیاست اما تو اروپا یه بازیکن نسبتا خوب محسوب میشه.اما اوزیل اگه الان بهترین و خلاق ترین پاسور دنیا نباشه جزو سه چهارتای اول.
منظور من این نبود اوزیل میگرفتیم الان بالای آرسنال بودیم.راحت میتونستیم جزو چهارتا تیم باشیم.

کاگاوا یه بازیکن خوب توی آسیاست؟ مثل اینکه یادت رفت کاگاوا توی دورتمند یورگن کلوپ که قهرمان بوندسلیگا و جام حذفی شدن چه نقشی داشت قلب تپنده و مغز متفکر این تیم بود در نظرسنجی کیکر هم بالاتر از ریبری دومین بازیکن فصل بوندسلیگا انتخاب شد
یه بازیکن هر چقدر هم خوب باشه به تنهایی نمی تونه تیمی که از هم پاشیده و بدون برنامه بازی می کنه رو پیش ببره اوزیل هم که در اولدترافورد به کلی گم بود
همون بلایی که رئال سر کاکا و چلسی سر شوچنکو از بهترینهای اروپا آورد این منچستر هم کاملا پتانسیلش رو داره با این تاکتیک سردرگمش سر اوزیل بیاره

بالا