اینکه چرا بدتر از بازی تاتنهام بودیم معلوم نیست؟ یه نگاه به 11 تا بنداز.من هم با شما موافق بودم، بازی با اورتون بد نبودیم، اما این بازی کاملاً حرف های دوستان رو تأييد میکرد، برای همین هم من تا اینجا هییچی نگفتم، تیم اصلاً روحیه پیروزی طلبیو به کل از یاد برده، دوستان از حرف های گزارشگرا و کارشناسای صدا و سیما یا الجزیره بد میگن، اما اگه واقعیتو بخوایم ببینیم بی راه نمیگن، تیم ها نه تنها دیگه از اومدن و بازی کردن تو اولدترافورد ترسی ندارن، بلکه برعکس، به لطف وضعیت روحی که مویس ایجاد کرده همه برای برد میان!!
همه یونایتدو یه تیم بحران زده میبینن که راحت میشه ازش امتیاز گرفت، از این شکل بازی کردنشون جلوی ما مشخصه، وقتی دقیقه 60 بن آرفا رو میاره تو زمین یعنی اومده تو اولترافورد که ببره!
من هم حامی مویس بودم و تا حدودی هستم هنوز هم (چون با تعویض مربی مخالف اونم وسط فصل) اما واضحه که اقتدار لازم رو نداره.
شخصیت تیم رو متزلزل کرده این مرد.
این حقیقتیه که حتی یکی مثل من که از اول حامیش بوده باید قبول کنه....
پست قبلیمو تکمیل کنم. فلینی و اسمالینگ هم مصدوم بودن! نمیدونم چی بگم.
با شناختی که من از باشگاه و فرگوسن و چارلتون و ... دارم قطعا میبینه. حتی حداقل 1 سال دیگه هم خواهد بود بعد از پایان این فصل.سوال مهم الان اینه، مویس نیم فصل دوم را با منچستر به روی خواهد دید؟
من که شک دارم. گواردیولا هم یه زمانی همه کوچیکش میکردند و میگفتند این بارسا رو هر کسی به دست بگیره فلان میکنه. دیدیم پپ که رفت بارسا همون بارسا نموند و بایرن الان چه بازی میکنه.
پپ وقتی بزرگیشو نشون میده که یا سرمربی یه تیم برای بیشتر از 10 سال باشه یا اینکه بره یه تیم ضعیف رو دست بگیره و به موفقیت برسونه.
---------------
مطمئنم مویس میتونه تیم رو به روزای خوب برگردونه. اگه میتونیم تو آلمان 5 تا بزنیم(به لورکوزنی که بالاتر از دورتمونده تو جدول) که تو تاریخ باشگاه سابقه نداشته پس میتونیم تو لیگ هم نتیجه بگیریم. اگه این اتفاق های بدی که گفتم دست از سر ما بردارن خیلی خیلی بهتر نتیجه می گیریم.
نتیجه عالی رو هم زمانی میگیریم که یه سری بازیکن ها برن و چند تا بازیکن عالی بخریم. تو خط میانی و دفاع چپ. امیدوارم تو ژانویه حداقل یه هافبک رو بخریم.