• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام دوستان عزیز یک سوال ازتان دارم لطفا جواب بدهید با تشکر
نگاه کنید بنده امسال فارغ التحصیل شدم در تاریخ خرداد سال 92 یعنی همین امسال
تا خرداد سال دیگر وقت دارم درسته از لحاظ مشمولی .
حالا می خواهم کنکور بدهم. سوالم این است ایا می توانم پیام نور را بروم و این ترم یعنی ورودی بهمن ثبت نام بکنم .
هم دانشگاه امتحان بدهم و هم بروم گواهی نامه بگیرم . و اگر در دانشگاه که امسال می دهم یک رشته ی بهتر قبول شدم ایا می شود از پیام نور انصراف داد
و بعد رفت دانشگاه ملی ثبت نام کرد . و ایا هیچ مشکلی پیش نمی اید برای سربازی با تشکر
منتظر جواب دوستان هستم

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
سلام
ااز بچه های مکانیک کسی با این دادگر برنامه سازی داره؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
سلام
ااز بچه های مکانیک کسی با این دادگر برنامه سازی داره؟

من دو ترم پیش با هاش داشتم خیلی آدم زبون نفهمیه.اگه خواستی یه سری سوال دارم که اگه بخونی 12 تا 14 میشی چون این آدم اصلا" نمره بده نیس و زبان c# درس میده که روی تمام علائم حساسیت نشون میده(انگار که خود ویژوال استودیو تصحیح میکنه) اگه یه علامت نگذاری نمره کم میکنه خلاصه برا شما که ترم اولی درس خطری هستش.

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
من دو ترم پیش با هاش داشتم خیلی آدم زبون نفهمیه.اگه خواستی یه سری سوال دارم که اگه بخونی 12 تا 14 میشی چون این آدم اصلا" نمره بده نیس و زبان c# درس میده که روی تمام علائم حساسیت نشون میده(انگار که خود ویژوال استودیو تصحیح میکنه) اگه یه علامت نگذاری نمره کم میکنه خلاصه برا شما که ترم اولی درس خطری هستش.

دستت درد نکنه مهندس اگه بزاری ممنون میشم.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

ماهم یسری C++ برداشتیم 2-3 جلسه رفتیم حذفش کردیم ! ولی خدایی کرکر خنده بود ! اصن علاقه ای به درس دادن نداشت فقط منتظر بود یه چیزی بشه بزنه جاده خاکی

در کل اون 2-3 جلسه که اینجوری بود جالا نمیدونم کلا همچین آدمی بود یا نه !

plamber

Registered User
لایک‌ها
479

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
ماهم یسری C++ برداشتیم 2-3 جلسه رفتیم حذفش کردیم ! ولی خدایی کرکر خنده بود ! اصن علاقه ای به درس دادن نداشت فقط منتظر بود یه چیزی بشه بزنه جاده خاکی

در کل اون 2-3 جلسه که اینجوری بود جالا نمیدونم کلا همچین آدمی بود یا نه !

با دادگر داشتین؟ دادگر آدم خیلی خشکیه یهو سر کلاس میخواد شرین بازی دراره یه تیکه میندازه چون بلد نیس بچه ها به باد مسخره میگیرنش در کل آدم خیلی.....هستش ببخشیدا معذرت میخوام از بچه های گل کامپیوتر

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
با دادگر داشتین؟ دادگر آدم خیلی خشکیه یهو سر کلاس میخواد شرین بازی دراره یه تیکه میندازه چون بلد نیس بچه ها به باد مسخره میگیرنش در کل آدم خیلی.....هستش ببخشیدا معذرت میخوام از بچه های گل کامپیوتر
شوما خودت گلی راحت باش .هر چی خواستی بهش بگو بچه های کامپیوت هم زیاد دل خوشی ازش ندارن .به بالای 90 درصد اساتید ما فحش بدی نه تنها ناراحت نمی شیم همراهیت هم می کنیم ولی تک وتوک خوب داره که با شما کلاس ندارن .

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
شوما خودت گلی راحت باش .هر چی خواستی بهش بگو بچه های کامپیوت هم زیاد دل خوشی ازش ندارن .به بالای 90 درصد اساتید ما فحش بدی نه تنها ناراحت نمی شیم همراهیت هم می کنیم ولی تک وتوک خوب داره که با شما کلاس ندارن .

پس با اجازه(البته قبلا" طرف رو مورد عنایت قرار دادم ) من نمیدونم این دادگر اصلا"به فکر این عمش نیس ! هر ترم بچه ها باهاش داستان دارن میگه غیبت سه جلسه حذف،سر کد خودت نیای کد دیگه بیای غیبت حاضر میزنم یعنی 6جلسه اینطوری بشه حذف امتحانم که میخواد بگیره انگار ما از بچه گی برنامه سازی خوندیم یا ترم 3 به بالای کامپیوتریم در این حد سوال میده حالا سوال هاش رو میزارم متوجه میشین.

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوستان عزیز یک سوال ازتان دارم لطفا جواب بدهید با تشکر
نگاه کنید بنده امسال فارغ التحصیل شدم در تاریخ خرداد سال 92 یعنی همین امسال
تا خرداد سال دیگر وقت دارم درسته از لحاظ مشمولی .
حالا می خواهم کنکور بدهم. سوالم این است ایا می توانم پیام نور را بروم و این ترم یعنی ورودی بهمن ثبت نام بکنم .
هم دانشگاه امتحان بدهم و هم بروم گواهی نامه بگیرم . و اگر در دانشگاه که امسال می دهم یک رشته ی بهتر قبول شدم ایا می شود از پیام نور انصراف داد
و بعد رفت دانشگاه ملی ثبت نام کرد . و ایا هیچ مشکلی پیش نمی اید برای سربازی با تشکر
منتظر جواب دوستان هستم

سلام
بقیه ی موارد رو نمیدونم و ازشون اطلاعی ندارم ولی اینو بگم که پیام نور خیلی راحت میتونی توش بری و خیلی راحت هم ازش انصراف بدی!!
شما که میخوای از زیر سربازی رفتن در بری بهترین روش همینه!البته اینم بگم که حتما بشین درستو بخون و کنکور بده تا یه جایی بهتر از پیام نور قبول بشی چون فارغ التحصیل شدن از پیام نور سخت تر از فارغ التحصیلی از تی جی هستش!این از من گفتن بود!حالا جواب پیشکسوت هارم داشته باش بعدش تصمیمتو بگیر

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

عبدلرسول دادگر مگه نیس؟

داداش چجوری تبعید شدی کرج - توفیق اجباری شدی بچه محل ما:lol:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام
بقیه ی موارد رو نمیدونم و ازشون اطلاعی ندارم ولی اینو بگم که پیام نور خیلی راحت میتونی توش بری و خیلی راحت هم ازش انصراف بدی!!
شما که میخوای از زیر سربازی رفتن در بری بهترین روش همینه!البته اینم بگم که حتما بشین درستو بخون و کنکور بده تا یه جایی بهتر از پیام نور قبول بشی چون فارغ التحصیل شدن از پیام نور سخت تر از فارغ التحصیلی از تی جی هستش!این از من گفتن بود!حالا جواب پیشکسوت هارم داشته باش بعدش تصمیمتو بگیر

شما چجوری تو 1 ترم به این نتیجه رسیدی که فارغی از تی جی راحتتره ؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479

عبدلرسول دادگر مگه نیس؟

داداش چجوری تبعید شدی کرج - توفیق اجباری شدی بچه محل ما:lol:

آره خوده ملئونشه.
قبلا میرفتم منطقه18 الان دیگه باید بیام کرج خونه اونجا رو فروختیم به باباهه مییگم کرجو با تهرانو میفررختی یه جای خوب خونه میخریدیم(تو تهران) اما کیه که به حرف ما گوش بدهخلاصه تواین سرمای زمستون باید بیام تا کرجو برگردم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
فعلا ترمه یکه داغه .2 ترم دیگه یه همچین چیزی نمی گه
خخخخخخخخخ
مطمئنم ترم بعد همیچین حرف بی حسابی نمیزنه ! البته شایدم بزنه هنوز ترمای پایینو درسای عمومیه به جاهای باریکش نرسیده :خخخخخخ

آره خوده ملئونشه.
قبلا میرفتم منطقه18 الان دیگه باید بیام کرج خونه اونجا رو فروختیم به باباهه مییگم کرجو با تهرانو میفررختی یه جای خوب خونه میخریدیم(تو تهران) اما کیه که به حرف ما گوش بدهخلاصه تواین سرمای زمستون باید بیام تا کرجو برگردم

شما از تهران میای کرج خونه
ما از کرج خونه میریم تهران:lol:
جا هم دیگه قطی بود رفتم اوتجا ! من روزی 4-5 کاهی 6 ساعت تو رام رفت و برگشت - به شخصه دوست داشتم مثلا جای شریف بود یک حالی میداد 3 سوته یونی بودیم !:دی
واجب شد به خاطر مسیرشم که شده بریم شریف :خخخخ

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
خخخخخخخخخ
مطمئنم ترم بعد همیچین حرف بی حسابی نمیزنه ! البته شایدم بزنه هنوز ترمای پایینو درسای عمومیه به جاهای باریکش نرسیده :خخخخخخ

شما از تهران میای کرج خونه
ما از کرج خونه میریم تهران:lol:
جا هم دیگه قطی بود رفتم اوتجا ! من روزی 4-5 کاهی 6 ساعت تو رام رفت و برگشت - به شخصه دوست داشتم مثلا جای شریف بود یک حالی میداد 3 سوته یونی بودیم !:دی
واجب شد به خاطر مسیرشم که شده بریم شریف :خخخخ

من که اصلا از کرج خوشم نمیاد از لحاظ امکانات مثل تهران نیس.به همین خاطر تبعید شدم وقتی تهران بودم نیم ساعته میرسیدم یونی اما الان بایدبه قول شما 6 ساعت تو راه باشم.خوب زندگی اونجور که آدم میخواد نمیگذره

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
رفیق نه من نه هیچکس دیگه از اول هم باشما مشکلی نداشت ! شما هر ایرادی به ما میگی اصلا کاملا وارد و قبول ولی یادم نمیاد به کسی تا این حد توهین کرده باشم ! نه من نه هیچ کس دیگه - شما رکورد توهین و فحش تو تاپیک رو شکستی

از هر 10 کلمه حداقل توش 1-2 کلمه توهین و فحش مثل " کودن ؛ دلقک ؛ آشغال ؛ مریض ؛ ابله ؛ دری وری و..................."

نمیخام پای بقیه رو وسط بکشم ولی حتما خوب یادتونه که همون موقع اومدی کلی فحش دادی و چند صفحه فقط ایراد گرفتی و توهین کری با اکثریت هم یه گرد و خاک به راه انداختی نمونش همین اهراد خودمون که آخرش دیگه رسما داشتی بهش فحش میدادی و توهین میکردی که همونجا من به شخصه خعلی ناراحت شم و اومدن جوابت رو دادم ولی جالبه به چند دقیقه نکشید مدیر پست منو و... رو پاک و تهدید کرد ادامه بدید ال میکنم و.... و شما هم دیگه رفتید!

این درست نیست هر از گاهی میاید و بعد یه داستان به راه مینازید درگیری بشه و هر چی دلتون میخاد میگید و موقع جواب دادنتون که میشه آف میشی میرید تا آب از آسیاب بیفته و دوباره میاید و همون داستان

در هر صورت اگرچه توهینی به شما نکردم ولی اگر برداشتتون از شوخی های من کلا تا امروز توهین آمیز بوده عذر خواهی میکنم ! دیگه قضاوت با دوستان

موفق باشید

آخرین باره که جواب این حرفا رو میدم چون به نظرم این بحث دیگه فرسایشی و تکراری شده و نمیخوام بقیه از این تاپیک زده بشن.
من توی بحث های اون موقع در مورد اسپم به کسی توهین نکردم.
اون بحث ها در بدترین حالت فقط درش صراحت لهجه وجود داشت که از جانب هردو طرف بود و من هم اون بحث ها رو اینقدر مهم نمیدیدم که بخوام کشش بدم و به الان ربط بدم.
باید در پیش داوری های خودت تجدید نظر کنید و ببینی پایه و اساسش چیه. مثلا الان جوری می نویسی که این ذهنیت ایجاد میشه انگار من بعد از دیدن پست شما، ریپورت دادم که مدیر بیاد پاک کنه درحالیکه اگر واقعا منظورت اینه، باید بدونی این موضوع ارتباطی به من نداشته و نباید بدون دلیل قانع کننده و فقط از روی گمانه زنی و تصورات خودت، در مورد چیزی نتیجه گیری کنی.
تفاوت دیدگاه در مورد اون بحث وجود داشت و من هم دلیلی برای ناراحتی نمی بینم. صحبت الان من هم ربطی به اون موقع نداره که مدام پای اون بحث رو وسط می کشی. شما از اون بحث کینه به دل گرفتی و ول کن نیستی. در مورد فحش های من توی چند پست اخیر هم دوست ندارم یه سری حرفا رو دوباره بزنم چون حوصله اش رو ندارم و گفتنش خوشایند نیست و نمیخوام تنش ایجاد کنم ولی کوتاه بگم نوشتار شما محتوایی غیر از تمسخر نداشت و به بی ارزشی آشغال بود و فقط یک آدم مریض دنبال فرصته تا به بقیه بتازه و گل مالیشون کنه. نمیخوام نوع حرف زدنم رو توجیه کنم ولی شما و اون یکی کار رو به جایی رسوندید که دیگه نباید ساکت می موندم.
من نمیتونم به طور پیوسته توی این تاپیک باشم چون اولا بیشتر صحبت های اینجا، برای من جذابیتی نداره که بخوام درش شرکت کنم دوما درس میخونم و کار می کنم و وقت زیادی ندارم. بار اول هم نیست که چند ماه نبودم مثل خیلی های دیگه. پس نبودن من ربطی به اون بحث نداشت. من کاری با شما نداشتم اومدم جواب یکی دیگه رو دادم پس من دنبال دردسر و درگیری نبودم. اینقدر بیکار نیستم که نقشه بکشم هرچند ماه یکبار بیام اینجا رو خراب کنم و برم.
مگر آدم میتونه شخصیت بقیه رو به تمسخر بگیره بعد هم با یه شوخی کردم سروتهش رو هم بیاره؟ حرف من در اینجا خیلی ساده این بود که باید همه بتونند راحت فعالیت کنند فارغ از اختلاف دیدگاه و سلیقه. خودی و غیرخودی وجود نداره نباید توهم توطئه برای بقیه ایجاد کرد که فلانی میاد اینجا درگیری ایجاد کنه بعد هم میذاره میره. اگر این بار اول شما بود که چنین شوخی می کردی هم من راحت از کنارش رد می شدم ولی دلیل این شوخی ها مشخصه:

میخواستم بر ایشان بتازم که شما گل مالیش کردی یه ماله هم کشیدی روش دیگه حال نمیده:lol:

اتفاقا الان اسکی حال میده .......:lol:

شما اگر مشکلی با کسی داری باید مشکلت رو صریح و مستقیم مطرح کنی اگر هم فقط از قیافه و طرز حرف زدن طرف خوشت نمیاد بد نیست به این تفاوت ها احترام بگذاری اگر هم فقط قصدت شوخی کردن بوده، شخصیت مردم بازیچه دست کسی نیست و هر چیزی حد و اندازه ای داره. در پایان باز هم میگم باید بین ما احترام متقابل وجود داشته باشه و از هر چیزی ناراحت شدیم مشکل رو براحتی با هم در میون بگذاریم.

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان
برگ معرفی کاراموزی هستش که دبیرخونه واسه معرفی کاراموز میده به جایی که قرار بری اونجا
من اون رو گم کردم الان.فردا برم یونی بهم میدن یا نه.ترم اخرمه یا الان برم اونجا از زندگی پشیمونم میکنن میگن برو ترم دیگه بیا

بالا