رفیق نه من نه هیچکس دیگه از اول هم باشما مشکلی نداشت ! شما هر ایرادی به ما میگی اصلا کاملا وارد و قبول ولی یادم نمیاد به کسی تا این حد توهین کرده باشم ! نه من نه هیچ کس دیگه - شما رکورد توهین و فحش تو تاپیک رو شکستی
از هر 10 کلمه حداقل توش 1-2 کلمه توهین و فحش مثل " کودن ؛ دلقک ؛ آشغال ؛ مریض ؛ ابله ؛ دری وری و..................."
نمیخام پای بقیه رو وسط بکشم ولی حتما خوب یادتونه که همون موقع اومدی کلی فحش دادی و چند صفحه فقط ایراد گرفتی و توهین کری با اکثریت هم یه گرد و خاک به راه انداختی نمونش همین اهراد خودمون که آخرش دیگه رسما داشتی بهش فحش میدادی و توهین میکردی که همونجا من به شخصه خعلی ناراحت شم و اومدن جوابت رو دادم ولی جالبه به چند دقیقه نکشید مدیر پست منو و... رو پاک و تهدید کرد ادامه بدید ال میکنم و.... و شما هم دیگه رفتید!
این درست نیست هر از گاهی میاید و بعد یه داستان به راه مینازید درگیری بشه و هر چی دلتون میخاد میگید و موقع جواب دادنتون که میشه آف میشی میرید تا آب از آسیاب بیفته و دوباره میاید و همون داستان
در هر صورت اگرچه توهینی به شما نکردم ولی اگر برداشتتون از شوخی های من کلا تا امروز توهین آمیز بوده عذر خواهی میکنم ! دیگه قضاوت با دوستان
موفق باشید
آخرین باره که جواب این حرفا رو میدم چون به نظرم این بحث دیگه فرسایشی و تکراری شده و نمیخوام بقیه از این تاپیک زده بشن.
من توی بحث های اون موقع در مورد اسپم به کسی توهین نکردم.
اون بحث ها در بدترین حالت فقط درش صراحت لهجه وجود داشت که از جانب هردو طرف بود و من هم اون بحث ها رو اینقدر مهم نمیدیدم که بخوام کشش بدم و به الان ربط بدم.
باید در پیش داوری های خودت تجدید نظر کنید و ببینی پایه و اساسش چیه. مثلا الان جوری می نویسی که این ذهنیت ایجاد میشه انگار من بعد از دیدن پست شما، ریپورت دادم که مدیر بیاد پاک کنه درحالیکه اگر واقعا منظورت اینه، باید بدونی این موضوع ارتباطی به من نداشته و نباید بدون دلیل قانع کننده و فقط از روی گمانه زنی و تصورات خودت، در مورد چیزی نتیجه گیری کنی.
تفاوت دیدگاه در مورد اون بحث وجود داشت و من هم دلیلی برای ناراحتی نمی بینم. صحبت الان من هم ربطی به اون موقع نداره که مدام پای اون بحث رو وسط می کشی. شما از اون بحث کینه به دل گرفتی و ول کن نیستی. در مورد فحش های من توی چند پست اخیر هم دوست ندارم یه سری حرفا رو دوباره بزنم چون حوصله اش رو ندارم و گفتنش خوشایند نیست و نمیخوام تنش ایجاد کنم ولی کوتاه بگم نوشتار شما محتوایی غیر از تمسخر نداشت و به بی ارزشی آشغال بود و فقط یک آدم مریض دنبال فرصته تا به بقیه بتازه و گل مالیشون کنه. نمیخوام نوع حرف زدنم رو توجیه کنم ولی شما و اون یکی کار رو به جایی رسوندید که دیگه نباید ساکت می موندم.
من نمیتونم به طور پیوسته توی این تاپیک باشم چون اولا بیشتر صحبت های اینجا، برای من جذابیتی نداره که بخوام درش شرکت کنم دوما درس میخونم و کار می کنم و وقت زیادی ندارم. بار اول هم نیست که چند ماه نبودم مثل خیلی های دیگه. پس نبودن من ربطی به اون بحث نداشت. من کاری با شما نداشتم اومدم جواب یکی دیگه رو دادم پس من دنبال دردسر و درگیری نبودم. اینقدر بیکار نیستم که نقشه بکشم هرچند ماه یکبار بیام اینجا رو خراب کنم و برم.
مگر آدم میتونه شخصیت بقیه رو به تمسخر بگیره بعد هم با یه شوخی کردم سروتهش رو هم بیاره؟ حرف من در اینجا خیلی ساده این بود که باید همه بتونند راحت فعالیت کنند فارغ از اختلاف دیدگاه و سلیقه. خودی و غیرخودی وجود نداره نباید توهم توطئه برای بقیه ایجاد کرد که فلانی میاد اینجا درگیری ایجاد کنه بعد هم میذاره میره. اگر این بار اول شما بود که چنین شوخی می کردی هم من راحت از کنارش رد می شدم ولی دلیل این شوخی ها مشخصه:
میخواستم بر ایشان بتازم که شما گل مالیش کردی یه ماله هم کشیدی روش دیگه حال نمیده:lol:
اتفاقا الان اسکی حال میده .......:lol:
شما اگر مشکلی با کسی داری باید مشکلت رو صریح و مستقیم مطرح کنی اگر هم فقط از قیافه و طرز حرف زدن طرف خوشت نمیاد بد نیست به این تفاوت ها احترام بگذاری اگر هم فقط قصدت شوخی کردن بوده، شخصیت مردم بازیچه دست کسی نیست و هر چیزی حد و اندازه ای داره. در پایان باز هم میگم باید بین ما احترام متقابل وجود داشته باشه و از هر چیزی ناراحت شدیم مشکل رو براحتی با هم در میون بگذاریم.