• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان
برگ معرفی کاراموزی هستش که دبیرخونه واسه معرفی کاراموز میده به جایی که قرار بری اونجا
من اون رو گم کردم الان.فردا برم یونی بهم میدن یا نه.ترم اخرمه یا الان برم اونجا از زندگی پشیمونم میکنن میگن برو ترم دیگه بیا
شما کدوم دانشگاهی؟تهران جنوب که اصلا کاردانی نداره
اشتباه پشت اشتباه!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
شما کدوم دانشگاهی؟تهران جنوب که اصلا کاردانی نداره
اشتباه پشت اشتباه!

داداش یه مشکل اساسی واسه موسم پیش اومده ! هستی؟ این چرا لامپش سوسو میزنه؟ میگی پشتش رو باز کنم ؟

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
سلام خدمت همه ی دوستان گل tt

بچه ها من کتاب فارسی1 رو گیر ندارم کسی از دوستان داره ازش میخرم :)

فارسی1 کامل احمدی نژاد

ممنون
پ.خ کنید بیزحمت

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام خدمت همه ی دوستان گل tt

بچه ها من کتاب فارسی1 رو گیر ندارم کسی از دوستان داره ازش میخرم :)

فارسی1 کامل احمدی نژاد

ممنون
پ.خ کنید بیزحمت

TT?
tersiantools? :D

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
داداش یه مشکل اساسی واسه موسم پیش اومده ! هستی؟ این چرا لامپش سوسو میزنه؟ میگی پشتش رو باز کنم ؟
هستم.:D
باز کن دوتا دونه پیچه دیگه. سوسو یعنی چی خاموش روشن سریع میشه واحتمالا با حرکت موس این حالت اتفاق میفته.یا نه همیشه همین طوره

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
من دو ترم پیش با هاش داشتم خیلی آدم زبون نفهمیه.اگه خواستی یه سری سوال دارم که اگه بخونی 12 تا 14 میشی چون این آدم اصلا" نمره بده نیس و زبان c# درس میده که روی تمام علائم حساسیت نشون میده(انگار که خود ویژوال استودیو تصحیح میکنه) اگه یه علامت نگذاری نمره کم میکنه خلاصه برا شما که ترم اولی درس خطری هستش.

با دادگر داشتین؟ دادگر آدم خیلی خشکیه یهو سر کلاس میخواد شرین بازی دراره یه تیکه میندازه چون بلد نیس بچه ها به باد مسخره میگیرنش در کل آدم خیلی.....هستش ببخشیدا معذرت میخوام از بچه های گل کامپیوتر

شوما خودت گلی راحت باش .هر چی خواستی بهش بگو بچه های کامپیوت هم زیاد دل خوشی ازش ندارن .به بالای 90 درصد اساتید ما فحش بدی نه تنها ناراحت نمی شیم همراهیت هم می کنیم ولی تک وتوک خوب داره که با شما کلاس ندارن .

پس با اجازه(البته قبلا" طرف رو مورد عنایت قرار دادم ) من نمیدونم این دادگر اصلا"به فکر این عمش نیس ! هر ترم بچه ها باهاش داستان دارن میگه غیبت سه جلسه حذف،سر کد خودت نیای کد دیگه بیای غیبت حاضر میزنم یعنی 6جلسه اینطوری بشه حذف امتحانم که میخواد بگیره انگار ما از بچه گی برنامه سازی خوندیم یا ترم 3 به بالای کامپیوتریم در این حد سوال میده حالا سوال هاش رو میزارم متوجه میشین.
تایید میشه ؛
من این ترم باهاش ذخیره بازیابی دارم ، فقط یه کلاس داره اونم ساعت 7:30 صبح اونم شنبه صبحا :| من تا ترم پیش زودتر از 10 نمیرفتم یونی اونم تازه سر کلاس نیمه خواب بودم حالا فکرشو بکن باید این ساعت و این روز برم سر این کلاس با این استاد که واقعا رو اعصابه . با تیکه های بی مزه و کلاس خشک و درس بی فایده و ... :hmm:
نمره ام که میگن نمیده . نمیدونم دلمونو به چیش خوش کنیم :rolleyes:
کلا این ترم هر چی استاد ... بود گیرمون اومد ! خدا به دادمون برسه
پ.ن : واقعا از این حرکت بعضی ها حالم به هم خورد که ور داشتن تو صفحه مسی اون اراجیفو نوشتن ! اولش باور نکردم رفتم تو پیجش ... بعضی وقتا واقعا به این جمله که " با کیا شدیم هف تاد و پ نج ملیون " میرسم

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
تایید میشه ؛
من این ترم باهاش ذخیره بازیابی دارم ، فقط یه کلاس داره اونم ساعت 7:30 صبح اونم شنبه صبحا :| من تا ترم پیش زودتر از 10 نمیرفتم یونی اونم تازه سر کلاس نیمه خواب بودم حالا فکرشو بکن باید این ساعت و این روز برم سر این کلاس با این استاد که واقعا رو اعصابه . با تیکه های بی مزه و کلاس خشک و درس بی فایده و ... :hmm:
نمره ام که میگن نمیده . نمیدونم دلمونو به چیش خوش کنیم :rolleyes:
کلا این ترم هر چی استاد ... بود گیرمون اومد ! خدا به دادمون برسه
پ.ن : واقعا از این حرکت بعضی ها حالم به هم خورد که ور داشتن تو صفحه مسی اون اراجیفو نوشتن ! اولش باور نکردم رفتم تو پیجش ... بعضی وقتا واقعا به این جمله که " با کیا شدیم هف تاد و پ نج ملیون " میرسم

حاجی من خیلی زودتر رسیدم ب این جمله :|

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها برای فهمین ماکزیمم نمره در بین 10تا.ببینید این الگوریتمی که میگم خوبه؟
11تا مموری برداریم ویکیشو ابتدا صفر درنظر بگیریم.بعد با بقیه اونا مقایسه کنیم واگر بیشتر بود اونو بریزیم تو اون خونه.در اخر هم نشونش بدیمش.
خوبه؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
هستم.:D
باز کن دوتا دونه پیچه دیگه. سوسو یعنی چی خاموش روشن سریع میشه واحتمالا با حرکت موس این حالت اتفاق میفته.یا نه همیشه همین طوره

آره جونم ! تو عملکرد اینجوریه بازش میکنم یگه چااره ای نیست:دی
یه سنسور که بیش نیس :خخخخخ

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
11تا مموری برداریم ویکیشو ابتدا صفر درنظر بگیریم.بعد با بقیه اونا مقایسه کنیم واگر بیشتر بود اونو بریزیم تو اون خونه.در اخر هم نشونش بدیمش.
خوبه؟

بعله
smilingsmiley.gif

همینو برنامه شو بنویس ببینم چیکار میکنی...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بعله
smilingsmiley.gif

همینو برنامه شو بنویس ببینم چیکار میکنی...
راستی الان یه چیز یادم افتاد
گفته بود معدل.یعنی (دورقم صحیح ودورقم اعشار)پس یعنی فلوت!
از طرفی هم گفته بود با ارایه.
حالا سوال.میشه به ارایه اینو فهموند یا نه
یعنی بنویسم

float arr[11].

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
صحبت های تو توهمات ذهنی خودت هستن و فقط سطح پایین فکریت رو نشون میده.
آدمایی مثل تو فقط دلقک بازی و گل مالیدن رو بلدن چون سواد و منطق بحث کردن رو ندارن. با سطح پایین فکریت تصور میکنی با ترول بازی میتونی از اینکارا بکنی که بهت حالی شد اهل این حرفا نیستی حالا هم از سر سوزش داری عقده گشایی می کنی.
اون چند وقت پیش که شوخی کردی هم آدرسش رو بذار.
این شوخی ایشون بود:

یعنی این صحبت های پر از ترور شخصیت که جای هیچ شکلک و علامتی که نشون بده شوخی می کنند هم درش وجود نداره از دید ایشون شوخی بوده. حالا جواب من به این پستش یه جوری روی دلش مونده که بعد از چند ماه دنبال فرصت بوده به قول خودش بتازه و به من گل بماله و از فلانی گلایه داره که چرا نذاشته اون اینکار رو بکنه. :)

من کلا یه بار مستقیم و الانم غیر مستقیم پست شما رو مخاطب قرار دادم طبیعیه که کاری که کردی یادم میاد پس نمیشه گفت عقده گشایی
بازم داری از کلمات استفاده الکی میکنی کاری که دخترای نهایت 15 ساله انجام میدن
ببخشید که ننوشتم شوخی: ....(اون موقع من زیاد با شکلکها کار نمیکردم)
نمیدونم چرا نسبت به همه بدبینی شایدم (اگه بهت برنمیخوره و ترور حساب نمیشه)توهم توطئه هست این کارای شما
الان میگی کم آوردی داری عقب نشینی میکنی پس بیخیال
کلا اونایی که من میشناسم میگن پستات اعصاب خورد کنه حالا اونا چیزی نمیگن خوب کاری میکنن تخصیر خودمه که پستای همه رو تا آخر میخونم من همینجا قول میدم اگه جواب این پستو دادی میخونم و در غیر اینصورت به پست شما رسیدم ازش رد میشم و دیگه هم جوابتو نمیدم تا بقیه ناراحت نشن پس یه پست وقت داری خودتو خالی کنی

Last edited:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
خوبه؟
یک متغیر با عنوان ماکزیموم تعریف کن . نمره اول رو بریز توش . بعد با یک حلقه با تمام نمره ها مقایسه میشه اگر نمره i ام ( اندیس ) بزرگتر بود اونو بریزه تو ماکزیموم و ...
حاجی من خیلی زودتر رسیدم ب این جمله :|

آره ولی من هی میگم با خودم ایشالا گربه است ولی بازم ... البته اینا مردم ما نیستن اینا نخاله های مردم مان وگرنه مردم ما ماهن ;)
راستی الان یه چیز یادم افتاد
گفته بود معدل.یعنی (دورقم صحیح ودورقم اعشار)پس یعنی فلوت!
از طرفی هم گفته بود با ارایه.
حالا سوال.میشه به ارایه اینو فهموند یا نه
یعنی بنویسم

float arr[11].
زبان سی رو نمیدونم ولی در زبان سی شارپ میشه . آرایه رو بصورت فلوید میسازی

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بعد از این همه وقت اومدی گزارش درس خوندن میدی:lol:بابا بیخیال
بچه ها مونده بودن این کو؟

جون برام نمونده والا :( قاط زدم حسابی!!!اونم در چه حد که اومدم تایپ کنم Forum به جاش نوشتم Floatingpoint :( دیگه به آخر خط رسیدم :( نابود شدم رف :(

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اخ دلم رسم یه دیاگرام بود با 5 قطب با داشتن 3 تا همپوشانی قطب می خواد اخه برنامه نویسی رو چرا مثل زبون لدر پی ال سی ننوشتن:(
برنامه نوشتم که روم نمیشه بگم چکار میکنه:lol:

بالا