• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Sohrab Kratos

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان کارت ازمونمو رو دیدم ولی فقط برای یکی از امتحان ها مکان امتحان و شماره صندلیمو نوشته!! یعنی کل امتحان هام شماره صندلی و مکانش همونه؟!باید برم از اموزش بپرسم چرا اینجوریه یا نه؟؟واسه شما هم همینجوریه؟

بقیه اش کم کم میاد

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
سلام دوستان کارت ازمونمو رو دیدم ولی فقط برای یکی از امتحان ها مکان امتحان و شماره صندلیمو نوشته!! یعنی کل امتحان هام شماره صندلی و مکانش همونه؟!باید برم از اموزش بپرسم چرا اینجوریه یا نه؟؟واسه شما هم همینجوریه؟

واسه منم اینجوریه ولی فکر کنم میاد ...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اگه بدهی نداشته باشی.کم کم میاد.

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
تو آخه چی میخای از جون ما مگه خودت یونی نداری خووو:lol:

پولشو ميدم حاجي جان :D:D عمران خودت بشيني كل محاسبات كتاي كلهر رو انجام بدي

Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
منو این همه خوشبختی محاله!:thumbsup::thumbsup::thumbsup::guitar::guitar::guitar:

عاقا وام تقسیط رو که ندادیم هیچ! یه 320 تومنی هم بدهکارم!در کل800تومنی میشه:cool:
اما

شماره صندلی وکارتم صادر شده! یعنی میگید هیچی پرداخت نکنم:p

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
منو این همه خوشبختی محاله!:thumbsup::thumbsup::thumbsup::guitar::guitar::guitar:

عاقا وام تقسیط رو که ندادیم هیچ! یه 320 تومنی هم بدهکارم!در کل800تومنی میشه:cool:
اما

امیدوارم موقع مشاهده ی نمرات و یا انجام کارای فارغ التحصیلی هم همین قدر خوشبخت باشی:D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

اما

موقع گرفتن مدرک جوری میدوننت که از بوسین بولت جلو بزنی... :دی
ولی ازینا معلوم نمیکنه! یه وقت دیدی از پشت بلندگو یکی داد آقای احراد آنالزورو دستگیر کنین :دی

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
اگه بدهی نداشته باشی.کم کم میاد.

بقیه اش کم کم میاد

ممنون از راهنماییتون همه اشون درست شدن!صبحی داشتم سکته میزدم!!!چون هیچ مشکلی نداشتم گفتم زدن همه رو برام حذف کردن !!

موبایل رو انگاری اگر ازت تقلب بگیرن علاوه بر اینکه اون امتحانتو تصحیح نمیکنن یک ترم هم اخراجی!!تازه کار ادم به کمیته ی انضباطی هم میکشه و تعهد هم میگیرن!!!
پس عقل حکم میکنه که موبایل نیاریم سنگین تریم:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
امیدوارم موقع مشاهده ی نمرات و یا انجام کارای فارغ التحصیلی هم همین قدر خوشبخت باشی:D
این الان خوب بود یا بد یا شایدم نفرین کردی!:lol:

موقع گرفتن مدرک جوری میدوننت که از بوسین بولت جلو بزنی... :دی
ولی ازینا معلوم نمیکنه! یه وقت دیدی از پشت بلندگو یکی داد آقای احراد آنالزورو دستگیر کنین :دی
حالا ازاین ستون به اون ستون فرجه!
اگه واسه سرم جایزه بزارن که خودم خودمو دستگیر میکنم.دست بسته میرم پیش فرهاد:happy:

ممنون از راهنماییتون همه اشون درست شدن!صبحی داشتم سکته میزدم!!!چون هیچ مشکلی نداشتم گفتم زدن همه رو برام حذف کردن !!

موبایل رو انگاری اگر ازت تقلب بگیرن علاوه بر اینکه اون امتحانتو تصحیح نمیکنن یک ترم هم اخراجی!!تازه کار ادم به کمیته ی انضباطی هم میکشه و تعهد هم میگیرن!!!
احسنت اگه این جوری شما تصمیم بگیری واسه هرچیز شرط میبندم 20ترم دیگه اینجا باشی.
الان سرم شلوغه اگه حال داشتم بیشتر مینوشتم

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
احراد این جلالیان وصایا فقط از سوالایی که میده امتحان میگیره یا اینکه کتابشو هم باید بخونم ؟
اصلا تصحیح میکنه ؟ :دی
حضور غیاب رو که جدی نمیگیره ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

شما ها چقد جدی گرفتین ؛ من خودم ترم اولمو یادم میاد میمیرم از خنده بس که بیخیال بودم . ببرین فقط سایلنت باشه تو جیبتون و فقط اگه زنگ بخوره حالتون رو میگیرن :دی

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
احسنت اگه این جوری شما تصمیم بگیری واسه هرچیز شرط میبندم 20ترم دیگه اینجا باشی.
الان سرم شلوغه اگه حال داشتم بیشتر مینوشتم

یعنی الان میگید تقلب کنم آیا؟!!اینقدر ضایع تقلب میکنم که هنوز تقلب نکردم میگیرنم!!!:lol:اونوقت اخراج شدم تقصیر شماست:D
حالا اینا بی خیال!الان کارتو که داشتم چک میکردم یه سه تاش افتاده توی سلف !یکیش هم افتاده طبقه ی اخر ساختمان شماره 1:eek:!!!یعنی از هر چی بدم میاد سرم میاد!یعنی این شانسه من دارم؟نه واقعا این شانسه که من دارم؟!:hmm:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
من اعصاب ندارم
163.gif

بازم 4 تا از امتحانام افتادن سلف .ینی متنفرم از اونجا .اصن ادم تمرکز نداره .شانس اوردم درسی که ازش بدم میاد توی کلاسه تا یکم راحت تر روش فکر کنم .من نمی دونم کی داره توی کلاسا امتحان می ده که من هر ترم بالای 4-5 درسم توی سلفه ؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
شما ها چقد جدی گرفتین ؛ من خودم ترم اولمو یادم میاد میمیرم از خنده بس که بیخیال بودم . ببرین فقط سایلنت باشه تو جیبتون و فقط اگه زنگ بخوره حالتون رو میگیرن :دی

هنوز جدی نگرفتم ها!الان کاملا نرمال دارم برخورد میکنم:D
منم خب به خاطرات ترم اول دانشجوییم میخندم!!نصف کلاسارو میپیچوندیم میرفتیم خرید!یادش بخیر:lol:
ولی خب الان خیر سرم توی دانشجو بودن پیشکسوت هستم ها!ترم سوم بودن کم نیستش!عمریه واسه خودش!:p

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
احراد این جلالیان وصایا فقط از سوالایی که میده امتحان میگیره یا اینکه کتابشو هم باید بخونم ؟
اصلا تصحیح میکنه ؟ :دی
حضور غیاب رو که جدی نمیگیره ؟
اره تصحیح میکنه.
99.9درصد سوالا ازتو جزوس.
اگه میخوای 20 بگیری باید یه دور کتاب هم روزنامه وار بخونی
همش نمره برگس.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یعنی الان میگید تقلب کنم آیا؟!!اینقدر ضایع تقلب میکنم که هنوز تقلب نکردم میگیرنم!!!:lol:اونوقت اخراج شدم تقصیر شماست:D
حالا اینا بی خیال!الان کارتو که داشتم چک میکردم یه سه تاش افتاده توی سلف !یکیش هم افتاده طبقه ی اخر ساختمان شماره 1:eek:!!!یعنی از هر چی بدم میاد سرم میاد!یعنی این شانسه من دارم؟نه واقعا این شانسه که من دارم؟!:hmm:
اقا من قدیم تقلب میکردم مثل چی(الان تکش میگه عین بنز!)
اما اصلا نه اینجا ونه قبلی نتونستم اون جور که دلم میخواد تقلب کنم.
اصلا در نوعی از تقلب باید اون طرفی که میفرسته وجود داشته باشه که هرکی ما دیدیم ناکس بود!
میگی سوال یک که جوابش یک کلمه رو بگو .تو چشات نگاه میکنه سوال5 که مثلا دوصفحه جوابشه رو میخواد.ترجیح میدم چیزی نگم در ایام امتحانات ولی نمیزارید که.اگه الان 10نفر نقل قول کنن من جواب نمیدم ها وتبعات اون گردن شماس!

ولی من عاشق اینم یه روز استاد شم ودانشجوهایی مثل شما به پستم بخوره.وای خدا یعنی میشه:lol:

بالا