• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
با اجازه استارتر . آقا منم دیروز تصادف کردم - ماشینم پرایده / دفعه اولم بود تو این پنج ، شیش سال / طبیعتا اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم / داشتم تو راه اصلی میرفتم که یکی از تو فرعی سریع پیچیدو زد به ماشین من و در سمت شاگرد ماشینم غر شد / مقصر طرف بود /

چون جادش باریک بود و راه بندون شده بود رفتم جلوتر وایسادم تا اون بنده خدا بیاد / دست و پام میلرزید و اصن هنگ کرده بودم / اینجور مواقع باید چیکار کرد ؟ البته با یک نگاه چشمی میشد فهمید که خسارتی که ماشنم خورده زیر 200 تومنه / خلاصه این بنده خدا گفت آشنا داره صافکار ، بیا بریم اونجا بدم درستش کنن / منم پشت سرش راه افتادمو در حالیکه هنوز منگ بودم رفتیم صافکاری / صافکار گفت اون قسمت بالای لاستیک که الان اسمشو نمیدونم (سپر ، گلگیر یا ...) گریسی در میاد ولی درش یک تیکش باید رنگ بشه / گفت کلا میشه 180 تومن /

یک دفعه گفتم شاید کارش خوب نباشه گفتم من اشنا دارم بریم جای من / خلاصه رفتیم صافکار آشنای من / گفت میشه 300 تومن / طرف هم گفت این که خیلی میگیره باز برگشتیم همون جای اولی / خلاصه از اون بابا 185 تومن گرفتمو و ماشینو گذاشتم صافکاری و فردا میرم میگیرمش / ماشینم بیرنگ بود حالا میشه یک در رنگ :( / اگه خدای نکرده همچین اتفاقی پیش بیاد باید چیکار کرد ؟ اینکه میگن برگ بیمه ها رو عوض میکنن یعنی چی ؟ ممنون میشم مفصل توضیح بدین چون من اصلا از اینجور چیزا سر در نمیارم .

اولا داداش فدا سرت !

ولی اگه مقصر بوده باید یک کوپن از بیمه مقصر میگرفتی میرفتین بیمه و تمام مبلغ رو بیمه میداد ! تا مبلغ3,800 میلیون رو بدون کروکی میده - البته بعضی مواقع هیچ کدوم زیر بار مقصر بودن نمیرن که باید زنگ زد 110 و میان مقصر رو مشخص میکنن !

ولی بهترین راه اینه که زنگ بزنی مامور بیاد !

صافکار جماعت هم درجه داره یکی 100تومن میگیره یکی 200 تومن من دادم بهترین صافکار شهرمون که 240 تومن گرفت و 60 تومن زه گرفتم!

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
اولا داداش فدا سرت !

ولی اگه مقصر بوده باید یک کوپن از بیمه مقصر میگرفتی میرفتین بیمه و تمام مبلغ رو بیمه میداد ! تا مبلغ3,800 میلیون رو بدون کروکی میده - البته بعضی مواقع هیچ کدوم زیر بار مقصر بودن نمیرن که باید زنگ زد 110 و میان مقصر رو مشخص میکنن !

ولی بهترین راه اینه که زنگ بزنی مامور بیاد !

صافکار جماعت هم درجه داره یکی 100تومن میگیره یکی 200 تومن من دادم بهترین صافکار شهرمون که 240 تومن گرفت و 60 تومن زه گرفتم!

حقیقت اونی که مقصر بود هم خیلی آدم فهمیده و با شعوری بود و مدام عذرخواهی میکرد و میگفت تقصیر من بود و ... بنده خدا سن بابامو داشت / ماشین خودش 206 بود و همون صافکاری که رفتیم هم گفت 400 تومن خرج ماشین خودش میشه که درست بشه / راستش دوست نداشتم زیاد واسش دردسر درست بشه یا خرجش بره بالا واسه همین جایی که میگفت 180 تومنه میگفت تضمینیه و یک کار میکنه که اصن نفهمی کجاش خورده ، قبول کردم/

اینجور مواقع اگه بشه خودمونو جای مقصر بذاریم میبینیم خیلی نامردیه که واسه 200 تومن خرج ماشین کوپن ماشین کنده بشه و تخفیف بیمه ماشین کلا از بین بره .

فقط یک سوال : اگه جای ماشینا عوض میشد مثلا ماشین من 206 بود و اون پراید و ماشین من بیرنگ و مثلا مدل 90 میبود اگه همچین صحنه ای پیش میومد باید پول افت ماشین رو هم بگیریم و اگه جواب بلی است ، چگونه ؟

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
حقیقت اونی که مقصر بود هم خیلی آدم فهمیده و با شعوری بود و مدام عذرخواهی میکرد و میگفت تقصیر من بود و ... بنده خدا سن بابامو داشت / ماشین خودش 206 بود و همون صافکاری که رفتیم هم گفت 400 تومن خرج ماشین خودش میشه که درست بشه / راستش دوست نداشتم زیاد واسش دردسر درست بشه یا خرجش بره بالا واسه همین جایی که میگفت 180 تومنه میگفت تضمینیه و یک کار میکنه که اصن نفهمی کجاش خورده ، قبول کردم/

اینجور مواقع اگه بشه خودمونو جای مقصر بذاریم میبینیم خیلی نامردیه که واسه 200 تومن خرج ماشین کوپن ماشین کنده بشه و تخفیف بیمه ماشین کلا از بین بره .

فقط یک سوال : اگه جای ماشینا عوض میشد مثلا ماشین من 206 بود و اون پراید و ماشین من بیرنگ و مثلا مدل 90 میبود اگه همچین صحنه ای پیش میومد باید پول افت ماشین رو هم بگیریم و اگه جواب بلی است ، چگونه ؟

اگه از بیمه بخوای استفاده کنی مثلا ببری بیرون بگن 400 تومن خرجشه بیمه میگه 300 تومن همینشم با زور میدن ولی افت قیمت رو فک نمیکنم بدن - در هر صورت یکبار ماشینتون بخوره جایی دیگه زیاد براتون مهم نمیشه این قضایا

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
اگه از بیمه بخوای استفاده کنی مثلا ببری بیرون بگن 400 تومن خرجشه بیمه میگه 300 تومن همینشم با زور میدن ولی افت قیمت رو فک نمیکنم بدن - در هر صورت یکبار ماشینتون بخوره جایی دیگه زیاد براتون مهم نمیشه این قضایا
دنبالش باشی افت قیمت هم میگیری! رفیق من واسه 2 تا در سمت راننده 700 تومن افت قیمت گرفت

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
با اجازه استارتر . آقا منم دیروز تصادف کردم - ماشینم پرایده / دفعه اولم بود تو این پنج ، شیش سال / طبیعتا اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم / داشتم تو راه اصلی میرفتم که یکی از تو فرعی سریع پیچیدو زد به ماشین من و در سمت شاگرد ماشینم غر شد / مقصر طرف بود /

چون جادش باریک بود و راه بندون شده بود رفتم جلوتر وایسادم تا اون بنده خدا بیاد / دست و پام میلرزید و اصن هنگ کرده بودم / اینجور مواقع باید چیکار کرد ؟ البته با یک نگاه چشمی میشد فهمید که خسارتی که ماشنم خورده زیر 200 تومنه / خلاصه این بنده خدا گفت آشنا داره صافکار ، بیا بریم اونجا بدم درستش کنن / منم پشت سرش راه افتادمو در حالیکه هنوز منگ بودم رفتیم صافکاری / صافکار گفت اون قسمت بالای لاستیک که الان اسمشو نمیدونم (سپر ، گلگیر یا ...) گریسی در میاد ولی درش یک تیکش باید رنگ بشه / گفت کلا میشه 180 تومن /

یک دفعه گفتم شاید کارش خوب نباشه گفتم من اشنا دارم بریم جای من / خلاصه رفتیم صافکار آشنای من / گفت میشه 300 تومن / طرف هم گفت این که خیلی میگیره باز برگشتیم همون جای اولی / خلاصه از اون بابا 185 تومن گرفتمو و ماشینو گذاشتم صافکاری و فردا میرم میگیرمش / ماشینم بیرنگ بود حالا میشه یک در رنگ :( / اگه خدای نکرده همچین اتفاقی پیش بیاد باید چیکار کرد ؟ اینکه میگن برگ بیمه ها رو عوض میکنن یعنی چی ؟ ممنون میشم مفصل توضیح بدین چون من اصلا از اینجور چیزا سر در نمیارم .

داداش تصادف اصلا مهم نیست برو خدا رو شکر کن یکی بهت زده که آدم خوبی بود من گلگیر ماشینم را زدن داغون کردن رفتن اصلا نفهمیدم کی بود. ماشین را که خریدی نباید به این چیزها حساس باشی تصادف و ... هر چقدر هم مراقب باشی برات پیش میاد ماشین من را وقتی زدن پارک بود.
فدای سرت، فراموشش کن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

کاربران عزیز

لطفا هرگونه پرسش و درخواست درباره مسایل اداری مثل گواهینامه، بیمه، جرایم، تصادفات و ... رو در این تاپیک مطرح کرده و تاپیکهای متعدد و جداگانه نزنید...

پاینده باشید

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
سلام
کی گواهینامه ب2 داره به ما کمک کنه باید چند سال از ب1 گذشته باشه تا بتونیم ب2 ثبت نام کنیم؟

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
یه تجربه از بیمه شخص ثالث...
مدارکاشو خیلی مراقبش باشین..حادثه خبر نمیکنه...بخاطر چند تا چیز کوچک چندسال معطل شدیم تا بیمه شخص ثالث رو گرفتیم... اونم بیمه ایران! حروم زاده ها پدرمونو در اوردن تا حقمون رو بدن...همشون دزدن...اخرش طرف از جیب خودش داد و یه وکالتنامه گرفت از ما...چند ماهه بعد دوبرابرشو گرفت منظورم مسئول بیمه ست....خدا لعنتشون کنه.. با وکیلمون دست به یکی کرده بودن... بعداز یه سال فهمیدیم...
خلاصه مواظب مدارکتون خیلی باشین...البته الان واسه بیمه خیلی سفت و سخت میگیرن..اون وقتا اینجوری نبود...

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
یه سوال . وقتی تصادف میکنی و مقصری در صورتی که خسارت زیاد نباشه و نخوای کوپن ماشینت کنده بشه و تخفیف بیمه بره باید چه مدرکی به طرف بدی که مطمئن بشه پرداخت میکنید خسارتو .

چون یکی از دوستام میگفت اگه کارت ماشینو دادی ممکنه یارو عوضی دربیاد و واسه پس دادنش بازی سرت در بیاره .

کلا باید چه کرد در این مواقع ؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
یه سوال . وقتی تصادف میکنی و مقصری در صورتی که خسارت زیاد نباشه و نخوای کوپن ماشینت کنده بشه و تخفیف بیمه بره باید چه مدرکی به طرف بدی که مطمئن بشه پرداخت میکنید خسارتو .

چون یکی از دوستام میگفت اگه کارت ماشینو دادی ممکنه یارو عوضی دربیاد و واسه پس دادنش بازی سرت در بیاره .

کلا باید چه کرد در این مواقع ؟
باید کارت ب کارت کرد یعنی کارت ماشن هاتون رو باهم عوض کنید و کسی که مقصره باید یه مدرک بیشتر بده مثلا بیمه ماشینش هم بده ب طرف

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
باید کارت ب کارت کرد یعنی کارت ماشن هاتون رو باهم عوض کنید و کسی که مقصره باید یه مدرک بیشتر بده مثلا بیمه ماشینش هم بده ب طرف

خب آقا یه سری سوال دیگه هم دارم چون 1 ساله رانندگی میکنم و حادثه خبر نمیکنه .

ممکنه طرف زیر بار نره ؟ و اینکه از کجا بفهمیم که خسارتی که ازمون میگیره منصفانه هست ؟ باید باهم بریم پیش صافکار ؟

یه سوال دیگه اینکه در تصادف با عابر پیاده ( خدایی نکرده ) اولین کاری که باید کرد چیه ؟ کلا روند کار به چه صورته ؟

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
اره یه وقت گول چرب زبونی رو نخوری و اشتباهه منو بکنی.....یه ماشین صفر گرفته بودم...فرداش از چراغ سبز رد شدم یه دفعه دیدم یه پیرمردی که وسط چهاراه چراغ قرمز شده بود و ترسیده بود..داشت دنده عقب میومد که پشت چراغ وایسه و زد به من... به همین راحتی...معلوم نیست تو سپر عقب پژو چی کار گذاشتن! ماشینش یه خط بر نداشت اما پراید حلبی من قسمت دوبل در رفت تو...خلاصه فکرکردم چون کم تو رفته هزینشم کم میشه...حالا نگو اگه به دوبل یا همون قسمت قفل در بخوره کل در باید باز بشه و دردسر داره....منه احمق ازش 50 تومن گرفتم...اونم خیلی چرب زبون بود..منم تجربه نداشتم...سه سال قبل بود...اخرش نزدیک 200 تومن خرج برداشت.. هیچ وقت با پول مساله رو حل نکن...از مقصر یه مدرک اضافه بگیر که بدردش بخوره و دنبالشو بگیره...
هرچی میکشم از سپر عقب پژو میکشم..یه بار با 60 تا سرعت زدم به سپر پزو...بخدا قسم شاید یه خط کوچک فقط بر داشت ولی پراید من دیاق سپر داغون...سپر داغون...کاپوت کج...چراغ سمت راست شکسته...رادیات کج... هر کی باورش نمیشه عکساشو هنوز دارم... راست گفتن مرگ دست خداست پراید فقط یه وسیله ست!!!

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882

ممکنه طرف زیر بار نره ؟ و اینکه از کجا بفهمیم که خسارتی که ازمون میگیره منصفانه هست ؟ باید باهم بریم پیش صافکار ؟

یه سوال دیگه اینکه در تصادف با عابر پیاده ( خدایی نکرده ) اولین کاری که باید کرد چیه ؟ کلا روند کار به چه صورته ؟
طرف زیر بار نرفت سریع زنگ بزن افسر بیاد و...! باید بریزد پیش صافکار بله باهم باید برید!
والله عابر رو اطلاع ندارم ولی خدای نکرده اتفاق افتاد(اگه هیچی نشد سریع طرف رو با چرب زبونی از شکایت و ایناو... منصرف کن) ولی اگه خدای نکرده شدید بود سریع زنگ بزن اورژانس

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
سلام
کی گواهینامه ب2 داره به ما کمک کنه باید چند سال از ب1 گذشته باشه تا بتونیم ب2 ثبت نام کنیم؟
فکر کنم باید یکسال از ب1 گذشته باشه. بعدش برای دریافت ب2 باید به آموزشگاههای رانندگی مراجعه کنی.

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
فکر کنم باید یکسال از ب1 گذشته باشه. بعدش برای دریافت ب2 باید به آموزشگاههای رانندگی مراجعه کنی.
من از یک آموزشگاه پرسیدم گفت دو سال واسه منم سه ماه تا دوسالش مونده

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@ali_sum
حتما آموزشگاه درست میگه. من قبلا شنیده بودم یکسال، اما حتما آموزشگاه درست میگه.

nioton

Registered User
لایک‌ها
97

امیدوارم هیچ وقت پیش نیاد به عابر بزنید
سریع به اورژانس زنگ بزنید و خودتون هم سعی نکنید جابجاش کنید و برسونید بیمارستان که یک وقت میاید صواب کنید کباب میشید

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
سلام میخوام ماشین رو بیمه کنم، دانشجو هم هستم میخواستم بدونم کدوم بیمه ها برای دانشجو بودن تخفیف میدن؟ بنظرتون کدوم بیمه واسه شخص ثالث بهتره؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
بالا