با اجازه استارتر . آقا منم دیروز تصادف کردم - ماشینم پرایده / دفعه اولم بود تو این پنج ، شیش سال / طبیعتا اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم / داشتم تو راه اصلی میرفتم که یکی از تو فرعی سریع پیچیدو زد به ماشین من و در سمت شاگرد ماشینم غر شد / مقصر طرف بود /
چون جادش باریک بود و راه بندون شده بود رفتم جلوتر وایسادم تا اون بنده خدا بیاد / دست و پام میلرزید و اصن هنگ کرده بودم / اینجور مواقع باید چیکار کرد ؟ البته با یک نگاه چشمی میشد فهمید که خسارتی که ماشنم خورده زیر 200 تومنه / خلاصه این بنده خدا گفت آشنا داره صافکار ، بیا بریم اونجا بدم درستش کنن / منم پشت سرش راه افتادمو در حالیکه هنوز منگ بودم رفتیم صافکاری / صافکار گفت اون قسمت بالای لاستیک که الان اسمشو نمیدونم (سپر ، گلگیر یا ...) گریسی در میاد ولی درش یک تیکش باید رنگ بشه / گفت کلا میشه 180 تومن /
یک دفعه گفتم شاید کارش خوب نباشه گفتم من اشنا دارم بریم جای من / خلاصه رفتیم صافکار آشنای من / گفت میشه 300 تومن / طرف هم گفت این که خیلی میگیره باز برگشتیم همون جای اولی / خلاصه از اون بابا 185 تومن گرفتمو و ماشینو گذاشتم صافکاری و فردا میرم میگیرمش / ماشینم بیرنگ بود حالا میشه یک در رنگ/ اگه خدای نکرده همچین اتفاقی پیش بیاد باید چیکار کرد ؟ اینکه میگن برگ بیمه ها رو عوض میکنن یعنی چی ؟ ممنون میشم مفصل توضیح بدین چون من اصلا از اینجور چیزا سر در نمیارم .
اولا داداش فدا سرت !
ولی اگه مقصر بوده باید یک کوپن از بیمه مقصر میگرفتی میرفتین بیمه و تمام مبلغ رو بیمه میداد ! تا مبلغ3,800 میلیون رو بدون کروکی میده - البته بعضی مواقع هیچ کدوم زیر بار مقصر بودن نمیرن که باید زنگ زد 110 و میان مقصر رو مشخص میکنن !
ولی بهترین راه اینه که زنگ بزنی مامور بیاد !
صافکار جماعت هم درجه داره یکی 100تومن میگیره یکی 200 تومن من دادم بهترین صافکار شهرمون که 240 تومن گرفت و 60 تومن زه گرفتم!