• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
برای منم اومده ، چه کلکی در سر دارن؟

احتمالات :
* سوختن مودم و مجبور شدن به خرید مودم جدید(بلایی که سر خیلی از مشتریهام آمده و بعد از آپدیت تماس گرفتن)به دلیل عدم آشنایی به آپدیت
* محدود شدن مودم و برنامه های آن و کنترل بیشتر ایرانسل بر روی مودم.
در کل آپدیت در صورتی لازمه که واقعا مودم ایراد داره.اگر سالمه و مشکلی باهاش ندارید پس آپدیت نکنید.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان اگه 1 مگ نامحدود بگیرم توی 1 ماه چقدر اجازه میدن دانلود کنم ؟
شاید ماهی 100 گیگ من دانلود داشته باشم . امکان داره ؟

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
احتمالات :
* سوختن مودم و مجبور شدن به خرید مودم جدید(بلایی که سر خیلی از مشتریهام آمده و بعد از آپدیت تماس گرفتن)به دلیل عدم آشنایی به آپدیت
* محدود شدن مودم و برنامه های آن و کنترل بیشتر ایرانسل بر روی مودم.
در کل آپدیت در صورتی لازمه که واقعا مودم ایراد داره.اگر سالمه و مشکلی باهاش ندارید پس آپدیت نکنید.

فقط مورد اول امکان وقوع داره و مورد دوم کاملا منتفی ست

اصل دیتا رد و بدل شده از زیر دست اونا رد میشه حالا با آپدیت کردن یا نکردن مودم چیزی از کنترلشون رو کاربرا کم نمی کنه

خط آخر هم به طور کلی صحیح هست کلا سخت افزارها نیاز چندانی به آپ کردن ندارند :goatee:

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
[FONT=&amp]سلام دوستان[/FONT]

[FONT=&amp]من اگه برای وایمکس ایرانسل الان تو سایتش ثبت نام کنم، دقیقا تا چند روز دیگه عملا می تونم از اینترنت وایمکس استفاده کنم؟ [/FONT]

Last edited:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
برای من SMS اومده که استفاده شما از پهنای باند منصفانه نیست. :blink: سرویس نامحدوده، اکثر شب ها هم مودم خاموشه. من نهایتش با 512 ماهی 70 گیگ مصرف داشتم. :hmm: ایرانسل هم گندش در اومده دیگه.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
برای من SMS اومده که استفاده شما از پهنای باند منصفانه نیست. :blink: سرویس نامحدوده، اکثر شب ها هم مودم خاموشه. من نهایتش با 512 ماهی 70 گیگ مصرف داشتم. :hmm: ایرانسل هم گندش در اومده دیگه.

یعنی چی منصفانه نیس؟
خو نامحدوده دیگه!!!

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
یعنی چی منصفانه نیس؟
خو نامحدوده دیگه!!!

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

والا فهمیدی به منم بگو. حیف که واسه دو ماه بعدم هم شارژش کردم. کاش می شد از توی حساب وایمکس پول رو در آورد، اما انگار نمی شه.

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
بچه ها وایمکس 1 مگ ، سرعتش 80 کیلوبایت باشه بده یا خوب؟؟

ای دی اس ال 1مگ چقدره؟

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
انتن مودم هم پره
انتن گوشیمم که وصل شده بهش پره

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
کسایی که وایمکس ایرانسل دارن(خصوصا کاربرهای نامحدود) حتما ترافیک مصرفی این دوره و دوره های گذشته رو چک کنن وببینن که میزان ترافیک مصرفی رو واسشون درست نوشته یا اینکه بیش از حد واسشون محاسبه شده و اگه زیادتر از مقدار مصرفی محاسبه شده حتما به ایرانسل(707) زنگ بزنن و بگن....
این عکس واسه من هست که ترافیک چند دوره من واسه خودش چند روز پیش بیش از 2 برابر شده.
88310178776022376122.png
چند مورد دیگه هم بوده که همین اتفاق واسشون افتاده و ایرانسل هم بعد از این اتفاق اس.ام.اس داده که شما خط مشی مصرف رو رعایت نکردید
لطفا حتما چک کنید و اگه کسی ایرانسل داره بهش خبر بدید
چند تا نمونه از همین مورد :
Wimax Irancell / شرکت ایرانسل - Page 1014

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
من وایمکس ایرانسلم یه هفتست فعال شده

20 گیگ حجم داشت
الان 6گیگش مونده!!!

چطور ممکنه؟
1مگ گرفتم

10گیگ خودش بود و 10 گیگ هدیه

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
ترافیک مصرفیتون رو نگاه کنید و اگه همچین مشکلی داشتین (ترافیک مصرفیتون رو زیادتر از چیزی که مصرف کردین محاسبه کرده ) به 707 بگین

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
توی ecare ترافیک مصرفیت (نه ترافیک باقیمونده) رو چک کن و اگه دیدی مصرفیت رو 14 گیگی که میگی مصرف شده نوشته و اگه مطمئن هستی این مقدار مصرف نکردی به 707 زنگ بزن و بگو تا به قسمت ریز مصرف بفرستن و بررسی کنن.
=======
کسایی که وایمکس ایرانسل دارن(خصوصا کاربرهای نامحدود) حتما ترافیک مصرفی این دوره و دوره های گذشته رو چک کنن وببینن که میزان ترافیک مصرفی رو واسشون درست نوشته یا اینکه بیش از حد واسشون محاسبه شده و اگه زیادتر از مقدار مصرفی محاسبه شده حتما به ایرانسل(707) زنگ بزنن و بگن....
این عکس واسه من هست که ترافیک چند دوره من واسه خودش چند روز پیش بیش از 2 برابر شده.
این لینک رو حتما بخونید : http://forum.persiantools.com/t143114-page173.html#post8846209

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
مشاهده پیوست 506315
چند مورد دیگه هم بوده که همین اتفاق واسشون افتاده و ایرانسل هم بعد از این اتفاق اس.ام.اس داده که شما خط مشی مصرف رو رعایت نکردید
لطفا حتما چک کنید و اگه کسی ایرانسل داره بهش خبر بدید
چند تا نمونه از همین مورد :
Wimax Irancell / شرکت ایرانسل - Page 1014

آهان، دقیقا الان که نگاه کردم برای منم دو برابر شده. بهشون زنگ زدم می گم دو برابر ثبت شده، می گه چیزی که این جا نوشته برای ما ملاکه! می گم حساب دو دو تا 4 تاست، شما ببین امکان داره با این سرعت افتضاحی که می دید، کل مدت زمان رو هم دانلود کرده باشم که اصلا این طور نبوده به این عدد برسید، بعد می گه نصف این هم که مصرف داشته باشی زیاده. :blink:

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
اینا هرچی میگن شما بگو که این میزان غلطه و بگو ریز مصرف نشون بدن تا ثابت شه و بیخیال نشو
سرعتت چنده و چقدر دانلود کردی ؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اینا هرچی میگن شما بگو که این میزان غلطه و بگو ریز مصرف نشون بدن تا ثابت شه و بیخیال نشو
سرعتت چنده و چقدر دانلود کردی ؟

512 هست. گفتم که، 50-60 و 70 گیگ مصرف داشتم تابحال که همه رو دو برابر کرده. ولی مثلا این ماه که الان 5 روزش مونده 30 گیگ مصرف داشتم. مگه ریز مصرف رو از کجا می آره که مثلا بعد تفاوت کنه؟ جالبیش به اینه که ماه اول 256 داشتم، بعد مصرف اون ماه رو زده 125 گیگ. اصلا با اون سرعت همچو رقمی شدنی نیست. تازه من مودمم اکثر شب ها خاموشه.

بالا