سلام به همه دوستان
امروز وایمکس و تحویل گرفتم
128 ویزه با 5گیگ ترافیک+5گیگ ترافیک هدیه
شما مال کدوم منطقه هستید؟این تعرفه هایی که میگید مال کدوم شهره؟
دوستان من کابل افرایش طول USB پنج متر زدم به مودم و شناخت . به راحتی کانکت شدم با همون سرعت قبلی
اومدم یه کابل 5 متر دیگه بهش اضافه کنم اما اینبار نمیخونه دستگاه رو و پیغام USB Device Not Recognized میده
مغازه که رفتم دو نوع کابل داشت . یه نوع مشکی و یه نوع هم به رنگ آبی شیشه ای . قیمت هر دوتا هم یکی بود
فرقی بین کیفیت این دو نوع کابل هست ؟
من الان کابل یه تیکه ده متری بخرم مشکل حل میشه یا نه ؟ یا اینکه حد استاندارد کابل بیشتر از 5 متر نمیشه؟
تو سایتای دیگه خوندم که بین دو تا کابل باید یه هاب usb وصل کرد تا مشکل حل بشه. راسته ؟
کسی این مشکل رو داشته ؟ و راه حلش رو میدونه
شما مال کدوم منطقه هستید؟این تعرفه هایی که میگید مال کدوم شهره؟
اصفهان-شاهین شهر(البته 5گیگ هدیه بود فقط برای این ماه هست)
اصفهان-شاهین شهر(البته 5گیگ هدیه بود فقط برای این ماه هست)
دوست عزیز این ۵ گیگ هدیه رو حالش رو ببر که من تو این ۲ ۳ سال ندیدم ایرانسل بالاتر از سرعت اسمیش بده چه برسه ۱۰ برابر بیشتر
احتمالا بعدش سرعت بشه ۱۲۸ کیلوبیت (البته شاید منطقه شما کلا اینطور هست به دلایلی،امیدوارم که همیشه براتون اینطور باشه)
برای من هم این ماه وضعیت بهتر شده
ماه پیش ۲۰ روز نتونستم استفاده کنم از بس قطع میشد
دوست عزیز این ۵ گیگ هدیه رو حالش رو ببر که من تو این ۲ ۳ سال ندیدم ایرانسل بالاتر از سرعت اسمیش بده چه برسه ۱۰ برابر بیشتر
احتمالا بعدش سرعت بشه ۱۲۸ کیلوبیت (البته شاید منطقه شما کلا اینطور هست به دلایلی،امیدوارم که همیشه براتون اینطور باشه)
برای من هم این ماه وضعیت بهتر شده
ماه پیش ۲۰ روز نتونستم استفاده کنم از بس قطع میشد
اینو فقط به شهرستانایی میده که ترافیک شبکه کمتره.
واقعا ایرانسل اذیت میکنه.سرعت بشدت پایین اومده و شبها تا ساعت 3 کندی سرعت مشاهده می شه.