ata.royalfalcon
کاربر تازه وارد
سلام .
حداکثر حجم ترافیک مصرفی برای 512 نامحدود دائمی چند گیگ هست ؟
سلام .
محدودیت که نداره ولی لیست سیاه داره هرچند تاحالا ندیدم کسی بره لیست سیاه
ولی توصیه میکنم بالای ۷۰ ۸۰ گیگ مصرف نکنی با ۵۱۲ (مگر کسی رو پیدا کنی بگه بیشتر از اینا مصرف کرده و مشکلی نبوده)
سلام .
توی حساب اینترنتی، در قسمت بسته افزایشی-> گزارش مصرف از ترافیک مجاز، یه حجم مجازی نوشته که اگر مودم رو 24 ساعت روشن بذاری و چیزی برای دانلود داشته باشی، عمرا با اون سرعت بتونی حجم مجاز رو دانلود کنی. یه چیزی در حدود 330 گیگ و این ها هست. شما با 512 می تونی فوقش 144 گیگ بگیری. والا در ماه من هیچ وقت به اندازه 144 گیگ هم دانلود نداشتم. حتی به اندازه 80 گیگ هم دانلود نداشتم.
ممنون از راهنمايي .
والا حجم مصرف شده و باقي مونده رو ننوشته و فقط روزهاي سپري شده و باقي مانده را نوشته (عكس زير) دائمي نامحدود دارم كه يك دوره دوماهه هست . 33 روز سپري شده كه حدود 110 گيگ مصرف داشتم . مسلماً 27 روز ديگه باقي مونده . پس مشكلي نيست ؟ به مصرف ادامه بدم ؟
![]()
512 من عصر ها سرعتش در حد حلزون می شه. امروز زنگ زدم پشتیبانی، می گه البته اگر تا 8 کیلوبایت در ثانیه برسه طبیعیه، چون ضریب اشتراک 1 به 8 هست. :wacko: یعنی یه وایمکس درست و درمون پیدا نمی شه که اینترنت به آدم بده و آدم رو خون به دل نکنه. اون از مبین نت تعطیل، اینم از ایرانسل.
برای گرفتن سرعت بالای 128 چیکار باید کرد همه می گن باید مدارک بیاری
شما با 512 نامحدود در روز چند گیگ با سرعت 70 میتونی دانلود کنی؟
برای من یک فایل یک گیگ 4 ساعت طول میکشه
حالا حساب کن اگر در طول شبانه روز عدد 6 را در 4 ضرب کنی میشه 24 گیگ در روز این 24 گیگ را در عدد 30 روز ضرب کن میشه چند؟
سلام دوستان
یک مگ نامحدود ایرانسل سرعتش چقدر است و در یک روز چقدر میشه دانلود کرد ؟
سرعت شبانه سرویس 2 مگ چقدر است و در شبانه چقدر میشه دانلود کرد ؟
با تشکر.
سلام دوستان
یک مگ نامحدود ایرانسل سرعتش چقدر است و در یک روز چقدر میشه دانلود کرد ؟
سرعت شبانه سرویس 2 مگ چقدر است و در شبانه چقدر میشه دانلود کرد ؟
با تشکر.
دوستان کسی اگه میتونه جواب این سوالام رو بده
اول اینکه فرق زیادی بین مودم USB338 و WIXFMM130 تو کیفیت سرعتشون هست یا نه ؟
من مودم USB رو میخوام بگیرم به نظر خوبه یا که نه؟ فقط از نظر سرعت و آنتن دهی
دوم هم اینکه من اول 128 ثبت نام کنم بعدش برا تغییر تعرفه به 512 میشه از کارت دانشجویی یه نفر دیگه استفاده کرد ؟
یعنی جریانش به چه صورته؟