• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
امروز زاها رو سکوها بود و فکر کنم نزدیک فرگی نشسته بود.

مشاهده پیوست 510847

پ.ن: امیدوارم با توجه به محرومیت والنسیا، زاها رو تو بازی آینده ببینیم :(
به نظر میاد یکی از دلایل بازی ندادن به زاها فشار شماست! :دی
شما 2 هفته اسم زاها رو نیار ، من قول میدم هفته سوم بازی بده !!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به نظر میاد یکی از دلایل بازی ندادن به زاها فشار شماست! :دی
شما 2 هفته اسم زاها رو نیار ، من قول میدم هفته سوم بازی بده !!

من و اصلان خان تازه کشف کردیم با فشار آوردن نتیجه میگیریم، نمونش همین اشلی یانگ :D هروقت شروع کردم به انتقاد از این بشر، بهش برخورده و با بازی خوبش من رو ضایع کرده.
البته اگه تو دو بازی آینده خبری از زاها نشه، حتما به توصیه حامد خان عمل میکنم ببینم این راهکار نتیجه میده یا نه :D

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
فکر کنم شما منظورت اونجایی هست که گفت من عادت دارم وقتی میام لیدز همه هو میکنن بعد سالن هوش کردن و خندیدن:دی

اره دقیقا همونجا رو...
ادم بارها که نگاه می کنه سیرنمیشه.
واقعا این بشراخرفروتنی هست.مثلا اون موقع که اومد پایین دستاش گذاشت رو کمربندش از عقب !! خیلی حال کردم با این حرکتش دو دقیقه ای اینطوری بود...بعدم که می حرفید یه دستش تو جیبش بود :lol:
خیلی خوب از سر بابی چارلتون تعریف کرد...خیلی خوبه من از سربابی چارلتون هم خیلی خوشم اومده...ولی ایشون هم خیلی پیرشده...لرزش دست وصورت داشت انگار:(

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان چقدر علاقه دارن به زاها؟
قضیه چیه؟
میگن که منچستر 48 میلیون(پوند یا یورو رو نمیدونم) پیشنهاد داده واسه رویس...
اگه بیاد با کاگاوا خیلی Match هستش...
اگر اسنایدر هم بیاد که دیگه هافبک دفاعی تامین هستیم تا 3-2 سال تا بازیکنهای جوونتر رو بیارن...
بازی کردن جوونترها کنار این بازیکنان واقعا خیلی واسشون سودمند هستش، کاری که رئیس سالها انجام میداد...

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان چقدر علاقه دارن به زاها؟
قضیه چیه؟
میگن که منچستر 48 میلیون(پوند یا یورو رو نمیدونم) پیشنهاد داده واسه رویس...
اگه بیاد با کاگاوا خیلی Match هستش...
اگر اسنایدر هم بیاد که دیگه هافبک دفاعی تامین هستیم تا 3-2 سال تا بازیکنهای جوونتر رو بیارن...
بازی کردن جوونترها کنار این بازیکنان واقعا خیلی واسشون سود هستش، کاری که رئیس سالها انجام میداد...

آقا میلاد عزیز، علاقه ما به زاها که معروفه به رونالدو انگلیسی برمیگرده به بازیهای خیلی خوب این بازیکن در فصل گذشته برای کریستال پالاس. زاها اینقدر خوب بوده که جزو 5 کاندید بهترین بازیکن جوان اروپا در فصل گذشته شد که در نهایت پوگبا بازیکن اسبق خودمون از بین اون 5 نفر بهترین شد. شاید شما در جریان نباشین ولی فصل گذشته یونایتد واسه اینکه زاها رو از دست نده کلی تلاش کرد تا بالاخره تونست توی ژانویه اون رو بخدمت بگیره و مبلغ انتقال هم 10 میلیون پوند + 5 میلیون پوند Add on هستش.
واسه رویس مبلغ 40 میلیون پوند رو دیلی میل اعلام کرده که یونایتد حاضره پرداخت کنه. از طرفی با اینکه حرفی از کاگاوا زده نشده ولی ممکنه کاگاوا هم جزءی از این انتقال باشه چون در گذشته صحبتش بود.
اشنایدر هم اعلام کرده من در گالاتاسرای خوشحالم و به انتقال فکر نمیکنم. البته اگه بیاد مشکل هافبک خلاق وسط زمین حل میشه ولی مشکل هافبک دفاعی پابرجا میمونه. درسته که ما کریک، جونز و فلاینی و فلچر و تونیکلیف رو در پست هافبک دفاعی داریم ولی بنظرم باز به یک هافبک دفاعی شش دانگ نیاز داریم که در حال حاضر صحبت از خرید استروتمن هستش.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
روني صد و پنجاهمين گل خود را در رقابت هاي ليگ برتر انگليس به ثمر رساند

وین رونی مهاجم تیم فوتبال منچستریونایتد روز پنجشنبه با گلزنی در دیدار مقابل هال سیتی گام مهم دیگری در لیگ برتر انگلیس برداشت.
وی در واقع در این دیدار صد و پنجاهمین گل خود را به همراه تیم منچستریونایتد در رقابت های لیگ برتر انگلیس ، وارد دروازه حریف کرد.
پیش از وی تنها یک بازیکن به چنین رکوردی رسیده و حتی از آن نیز فراتر رفته است.
تیری هانری مهاجم آرسنال 174 گل با پیراهن این تیم در رقابت های لیگ برتر به ثمر رسانده و از رونی پیش است.

fe860327c7c842dda4ff38d92df2ebe8.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا میلاد عزیز، علاقه ما به زاها که معروفه به رونالدو انگلیسی برمیگرده به بازیهای خیلی خوب این بازیکن در فصل گذشته برای کریستال پالاس. زاها اینقدر خوب بوده که جزو 5 کاندید بهترین بازیکن جوان اروپا در فصل گذشته شد که در نهایت پوگبا بازیکن اسبق خودمون از بین اون 5 نفر بهترین شد. شاید شما در جریان نباشین ولی فصل گذشته یونایتد واسه اینکه زاها رو از دست نده کلی تلاش کرد تا بالاخره تونست توی ژانویه اون رو بخدمت بگیره و مبلغ انتقال هم 10 میلیون پوند + 5 میلیون پوند Add on هستش.
واسه رویس مبلغ 40 میلیون پوند رو دیلی میل اعلام کرده که یونایتد حاضره پرداخت کنه. از طرفی با اینکه حرفی از کاگاوا زده نشده ولی ممکنه کاگاوا هم جزءی از این انتقال باشه چون در گذشته صحبتش بود.
اشنایدر هم اعلام کرده من در گالاتاسرای خوشحالم و به انتقال فکر نمیکنم. البته اگه بیاد مشکل هافبک خلاق وسط زمین حل میشه ولی مشکل هافبک دفاعی پابرجا میمونه. درسته که ما کریک، جونز و فلاینی و فلچر و تونیکلیف رو در پست هافبک دفاعی داریم ولی بنظرم باز به یک هافبک دفاعی شش دانگ نیاز داریم که در حال حاضر صحبت از خرید استروتمن هستش.
متشکر، بابت توضیحت...
ولی حقیقتش بازی هایی که ازش دیدم به دلم ننشست...
بابت کاگاوا هم نه نگفته بودن که جز انتقال هستش...
اسنایدر زیاد حرف میزنه تو زیاد توجه نکن...:D
راستی نیک پاول هم قراره برگرده به طبق گفته های مویس...

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
به گفته دیوید مویس فیل جونز ، به مدت 2 هفته دور از میادین خواهد بود.

باشگاه بودجه 85 میلیون پوندی جلوی مویس برای خرید در ژانویه قرارداد

اسنایدر : در استانبول خوشحالم !

کوکه : به پیشنهاد یونایتد حتی فکر هم نمیکنم ! ( به درک ! )

زاها بصورت قرضی به کاردیف سیتی میرود

لیورپول و یونایتد آماده ارائه پیشنهاد برای راکیتیچ ، هافبک خلاق سٍویا

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خوبی داشتن بازیکنان چند پسته مثل رونی و والنسیا و جونز رو تو بازی دیروز دیدین،زمانی که رافائل مصدوم شد مویس با یه تیر دو نشون زد،یعنی صرفا یه بازیکن رو با بازیکن دیگه تعویض نکرد،بلکه سیستم بازیش رو هم هجومی تر کرد با این تعویض،اینجور بازیکن ها دست مربی رو خیلی بهتر باز میذارن تو تغییر تاکتیک و یا در صورت اتفاق افتادن سوانحی مثل مصدومیت :D دست مربی رو خالی نمیذارن،خوشبختانه از این لحاظ تیم ما غنی هست به اندازه کافی،تو هر پستی یکی از این بازیکنا داریم.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

smallfrank

Registered User
لایک‌ها
173
اريک لاملا، تاتنهام
اين ستاره لژيونر و بين‌المللي آرژانتيني‌ها ممنون آندره وياس بواس، مربي عزل شده پرتغالي تاتنهام است.زيرا با کمک‌هاي وي توانست جايگاه خوبي براي خود در وايت‌هارت‌لين دست و پا کند و اميدوار به درخشش و پيشرفت بيشتر در سال‌ آينده ميلادي باشد.

این فقط 7 یا 8 بازی لیگ برتر+یورولیگ فیکس بوده:blink:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
چند تا کلیپ از james wilson و andreas pereira دیدم. هر دو بازیکن های خوبی به نظر میان. من از pereira خوشم اومد. فکر کنم بتونه 1-2 سال دیگه به تیم اصلی اضافه بشه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چند تا کلیپ از james wilson و andreas pereira دیدم. هر دو بازیکن های خوبی به نظر میان. من از pereira خوشم اومد. فکر کنم بتونه 1-2 سال دیگه به تیم اصلی اضافه بشه.

امیر جان اگه واست مقدوره، ممنون میشم لینکش رو بذاری اینجا تا ما هم دانلود کنیم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
امیر جان اگه واست مقدوره، ممنون میشم لینکش رو بذاری اینجا تا ما هم دانلود کنیم.

از یوتوب دانلود کردم. لینک :

کد:
andreas pereira
www.youtube.com/watch?v=vCVWsVmLkJg
www.youtube.com/watch?v=TLOInxEeFa0
www.youtube.com/watch?v=i1Bo3NcKp4s

james wilson
www.youtube.com/watch?v=3kss1bLK4J8
www.youtube.com/watch?v=n6v_TabqXJI
www.youtube.com/watch?v=DsWFolPM9JE

بالا