دی و آینده و گذشته رو دوست عزیز نمیشه با سامان مقایسه کرد.. گردشگری هم قابل قیاس نیست.. اما به شخصه اگر بانک گردشگری مشتریان بیشتری جذب کنه و همین طور سرویس و کارمزد هاش مثل بانک سامان شود ( باشد ) ترجیح میدهم در این بانک هم سپرده گذاری کنم...
اگر منظورتون از بعضی ها هم من بودم ، که واسه من فرقی نداره :دی من نظرم رو گفتم دوستان میتونند پولشون رو مثلا بذارن بانک ملت که واسه هر تراکنش اینترنتی 25ت کارمزد میگیره و پول واسه توکن میگیره بعد از 1 سال میگه نداریم و نمیدیم و.. یا حتی واسه صدور کارت جدید کارمزد 2800ت میگیره و چند هفته بعد کارت رو صادر میکنه و....
بعد شما میای میگی تقریبا همه نت بانک ها مثل هم کار میکنند و...
بجز 25 ت کارمزد که میگین بقیه اطلاعاتتون درست نیست. کارت عابر رو 2300 کارمزد میگیره و تحویل کارت هم من اینترنتی درخواست کارت میدم و برا خودم صبح ساعت 8 درخواست دادم و فرداش ساعت 11 صبح اس ام اس اومد و رفتم شعبه ای که خودم تعیین کرده بودم تحویل گرفتم. کارت عابر هم که دادن از این چاپی ها نبود و مشخصات حک شده بود. امکانات اینترنتی بانک ملت هم خوبه و مثل بقیه بانک ها هست.
برای استفاده از اینترنت بانک هم حتما لازم نیست توکن داشته باشین. توکن برای انتقال حواله های سقف بالاس ( یک میلیارد تومن مثلا !!!).
تعصبی هم رو بانک ملت ندارم و از خدمات اینترنتی بانک سامان و دی و گردشگری هم دارم هر روز استفاده می کنم و اونا هم بسیار عالی هستن.
ولی انصافا گزارشگیری اینترنت بانک ملت خیلی بهتر و کامل تر هست. مثلا میشه فقط گزارش چک های پاس شده رو گرفت یا فقط گزارش شارژهای خریداری شده یا فقط گزارش حواله های ارسال شده یا دریافت شده. اینجور گزارش هاش خیلی بدرد من میخوره که اینترنت بانک های سایر بانک ها نداره این امکان رو.
در کل هم خدمات الکترونیک بانک سامان رو هم از همه بیشتر قبول دارم ولی تو یک سالی که از بانک ملت استفاده می کنم بسیار راضی کننده هست.