• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
امروز بانک گردشگری حساب باز کردم ۲۲درصد با حداقل موجودی ۱۰ تومن
اینم اونجا دیدم یاد تاپیک افتادم یه عکس گرفتم واسه شما ها

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

این بانک گردشگری عضو شتابه؟ کارت هاش تو همه عابر بانک ها و کارتخوان ها کار میکنه یا نه؟

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
این بانک گردشگری عضو شتابه؟ کارت هاش تو همه عابر بانک ها و کارتخوان ها کار میکنه یا نه؟

اری
در تکمیل صحبت دوستان
گردشگری -روز شمار
تا سه تومن -17 درصد
تا 5 تومن 19 درصد
تا 10 تومن -22 درصد

یه چیز مزخرف اینکه باید برای هرکدومشون حساب باز کنید مثلا سه تومن بشه 5 تومن باید دوباره حساب باز کنید خخخ

bahram_ah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
بانک سینا سر بزنید فکر کنم بیشتر از 23% روزشمار سود میده

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
دوستان من پول نیازم و فردا حساب سامانم می آد زیر 20 میلیون.
1 هفته مونده که سود این 20 م بریزن.حالا فردا بره زیر 20 دیگه سود بی سود؟کلا میسوزه؟
راهی هست که بشه حداقل سود این 22 روزو گرفت؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام
1 هفته مونده که سود این 20 م بریزن.حالا فردا بره زیر 20 دیگه سود بی سود؟کلا میسوزه؟
یعنی فقط به بالا 20 میل سود میده؟

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
اری
در تکمیل صحبت دوستان
گردشگری -روز شمار
تا سه تومن -17 درصد
تا 5 تومن 19 درصد
تا 10 تومن -22 درصد

یه چیز مزخرف اینکه باید برای هرکدومشون حساب باز کنید مثلا سه تومن بشه 5 تومن باید دوباره حساب باز کنید خخخ

چرا مزخرف ؟ :blink:

اینجوری که شما میگید نیست

کوتاه مدت عادی 17% از 10 هزار تومان تا n میلیارد تومان

کوتاه مدت 19% می خوای؟ حداقل 5 میلیون تومان تا n میلیارد تومان

کوتاه مدت با سود 22% می خوای؟ حداقل 10 میلیون تومان تا n میلیارد تومان

هر کدام از حسابها تابع شرایط خودشون هستند و کاملا مجزا از هم هستند اگر غیر از این بود مزخرف بود
126fs3281498.gif

tayef

Registered User
لایک‌ها
17
آقا مبارک باشه میبخشید این ردیف 4 کوتاه مدت 2ماهست یا 3 ماهه؟
امروز همراه بانک و اینترنت بانک شم دیدم خیلی خوبه
همراه بانکش که دقیقا کپی از بانک پاسارگاد هستش و خوبی که داره می تونی توی تنظیماتش سرور رو روی اینترنت بزاری و کار باهاش راحته
اینترنت بانکشم خوبه

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام

متاسفانه بعضیا تعصب دارند روی یه بانک خاص. یا مثلا چون از قدیم در آن بانک مثلا سامان حساب داشتند ، الان هم فقط در آن پول می گذارند!

الان وقتی بانک دی و آینده روشمار 19 درصد بدون محدودیت موجودی می دهند ، یا موسسات هم بدون حداقل موجودی 20 درصد کوتاه مدت و تا 27 درصد 1 ساله می دهند ، چرا سامان؟!
حداقل گردشگری باز کنید که با محدودیت حداقل 10 میلیون 22 درصد میده

امکانات بانکها هم مثل اینترنت بانک و ... هم الان تقریبا همه مثل هم شده. هرجا سود بیشتر با شرایط بهتری دادند اونجا پولتون را بگذارید و تعصب روی هیچ بانک یا موسسه ای نداشته باشید.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوست عزیز سپرده 22 درصد روز شمار سپرده کوتاه مدت عادی نیست که شما می گید روز شمار 22 درصد میده پس سالیانه باید بیشتر بده! این یک نوع سپرده ویژه با شرایط ویژه هست.

سپرده کوتاه مدت عادی بانک گردشگری سود 17 درصد میده و به نسبت این 17 درصد سود سالیانه اضافه میشه.

شما یک مقدار بیشتر دقت کنید و حتما برین از شعبه سوال کنید و حتما بیایین اینجا نتیجه رو اعلام کنید

سود بانک گردشگری برای حساب 1 ساله 23.5 درصده و محدودیت حداقل مبلغ هم نداره. اطلاعات شما درست نیست ، اشتباه اطلاع رسانی نکنید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
متاسفانه بعضیا تعصب دارند روی یه بانک خاص. یا مثلا چون از قدیم در آن بانک مثلا سامان حساب داشتند ، الان هم فقط در آن پول می گذارند!

الان وقتی بانک دی و آینده روشمار 19 درصد بدون محدودیت موجودی می دهند ، یا موسسات هم بدون حداقل موجودی 20 درصد کوتاه مدت و تا 27 درصد 1 ساله می دهند ، چرا سامان؟!
حداقل گردشگری باز کنید که با محدودیت حداقل 10 میلیون 22 درصد میده

امکانات بانکها هم مثل اینترنت بانک و ... هم الان تقریبا همه مثل هم شده. هرجا سود بیشتر با شرایط بهتری دادند اونجا پولتون را بگذارید و تعصب روی هیچ بانک یا موسسه ای نداشته باشید.

دی و آینده و گذشته رو دوست عزیز نمیشه با سامان مقایسه کرد.. گردشگری هم قابل قیاس نیست.. اما به شخصه اگر بانک گردشگری مشتریان بیشتری جذب کنه و همین طور سرویس و کارمزد هاش مثل بانک سامان شود ( باشد ) ترجیح میدهم در این بانک هم سپرده گذاری کنم...

اگر منظورتون از بعضی ها هم من بودم ، که واسه من فرقی نداره :دی من نظرم رو گفتم دوستان میتونند پولشون رو مثلا بذارن بانک ملت که واسه هر تراکنش اینترنتی 25ت کارمزد میگیره و پول واسه توکن میگیره بعد از 1 سال میگه نداریم و نمیدیم و.. یا حتی واسه صدور کارت جدید کارمزد 2800ت میگیره و چند هفته بعد کارت رو صادر میکنه و....

بعد شما میای میگی تقریبا همه نت بانک ها مثل هم کار میکنند و...

Captive

لایک‌ها
16,665
اگر هم بخوایم به نظر کاربران احترام بذاریم در این تاپیک --> http://forum.persiantools.com/t477360-page5.html همه چیز مشخص هستش که کاربران بیشتر با چه بانک هایی کار میکنند و سپرده گذاری میکنند..

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دی و آینده و گذشته رو دوست عزیز نمیشه با سامان مقایسه کرد.. گردشگری هم قابل قیاس نیست.. اما به شخصه اگر بانک گردشگری مشتریان بیشتری جذب کنه و همین طور سرویس و کارمزد هاش مثل بانک سامان شود ( باشد ) ترجیح میدهم در این بانک هم سپرده گذاری کنم...

اگر منظورتون از بعضی ها هم من بودم ، که واسه من فرقی نداره :دی من نظرم رو گفتم دوستان میتونند پولشون رو مثلا بذارن بانک ملت که واسه هر تراکنش اینترنتی 25ت کارمزد میگیره و پول واسه توکن میگیره بعد از 1 سال میگه نداریم و نمیدیم و.. یا حتی واسه صدور کارت جدید کارمزد 2800ت میگیره و چند هفته بعد کارت رو صادر میکنه و....

نه منظورم شما یا کس دیگه ای نبود . کلی گفتم.
در ضمن هر کسی می تونه مثلا از خدمات بانک سامان یا هر بانک دی گه ای استفاده کنه و فقط مبلغی کا که روزانه در جریانه و باش کار می کنه را در آن بانک بگذاره، ولی اصل پولش را برای دریافت سود بیشتر در یانک یا موسسه دیگری که سود بیشتر با شرایط بهتر میده بگذاره. این دو منافاتی با هم ندارند.
درضمن منم به شخصه از بانک ملت خوشم نمیاد و حسابی هم که توش داشتم بستم. منظورم بانکهایی که ذکر کردم بود

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
سلام
کسی میدونه روز شمار بانک سامان با حداقل موجودی چند درصده.

Captive

لایک‌ها
16,665

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470

بجز 25 ت کارمزد که میگین بقیه اطلاعاتتون درست نیست. کارت عابر رو 2300 کارمزد میگیره و تحویل کارت هم من اینترنتی درخواست کارت میدم و برا خودم صبح ساعت 8 درخواست دادم و فرداش ساعت 11 صبح اس ام اس اومد و رفتم شعبه ای که خودم تعیین کرده بودم تحویل گرفتم. کارت عابر هم که دادن از این چاپی ها نبود و مشخصات حک شده بود. امکانات اینترنتی بانک ملت هم خوبه و مثل بقیه بانک ها هست.
برای استفاده از اینترنت بانک هم حتما لازم نیست توکن داشته باشین. توکن برای انتقال حواله های سقف بالاس ( یک میلیارد تومن مثلا !!!).
تعصبی هم رو بانک ملت ندارم و از خدمات اینترنتی بانک سامان و دی و گردشگری هم دارم هر روز استفاده می کنم و اونا هم بسیار عالی هستن.

ولی انصافا گزارشگیری اینترنت بانک ملت خیلی بهتر و کامل تر هست. مثلا میشه فقط گزارش چک های پاس شده رو گرفت یا فقط گزارش شارژهای خریداری شده یا فقط گزارش حواله های ارسال شده یا دریافت شده. اینجور گزارش هاش خیلی بدرد من میخوره که اینترنت بانک های سایر بانک ها نداره این امکان رو.
در کل هم خدمات الکترونیک بانک سامان رو هم از همه بیشتر قبول دارم ولی تو یک سالی که از بانک ملت استفاده می کنم بسیار راضی کننده هست.

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
گردشگری 10 تومن به بالا 23.5 درصد برای حساب یک ساله می دهد و ماهانه این سود را می دهد.

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57

دوستان کسی از اینترنت بانک سینا استفاده کرده ؟؟ چطوره ؟

بالا